May 7, 201313 yr comment_196796 Hop şi eu, niţel mai târziu.La mulţi ani Any dragă, să fii sănătoasă şi fericită. Şă ţi se îndeplinească toate dorinţele. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Multumesc mult Boni ! Si eu tot cu intarziere, dar din toata inima, La multi ani, Any, sa fii fericita si sanatoasa si iubita si rasfatata (asa cum ii rasfeti si tu pe cei din jurul tau)! Multumesc Bia ! Chiar daca putin mai tarziu, din motive foarte bine intemeiate, te rog sa primesti si urarile mele sincere si calde. La multi ani! Gela sper ca esti bine!Multumesc de urari ! LA MULTI ANI!!!! Tauroaica draga! cu sanatate, bucurii, fericire, impliniri! Multumesc Giorgi ! Report
May 1, 201511 yr comment_228404 La multi ani, draga mea! Sa fii mereu la fel de fericita ca acum, sa fii iubita, sa ai parte numai de lucruri bune si sa ti se indeplineasca toate dorintele! :) Report
May 4, 201511 yr comment_228435 Vaaaaaaiiii ce bucurie mi-ati facut :floare: :71: !!!!!! Multumesc din suflet tuturor: Moni (ca de obicei esti foarte atenta), Peter, Cristina, Stella, Phoenix, Zoazorel, Micul, Julix! Report
May 4, 201511 yr comment_228455 La multi ani draga mea Anutz' (scuze pt. intarzaiere)multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti tu Report
May 4, 201511 yr comment_228466 La multi ani Any, imi cer scuze pentru intarziere! Cineva care gateste asa de bine, are un suflet bun si de un suflet bun toti avem nevoie cateodata! Si sa-i multumim la fel! Mult noroc si sanatate! Report
May 4, 201511 yr comment_228485 Și eu, și eu.... La mulți ani, iubita mea! Să fii fericită! :toothy9; Report
May 5, 201511 yr comment_228522 La multi ani, Any ! Tot ce-i mai bun in lume iti doresc ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif Report
May 12, 201511 yr comment_228705 La multi ani cu sanatate, bucurii si fericire! Sa ai mereu parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata, la fel ca si acum! Am fost cu tine in gand pe 2 mai... te pup tare, draga mea! Report
May 14, 201511 yr comment_228757 Maya, Geany, Zerda, Giorgiana, Boni, Moatza, Sorina, Iulia, Rain, Daniella.....multumesc mult mult de tot :floare: :floare: !!!!!!La fel va doresc si eu voua, multa sanatate si fericire, sa aveti parte de tot ce-i mai bun :-* ! Report
May 2, 20197 yr comment_252624 La multi ani! Sa fii vesela, fericita si sanatoasa! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata! Si sa ti se indeplineasca toate dorintele!????????????????????????????? Report
May 2, 20197 yr comment_252626 La multi ani! Sa fii vesela, fericita si sanatoasa! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata! Si sa ti se indeplineasca toate dorintele!????????????????????????????? Da deci eram sigura, puteam sa jur pe rosu ca o sa-mi combini ceva pe aici. Multumesc draga mea, la fel iti doresc si tie ? La multi ani Any! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! Multumesc mult Alpha de urari ?? Report