Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

De ziua iubitului meu, a iubitei noastre si a iubitei lor

Featured Replies

• Author
Sa-ti traiasca iubitul Maya. Brava , ca de obicei .

arata fain si meniul Denisei :)

Stella,merci :cheers:

Denise,desi a halit si din tiramisu-ul cu cafea(nu prea-i place ei cafeaua),a avut si extra desert.Laptele cu orez,reteta aia egipteana de la tine :D ..asta este un desert,care Denise îl poate mînca la micul dejun,la prînz,si cina :) asa mult îi place.

Maya, foarte frumos si destul de dietetic, ma rog, si tiramisu cred ca era varianta light. ;)

Fara gluma, sa-ti traiasca iubitul si sa va iubiti si peste alti 21 de ani la fel de mult! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:)<" title="arms" />

• Author
Maya, foarte frumos si destul de dietetic, ma rog, si tiramisu cred ca era varianta light. :(

Fara gluma, sa-ti traiasca iubitul si sa va iubiti si peste alti 21 de ani la fel de mult! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:(<" title="arms" />

Dietetic...nu prea.Salata,da..dar restul? :(

Merci,Boni :(

La multi ani iubitului :D Maya ,multa sanatate ii doresc si felicitari pt tot ,ca de obicei,simplu si apetisant.

Ps:putin off topic ,am primit "scula" de la bissell si sunt tare multumita de el %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Am trecut de atatea ori pe langa topicul asta cu iubitul, dar ncioidata nu m-am uitat cine la deschis. Numai la iubitul Mayei nu ma gandisem. :oops:

La multi ani iubitului, Maya ! Sa fiti fericiti in continuare si sa aveti o casnicie lunga si cel putin la fel de fericita ca si pana acum !

Edit: De meniu si poze nu mai zic nimic, ca e evident ... retete si poze impecabile. :thumleft:

• Author
La multi ani iubitului :appl: Maya ,multa sanatate ii doresc si felicitari pt tot ,ca de obicei,simplu si apetisant.

Ps:putin off topic ,am primit "scula" de la bissell si sunt tare multumita de el %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif;)<" title="arms" />

Merci,Iuliana! :pupic:

Ma bucur ca esti încîntata.Nu e masina masinilor,dar e practica scula asta :hello:

• Author
Am trecut de atatea ori pe langa topicul asta cu iubitul, dar ncioidata nu m-am uitat cine la deschis. Numai la iubitul Mayei nu ma gandisem. :oops:

La multi ani iubitului, Maya ! Sa fiti fericiti in continuare si sa aveti o casnicie lunga si cel putin la fel de fericita ca si pana acum !

Edit: De meniu si poze nu mai zic nimic, ca e evident ... retete si poze impecabile. :hello:

Pai ce...n-am voie si eu sa am un iubit? :appl:

Merci,Narnia :pupic:

• 1 month later...
  • Author

[b]Nu e un meniu, ci mai degraba o harababura totala. Niciuna nu potriveste cu cealalta, dar asta a cerut un proaspat Teenager... asta a primit!

[center]Pentru ca a dormit cea mai buna prietena a ei la noi,

le-am rasfatat de dimineata cu [b]Rulada de Omleta[/b], reteta lui Taylor.

De data asta am facut-o cu cascaval razuit, nu cu brînza feliata.

La fel de buna! Merci,Taylor! Cred ca o sa ajungem mîncatori de omleta.

Prietena Denisei, a fost extrem de încîntata de asa mic dejun :floare:

post-5-12676439726_thumb.jpg

post-5-126764400761_thumb.jpg

Pentru prînz, am servit piept de pui cu cartofi copti si [b]Sosul de piper verde[/b] al KHanei .

O combinatie încîntatoare. Din nou fete încîntate.

post-5-126764404603_thumb.jpg

Desertul a fost budinca de vanilie cu muuuuult sos de visine.

Dupa asta au plecat fetele în oras la shopping, ca s-au adunat ceva bani de cadou :D

post-5-126764407493_thumb.jpg

Seara au plecat la antrenament, dar nu cu mîna goala ci cu o prajitura ciocolatoasa taaaare.

Daca tot a trebuit sa le-o tai din 'nainte (NU au voie cu cutit în hala),

am furat si eu o feliuta. Le-a ajuns si lor, ca sînt doar 9, iar prajitura am taiat-o în 12 :D

post-5-126764410312_thumb.jpg

post-5-126764411863_thumb.jpg

post-5-126764413059_thumb.jpg

Dupa antrenament s-au întors fetele la cina, care a fost compusa din

cornuri cu proscitto cotto, fasole frecata si salata de beouf cu chicken :scratch:

post-5-126764414863_thumb.jpg

Cornurile cu cascaval deasupra, au mai avut în interior si un strat foarte subtire

de sos de rosii cu usturoi, busuioc, sare, piper.

post-5-12676441612_thumb.jpg

post-5-126764426598_thumb.jpg

post-5-126764428643_thumb.jpg

post-5-126764431945_thumb.jpg

Pentru ca trebuia si o prajitura si pentru serbarea cu babacii (noi, batrînii),

am facut [b]Valurile Dunarii[/b], reteta lui Eataly. Multumim :violent1:

Nu mi-a iesit ca aspect asa cum ar arata un val de Dunare(nu mi s-au scufundat visinele),

dar a avut un succes fantasic la papile :D

post-5-126764419087_thumb.jpg

post-5-126764420923_thumb.jpg

post-5-126764422275_thumb.jpg

Deci fetele astea au halit în ziua aia, aproximativ 30 de milliarde de caloriiii!

Denise nu a facut Party, ca nu se mai poarta :occasion14: .

Acu' se merge în oras cu fetele la shopping, cinema...

La cinema merg deabia weekendul asta.

(de la mine nu mai primesc nimic de haleala! :D )[/b][/center]

Asta-i festin de-a binelea, nu meniu! :scratch: Un preparat mai apetisant ca altul, mi-ai facut o pofta... :violent1: Mi se pare si normal ca fetele sa fie incantate; cine n-ar fi fost? :occasion14:

Felicitari, din nou, pentru proaspatul Teenager din familie! :floare:

La asa papa bun,pun pariu ca la anul or sa doarma la voi mai multe colege.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Asta-i si sportul meu preferat Shoppingul. Shopping party mai faceam acu vreo 5-7 ani.

Tortul arata excelent, il fac si eu de ziua lui Cristi in mai!Multam de idee!

La Multi Ani , Denise si le invidiez pentru cele 3000 de calorii.Mie mi-ar trebui 300 de ani sa le ard! :tongue3:

• Author

Asta-i festin de-a binelea, nu meniu! ;) Un preparat mai apetisant ca altul, mi-ai facut o pofta... :floare: Mi se pare si normal ca fetele sa fie incantate; cine n-ar fi fost? :tongue3:

Felicitari, din nou, pentru proaspatul Teenager din familie! ;)

Merci,Foxyy!Da,adolescentii nu tin cont de meniu,ordine si asortare...important e sa fie muuulta ciocolata ;)