June 30, 20206 yr comment_262939 Exact pe aia o cautam... si asa am facut-o, cum scrie la Any Abia astept sa ajung acasa sa fac si eu o tarta din asta si o supa crem, cu dovlecei din gradina! Report
June 30, 20206 yr comment_262944 Ai facut dupa reteta lui Any? Daca tot vorbim de dovlecei, mi-am propus sa fac cat de curand reteta pusa de tine cu "paste" de zucchini si sos de cashews, cred ca ai si uitat de ea... Am crezut ca avem reteta pe forum dar nu am gasit-o asa ca am facut ca Jamillatin minte pastele vegane "alfredo", nu le-am mai facut de mult de totLapo, ia d'aci Alles klar, Kapitän! Danke sehr! Report
July 7, 20206 yr Author comment_263113 aveam dovlecei dar n-aveam chef de tigaie de nimic prea complicat ca era cald tareasa ca i-am facut in cutia de facut pe abur in microundedupa care mi-am zis ca n-o sa-i manince nimeni asa si mi-a venit ideeaaveam un borcan de pesto facut de mine cu mult ulei, frunze de busuioc si un amestec de fructe uscate pe care il cumparasem de aperitiv dar era nasol tare nefiind prajit si nu-l minca nimeneaasa ca am amestecat dovleceii cu nitel ulei si pesto, vreau sa va zic ca a iesit ceva foarte bun, care se poate minca si cald si la temperatura camerei Report
July 31, 20206 yr comment_263711 Parmigiana de dovlecei, sau dovlecei gratinati cu sos de rosii! Reteta de aici! Report
July 7, 20215 yr comment_266563 Declar deschis sezonul de dovlecei pregătiți în fel și chip! Azi pane si chiftele, cu sos de usturoi si smântână! Report
July 7, 20215 yr comment_266572 Ideea furata de la Mino - ai mei cu sos tzatziki; am facut 4 dovlecei marisori, au iesit multi dar tot nu ne-am saturat . I-am taiat oblic sa am mai putin de lucru cu tavalitul prin toate alea . Report
July 21, 20215 yr comment_266643 Parca am înnebunit si eu cu dovleceii, nu ma mai satur de ei!Si eu la fel!Dar, desi imi faceau cu ochiul paneurile voastre, ca sa fiu cuminte, i-am facut la gratar, cu un mujdei deasupra.Mai putine calorii, dar buuuuuuuni! Report
September 3, 20242 yr Author comment_269693 sa va povestesc o reteta cu dovlecei, se chema ciorba de dovlecei a la grec am vazut-o in mers pe ig sau fb cre ca si apoi am facut cum mi-am amintit si cu ce am avutam calit o ceapa cu un pic de ardei si telina tije ca asta aveamam adaugat o bucata de pastrama bucatele si citiva dovlecei si un cartof, un pumn de orez si apoi am tot lasat la fiertcind era gata am dres-o cu o cutiuta de smintina amestecata cu 2 galbenusuri, le-am amestecat mai intii intr-un bol si apoi am pus citeva polonice din ciorba peste, amestecat si apoi rasturnat in oala cu ciorbacre ca e prima oara cind fac chestia asta sau daca am facut-o e demult si nu-mi mai amintescdar a iesit foarte foarte buna Report
September 3, 20242 yr comment_269700 Supa ma gandeam sa fac si eu din dovlecei, arata bine si asta, de obicei sotul imi cere supa-crema dar ar fi timpul sa fac si alte retete ?. Report
September 3, 20242 yr Author comment_269706 da, si supa crema e foarte buna mai ales ca poti sa o servesti cu gorgonzola, cu crutoane, cu seminte dar si ciorba asta are farmecul ei mersi mino Report