Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bucataria noastra

Featured Replies

Merci, a doua e inca asa fiind mult plecati si de doar cateva luni aici :D hai nu fi supi pe mine eu abia astept sa vad pata de culoare ce aduci si cu ce o ''impodobesti'' :P

si la look accesoriile conteaza :D

Fata , ai mancat cumva de pe jos? de pe Boden d-ala de 100 de euroi / mp??????

N-am io ce sa-tzi demonstrez tzie. Vezi-tzi tu de decoratziile tale si de pozele tale!

Cautati sa aduceti un pic de culoare pe acest topic? Pacat ca ati ales modul acesta,erau foto pentru familia mea, puteti numara cat am contribuit eu pe acest site cu foto tocmai din motive clare,deci le-am si sters iar daca dadeati un zoom se vedea ca era un magnet cu scris(personal) de 3-4 randuri, primul cand ne-am mutat si ultimul,nu sunt fan de souveniruri de acest gen.

Si ca sa nu fim tare offtopic parca bucataria este sufletul casei...gatim ori ba :P

Simo, imi place bucataria ta.. micuta si calduroasa si echipata cu toate cele :P

Hota e super asa inclinata.. eu am una normala si de multe ori ma trezesc ca dau cu capul de colturi :D))

Simo, imi place bucataria ta.. micuta si calduroasa si echipata cu toate cele :D

Hota e super asa inclinata.. eu am una normala si de multe ori ma trezesc ca dau cu capul de colturi :P))

al meu a vrut-o asa :D

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :D

Cautati sa aduceti un pic de culoare pe acest topic? Pacat ca ati ales modul acesta,erau foto pentru familia mea, puteti numara cat am contribuit eu pe acest site cu foto tocmai din motive clare,deci le-am si sters iar daca dadeati un zoom se vedea ca era un magnet cu scris(personal) de 3-4 randuri, primul cand ne-am mutat si ultimul,nu sunt fan de souveniruri de acest gen.

Si ca sa nu fim tare offtopic parca bucataria este sufletul casei...gatim ori ba :P

Topicul e deja destul de colorat (chiar prea, pe gustul meu).

Ca ai sters pozele e dreptul tau, e pacat, ar fi putut deschide idei noi pentru altii.

Daca s-ar putea sa ti se reproseze ceva, este modul de adresare în cazul de fata.

E mai corect sa spui "în locul tau as fi facut asa si pe dincolo, etc" decît "tot ce ai facut e aiurea".

Idea e acesi daca vrei, modul de exprimare (cel care ne defineste caracterul) nu.

E simplu sa spui "am o bucatarie de 50mp, fac o chestie de stai în cap".

Sa te vad într-o bucatarie de 14mp, daca iese la fel de trendy.

Eu unul, daca ridici provocarea, te-as angaja. :D

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :P

Tu decolorato care esti! :D

Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea,si sa nu mai bagi în seama ce spune orice decorator.Tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine în ea.Îmi place chestia cu butonul deasupra.Îmi plac mult hotele astea din sticla.Mai astept poze cînd mai poti.Alea cu despartitorul de gunoi,prin cuptor si sertare...daca ai chef bineînteles.

Bucataria mea e demodata si veche dar mie-mi place,ca alta n-am :D

A fost e scumpa la vremea ei,si calitativ înca foarte buna si acum.Aparatura am mai schimbat între timp(cuptor,plita,mo,hota/-ca am spart si am facut sa arunce afara...etc)De spatiu nici nu vorbesc.Eu am un coor de bucatarie...sau am avut,ca de aia am spart o buca' de zid cu sufragerie,sa am mai mult aer :D

Din poza nu-mi dau seama,mai ales ca mobila are inca folia protectoare,dar spuneai ca e lucioasa.E îmbracata în ceva gen Acryl?A mea,asa e,si sa stii ca nu e pretentioasa la mizerie,pete...etc

Mah,ce-i aicea ?

Unde-s pozele ?

Nicoleta, pacat ca le-ai sters daca erau frumoase.

Gusturile nu se discuta.Fieacare face ce vrea in casa lui.

Dupa casa si dupa buget......

Nu-i musai sa ne placa.

Manervez si va pun bucataria mea cu mobila de 25 de ani.Atunci sa vedeti.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Si zau ca nu le sterg !

Simo si Kiki,sa stapanati sanatoase,voioase si cu chef de bucatarit noile achizitii.

Alexandru,

Vreau la schimb 14 mp la tine la Paris cu 40 la mine in Lapusheshti....https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Simona, mai intai sincere felicitari. Am simtit euforia din postul tau. Sa o stapaniti cu mare placere si sa faci numai nebunii in ea, da' ai grija cu cand e placa aprinsa :P Mhmmmm...se poate intampla in focul actiunii sa nu iti dai seama :D

Apoi, pacat ca Nicoleta si-a sters pozele, eu chiar adun idei pentru bucataria mea de vis.

Mie imi place culoarea la mozaic, foarte mult. Mai bine zis nuantele, ca sunt mai multe nuante de albastru nu?

Abia astept sa o vad pe viu!

Topicul e deja destul de colorat (chiar prea, pe gustul meu).

Ca ai sters pozele e dreptul tau, e pacat, ar fi putut deschide idei noi pentru altii.

Daca s-ar putea sa ti se reproseze ceva, este modul de adresare în cazul de fata.

E mai corect sa spui "în locul tau as fi facut asa si pe dincolo, etc" decît "tot ce ai facut e aiurea".

Idea e acesi daca vrei, modul de exprimare (cel care ne defineste caracterul) nu.

E simplu sa spui "am o bucatarie de 50mp, fac o chestie de stai în cap".

Sa te vad într-o bucatarie de 14mp, daca iese la fel de trendy.

Eu unul, daca ridici provocarea, te-as angaja. :D

Probabil unii sunt mai sensibili sau interpreteaza mai bine zis,eu am scris pe scurt fara prea multe ocolisuri,ea are foto cu bucataria si nimeni nu se inghesuia sa o laude,invidie ori nu va place,in fine am scris ceva concret si cu idee de cum poate defini bucataria,normal ca este decocamdata ca un diamant neslefuit cu folia si in curs de aranjat.Fiecare cu gustul lui si ideile practice in functie de nevoi,toti putem sa ne mai perfectionam si cu siguranta toti ne spunem ca la casa urmatoare voi face divers asta aia aia....

Simo, imi place bucataria ta.. micuta si calduroasa si echipata cu toate cele ;)

Hota e super asa inclinata.. eu am una normala si de multe ori ma trezesc ca dau cu capul de colturi :)))

al meu a vrut-o asa :)

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :)

Simo, omul sfinteste locul... cand o sa ti le pui pe toate la locul lor o sa o iubesti de-a dreptul (deja faci asta probabil :P:D)..

Eu prefer o bucatarie mica, dar practica, decat una spatioasa, dar sa intru in ea din an in Pasti si atunci doar ca sa sterg praful ;)

Bucataria mea e tare mica si serveste si drept hol de intrare, dar na', asta e.. asta-i spatiul :D

Cand m-am mutat de la mama la sot, deloc nu mi-a placut micimea ei si nici culorile nu ma incantau, dar acum o iubesc ca-i a mea si mi le-am aranjat eu pe toate si stiu de unde sa le iau..

Un singur lucru imi displace si acum.. chiuveta rotunda. Sar stropi de apa peste tot, plus ca nu are uscator din ala :violent1:

andrada, poate nu e prea tarziu...

referitor la postul 69, cu schita mobilei tale, eu as pune chiuveta sub ferastra;in coltul ala e foarte incomod, chiar daca ai masina de spalat vase, nu e loc deloc sa te misti (nici ca sa speli legume)

si la aragaz e aceeasi problema - da-l un pic mai pe mijloc, ca parca n-ai acces complet la toate ochiurilr si o sa fie nasol cand o sa ai de stat mai mult in dreptul lui

imi permit sa iti dau sfaturile astea pentru ca am o buna viziune si orientare in spatiu

Am citit ce ai scris tu si am cautat bucataria lui Kiken Hana,cu usa deschisa la masina de spalat vase iti va fi incomod sa stai la chiuveta sa poti clati unele farfurii de sosuri si sa le poti aranja in masina, nu ai loc efectiv sa te poti desfasura.

Pe partea dispre hota, usa de la dulap pe colt,latura fereastra cand deschizi bate contra hotei

1. zgarii usa

2. nu se deschide total

In rest e frumoasa completa :violent1:

Eu, deh, de-a lu' Stan Patitu: hota din sticla e mega mijtoaca! Dar pe a mea trebuia sa o sterg dupa fiecare gatit mai indelungat. Daca lasam sa se usuce aburii pe sticla ramaneau numai urme. Ma-niervam urat. Normal ca nu vedea nici naiba, da' era de ajuns sa stiu eu ca acolea erau urme, dare. Eu si cu Lizzie :violent1:) La tine sper sa nu fie cazul, tocmai pentru ca e inclinata si nu face -sper- asa condens.

Nicoleta, ingaduie-mi si mie o clipa de sinceritate : :violent1:

Esti cam incoerenta in limba romana , poate ca de cand ai plecat prin strainatatzuri.............

ingaduie-mi si mie o clipa de sinceritate : :violent1:

Esti cam incoerenta in limba romana , poate ca de cand ai plecat prin strainatatzuri.............

Aaaa, nu e de strainatatzuri, e de belit gloabele in hartoage si calcurarete. Unde am mai scris aiurea? Zi-mi, sa corectez.

Eu, deh, de-a lu' Stan Patitu: hota din sticla e mega mijtoaca! Dar pe a mea trebuia sa o sterg dupa fiecare gatit mai indelungat. Daca lasam sa se usuce aburii pe sticla ramaneau numai urme. Ma-niervam urat. Normal ca nu vedea nici naiba, da' era de ajuns sa stiu eu ca acolea erau urme, dare. Eu si cu Lizzie :)) La tine sper sa nu fie cazul, tocmai pentru ca e inclinata si nu face -sper- asa condens.

Lori , am gatit de 2 ori acolo , vineri si azi , ca inca stam la apartament. Nu a facut condens. Inca :)

O sa ma uit cu atentzie sa vad.....

Ori poate mi-s io chioara :violent1:

Lori draga , acu' am intrat sa editez , ca ma gandeam ca o sa se intzeleaga prostii , nu vorbeam de tine , ma adresam decoratoarei......

Sorry , scumpa mea...:violent1:

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :D

Tu decolorat-o care esti! :D

Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea,si sa nu mai bagi în seama ce spune orice decorator.Tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine în ea.Îmi place chestia cu butonul deasupra.Îmi plac mult hotele astea din sticla.Mai astept poze cînd mai poti.Alea cu despartitorul de gunoi,prin cuptor si sertare...daca ai chef bineînteles.

Bucataria mea e demodata si veche dar mie-mi place,ca alta n-am :)

A fost e scumpa la vremea ei,si calitativ înca foarte buna si acum.Aparatura am mai schimbat între timp(cuptor,plita,mo,hota/-ca am spart si am facut sa arunce afara...etc)De spatiu nici nu vorbesc.Eu am un coor de bucatarie...sau am avut,ca de aia am spart o buca' de zid cu sufragerie,sa am mai mult aer :D

Din poza nu-mi dau seama,mai ales ca mobila are inca folia protectoare,dar spuneai ca e lucioasa.E îmbracata în ceva gen Acryl?A mea,asa e,si sa stii ca nu e pretentioasa la mizerie,pete...etc

Abia acum am vazut , Maya , sorry...

E Lack. Nush daca-i Acryl.....alea stralucitoare sunt asa: Hochglanz, Ultrahochglanz si Lack....

Stralucesc din ce in ce mai mult.

Diferentza dintre Lack si Ultrahochglanz e ca Lack-ul e beschichtet cu o folie mai groasa. In instructziuni scrie ca nu-i voie cu Microfaser ca se zgarie , numai cu Tücher din Baumwolle si Bambus.

Lori draga , acu' am intrat sa editez , ca ma gandeam ca o sa se intzeleaga prostii , nu vorbeam de tine , ma adresam decoratoarei......

Sorry , scumpa mea...:D

Hai ca mi-a crescut tensiunea citind topicul asta dar am terminat razand, ca stiam ca nu cu Lori vorbea Simona :) Haidi si va pup pe amandoua fetele dragi iar tie Simo iti doresc sa gatesti cu spor in bucataria ta pe care ati gandit-o si ati construit-o cu atat drag si care poarta in ea gandurile si visele voastre si nu lasa niste vorbe aiurea sa-ti intunece bucuria de a vedea cu ochii cum vi se materializeaza visul !

Simona, mai intai sincere felicitari. Am simtit euforia din postul tau. Sa o stapaniti cu mare placere si sa faci numai nebunii in ea, da' ai grija cu cand e placa aprinsa :D Mhmmmm...se poate intampla in focul actiunii sa nu iti dai seama :)

Apoi, pacat ca Nicoleta si-a sters pozele, eu chiar adun idei pentru bucataria mea de vis.

Mie imi place culoarea la mozaic, foarte mult. Mai bine zis nuantele, ca sunt mai multe nuante de albastru nu?

Abia astept sa o vad pe viu!

Asta-i promisiune , nu?

Nicoleta, ingaduie-mi si mie o clipa de sinceritate : :)

Exact de 20 de ani :D iar in Romania nu prea mai am pe nimeni,doar rude idepartate,dar nu vreau sa fiu offtopic, tu?

Abia acum am vazut , Maya , sorry...

E Lack. Nush daca-i Acryl.....alea stralucitoare sunt asa: Hochglanz, Ultrahochglanz si Lack....

Stralucesc din ce in ce mai mult.

Diferentza dintre Lack si Ultrahochglanz e ca Lack-ul e beschichtet cu o folie mai groasa. In instructziuni scrie ca nu-i voie cu Microfaser ca se zgarie , numai cu Tücher din Baumwolle si Bambus.

Undeva tre sa scrie prin hîrtogarie ce fel de Beschichtung este.A mea e cu Acryl.Se curata foarte usor,doar ca a mea are niste rame,unde se baga praful..si acolo tre sa sterg mai bine.A ta e faina ca are frontu drept,si nu are unde sa se adune praf.Eu o sterg si cu servete de Microfaser.A ta ca acum e noua,o s-o bibilesti mai mult.Dupa cîtiva ani îti trece si o s-o stergi cu ce apuci :)

Dar stii de ce intrebam daca e Acryl?Ca sa-ti spun ca daca obisnuiesti sa porti lac de unghii de culoare închisa sau înfocata,e posibil cînd umblii pe la usi/sertare sa dai cu unghiile pe Beschichtung.Daca e Acryl,se rîcîie unu cu altu,ceea ce face ca lacul de pe unghii sa lase dungi pe usi.Nu le sterge cu acetona!!!!!(eventual daca aia de aia pentru lac de acryl) :D Merge cu un servet de bumbac înmuiat în apa calduta cu detergent de vase...

Ahhhhhhhhhhhhh Simo am priceput! Ar trebui sa ma las naiba de bautura :)

Nicoleta a doua bucatarie este pe sufletul meu. Prima e in US?

Superbe bucatariile Simo si Kiken! Sa le folositi cu placere si muuulta dragoste! Abia astept sa le vad la final!

Si eu am o casuta in constructie, insa mai dureaza muuul pana o termin (finante = 0, in mom asta) si imi place sa vad decoratii, pentru inspiratie!