December 29, 201015 yr comment_69338 Cu mare placere pun link-ul , eu nu am lipit panglica deoarece avea insertia de sarma pe margine si a stat destul de batzoasa nelipita. Acum facand o comparatie cu ce mi-a iesit mie... , nu prea e acelasi lucru, dar m-am distrat tot invartind la panglica si am vazut ca seamana cat de cat.. Gloxi, fata mea are 16 ani, e cam devreme cu maritatul, dar cine stie, poate mai tarziu? .Am ramas datoare cu o poza cu primul pomisor feng shui,facut de mine, dar acum nu o gasesc. Multumim de aprecieri! Report
December 31, 201015 yr comment_69549 Gloxi, is tare zapacita, poza cu copacelul este pe blog (in postarile vechi), apoi am mai facut altii cu alte pietre si m-am mai experimentat, pe aceia nu-i mai am, i-am daruit de Craciun. Am mai facut o poza primului copacel totusi, asa cum il foloseste fii-mea, drept holder pentru cercei.Andra multumeste tuturor celor ce i-au vizitat blogul, va uram un An Nou plin de impliniri si satisfactii. La multi ani!Si sa ma si laud putin , setul asta il voi purta eu deseara... Report