January 13, 201016 yr comment_15127 Eu lui Manu ii fac mascarpone cu frisca .Si savoiardi ii insiropez in Nesqiuk sau Orz solubil.Fara ou crud. Report
January 13, 201016 yr comment_15237 Ce rasfatat e iubitul tau! Sa fiti sanatosi si fericiti unul linga altul si sa va bucurati de preparate la fel de bune si frumoase si pe viitor! Report
January 13, 201016 yr Author comment_15247 Ce rasfatat e iubitul tau! Sa fiti sanatosi si fericiti unul linga altul si sa va bucurati de preparate la fel de bune si frumoase si pe viitor!Merci,Carmella Report
January 13, 201016 yr Author comment_15248 Frumos ca de obicei!La multi ani sotului tau !Multumesc si multumesc,Any Report
January 14, 201016 yr comment_15325 Sa-ti traiasca iubitul Maya. Brava , ca de obicei .arata fain si meniul Denisei Report
January 14, 201016 yr Author comment_15398 Sa-ti traiasca iubitul Maya. Brava , ca de obicei .arata fain si meniul Denisei Stella,merci Denise,desi a halit si din tiramisu-ul cu cafea(nu prea-i place ei cafeaua),a avut si extra desert.Laptele cu orez,reteta aia egipteana de la tine ..asta este un desert,care Denise îl poate mînca la micul dejun,la prînz,si cina asa mult îi place. Report
January 15, 201016 yr comment_15426 Maya, foarte frumos si destul de dietetic, ma rog, si tiramisu cred ca era varianta light. Fara gluma, sa-ti traiasca iubitul si sa va iubiti si peste alti 21 de ani la fel de mult! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 15, 201016 yr comment_15455 Maya, sa-ti traiasca iubitul, sa va iubiti la fel 100 de ani! Meniul e perfect Report
January 15, 201016 yr Author comment_15497 Maya, foarte frumos si destul de dietetic, ma rog, si tiramisu cred ca era varianta light. Fara gluma, sa-ti traiasca iubitul si sa va iubiti si peste alti 21 de ani la fel de mult! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Dietetic...nu prea.Salata,da..dar restul? Merci,Boni Report
January 15, 201016 yr Author comment_15498 Maya, sa-ti traiasca iubitul, sa va iubiti la fel 100 de ani! Meniul e perfect Carmen,merci ,si ma bucur ca te vad :( Report
January 20, 201016 yr comment_16512 La multi ani iubitului Maya ,multa sanatate ii doresc si felicitari pt tot ,ca de obicei,simplu si apetisant.Ps:putin off topic ,am primit "scula" de la bissell si sunt tare multumita de el %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 23, 201016 yr comment_16804 La multi ani iubitului tau!Sa fiti fericiti!Meniul superb. Report
January 24, 201016 yr comment_16824 Am trecut de atatea ori pe langa topicul asta cu iubitul, dar ncioidata nu m-am uitat cine la deschis. Numai la iubitul Mayei nu ma gandisem. :oops: La multi ani iubitului, Maya ! Sa fiti fericiti in continuare si sa aveti o casnicie lunga si cel putin la fel de fericita ca si pana acum ! Edit: De meniu si poze nu mai zic nimic, ca e evident ... retete si poze impecabile. Report
January 24, 201016 yr Author comment_16877 La multi ani iubitului Maya ,multa sanatate ii doresc si felicitari pt tot ,ca de obicei,simplu si apetisant.Ps:putin off topic ,am primit "scula" de la bissell si sunt tare multumita de el %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Merci,Iuliana! Ma bucur ca esti încîntata.Nu e masina masinilor,dar e practica scula asta Report
January 24, 201016 yr Author comment_16878 La multi ani iubitului tau!Sa fiti fericiti!Meniul superb. Merci,Paradis! Report
January 24, 201016 yr Author comment_16879 Am trecut de atatea ori pe langa topicul asta cu iubitul, dar ncioidata nu m-am uitat cine la deschis. Numai la iubitul Mayei nu ma gandisem. :oops: La multi ani iubitului, Maya ! Sa fiti fericiti in continuare si sa aveti o casnicie lunga si cel putin la fel de fericita ca si pana acum ! Edit: De meniu si poze nu mai zic nimic, ca e evident ... retete si poze impecabile. Pai ce...n-am voie si eu sa am un iubit? Merci,Narnia Report
March 3, 201016 yr Author comment_24292 [b]Nu e un meniu, ci mai degraba o harababura totala. Niciuna nu potriveste cu cealalta, dar asta a cerut un proaspat Teenager... asta a primit! [center]Pentru ca a dormit cea mai buna prietena a ei la noi, le-am rasfatat de dimineata cu [b]Rulada de Omleta[/b], reteta lui Taylor. De data asta am facut-o cu cascaval razuit, nu cu brînza feliata.La fel de buna! Merci,Taylor! Cred ca o sa ajungem mîncatori de omleta.Prietena Denisei, a fost extrem de încîntata de asa mic dejun Pentru prînz, am servit piept de pui cu cartofi copti si [b]Sosul de piper verde[/b] al KHanei .O combinatie încîntatoare. Din nou fete încîntate. Desertul a fost budinca de vanilie cu muuuuult sos de visine. Dupa asta au plecat fetele în oras la shopping, ca s-au adunat ceva bani de cadou Seara au plecat la antrenament, dar nu cu mîna goala ci cu o prajitura ciocolatoasa taaaare. Daca tot a trebuit sa le-o tai din 'nainte (NU au voie cu cutit în hala),am furat si eu o feliuta. Le-a ajuns si lor, ca sînt doar 9, iar prajitura am taiat-o în 12 Dupa antrenament s-au întors fetele la cina, care a fost compusa dincornuri cu proscitto cotto, fasole frecata si salata de beouf cu chicken Cornurile cu cascaval deasupra, au mai avut în interior si un strat foarte subtire de sos de rosii cu usturoi, busuioc, sare, piper. Pentru ca trebuia si o prajitura si pentru serbarea cu babacii (noi, batrînii), am facut [b]Valurile Dunarii[/b], reteta lui Eataly. Multumim Nu mi-a iesit ca aspect asa cum ar arata un val de Dunare(nu mi s-au scufundat visinele),dar a avut un succes fantasic la papile Deci fetele astea au halit în ziua aia, aproximativ 30 de milliarde de caloriiii! Denise nu a facut Party, ca nu se mai poarta .Acu' se merge în oras cu fetele la shopping, cinema...La cinema merg deabia weekendul asta. (de la mine nu mai primesc nimic de haleala! )[/b][/center] Report
March 3, 201016 yr comment_24299 Asta-i festin de-a binelea, nu meniu! Un preparat mai apetisant ca altul, mi-ai facut o pofta... Mi se pare si normal ca fetele sa fie incantate; cine n-ar fi fost? Felicitari, din nou, pentru proaspatul Teenager din familie! Report
March 3, 201016 yr comment_24323 Maya, ce mai conteaza ca nu se potrivesc? Fiecare fel a fost facut cu multa dragoste si sunt convinsa ca a fost delicios totul! Felicitari, mami de teenager! Report
March 3, 201016 yr comment_24335 La asa papa bun,pun pariu ca la anul or sa doarma la voi mai multe colege.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
March 4, 201016 yr comment_24403 Asta-i si sportul meu preferat Shoppingul. Shopping party mai faceam acu vreo 5-7 ani.Tortul arata excelent, il fac si eu de ziua lui Cristi in mai!Multam de idee!La Multi Ani , Denise si le invidiez pentru cele 3000 de calorii.Mie mi-ar trebui 300 de ani sa le ard! Report
March 4, 201016 yr Author comment_24409 Asta-i festin de-a binelea, nu meniu! Un preparat mai apetisant ca altul, mi-ai facut o pofta... Mi se pare si normal ca fetele sa fie incantate; cine n-ar fi fost? Felicitari, din nou, pentru proaspatul Teenager din familie! Merci,Foxyy!Da,adolescentii nu tin cont de meniu,ordine si asortare...important e sa fie muuulta ciocolata Report