February 24, 20179 yr comment_241119 Lili,ce frumos, toate noi! Cum miroase?S-o stapanesti sanatoasa si sa te desfasori in voie ! Miroase a nou! Multumesc Moztulina! Lili, s-o folosesti sanatoasa! Multumesc Peter! Am rodat deja cuptorul, face o pizza de milioane. Ce frumos! Cînd o să faci prăjituri, o să te trezești cu ei la fereastră Destiny, spor și ție în continuare, așteptăm și bucătăria ta Da, pacat ca-s la etajul doi eu! Ce-mi place coltisorul cu fereastra! Sa o folosesti cu drag si spor Multumesc Adriana! In stanga, desi nu se vede e o nisa in perete.Ma gandeam sa-mi fac rafturi cu mirosenii si condimente.Ceva de genul asta, desi spatiul la mine e mai mare.Inalt cat mine. Report
February 24, 20179 yr comment_241127 Doamne, nimeni nu scrie pe ac, dar cind ai pus bucataria noua, toti/toate au fost prezenti/e. Oare cum faceti?? sixth sense only for women Report
February 25, 20179 yr comment_241131 Doamne, nimeni nu scrie pe ac, dar cind ai pus bucataria noua, toti/toate au fost prezenti/e. Oare cum faceti?? sixth sense only for women Peter Report
February 25, 20179 yr comment_241132 Doamne, nimeni nu scrie pe ac, dar cind ai pus bucataria noua, toti/toate au fost prezenti/e. Oare cum faceti?? sixth sense only for women Si eu credeam ca v-a fost dor de mine! Report
February 25, 20179 yr comment_241138 Destiny, ati terminat?M-am gandit la tine. Noua mea bucatarie(aka.cuibusorul meu de nebunii, campul meu de batalie, sala mea de antrenament si sala relax) Arata bine. Ce ai pe jos? Report
February 27, 20179 yr comment_241165 Multumesc Adriana! In stanga, desi nu se vede e o nisa in perete.Ma gandeam sa-mi fac rafturi cu mirosenii si condimente.Ceva de genul asta, desi spatiul la mine e mai mare.Inalt cat mine.da, mi se pare o idee perfecta. Experienta adica traitul va fi cel mai bun sfatuitor eu as pune lucruri care-ti sunt utile cind esti acolo la aragaz, adica evident si condimente Report
March 7, 20179 yr comment_241214 Eataly, sa faci o multzime de bunatati, in bucataria ta noua si frumoasa. Super arata! Report