Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La multi ani, Any!!!

Featured Replies

Hop şi eu, niţel mai târziu.

La mulţi ani :P

Any dragă, să fii sănătoasă şi fericită. Şă ţi se îndeplinească toate dorinţele. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Multumesc mult Boni :) !

Si eu tot cu intarziere, dar din toata inima, La multi ani, Any, sa fii fericita si sanatoasa si iubita si rasfatata (asa cum ii rasfeti si tu pe cei din jurul tau)!

Multumesc Bia :D !

Chiar daca putin mai tarziu, din motive foarte bine intemeiate, te rog sa primesti si urarile mele sincere si calde. La multi ani!

Gela sper ca esti bine!

Multumesc de urari :P !

LA MULTI ANI!!!! Tauroaica draga! cu sanatate, bucurii, fericire, impliniri!

:D :) :) :P

Multumesc Giorgi :D !

• 1 year later...

Vaaaaaaiiii ce bucurie mi-ati facut :occasion15: :rolleyes: :floare: :floare: :crying: :71: :71: :71: !!!!!!

Multumesc din suflet tuturor: Moni (ca de obicei esti foarte atenta), Peter, Cristina, Stella, Phoenix, Zoazorel, Micul, Julix!

La multi ani draga mea Anutz' :rolleyes: :floare: (scuze pt. intarzaiere)multa sanatate si fericire si tot ce iti doresti tu :occasion15:

post-405-14307359875678_thumb.jpg

La multi ani Any, imi cer scuze pentru intarziere! Cineva care gateste asa de bine, are un suflet bun si de un suflet bun toti avem nevoie cateodata! Si sa-i multumim la fel!

Mult noroc si sanatate! :toothy6:

La multi ani cu sanatate, bucurii si fericire! Sa ai mereu parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata, la fel ca si acum!

Am fost cu tine in gand pe 2 mai... :tongue3: te pup tare, draga mea!

post-685-14314717711086_thumb.jpg

Maya, Geany, Zerda, Giorgiana, Boni, Moatza, Sorina, Iulia, Rain, Daniella.....multumesc mult mult de tot :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: !!!!!!

La fel va doresc si eu voua, multa sanatate si fericire, sa aveti parte de tot ce-i mai bun :-* :-* :-* !

• 3 years later...

La multi ani! Sa fii vesela, fericita si sanatoasa! Sa ai parte numai de lucruri bune in viata! Si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

?????????????????????????????

Da deci eram sigura, puteam sa jur pe rosu ca o sa-mi combini ceva pe aici.

Multumesc draga mea, la fel iti doresc si tie :love7: :D ?

La multi ani Any! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! floare.gifoccasion14.gifoccasion15.gif

Multumesc mult Alpha de urari ??