Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

Featured Replies

Multumesc mult de tot,Bristena!!Ma ajuta,si ma ajuta chiar foarte mult!!!Ma simt minunat vazind ca sunteti atit de saritoare si dragute!Va multumesc!!! :violent1: :toothy9;

Natasha,eu nici nu mai zic nimic!Astea nu-s flori...ci o întreaga arta!Respectele mele! :floare:

Maya :P

venite din partea ta cuvintele astea frumoase au si mai mare greutate

si eu te respect mullllt pt ceea ce faci

Buna,Natasha !Doamne ,cum adica daca iti dau voie!?Chiar te rog sa ne arati si noua freziile tale!Eu am deschis topicul pentru toate fetele care vor sa faca frezii si doar am aratat cum le fac eu.orice alta tehnica si orice alte idei sunt foarte bine venite! E ca un schimb de experienta si sunt convinsa ca ai ce arata ,mult mai mult si mai bine ca mine! Ma bucur ca ti-au placut,este onorant pentru mine sa ma felicite Regina florilor !Daca ai timp,cand poti si nu esti foarte ocupata arata-ne cu ce forme ai decupat freziile si eventual tehnica.Te pup Natasha si sa stii ca noi chiar avem ce invata de la tine

:P

cu prima ocazie promit

De-ncercat, oi incerca, da' sa nu se supere nimeni daca oi inaugura dupa aia topicul de Nereusite! :love7:

lasa nu te vaita ca stiu eu ce poti :D

va arat florile pe care fiul meu a dorit sa le ofere colegelor de clasa alaturi de o mascota din ciocolata rosie in forma de inima(ideea lui),de martisor

aici nu este obiceiul cu martisoare dar au avut serbare

fetitele(11ani) au fost tare incintate

post-230-126747897892_thumb.jpg

post-230-126747900536_thumb.jpg

post-230-126747903228_thumb.jpg

post-230-126747905959_thumb.jpg

post-230-126747908456_thumb.jpg

post-230-126747911034_thumb.jpg

post-230-126747913717_thumb.jpg

florile sint din pasta de zahar

Doamne Natasha cat sunt de frumosi,iti vine sa-i mirosi ...pe cel visiniu ti l-as lua eu :floare: e minunat,parca-i de catifea.

:occasion15:

va arat florile pe care fiul meu a dorit sa le ofere colegelor de clasa alaturi de o mascota din ciocolata rosie in forma de inima(ideea lui),de martisor

Superb!!!!! :tongue3: :toothy9;

Natasha trandafirii sunt absolut superbi!De fapt, de ce ma mai mir oare?Felicitari!P.s. am observat pe petalele trandafirilor mici nervuri si nu am mai vazut la nimeni asa ceva.Este o noua metoda sau asa ti-a placut tie pur si simplu?si inca ceva:foarte buna ideea de a darui asemenea flori ca si martisor! :cheers:

Dupa minunatiile natashei parca nici nu mai imi vine sa postez caricaturile mele

si totusi.................. imi iau inima in dinti si o fac

Pt ca a venit primavara si asteptam ziua de 8 martie am pregatit si eu niste flori primavaratice(parte din ele)si le-am asezat si eu un pic sa vad cum ar sta in buchet

ghiocei

post-91-12675534482_thumb.jpg

florile puse la uscat

post-91-12675534857_thumb.jpg

si in buchet (l-am pozat din mai multe unghiuri ca mi-a placut tare mult )

(ce ziceti: ar fi prea incarcat asa?)

post-91-126755340763_thumb.jpg

toate sunt facute fara scule fitoase, dar cred ca in max 2 luni le voi avea si eu si poate atunci florile mele vor arata mult mai bine

Dupa minunatiile natashei parca nici nu mai imi vine sa postez caricaturile mele

Pt ca a venit primavara si asteptam ziua de 8 martie am pregatit si eu niste flori primavaratice(parte din ele)si le-am asezat si eu un pic sa vad cum ar sta in buchet

ghiocei

[

Florile tale sunt foarte frumoase!Ai avut idee buna sa le faci acum de primavara.Si eu aveam de gand sa fac niste ghiocei dar nu am mai avut timp.Narcisele mi se par cele mai reusite!Felicitari!

Am facut un cosulet cu ghiocei,o sa-i pun la socrela pe tort duminica B)

tortita era parca prea alba la inceput si am colorat-o apoi cu culoare maro ,pe urma mi-a parut rau ,dar in realitate arata bine totusi...sucita mai sunt :hungry:

post-322-126762024856_thumb.jpg

post-322-126762026511_thumb.jpg

ghiocei

[

Florile tale sunt foarte frumoase!Ai avut idee buna sa le faci acum de primavara.Si eu aveam de gand sa fac niste ghiocei dar nu am mai avut timp.Narcisele mi se par cele mai reusite!Felicitari!

multumesc

trebuie sa fac un tort de 8 martie si m-am gandit ca e bine daca as putea face ceva mai primavaratic

am incercat si a iesit ce ati vazut

multumesc pt felicitari

Cec ,buchetelul e frumos asa colorat ,e de primavara si e vesel.

multumesc

imi pare rau ca nu am sarmulite ca mult mai bine se asezau

imi plac ghioceii

i-ai pus pe sarmulita?

[center]Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat... :angryfire: Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui. :violent1:

post-598-126769176598_thumb.jpg post-598-126769174606_thumb.jpg[/center]

[center]Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat... :tongue3: Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui. :floare:

post-598-126769176598_thumb.jpg post-598-126769174606_thumb.jpg[/center]

Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! ;)

Natasha.io nu-s colega de clasa cu baietelul tau,dar ...SI IO VREAU UN TRANDAFIR!apropos,cum ai facut textura la petale?!FFF frumoooosi!Felicitari!

ghiocei

toate sunt facute fara scule fitoase, dar cred ca in max 2 luni le voi avea si eu si poate atunci florile mele vor arata mult mai bine

Ceci draga,nimeni nu s-a nascut invatat.Mie imi place buchetelul de ghiocei,despre aranjament...ii lipseste ceva...nu-mi dau seama ce...ori nuantele ar trebui mai pronuntate,ori daca nu , as mai sorta florile.sa nu te superi,asta e parerea mea.dar si io is "in clasele primare de culinarit"am multeeee de invatat.

Luminis, e foarte tare winnie al tau, bravo! Mie nu mi-a iesit asa de frumos ca al tau.

Anca, uite un link pe care l-am mai pus, pe primele pagini, de unde poti descarca o carticica unde e si winnie pas cu pas. Daca nu poti descarca, spune-mi si ti-o trimit eu. Spor la treaba!

http://www.filestube.com/73de3abf6414dc3803e9,g/Disneys-character-collection-Polymer-clay-p.html

Fetelor 'florarese', multi pupici si multumiri ca ne inspirati si ne aratati operele voastre.

Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! =))

[center]Multumesc frumos, Ancuta. :pupic: Poze pas cu pas nu am, dar iti spun ca m-am inspirat din cartea de care zice Delioara. Daca vrei, ti-o trimit pe mail. Si am mai aruncat un ochi si pe blogul lui Lily, are si ea acolo cateva poze cu Winnie.[/center]

Luminis, e foarte tare winnie al tau, bravo! Mie nu mi-a iesit asa de frumos ca al tau.

[center]Delioara, ma bucur ca-ti place Winnie-ul meu. Daca tu ai pus la inceput link spre cartea aceea, nu pot decat sa-ti multumesc din suflet. Imi este de mare ajutor. :hug:[/center]

Fetelor, eu ma lovesc de o problema de cate ori modelez cate ceva: oricat de mult m-as spala pe maini si oricat de curat ar fi locul unde lucrez, daca modelelz mai mult timp la o figurina (mai fac, mai desfac...) imi apar in pasta niste scame mici, mici de tot si simt ca innebunesc. Cred eu ca de pe maini mi se iau scamele astea sau de pe planseta sau buretii pe care lucrez (ca altveca nu ating de pasta), dar nu inteleg de unde apar... oare de la haine, din aer... de unde? Voua vi se inatampla asa ceva?

[center]Delioara, ma bucur ca-ti place Winnie-ul meu. Daca tu ai pus la inceput link spre cartea aceea, nu pot decat sa-ti multumesc din suflet. Imi este de mare ajutor. :pupic:[/center]

Cu multa placere! (nu gasesc maimutoi cu pupici, dar inchipuieste-ti unul aici)

Cat despre scame, eu una n-am observat asa ceva, dar adevarul e ca nu am stat sa fac si sa desfac niciodata; daca n-a iesit, alta pasta la rand!

[center]Pentru ca Winnie se cam plictisea singur, am reusit, mai mult sau mai putin, sa-i fac pe doi dintre prietenii lui.

Piglet - putin diform, saracutul, are capul cam greu asa ca nu poate sta decat culcat, deocamdata:

post-598-126771663406_thumb.jpg

Tigger, de care eram destul de multumita, credeam eu ca mi-a reusit, pana a venit piticul meu si mi-a spus ca seamana destul de mult, dar "n-ai vazut si tu ca tigrul ala e portocaliu?" Are dreptate copilul, iar eu nici macar nu-s blonda... asa ca maine ma apuc sa-l fac iara', de data asta portocaliu:

post-598-126771658968_thumb.jpg

Si toti trei, in asteptarea magarusului:

post-598-12677170549_thumb.jpg[/center]

Fetelor, eu ma lovesc de o problema de cate ori modelez cate ceva: oricat de mult m-as spala pe maini si oricat de curat ar fi locul unde lucrez, daca modelelz mai mult timp la o figurina (mai fac, mai desfac...) imi apar in pasta niste scame mici, mici de tot si simt ca innebunesc. Cred eu ca de pe maini mi se iau scamele astea sau de pe planseta sau buretii pe care lucrez (ca altveca nu ating de pasta), dar nu inteleg de unde apar... oare de la haine, din aer... de unde? Voua vi se inatampla asa ceva?

Lumi,da,mi s-a intamplat,este ori de la carpita/buretele cu care stergi suprafata de lucru,ori de la stergarul/prosopul cu care te stergi pe maini dupa ce te speli.Citeam pe blogul unei decoratoare renumite ca foloseste numai stergare cu microfibra,ei,pana gasesc eu de alea mi-am cumparat o carpa din aceea galbena cu care se sterg parbrizele cred-e ca o piele intoarsa fina.

frumoase figurinele tale,intr-adevar tigrisorul e mai portocaliu:-),dar celorlalti doi le-ai nimerit culoarea:-)

Luminis ce suuuper ti-au iesit figurinele!Din ce le-ai facut?Parca aduce un pic cu martipanul.Felicitari!Sa vedem si tortul!

Luminis ce suuuper ti-au iesit figurinele!Din ce le-ai facut?Parca aduce un pic cu martipanul.Felicitari!Sa vedem si tortul!

[center]

Ma bucur ca-ti plac. :appl: Le-am facut din pasta de zahar. Pare martipan probabil din cauza pozelor, mai ales ultimele sunt facute seara si nu am avut lumina buna. Tortul il vedem, dar mai peste vreo doua saptamani... Eu m-am apucat de pe-acuma de figurine sa fiu sigura ca-mi ies, sa am timp sa ma joc cu ele... [/center]

• Author

Natasa trandafirii sunt minunati! Parca le simt si mirosul! Cum ai imprimat petalele?

ghiocei

florile puse la uscat

Deci woow! super ghioceii, super narcisele! Daca nu te superi, pot sa iti fac o sugestie? Scoate trandafirii din buchet si lasa doar florile de primavara. Sunt foarte reusite, iar trandafiri sunt tot anul .

Am facut un cosulet cu ghiocei,o sa-i pun la socrela pe tort duminica :)

tortita era parca prea alba la inceput si am colorat-o apoi cu culoare maro ,pe urma mi-a parut rau ,dar in realitate arata bine totusi...sucita mai sunt :D

Lissa nu am cuvinte. Superb! Mie imi place cum se aseaza cu toarta maro.

[center]Vin si eu cu al meu Winnie Pooh, la care m-am chinuit destul de mult si tot nu stiu ce sa zic de el... mi se pare un pic cam turmentat... :appl: Urmeaza sa-i fac si restul prietenilor, o provocare cam prea mare pentru mine, dar fiul meu vrea neaparat tort cu Winnie&Comp pentru ziua lui. :D

Super winie al tau.

Lumi, ce supeeeeerrrr ii Winnie,bravoooo,felicitari,dar te rog....musai sa-mi spui si mie cum l-ai facut?n-ai cumva poze pas-cu pas?!si io vreau pt picii mei asa ceva.II deosebit,serios vb.Felicitari! :)

Poze pas cu pas am pus si eu mai la inceputul topicului. Cu winie off cource.

[center]Pentru ca Winnie se cam plictisea singur, am reusit, mai mult sau mai putin, sa-i fac pe doi dintre prietenii lui.

Piglet - putin diform, saracutul, are capul cam greu asa ca nu poate sta decat culcat, deocamdata:

Tigger, de care eram destul de multumita, credeam eu ca mi-a reusit, pana a venit piticul meu si mi-a spus ca seamana destul de mult, dar "n-ai vazut si tu ca tigrul ala e portocaliu?" Are dreptate copilul, iar eu nici macar nu-s blonda... asa ca maine ma apuc sa-l fac iara', de data asta portocaliu:

Si toti trei, in asteptarea magarusului:

Oau! Eu nu l-as mai face inca odata ci l-as picta. :D

Wow ce de decoruri, trandafiri, ghiocei, flori de primavara, animalute, toate sunt superbe.

Felicitari dragele mele si abia astept sa le vad pe torturi :biggrin: =)) ;)