March 18, 201016 yr comment_27838 Am votat si eu. Asta e mesajul. [font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Categoria: chefYour vote was recorded.Inserito il 12 March 2010 - 8:15am da simonaI risultati saranno resi noti alla chiusura del sondaggio.[/size][/font] [font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Nu vreau nici cinzano, nici tort, e deajuns ca ma uit la ele naucita si nu contenesc sa ma minunez cum reusesti sa faci asa ceva. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif[/size][/font][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Imi tot promit ca intr-o buna zi o sa incerc si eu o combinatie de-a ta, dar fara decor.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif[/size][/font]Te pup cu drag si multa bafta! Report
March 18, 201016 yr comment_27866 Dora , ma intrebam ieri...daca tu castigi , cum impartzim noi Cinzano? Tre sa ne intalnim toate votantele sa-l bem! Report
March 18, 201016 yr comment_27873 Am reusit si eu sa te votez o data, ieri . As fi fericita daca ai castiga, cinzano nu-mi trebuie. Bafta multa. Acuma daca vreau sa votez iar tre sa inregistrez din nou cu alta adresa de mail? Report
March 18, 201016 yr comment_27884 Am reusit si eu ! Bafta multa !Da nu stiu cum facem .. eu vreau si un cinzano da si o felie de tort ! Mere ? (aici a se citi cu accent ardelenesc !) Report
March 18, 201016 yr comment_27917 Am reusit si eu sa te votez o data, ieri . As fi fericita daca ai castiga, cinzano nu-mi trebuie. Bafta multa. Acuma daca vreau sa votez iar tre sa inregistrez din nou cu alta adresa de mail? Da, iti trebuie o alta adresa de mail. Report
March 19, 201016 yr Author comment_28196 Am votat si eu. Asta e mesajul.Nu vreau nici cinzano, nici tort, e deajuns ca ma uit la ele naucita si nu contenesc sa ma minunez cum reusesti sa faci asa ceva.Imi tot promit ca intr-o buna zi o sa incerc si eu o combinatie de-a ta, dar fara decor. [color=#808000][b]Pana nu incerci n-o sa-ti dai seama ce-ai pierdut neincercand Multumesc mult draga mea [/b][/color] Dora , ma intrebam ieri...daca tu castigi , cum impartzim noi Cinzano? Tre sa ne intalnim toate votantele sa-l bem! [color=#808000][b]Ce motiv mai bun puteam gasi pt o intalnire ad-hoc? Acuma sa asteptam ....motivul [/b][/color] Am reusit si eu sa te votez o data, ieri . As fi fericita daca ai castiga, cinzano nu-mi trebuie. Bafta multa. Acuma daca vreau sa votez iar tre sa inregistrez din nou cu alta adresa de mail? [color=#808000][b]Intocmai ...mersic mult [/b][/color] Am reusit si eu ! Bafta multa !Da nu stiu cum facem .. eu vreau si un cinzano da si o felie de tort ! Mere ? (aici a se citi cu accent ardelenesc [color=#808000][b]Mere cum sa nu!!!! [/b][/color] Report
March 19, 201016 yr comment_28246 Votat si eu! Mult succes, Dora! Imi doresc mult sa castigi! Eu in loc de Cinzano as vrea o feliuta dintr-unul din torturile tale. Se poate? Report
March 19, 201016 yr comment_28281 Votat, multa bafta in continuare. Edit ca am citit toate posturile si mi-am adus aminte ca mai am si adresa sotului.Pana acum am votat de 2 ori, sa vaz de pe ce adrese mai trimit Report
March 20, 201016 yr comment_28339 Am mai plantat si eu 4 voturi, daca mi-oi mai aduce aminte parole oi mai planta... Report
March 20, 201016 yr Author comment_28351 Votat si eu! Mult succes, Dora! Imi doresc mult sa castigi! Eu in loc de Cinzano as vrea o feliuta dintr-unul din torturile tale. Se poate? Cu cea mai mare placere draga mea Votat, multa bafta in continuare. Edit ca am citit toate posturile si mi-am adus aminte ca mai am si adresa sotului.Pana acum am votat de 2 ori, sa vaz de pe ce adrese mai trimit [color=#808000][b]Multumesc mult ioana[/b][/color] Am mai plantat si eu 4 voturi, daca mi-oi mai aduce aminte parole oi mai planta... [color=#808000][b] si eu imi fac adrese de mail zilnic...si mi le scriu pe hartiuta cu tot cu parole...ca sa nu le uit multumesc ralu [/b][/color] Report
March 20, 201016 yr comment_28356 Azi am votat si eu...Categoria: chefYour vote was recorded.Inserito il 12 March 2010 - 9:15am da simona I risultati saranno resi noti alla chiusura del sondaggio. Acum ma uit si la cealalta adresa de email ca am facut doua :)se pare ca nu merge de pe acelasi calculator...dar te votez de la cel de acasa Report
March 24, 201016 yr Author comment_29418 [color=#808000][b]Cine, care, cum a mai votat?Nu de alta..dar sa stiu cat Cinzano cumpar! [/b][/color] Report
March 26, 201016 yr comment_29884 Eu, cu mailul soatei... siiii, ca nu stie ca i-am furat parola... Sorina Report
March 27, 201016 yr comment_29978 In sfarsit am ajuns sa te votez si eu! Multa baftaaaa! SI eu beau Martini bianco ...cu gheata si lamaie Da' lasa naiba Martiniu' ca d'ala pot sa iau si aici. Ada-mi doi panteri . Report