March 11, 201016 yr comment_25739 Mie cel mai stresant lucru mi se pare imbracatul cu pasta de zahar,tocmai de aia il fac cu o zi inainte,sa scap de stres in ziua predarii:-D.La unul din torturile de Valentine am intins foaia de 5 ori-pt. ca de ba mi se rupea ,ba nu acoperea tot tortul,grrrr...groaznic. Cunosc sentimentul Ortansa insa in momentul acela desi sentimentul e sa arunc pasta pe geam incerc sa ma incarc pozitv si vin cu sugestia: lasa ca acum iese (la fel ca in bancul cu oile numarate pana adormi ) si eu care credeam ca e ceva in neregula cu mine . deci mai patiti si voi de astea cu acoperitul tortului? m-am linistit si eu ma linistesc dupa ce vad pasta pusa pe tort, iar la decorat...de multe ori sunt stoarsa ca o lamaie si nu mai am rabdare Ia uitati cu ce m-am indeletnicit azi Vor ajunge pe tortul unui baietel de 2 ani, tort pe care il va face matusica lui. ooooooooooo oti!!! ce de-a catei froomoooosi!!! deci imi plac maxim Report
March 11, 201016 yr comment_25744 Waw , Oti , maestra , ce sa mai ... Frumosi rau dalmatienii tai ! Mie cel mai stresant lucru mi se pare imbracatul cu pasta de zahar,tocmai de aia il fac cu o zi inainte,sa scap de stres in ziua predarii:-D.La unul din torturile de Valentine am intins foaia de 5 ori-pt. ca de ba mi se rupea ,ba nu acoperea tot tortul,grrrr...groaznic. Cunosc sentimentul Ortansa insa in momentul acela desi sentimentul e sa arunc pasta pe geam incerc sa ma incarc pozitv si vin cu sugestia: lasa ca acum iese (la fel ca in bancul cu oile numarate pana adormi ) si eu care credeam ca e ceva in neregula cu mine . deci mai patiti si voi de astea cu acoperitul tortului? m-am linistit si eu ma linistesc dupa ce vad pasta pusa pe tort, iar la decorat...de multe ori sunt stoarsa ca o lamaie si nu mai am rabdare Fetelor si eu is stresata rau cu torturile , sa iasa pasta , sa iasa decorul , sa fie clientul multumit ... Report
March 11, 201016 yr Author comment_25769 Fetelor, eiii , da astia da dalmatieni ,dar nu erau 101 ? La faza asta m-am scos, copilul nu stie numara decat pana la 3 Report
March 11, 201016 yr comment_25771 gloxinia, foarte reusiti dalmatienii .... poate va ajuta, am descoperit pe kuharka realizarea gerberei; pozele nu sunt ale site-ului (sunt luate de pe alt site de decoratiuni);1.bmp2.bmp3.bmp4.bmp5.bmp6.bmp7.bmp8.bmp9.bmp10.bmp11.bmp12.bmpuntitled.bmp Report
March 11, 201016 yr comment_25774 Waw, Anasia, ce usor se fac... vorba vine... pare usor cand le face altcineva... Multumesc pt idee! Sorina Report
March 11, 201016 yr comment_25776 Ia uitati cu ce m-am indeletnicit azi Vor ajunge pe tortul unui baietel de 2 ani, tort pe care il va face matusica lui. M-am indragostit de dalmatienii tai... cum Doamne iarta-ma i-ai facut asa mici? Felicitari! Sorina Report
March 11, 201016 yr comment_25792 Ia uitati cu ce m-am indeletnicit azi Vor ajunge pe tortul unui baietel de 2 ani, tort pe care il va face matusica lui. Gloxinia,sunt absolut superbi!!!!felicitari din tot sufletul!!!wow!!! :floare: Report
March 11, 201016 yr Author comment_25801 woooow Anasia ce faine is! Sorina cateii cei mici sunt facuti cu mulaj. Pe cei mari i-am modelat din mana. Unii sunt cam... satui ca sa nu zic grasani ) Multumesc tuturor pentru aprecieri Report
March 11, 201016 yr comment_25821 o lebada a unei fete de pe kuharka un alt fel de cos gloxinia, ma bucur daca va ajuta; Report
March 11, 201016 yr comment_25823 conuri de brad, tot de pe kuharka; conurile facute cu duiul pt trandafiri (din royal icing sau frisca.... acele din royal icing, suportul din hartie de copt) Report
March 11, 201016 yr comment_25831 Vin si eu cu un decor Symfollies facut pentru saptamina viitoare.E inca ud,deci scuzati mizeria din jurul lui. http://i206.photobucket.com/albums/bb122/mamistef/Torturi/DSC00819.jpg E facut cu sablon-adica am salvat o imagine de pe net, am pus o foaie pe monitor si am copiat cit am putut de fidel imaginea cu un marker.Apoi am decupat cu grija cele doua personaje si le-am desenat conturul dupa sablon (si dupa ochi acolo unde era cazul,adica tot ce era in interiorul conturului siluetelor) cu carioca alimentara pe un disc de pasta de zahar uscat de ieri.In unele locuri am colorat direct cu carioci alimentare(rosu,verde),in alte locuri am pictat cu dilutie de colorant Wilton. O sa vina asezat discul asta portocaliu pe un tort verde,sa fie o combinatie foarte colorata,asa cum mi-a cerut mama baietelului sarbatorit.Dar asta va fi saptamina viitoare.Mi-e cam jena sa vin cu prostioarele mele si cu explicatiile astea seci,sper sa nu pice aiurea in subiectul asta Report
March 11, 201016 yr comment_25921 [center]Anasia, foarte interesante si utile pozele tale. Am incercat sa intru si eu pe site-ul ala rusesc, dar mi-am prins capul instantaneu. [/center] Report
March 11, 201016 yr comment_25933 Fetelor ,sunteti minunate!Va multumesc pt. gestul vostru nobil,de a impartasi cu noi aceste minunatii.Va doresc sa aveti comenzi multeeee de torturi! Report
March 11, 201016 yr comment_25936 Otiii super ti-au iesit dalmatienii, ce imi plac, is curioasa cum o sa-i asezi pe tort ca imi par multi ai avut oleaca de pinghilit la ei, dar rezultatul este fabulos. Felicitari !!!! Stefana, Simpholis ti-a iesit perfect, buna tehnica asta a sabloanelor si eu o folosesc destul de des [b]Anasia[/b], multumim de poze, narcisele alea erau perfecte in ghivecele mele, na acuma ca am model data viitoare nu imi scapa. Multumesc muuult, muuult Report
March 11, 201016 yr comment_25940 Multumesc,fetele-dragele! macar din cind in cind sa vin si eu cu cite ceva,ca la cite secrete si metode "fur" de la voi... ehehe... Report
March 11, 201016 yr comment_25947 Hai sa va arat ce am mesterit eu azi. Sunt facute din pasta de zahar si pictate, toate sunt facute cu matrita, doar una din ele e putin modificata:PMatrita am facut-o din silicon la indicatiile Gloxiniei asa ca incercati cu incredere nu va chinuiti cum m-am chinuit eu pana acum cu cioplitu' ... si atentie la silicon, nu orice silicon e bun ... sau mie nu mi-o iesit cu oricare ... Bison ... de asta mi-o zis Oti dupa ce mi-am mancat nervii cu alte 2 marci, dintre care unu era deja betonat in tub si eu impingeam de zori Deci sa incepem, sper sa se observe care va fi tema tortului inca nu am habar cum le aranjez dar vad eu pana sambata si o poza de grup : Report
March 11, 201016 yr comment_26030 Hai sa va arat ce am mesterit eu azi. Sunt facute din pasta de zahar si pictate, toate sunt facute cu matrita, doar una din ele e putin modificata:PMatrita am facut-o din silicon la indicatiile Gloxiniei asa ca incercati cu incredere nu va chinuiti cum m-am chinuit eu pana acum cu cioplitu' ... si atentie la silicon, nu orice silicon e bun ... sau mie nu mi-o iesit cu oricare ... Bison ... de asta mi-o zis Oti dupa ce mi-am mancat nervii cu alte 2 marci, dintre care unu era deja betonat in tub si eu impingeam de zori Deci sa incepem, sper sa se observe care va fi tema tortului inca nu am habar cum le aranjez dar vad eu pana sambata si o poza de grup : Sa-nteleg ca te pregatesti de raliu??? Superbe masinutele, felicitari! Report
March 12, 201016 yr comment_26093 ramo, superbe masinutele! cu multa placere, sper sa ajute multe fete; Report
March 12, 201016 yr comment_26100 Sa-nteleg ca te pregatesti de raliu??? Superbe masinutele, felicitari! Mersi Foxyy, inca nu stiu ce forma va prinde tortul, dar va fi ceva concurs intre ele da, ca altfel nu stiu cum le-as putea aseza pe toate, mai ales ca tortul nu e mare ramo, superbe masinutele! cu multa placere, sper sa ajute multe fete;Mersi Anasia, eu sunt sigura ca vor fi un ghid bun si daca mai ai noi asteptam cuminti Report
March 12, 201016 yr comment_26143 Gloxi!! Te felicit din suflet pentru dalmatieni!Sunt absolut minunati!Nota 20 din partea mea!Am zis!Anasia, draga de tine cat te-ai muncit sa pui pozele acelea pentru noi!Multumim din suflet!Imi plac tare mult narcisele dar de conurile de brad nu mai vorbesc!E ceva nou si merita incercat.Parca imi pare rau ca nu suntem in preajma sarbatorilor de iarna,desi dupa cum e vremea...nu s-ar zice.Inca o data multumiri si daca mai gasesti ceva,pune te rog caci sigur vor fi destule fete incantate sa faca si ele aceste decoruri. Report
March 12, 201016 yr comment_26347 Waw , toate-mi plac . Stefana , esti buna la pictura , ti-au iesit perfecti sympholis . Ramo , zici ca-s adevarate , pe cuvant eu em vazut jucarii din gama asta care nu erau asa perfecte cum le-ai facut tu . Abia astept sa vad tortul . Multumim de pozele pe care le-ati pus , cu narcise , gherbera , trandafiri stilizati . Eu am setul de la wilton de ceva vreme , da` ma credeti ca pe cat mi l-am dorit , acum nici macar nu incerc sa fac ceva cu el ... Cred ca totusi ma pun pe treaba si incerc niste narcise . Daca-mi iese ceva revin cu dovada ... Report
March 12, 201016 yr Author comment_26388 Otiii super ti-au iesit dalmatienii, ce imi plac, is curioasa cum o sa-i asezi pe tort ca imi par multi ai avut oleaca de pinghilit la ei, dar rezultatul este fabulos. Felicitari !!!! Pai am zis ca nu ii asez eu, ca nu fac eu tortul. Munca de jos o face matusa copilului I-am facut si pasta sa acopere tortul, asa ca musai sa ii iasa Imi plac masinile tale. Sunt asa faine! Gabrenia multumesc! Stefana super ai reusit sa pictezi nenii aia (sunt slaba la capitolul asta marturisesc ca habar n-am cine sunt personajeje ) Culorile imi plac de numa, abia astept sa vad cum se aseaza pe un tort verde. Report