Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AJUTATI-MA SA CASTIG...DAU CINZANO DE BAUT

Featured Replies

Am votat si eu. Asta e mesajul.

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]

Categoria: chef

Your vote was recorded.Inserito il 12 March 2010 - 8:15am da simonaI risultati saranno resi noti alla chiusura del sondaggio.[/size][/font]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Nu vreau nici cinzano, nici tort, e deajuns ca ma uit la ele naucita si nu contenesc sa ma minunez cum reusesti sa faci asa ceva. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif[/size][/font]

[font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Imi tot promit ca intr-o buna zi o sa incerc si eu o combinatie de-a ta, dar fara decor.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif[/size][/font]

Te pup cu drag si multa bafta!

Dora , ma intrebam ieri...daca tu castigi , cum impartzim noi Cinzano?

Tre sa ne intalnim toate votantele sa-l bem! :)

Am reusit si eu sa te votez o data, ieri . As fi fericita daca ai castiga, cinzano nu-mi trebuie. Bafta multa. Acuma daca vreau sa votez iar tre sa inregistrez din nou cu alta adresa de mail?

Am reusit si eu ! Bafta multa !

Da nu stiu cum facem .. eu vreau si un cinzano da si o felie de tort ! Mere ? (aici a se citi cu accent ardelenesc !) :)

Am reusit si eu sa te votez o data, ieri . As fi fericita daca ai castiga, cinzano nu-mi trebuie. Bafta multa. Acuma daca vreau sa votez iar tre sa inregistrez din nou cu alta adresa de mail?

Da, iti trebuie o alta adresa de mail.

• Author

Am votat si eu. Asta e mesajul.

Nu vreau nici cinzano, nici tort, e deajuns ca ma uit la ele naucita si nu contenesc sa ma minunez cum reusesti sa faci asa ceva.

Imi tot promit ca intr-o buna zi o sa incerc si eu o combinatie de-a ta, dar fara decor.

[color=#808000][b]Pana nu incerci n-o sa-ti dai seama ce-ai pierdut neincercand :P

Multumesc mult draga mea :P [/b][/color]

Dora , ma intrebam ieri...daca tu castigi , cum impartzim noi Cinzano?

Tre sa ne intalnim toate votantele sa-l bem!

[color=#808000][b]Ce motiv mai bun puteam gasi pt o intalnire ad-hoc? :P

Acuma sa asteptam ....motivul :P :P [/b][/color]

[color=#808000][b]

Intocmai :P ...mersic mult :P [/b][/color]

Am reusit si eu ! Bafta multa !

Da nu stiu cum facem .. eu vreau si un cinzano da si o felie de tort ! Mere ? (aici a se citi cu accent ardelenesc

[color=#808000][b]Mere cum sa nu!!!! :P :P [/b][/color]

Votat si eu! :occasion14: Mult succes, Dora! Imi doresc mult sa castigi! Eu in loc de Cinzano as vrea o feliuta dintr-unul din torturile tale. Se poate? :thumleft:

Votat, multa bafta in continuare.

Edit ca am citit toate posturile si mi-am adus aminte ca mai am si adresa sotului.

Pana acum am votat de 2 ori, sa vaz de pe ce adrese mai trimit :occasion14:

• Author

Votat si eu! :) Mult succes, Dora! Imi doresc mult sa castigi! Eu in loc de Cinzano as vrea o feliuta dintr-unul din torturile tale. Se poate? :)

Cu cea mai mare placere draga mea

Votat, multa bafta in continuare.

Edit ca am citit toate posturile si mi-am adus aminte ca mai am si adresa sotului.

Pana acum am votat de 2 ori, sa vaz de pe ce adrese mai trimit :)

[color=#808000][b]

Multumesc mult ioana[/b][/color]

Am mai plantat si eu 4 voturi, daca mi-oi mai aduce aminte parole oi mai planta...

[color=#808000][b] :) :lol: si eu imi fac adrese de mail zilnic...si mi le scriu pe hartiuta cu tot cu parole...ca sa nu le uit ;) multumesc ralu :-* [/b][/color]

Azi am votat si eu...

Categoria: chef

Your vote was recorded.

Inserito il 12 March 2010 - 9:15am da simona

I risultati saranno resi noti alla chiusura del sondaggio.

Acum ma uit si la cealalta adresa de email ca am facut doua :)se pare ca nu merge de pe acelasi calculator...dar te votez de la cel de acasa :)

• Author

[color=#808000][b]Cine, care, cum a mai votat?

Nu de alta..dar sa stiu cat Cinzano cumpar! :biggrin: [/b][/color]

In sfarsit am ajuns sa te votez si eu! Multa baftaaaa! SI eu beau Martini bianco ...cu gheata si lamaie :thumleft: Da' lasa naiba Martiniu' ca d'ala pot sa iau si aici. Ada-mi doi panteri :floare: .