May 2, 201214 yr comment_146503 [center]la multi ani, Any, si sa fii iubita ! (de ziua ta l-am rugat pe Gordon sa-ti faca o surpriza ) http://www.youtube.com/watch?v=eCeiz0PdGls[/center] Report
May 2, 201214 yr comment_146507 La multi ani!cu multe realizari,impliniri si voie buna alaturi de cei dragi Report
May 2, 201214 yr comment_146509 La multi ani! Anutza Tot ce-ti doresti tu,multa sanatate si noroc iti urez! Report
May 2, 201214 yr comment_146510 [center]La multi ani ,sanatate,fericire si tot binele din lume !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif[/center][center][/center][center][/center][center][/center][center][/center][center][/center][center][/center][center][/center][center][/center][center][/center] Report
May 2, 201214 yr comment_146515 LA MULTI ANI !!!!!Bucurii,sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca Report
May 2, 201214 yr comment_146525 La Multi Ani fata frumoasa!Sa ai o zi minunata si un an mai bun ! Scumpa mea, multumesc mult de urari asa sa dea DD ! LA MULTI ANI!!!! cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si impliniri alaturi de cei dragi!!! Multumesc de urari Giorgi ! La multi ani , buni, frumosi si multa sanatate si noroc!! Multumesc frumos Zerda ! La multi ani ! Merci Dorina ! La multi ani, sa ai parte numai de fericire si bucurii! Hazel, merci mult de tot de urari ! [center]la multi ani, Any, si sa fii iubita ! (de ziua ta l-am rugat pe Gordon sa-ti faca o surpriza ) Nebunatico ce esti, deci am dulcele asigurat!Am vazut ca le umple si el cu ce le-am umplut eu si mi-a placut trucul de la sfarsit: cu degetul ud, le-a impins motul inauntru la coji.Deci gata, imi place de el, numai ca el le face in 2 minute, mie imi ia ceva mai mult ! Merci mult de urari ! Report
May 2, 201214 yr comment_146526 La multi ani! Merci vulpita draga ! La multi ani!cu multe realizari,impliniri si voie buna alaturi de cei dragi Ioana, multumesc mult de tot ! La multi ani! Anutza Tot ce-ti doresti tu,multa sanatate si noroc iti urez! Geanino, merci mult ! [center]La multi ani ,sanatate,fericire si tot binele din lume ! Lia esti o dragauta, merci ! Report
May 2, 201214 yr comment_146527 LA MULTI ANI !!!!!Bucurii,sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa se implineasca Lili, multumesc frumos ! Sa traiesti, sa infloresti si la fel de bine sa gatesti!!!!! Carmen merci mult, asa sa fie, cum zici ! Report
May 2, 201214 yr comment_146536 LA MULTI ANI, Any, sa fii fericita si sanatoasa! Multumesc mult de tot ! La multi ani fericiti! Carmen cat ma bucur sa te vad, prea rar vii pe-aici!Multumesc mult ! Report
May 2, 201214 yr comment_146551 draga Any, La multi ani!iti doresc sa fii mereu asa vesela, plina de viata si buna la suflet cum te percep eu, si sa fii fericita! Report
May 2, 201214 yr comment_146553 Any, primeste te rog si urarile mele facute cu mult drag:sanatate, fericire, implinire si dragoste de arta cat cuprinde, pentru mine esti o artista si gata! La multi ani si multe flori din gradina mea! Report
May 2, 201214 yr comment_146561 draga Any, La multi ani!iti doresc sa fii mereu asa vesela, plina de viata si buna la suflet cum te percep eu, si sa fii fericita! Da' de unde stii mataluta ca mie-mi place floarea soarelui? O ador!!!!!!!!!Multumesc mult mult de tot Boni ! Any, primeste te rog si urarile mele facute cu mult drag:sanatate, fericire, implinire si dragoste de arta cat cuprinde, pentru mine esti o artista si gata! La multi ani si multe flori din gradina mea! Gela, superbi crinii tai, imi inchipui ce parfum tre' sa fie la tine acolo!Sarumana de urari ! Report
May 2, 201214 yr comment_146562 La multi ani Any cu sanatate, fericire si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! Report
May 2, 201214 yr comment_146570 La multi ani Any cu sanatate, fericire si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! Laura multumesc din suflet ! Report
May 2, 201214 yr comment_146611 [center]La multi ani Any, muza mea draga! Draga mea, merci mult de tot ! Report
May 2, 201214 yr comment_146618 La multi ani dulce bucataras!! Multa sanatate si bucurii!! Te pup! Report
May 2, 201214 yr comment_146637 La multi ani dulce bucataras!! Multa sanatate si bucurii!! Te pup! Multumesc mult Oana ! La multi ani Anutza, si tot binele din lume ti-l doresc. Stellina mea draga, multumesc mult de tot ! Report