January 28, 201511 yr comment_225470 Probabil si pentru faptul ca doar l-am gustat, fara nici o garnitura, poate pana maine imi schimb parerea. Si mie mi se pare ca merge cel mai bine cu orez, asa o sa-mi pun pe maine la serviciu (desi in seara asta am facut cartofi - cu usturoi si rozmarin, si pe astia doar i-am gustat), si mai revin o data cu impresiile. Tu gusti numai mancarea? Eu o si maninc. Peter Report
January 28, 201511 yr comment_225474 Adi de ce era prea aromat? ce nu ti-a placut?eu nu's daca am zis dar n-am pus coaja in cele 2 dati cind l-am facut, pentru ca prima data n-aveam incredere in sursa portocalelor si a doua oara nici nu m-am mai gindit, am pus doar sucul si gatadar oricum vreau sa incerc cu pui sa fac comparatia Report
January 28, 201511 yr comment_225483 Tu gusti numai mancarea? Eu o si maninc. Peter Eiii, cum sa o mananc? Eu fac experimente... pe altii :) ! Glumesc, normal, de obicei mananc si eu ca tot omul dar deja eram satula inainte sa ma apuc de cele de mai sus. Report
January 28, 201511 yr comment_225484 Adi de ce era prea aromat? ce nu ti-a placut? Mi-a placut gustul dar mi s-a parut prea puternica aroma de portocala. Eventual as pune mai putina coaja, n-as renunta la ea (am pus de la o portocala intreaga), si mai multa miere sau zahar, eu ador sosurile dulci-acrisoare. Dar cum am zis, poate alaturi de orez sa fie altfel. Report
January 28, 201511 yr comment_225485 Adi de ce era prea aromat? ce nu ti-a placut?eu nu's daca am zis dar n-am pus coaja in cele 2 dati cind l-am facut, pentru ca prima data n-aveam incredere in sursa portocalelor si a doua oara nici nu m-am mai gindit, am pus doar sucul si gatadar oricum vreau sa incerc cu pui sa fac comparatia Adi de ce era prea aromat? ce nu ti-a placut? Mi-a placut gustul dar mi s-a parut prea puternica aroma de portocala. Eventual as pune mai putina coaja, n-as renunta la ea (am pus de la o portocala intreaga), si mai multa miere sau zahar, eu ador sosurile dulci-acrisoare. Dar cum am zis, poate alaturi de orez sa fie altfel. Eu am folosit numai jumatate de coaja de portocale, am fiert-o cam vreun minut(nu mai mult). Cred ca si otrava dar si gustul prea tare de coajaau disparut. S-a simtit coaja numai putin si asa era perfect. Me happy. Peter Report
February 2, 201511 yr comment_225629 M-ati terminat! Arata foarte bine toate.Trebuie sa le incerc si eu. Report
February 2, 201511 yr comment_225637 Eu le-am facut ieri pe cele de pui, doar cu suc de portocale fara coaja si mi s-au parut un pic prea dulci, desi am pus o lingura de zarzavat pus as'vara si care e foarte sarat. Report
February 3, 201511 yr comment_225700 Eu le-am facut ieri pe cele de pui, doar cu suc de portocale fara coaja si mi s-au parut un pic prea dulci, desi am pus o lingura de zarzavat pus as'vara si care e foarte sarat. Haha mie mi s-au parut nu suficient de dulci ! Am zis ca revin cu impresii de a 2a zi, intr-adevar cu orez au fost yummy, dar data viitoare pun mai putina coaja de portocala si mai multa miere. Coaja de portocala am fiert-o si eu, si inca in 2 ape. Report
June 8, 201511 yr comment_229241 La fel de bune ca prima data. Kinderii au mancat cu pofta. Peter Report
July 16, 201610 yr comment_238183 Mi-a fost dor de pozele tale frumoase! Sa va fi fost de bine! Report