February 21, 201016 yr comment_22119 natasha eu ma las de facut floricele(adica caricaturi), hai arata-mi cu ce scule le-ai facut? eu mi-am luat si formele de facut garoafe,dupa ce ne-ai aratat tu, dar la mine nu iese nica -nic Report
February 21, 201016 yr comment_22126 vaaaai....flori....si CE FLORI!!!! minunate-s florile,Natasha!!! :floare: Am facut si eu comanda zilele astea de setul acela mare cu decupatoare pt flori de tot felul de la Wilton,si abia astept sa ma apuc de jucat cu floricelele!!!Tu folosesti si ceva gum tex,sau tylose,sau ce??O sa primesc Gum tex(sper),si sper tare de tot sa ma ajute sa fac flori macar pe umatate atit de reusite ca ale tale!Si DA,macii sunt si florile mele preferate!!!! Visez sa fac un tort alb,pictat cu maci!Atit!Abia astept sa primesc vreo comanda unde sa imi pot indeplini visul asta! felicitari pentru flori,sunt superbe si ne umplu si pe noi de ambitie!! Report
February 21, 201016 yr comment_22158 Muta de uimire ... Nu-mi vine sa cred ca nu-s adevarate . Natasha , ai maini de aur , adevarata Regina a Florilor , vorba Gabreniei , care si ea face flori deosebite . Aveti tot respectul meu , pot doar sa visez ca intr-o zi voi ajunge sa fac macar pe jumatate din ce faceti voi . Report
February 21, 201016 yr comment_22202 Natasha, esti sigura ca florile tale nu sunt reale? Superbe, esti una dintre cele mai tari "florarese" pe care o stiu eu. La Cali si la Mariana (Floare de Colt) am mai vazut flori asa frumoase. Nu vrei tu sa ne faci si noua un intructaj, poze pas cu pas, sau macar formele cu care ai facut minunile alea sa ni le arati? Felicitari, esti tare, tu! Report
February 23, 201016 yr comment_22588 Waw, Natasha... tu stii ca eu sunt indragostita de tine, nu? As vrea sa pot face si eu flori macar pe sfertul tau... Felicitari! Sorina Report
February 23, 201016 yr comment_22621 Gloxinia superbe decoratiile.Si pe tort i-mi place cum ai asezat,felicitari Pun si eu citeva din ce am mai facut( daca ma descurc) Wow!!!! Ce flori frumoase!!!! Sigur nu-s reale? Eu parca le simt parfumul, numai cat ma uit la ele! Cand ai timp, poti sa explici putin tehnica, pentru fiecare floare in parte? Pliiiiiiiizzzzzz!!! Report
February 23, 201016 yr comment_22701 Doamne,Natasha ce minunatii mai faci!Florile tale sunt absolut superbe!Le-am salvat in calculator ca sa am modelele!Esti pentru mine Regina florilor !Gata ,am decretat!Nu cred ca exista floare facuta de tine sa nu-mi placa,esti suuuper profi!Florile mele preferate sunt macii si iti inchipui ce reactie am avut cand i-am vazut pe ai tai!Cu prima ocazie voi face maci,cu siguranta!Ce sa mai spun?Te felicit din inima pentru un asa talent!Te pup!Multumesc mult pt aprecieri si ma bucur ca-ti place ceea ce facmacii sint f usor de facutsa ne arati daca faciam vazut si eu freziile tale si sint superbeeu nu am setul acela verde dar cred ca contine si forma pt freziieu am facut acum ceva timp dar cu alta forma si alta tehnicapoate daca mai fac pun poze la tine daca-mi dai voiete-ai descurcat f bine cu adaptatul formei,felicitari Report
February 23, 201016 yr comment_22702 natasha eu ma las de facut floricele(adica caricaturi), hai arata-mi cu ce scule le-ai facut? eu mi-am luat si formele de facut garoafe,dupa ce ne-ai aratat tu, dar la mine nu iese nica -nic nu te lasa din contra exerseazacare scule te intereseaza?uitate la poze din nou si din nou si sigur reusesticu o bucatica de pasta te poti juca zile intregi Report
February 23, 201016 yr comment_22703 vaaaai....flori....si CE FLORI!!!! minunate-s florile,Natasha!!! Am facut si eu comanda zilele astea de setul acela mare cu decupatoare pt flori de tot felul de la Wilton,si abia astept sa ma apuc de jucat cu floricelele!!!Tu folosesti si ceva gum tex,sau tylose,sau ce??O sa primesc Gum tex(sper),si sper tare de tot sa ma ajute sa fac flori macar pe umatate atit de reusite ca ale tale!Si DA,macii sunt si florile mele preferate!!!! Visez sa fac un tort alb,pictat cu maci!Atit!Abia astept sa primesc vreo comanda unde sa imi pot indeplini visul asta! felicitari pentru flori,sunt superbe si ne umplu si pe noi de ambitie!!multumesc mamistefeu adaug in pasta putin tragakant tot un fel de gumada ajuta f mult pasta este mai elastica si mi se pare mie sau chiar este si mai usoarapt acoperit nu folosesc doar pt florisa ne arati ce mesteresti Report
February 23, 201016 yr comment_22704 Muta de uimire ... Nu-mi vine sa cred ca nu-s adevarate . Natasha , ai maini de aur , adevarata Regina a Florilor , vorba Gabreniei , care si ea face flori deosebite . Aveti tot respectul meu , pot doar sa visez ca intr-o zi voi ajunge sa fac macar pe jumatate din ce faceti voi . multumesc sinteti voi prea dragutenu mai visa incearca si ai sa vezi Natasha, esti sigura ca florile tale nu sunt reale? Superbe, esti una dintre cele mai tari "florarese" pe care o stiu eu. La Cali si la Mariana (Floare de Colt) am mai vazut flori asa frumoase. Nu vrei tu sa ne faci si noua un intructaj, poze pas cu pas, sau macar formele cu care ai facut minunile alea sa ni le arati? Felicitari, esti tare, tu!multumesc Luminiso sa fac poze cu formele Natasha,ce frumoase sunt mai fata, ai maini de aur!multumesc taylor Report
February 23, 201016 yr comment_22705 sorinadaniela si eu va iubesc si admir pe toate si poti sigur daca incerci Foxyy multumescPromit cind am timp sa pun pas cu pasda tu promiti ca te apuci de facut flori? Report
February 24, 201016 yr comment_22719 Fetelor,aveti cumva niste poze explicative despre cum se fac stinjeneii(irisii)? Voi avea de facut un tort de botez pt 6 aprilie pentru o fetita pe nume Iris si mamica ei si-ar dori daca se poate(si daca imi ies...) niste irisi pe tort.Pina atunci imi ajunge si pachetul cu ustensile din USA si tare,tare de folos mi-ar fi un tutorial cu irisi din pasta de zahar/lapte praf pas cu pas. Report
February 24, 201016 yr comment_22722 Natasha,eu nici nu mai zic nimic!Astea nu-s flori...ci o întreaga arta!Respectele mele! Report
February 24, 201016 yr comment_22774 Buna,Natasha !Doamne ,cum adica daca iti dau voie!?Chiar te rog sa ne arati si noua freziile tale!Eu am deschis topicul pentru toate fetele care vor sa faca frezii si doar am aratat cum le fac eu.orice alta tehnica si orice alte idei sunt foarte bine venite! E ca un schimb de experienta si sunt convinsa ca ai ce arata ,mult mai mult si mai bine ca mine! Ma bucur ca ti-au placut,este onorant pentru mine sa ma felicite Regina florilor !Daca ai timp,cand poti si nu esti foarte ocupata arata-ne cu ce forme ai decupat freziile si eventual tehnica.Te pup Natasha si sa stii ca noi chiar avem ce invata de la tine Report
February 24, 201016 yr comment_22791 Fetelor,aveti cumva niste poze explicative despre cum se fac stinjeneii(irisii)? Voi avea de facut un tort de botez pt 6 aprilie pentru o fetita pe nume Iris si mamica ei si-ar dori daca se poate(si daca imi ies...) niste irisi pe tort.Pina atunci imi ajunge si pachetul cu ustensile din USA si tare,tare de folos mi-ar fi un tutorial cu irisi din pasta de zahar/lapte praf pas cu pas. Mamistef,sa stii ca am cautat in calculator vreo imagine cu irisi dar nu am gasit .Eu zic sa mai cauti pe net dar cauta site-uri in engleza,poate ei au o paleta mai larga de flori.Daca nu,eu cred ca forma cea mai nimerita pentru irisi ar fi cea de orhidee,vezi si tu cum o adaptezi;in fond si stanjenelul face parte tot din familia orhideelor,nu?te pup si mai vorbim! Report
February 24, 201016 yr comment_22800 sorinadaniela si eu va iubesc si admir pe toate si poti sigur daca incerci Foxyy multumescPromit cind am timp sa pun pas cu pasda tu promiti ca te apuci de facut flori? De-ncercat, oi incerca, da' sa nu se supere nimeni daca oi inaugura dupa aia topicul de Nereusite! Report
February 24, 201016 yr comment_22806 te pup,Gabrenia,multumesc pentru sugestie!Asa o sa fac,oricum este timp pina atunci,poate gasesc vreun decupator potrivit in trusa aceea cu decupatoare de flori de la Wilton in care imi pun atitea sperante Report
February 24, 201016 yr comment_22817 Fetelor,aveti cumva niste poze explicative despre cum se fac stinjeneii(irisii)? Voi avea de facut un tort de botez pt 6 aprilie pentru o fetita pe nume Iris si mamica ei si-ar dori daca se poate(si daca imi ies...) niste irisi pe tort.Pina atunci imi ajunge si pachetul cu ustensile din USA si tare,tare de folos mi-ar fi un tutorial cu irisi din pasta de zahar/lapte praf pas cu pas. mamistef, am niste poze cu irisi dintr-o carte care te-ar putea ajuta, inca nu stiu cum sa le postez, adica sa le scot din carte, si sunt si putin cam neclare, dar incerc si iti trimit; nu stiu daca pot sa le pun la topicul asta... avand in vedere ca sunt poze din carte, dar eu incerc. Report
February 24, 201016 yr comment_22828 Stiti cumva daca pot atasa un pdf? Sau cum pot converti un pdf in jpg sau alt format de foto pe care sa-l pot posta? Report
February 24, 201016 yr comment_22833 Cit de draguta esti,Luminis!!!Multumesc mult,fie doar si pentru intentie!! Din pacate nu ma pricep la aspectele astea tehnice Multumesc mult,oricum! Report
February 24, 201016 yr comment_22834 Cit de draguta esti,Luminis!!!Multumesc mult,fie doar si pentru intentie!! Din pacate nu ma pricep la aspectele astea tehnice Multumesc mult,oricum! Am reusit, cel putin asa cred. Sa facem o proba: Report
February 24, 201016 yr comment_22836 Se pare ca merge. Si acum un tort impodobit cu irisi, asa, numai ca idee: Astea sunt pozele, sper ca nu e problema ca le-am postat din carte... Oricum, sper sa-ti fie cu folos. Succes! Si sa ne arati si noua ce-ti iese daca incerci. Report
February 24, 201016 yr comment_22838 Multumesc din suflet!!!le salvez acum in calculator si le maresc cit am nevoie ca sa pot citi tot!Multumesc!!! (si sigur ca vin cu poze dupa 6 aprilie,sper numai sa fie ceva demn de aratat ) Report
February 24, 201016 yr comment_22940 ce am gasit eu, nu stiu cat o sa te ajutehttp://www.cookingrecipes-cakedecorating.com/irisdecorations.htmlo idee de decorare a tortului (nu ca tu nu ai avea) http://dandgoccasions.com/index.php?main_page=popup_image&pID=302cutter pentru irisi http://www.cake-decorating-corner.com/iris-birthday-cake.html poate te ajuta si pictura aceasta sper ca nu am gresit punand linkurile Report