Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bucataria noastra

Featured Replies

Adrana,Foxi,......dati numa un tignal si pregatesc bancutza.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Lapi si Laura,

Vad ca si voua va place stilul rustic-modern.

Mobila pictata e un vis.

Maya,

M-ai pus pe ganduri cu robinetul ala inalt.

E practic la oale mari.Mai,mai ca l-as schimba si eu pe al meu.

Dar nu stropeste in jur ?

Ca eu cu stropii nu-s prietena.

Din motive de aterizari fortate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Are ceva dispozitiv de reglare a jetului ?

Sau trebuie sa am chiuveta adanca ?

Anny https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Adriana,

Yo tocmai ce mi-am mai pus una.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Kiken si Simona, cand terminati de aranjat bucatariile ma invit si eu la o cafea. =)) Pana atunci dau o fuga la Eataly si apoi la Pisco, ca ea-i cea mai departe de mine. :)

Te astept cu drag =))

Felicitari pentru bucatariile voastre dragi si celor care inca nu le aveti, va doresc sa le posedati cat mai curand.

In legatura cu dusul de la chiuveta din bucatarie :

Aici exista o piesa, accesoriu care se infileteaza la teava prin care curge apa ( in capat, unde are sita) si care are o rotatie de 360 de grade, poti muta jetul si in sus si in jos plus optiunea de a transforma jetul in stropitoare. Asta costa intre 4 si 8 CND.

Mie aia mi-e utila ca mut si teava si capatul tevii cum vreau eu. Nu e extensibila insa e o optiune ieftina si comoda. Din cate stiu se potriveste doar la tevile cu filet si cu forma rotunda.

Felicitari pentru bucatariile voastre dragi si celor care inca nu le aveti, va doresc sa le posedati cat mai curand.

In legatura cu dusul de la chiuveta din bucatarie :

Aici exista o piesa, accesoriu care se infileteaza la teava prin care curge apa ( in capat, unde are sita) si care are o rotatie de 360 de grade, poti muta jetul si in sus si in jos plus optiunea de a transforma jetul in stropitoare. Asta costa intre 4 si 8 CND.

Mie aia mi-e utila ca mut si teava si capatul tevii cum vreau eu. Nu e extensibila insa e o optiune ieftina si comoda. Din cate stiu se potriveste doar la tevile cu filet si cu forma rotunda.

interesant.....

Eu n-am vazut pe aici asa ceva....

Haideti ca am gasit ceva poze.

Iata cam ce gen imi doresc eu:

Cuisine esprit terroir: nu neaparat mobila, stilul nu pree pt. mine. In schimb, tavanul acela cu barne de lemn, pentru ala as face orice.

Sunt tare frumoase pozele postate de tine si foarte inspirante.

Suntem si noi in etapa amenajarii bucatariei, si cum toata casa este rustica, am prevazut acele barne de lemn (pe care le avem deja in living) si pentru bucatarie. Apoi m-am gandit ca gatim amandoi destul de des si ca acele barne de lemn vor fi destul de greu de intretinut. Asa ca momentan am renuntat la ele, desi dupa ce am vazut pozele postate de tine mai ca-mi vine sa le reintroduc in schema (acum cat se mai poate :lol: )

Vin cu ceva poze:

Simona, am asteptat cu sufletul la gura pozele cu bucataria! Urmaresc din umbra constructia casei voastre, si ma bucur de fiecare data cand mai apare ceva nou. Cel mai mult ma bucur de faptul ca la voi totul se intampla foarte repede. Noi construim de 5 ani si stiu ce inseamna sa te bucuri pentru fiecare lucru nou pus la locul lui!

Imi place tare mult mozaicul si hota la inaltime (am eu o problema cu capul izbit de hota, desi sunt micuta de inaltime)! Pare spatioasa si bine compartimentata. Astept cu nerabdare urmatoarele poze cu detaliile din sertare :lol:

Sa o folositi cu drag si sa faceti numai bunatati in ea!

Crisa, eu sa am barnele alea, nu le-as scoate pentru nimic in lume. Cred ca daca e hota si fereastra, e totul in ordine. Sa pui poze cu ea cand o termini :thumleft:

interesant.....

Eu n-am vazut pe aici asa ceva....

Se numeste Schwenkbrause.

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31dZ20693jL.jpg

si Schwenkbrause mit Schlauchverlängerung.

http://www.mare-solar.com/shop/images/schwenkbrauseschlauch.jpg

Ambele variante au Metalkugelgelenk/deci se pot roti/întoarce în toate directiile,

au jet normal si fuctiune dush,si mai economiseste si apa.

post-5-127265524286_thumb.jpg

Maya,

M-ai pus pe ganduri cu robinetul ala inalt.

E practic la oale mari.Mai,mai ca l-as schimba si eu pe al meu.

Dar nu stropeste in jur ?

Ca eu cu stropii nu-s prietena.

Din motive de aterizari fortate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Are ceva dispozitiv de reglare a jetului ?

Sau trebuie sa am chiuveta adanca ?

Pisco,reglarea jetului si temperaturii(amestecul de apa calda+rece) se face foarte simplu cu "maneta" aia(vezi imaginea aia de la robietele cu bolta :cheers:

Eu am avut diferite variante de robinete de bucatarie,si repet,petru mine,asta este cea mai practica.De stropit,zic eu ca stropesti cu toate,mai ales daca site/filtre(inelul care se desurubeaza) este înfundat.Eu le scot si pun periodic în otet cu apa sau ceva contra calcarului,si atunci au un jet "moale",ceea ce face sa nu mai stropeasca jetul cînd se izbeste de oala/tava.Cu robinetul asta stropesc cel mai putin.Toate încap bine sub el.Am chiuveta normala de inox,nimic deosebit.

Cine vrea la Pisco, se tine dupa mine!Bine?

Dar mai intai o astept pe Laura, la un espresso italiano.

Pisco , ia zi, unde te-ai cocotat sa faci poza de sus?

Frumoasa si primitoare bucataria ta!

Io ma asez langa tine, ca sa mergem in vizita! :)

Baterie ca a mea este saptamana asta la Real , costa 70 de euro. Dar zau ca nu gasesc poza , tot o caut....in reclama primita acasa era :)

Unde o fi disparut? ;)

Hana? la voi nu are Real-ul aceasi oferta ca la noi?

Am gasit-o , abia si abia :pupic:

post-34-127288265032_thumb.jpg

Are 3 viteze :pupic: :) ;) dus normal ,dus puternic si jet normal ( se schimba de un un buton din cap , din maciulia aia)

Dusul nu se prelungeste dar se poate scoate de acolo , e putzin flexibil si se poate intoarce cam pe o raza de 15 cm...( apreciez eu , poate mai mult....nu mai stiu)

Dar cum cureti toate spiralele alea de la dush si printre ele ca sa nu se innegreasca sau sa intre mizeria, calcarul printre ele si sa fie estetice si lucioase si dupa 2 luni ?

Dar cum cureti toate spiralele alea de la dush si printre ele ca sa nu se innegreasca sau sa intre mizeria, calcarul printre ele si sa fie estetice si lucioase si dupa 2 luni ?

Simplu, cu peria si cu viakal sau antikal.

Etally,

M-am cocotat pe scara care duce din bucatarie in camara.

E o scara cu 5 trepte.O urc si o cobor de cateva zeci de ori pe zi,asa ca nu-mi mai trebuie stepper.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Sub camara e beciul.

Floricica , eu abia m-am mutat , asa ca inca n-am curatzat-o decat cu sare de lamaie , acum 2 zile....

(N-am avut net o vreme , deh...cu mutatul...si acum mere in reprize )

• 2 months later...
  • Author

Ei, era cazul sa ma prezint la raport...Va invit cu drag in bucataria mea, a fost montata de cateva saptamani, dar e proaspat inaugurata ca folosinta acum cateva zile...

post-44-127955947731_thumb.jpg

post-44-127955948331_thumb.jpg

post-44-127955947145_thumb.jpg

post-44-127955946657_thumb.jpg

post-44-12795594612_thumb.jpg

post-44-12795594552_thumb.jpg