Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pulpe de rata cu portocale

Featured Replies

Probabil si pentru faptul ca doar l-am gustat, fara nici o garnitura, poate pana maine imi schimb parerea. Si mie mi se pare ca merge cel mai bine cu orez, asa o sa-mi pun pe maine la serviciu (desi in seara asta am facut cartofi - cu usturoi si rozmarin, si pe astia doar i-am gustat), si mai revin o data :-* cu impresiile.

Tu gusti numai mancarea? Eu o si maninc. :) :floare:

Peter

Adi de ce era prea aromat? ce nu ti-a placut?

eu nu's daca am zis dar n-am pus coaja in cele 2 dati cind l-am facut, pentru ca prima data n-aveam incredere in sursa portocalelor si a doua oara nici nu m-am mai gindit, am pus doar sucul si gata

dar oricum vreau sa incerc cu pui sa fac comparatia :floare:

Tu gusti numai mancarea? Eu o si maninc. :-* :floare:

Peter

Eiii, cum sa o mananc? Eu fac experimente... pe altii :) :) ! Glumesc, normal, de obicei mananc si eu ca tot omul dar deja eram satula inainte sa ma apuc de cele de mai sus.

Mi-a placut gustul dar mi s-a parut prea puternica aroma de portocala. Eventual as pune mai putina coaja, n-as renunta la ea (am pus de la o portocala intreaga), si mai multa miere sau zahar, eu ador sosurile dulci-acrisoare. Dar cum am zis, poate alaturi de orez sa fie altfel.

eu nu's daca am zis dar n-am pus coaja in cele 2 dati cind l-am facut, pentru ca prima data n-aveam incredere in sursa portocalelor si a doua oara nici nu m-am mai gindit, am pus doar sucul si gata

dar oricum vreau sa incerc cu pui sa fac comparatia :floare:

Mi-a placut gustul dar mi s-a parut prea puternica aroma de portocala. Eventual as pune mai putina coaja, n-as renunta la ea (am pus de la o portocala intreaga), si mai multa miere sau zahar, eu ador sosurile dulci-acrisoare. Dar cum am zis, poate alaturi de orez sa fie altfel.

Eu am folosit numai jumatate de coaja de portocale, am fiert-o cam vreun minut(nu mai mult). Cred ca si otrava dar si gustul prea tare de coaja

au disparut. S-a simtit coaja numai putin si asa era perfect. Me happy.

Peter

M-ati terminat! Arata foarte bine toate.

Trebuie sa le incerc si eu.

Eu le-am facut ieri pe cele de pui, doar cu suc de portocale fara coaja si mi s-au parut un pic prea dulci, desi am pus o lingura de zarzavat pus as'vara si care e foarte sarat.

Haha mie mi s-au parut nu suficient de dulci :hungry: !

Am zis ca revin cu impresii de a 2a zi, intr-adevar cu orez au fost yummy, dar data viitoare pun mai putina coaja de portocala si mai multa miere. Coaja de portocala am fiert-o si eu, si inca in 2 ape.

• 4 months later...
  • 1 year later...