May 2, 201214 yr comment_146638 Buon compleanno Cum sarbatoriti? Grazie cara!Mergem la restaurant si astept cu maaare nera bdare cadoul . Am mirosit ceva ceva, dar nu mi-a zis inca nica. Report
May 2, 201214 yr comment_146643 La multi ani, Any!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!! :D :D :D Report
May 2, 201214 yr comment_146648 La multi ani, Any!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!! :D Multumesc mult Olguta ! La multi ani Any ! Multumesc mult Nataly ! Report
May 2, 201214 yr comment_146654 Sa ne zici si noua ce cadou ai primit de la Mr.Any! Ma tine pe spini, acum a venit, s-a dus sa se pregateasca, eu sunt deja fresh, gata de iesit.L-am intrebat :"Noutati?" . A inceput sa zambeasca "Nici o noutate!" Report
May 2, 201214 yr comment_146680 In caz ca vii foarte obosita, eu deja ti-am pregatit programul spa, de ziua ta! 'Epi bärzdei dear Any, epi bärzdei tu iuuuuuuu! Report
May 2, 201214 yr comment_146693 Any La multi ani, multa sanatate ca-i mai buna decat toate ! Sa ramai la fel de harnicuta si sa ne incanti cu minunatiile facute de tine!!O zi minunata ! Report
May 2, 201214 yr Author comment_146707 Any, sper ca ne scrii ca altfel nu vei dormi bine la noapte, cît te vom pomeni! Report
May 2, 201214 yr comment_146711 La multi ani, Any-albinuta! Corina te pupez si-ti multumesc ! In caz ca vii foarte obosita, eu deja ti-am pregatit programul spa, de ziua ta! 'Epi bärzdei dear Any, epi bärzdei tu iuuuuuuu! Da, da, sunt obosita, vreau la spa !Merci Lori ! Any La multi ani, multa sanatate ca-i mai buna decat toate ! Sa ramai la fel de harnicuta si sa ne incanti cu minunatiile facute de tine!!O zi minunata ! Uma, multumesc mult de tot, sa dea DD sanatate la toata lumea, ca daca e sanatate le facem pe toate! Any cre' ca vezi ca murim de nerabdare sa aflam surpriza Va zic imediat, va mai las oleaca in suspance! La multi ani Any! Merci mult Ramy ! Any, sper ca ne scrii ca altfel nu vei dormi bine la noapte, cît te vom pomeni! Deci va zic, e chestie de ceva minute. Anutza, proaspeti de azi ( adica e inca 2 mai la mine )superbi, sarumana Report
May 2, 201214 yr comment_146712 Gata, nu pot sa mai astept pana maine.Sunt fericita la maxim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Report
May 3, 201214 yr Author comment_146714 Oooooooooo, felicitari!!!!!! S-o folosesti cu maaare placere si sa faci poze minunate! Report
May 3, 201214 yr comment_146715 Oooooooooo, felicitari!!!!!! S-o folosesti cu maaare placere si sa faci poze minunate! Multumesc,in parte tu esti "vinovata" de achizitiile astea:Ka si Canon!Acum trebuie sa ma pun cu burta pe carte! Sunt zero la capitolul asta, dar vreau sa invat. Report
May 3, 201214 yr comment_146716 [color=#000080][b][center]Any, un sincer La multi, multi ani si din partea mea! Sa-ti folosesti sanatoasa si bucuroasa cadourile![/center][/b][/color] Report
May 3, 201214 yr comment_146720 Gata, nu pot sa mai astept pana maine.Sunt fericita la maxim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Superb cadou!!!! Sa-l stapanesti sanatoasa si te asteptam cu poze multe si frumoase! Report
May 3, 201214 yr Author comment_146741 Oooooooooo, felicitari!!!!!! S-o folosesti cu maaare placere si sa faci poze minunate! Multumesc,in parte tu esti "vinovata" de achizitiile astea:Ka si Canon!Acum trebuie sa ma pun cu burta pe carte! Sunt zero la capitolul asta, dar vreau sa invat.Daca pot sa te ajut cu ceva, nu ezita! Report
May 3, 201214 yr comment_146742 Anutza, sublim cadou, sa-l uzezi cu placere, si sa ne bucuri si pe noi cu poze. Report
May 3, 201214 yr comment_146745 Gata, nu pot sa mai astept pana maine.Sunt fericita la maxim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o io io! te cred ca esti fericita sa-l folosesti sanatoasa si bucuroasa, si sa ne bucuri si pe noi Report
May 3, 201214 yr comment_146750 Any, La multi ani, sa ai parte numai de bucurii in viata si sa folosesti sanatoasa cadoul Report
May 3, 201214 yr comment_146755 [color=#000080][b][center]Any, un sincer La multi, multi ani si din partea mea! Sa-ti folosesti sanatoasa si bucuroasa cadourile![/center][/b][/color] Multumesc mult de tot Ria ! Superb cadou!!!! Sa-l stapanesti sanatoasa si te asteptam cu poze multe si frumoase! Merci Fox! Deocamdata tre' sa-l invart pe toate partile sa vad ce si cum, are o suta si-o mie de optiuni. Daca pot sa te ajut cu ceva, nu ezita! N-am sa ezit, fii sigura de asta :thumleft : Anutza, sublim cadou, sa-l uzezi cu placere, si sa ne bucuri si pe noi cu poze. Merci Stella, abia astept, oficial sunt fotograful familiei ! Report
May 3, 201214 yr comment_146756 o io io! te cred ca esti fericita sa-l folosesti sanatoasa si bucuroasa, si sa ne bucuri si pe noi Multumesc Boni, sper sa invat sa fac poze cat mai frumoase ! Any, La multi ani, sa ai parte numai de bucurii in viata si sa folosesti sanatoasa cadoul Cristina, multumesc mult de tot ! Report