June 28, 201214 yr comment_155453 LA MULTI ANI!!! Petunie si Milena si la cati mai multi ani fericiti impreuna!!!! Report
June 28, 201214 yr comment_155502 Petunica si Milena, la cati mai multi ani frumosi si fericiti impreuna! Report
June 28, 201214 yr comment_155529 La multi ani !!!!Milena si Petunica Multi ani impreuna cu dragoste si intelegere Report
June 28, 201214 yr comment_155542 Multumesc pentru mesaje. Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie, sa imbatranim la fel de indragostiti si fericiti, alaturi de jumatatile noastre Report
July 1, 201214 yr comment_155811 La mulţi ani, Milena şi Petu! Să fiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif LA MULTI ANI!!! Petunie si Milena si la cati mai multi ani fericiti impreuna!!!! Petunica si Milena, la cati mai multi ani frumosi si fericiti impreuna! La multi ani !!!!Milena si Petunica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Multi ani impreuna cu dragoste si intelegere https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif Va multumesc Imi doresc sa traim mai departe macar ca pana acum si asta va doresc si voua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif Report
July 1, 201214 yr comment_155836 Va multumesc Imi doresc sa traim mai departe macar ca pana acum si asta va doresc si voua https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gifPacat ca ati sarbatorit-o cu lacrimi în loc de lacrimioare Toate cele bune si la multi ani fericiti împreuna! Report
February 17, 201313 yr comment_186091 te-am prins, fata frumoasa! nu te mai ascunde, ca ai ce arata! ce machiaj discret ai avut ca mireasa Report
February 18, 201313 yr comment_186151 Laponica, miresica! Ce-mi place poza asta, are ceva asa....! Report
February 18, 201313 yr comment_186225 ce machiaj discret ai avut ca mireasa e exact pe gustul meu machiajul, o mireasa fina si eleganta! Report
February 18, 201313 yr comment_186306 Acum vin sa va arat fotografia cea mai relevanta din toata nunta Serviti, va rog! Report
February 18, 201313 yr comment_186370 Ce mireasa frumoasa si pusa pe sotii! Si tortul a fost frumos Ralesu, nu-mi amintesc sa te fi vazut inainte, dar emani veselie! Esti personificarea bunei-dispozitii Report
February 18, 201313 yr comment_186371 Hoho, Lorica, tare mumusica erai mireasa, si ce ditamai tortul breeeeeeeeeee...Raluca, ma bucur sa te revad, arati superb. Report
February 19, 201313 yr comment_186374 intrebarea e: tu l-ai facut? Aproximativ, l-am "designed" daca pot sa spun asa. Ma rog, reteta e una arhicunoscuta pe forum, iar eu acasa l-am facut de vreo tzîshpe ori. M-am tinut de capul lu' tanti cofetareasa sa il faca fix cum trebe si sa arate cum trebuie, conform temei nuntii, care a fost vara cu fluturi. De fapt mi-am designed si planuit nunta cap-coada. Alphalinda, Stella Stella, dar stii cum a disparut? Sa mai zic ca dupa aia 5 din invitati m-au sunat dupa reteta iar tanti cofetareasa a dat lovitura Report
February 19, 201313 yr comment_186391 Lorica, eu zic sa-i sugerezi lui tanti cofetareasca sa-i spuna "tort Lori* ....e minimul. Report
February 19, 201313 yr comment_186398 Aproximativ, l-am "designed" daca pot sa spun asa. Ma rog, reteta e una arhicunoscuta pe forum, iar eu acasa l-am facut de vreo tzîshpe ori. M-am tinut de capul lu' tanti cofetareasa sa il faca fix cum trebe si sa arate cum trebuie, conform temei nuntii, care a fost vara cu fluturi. De fapt mi-am designed si planuit nunta cap-coada. Alphalinda, Stella :-*Stella, dar stii cum a disparut? Sa mai zic ca dupa aia 5 din invitati m-au sunat dupa reteta iar tanti cofetareasa a dat lovitura Iata cine tine cutitul in familia Enigel I-ai "creionat" un design foarte frumos, imi plac toate detaliile: "panglica de satin", fluturasii echilibrati pe marimi! Care este reteta de tort? PS: Eu am fost cea mai rapida - am vazut 3 foto cu mireasa alalteieri Report
February 19, 201313 yr comment_186447 Ralu, ma bucur sa te vad, imi place zambetul tau.Lapo,frumoasa mireasa, frumoasa rochia, frumos tortul, imi place totul. Multumesc tare mult! Rochia e o nebunie. Si e usoara ca o parere, desi are nshpe straturi. Asa arata pe fotomodel: Si a mea: Lorica, eu zic sa-i sugerezi lui tanti cofetareasca sa-i spuna "tort Lori* ....e minimul. [b]>>>>>>>>>>>Stella, tortul l-a patentat sub numele soacrei. Se numeste tort Hildegard. Asta ca multumire ca am facut-o sa descopere reteta. Si daca ati sti cata nebunie cu tortul, ca sotul femeii era total impotriva la inceput. Un nene tare coleric de felul lui, dar om de treaba. Ei ne dadusera mostre din gama lor de torturi, multe cu gust artificial si cu prafuri. Asta o stim ca ne-au aratat si liste de ingrediente comandate din SUA pe care le folosesc. Prajiturile de casa insa au fost o nebunie! M-am tinut de capul lor sa imi faca tortul natural si sa nu imi puna nici tone de gelatina in el. Dupa nunta cand a venit domnul sa isi ia ustensilele, suporturile si tavile ne.a zis ca sa ii dam un nume tortului ca l-au si patentat deja. I-am zis sub forma de gluma ca sa zica mersi ca nu ii fac concurenta si l-am intrebat da' partea mea de castig unde e, ca ii dau reteta? A ras el, da' cu ras cam scartait. Vai de capu' nostru cate drumuri am mai facut: ba la Iasi, ba la Barlad, ba la Husi pana le-am pus pe toate la punct. O aventura sa incerci sa organizezi o petrecere de la 2000 km departare, daaa...Cel mai bengos e cand vorbesti cu oamenii o treaba si cand ai ajuns la fata locului o fac pe niznaiu', cum, am zis eu asa ceva`? Poate oi avea timp candva sa povestesc toate taraseniile. [/b] Aproximativ, l-am "designed" daca pot sa spun asa. Ma rog, reteta e una arhicunoscuta pe forum, iar eu acasa l-am facut de vreo tzîshpe ori. M-am tinut de capul lu' tanti cofetareasa sa il faca fix cum trebe si sa arate cum trebuie, conform temei nuntii, care a fost vara cu fluturi. De fapt mi-am designed si planuit nunta cap-coada. Alphalinda, Stella :-*Stella, dar stii cum a disparut? Sa mai zic ca dupa aia 5 din invitati m-au sunat dupa reteta iar tanti cofetareasa a dat lovitura Iata cine tine cutitul in familia Enigel >>>>>>>>>>>A, deci asta are vreo semnificatie anume? Nu am stiut. Reteta este tort cu trei feluri de ciocolata a Nadiei S, postata acum muuulti ani si care e si aici pe froum. L-am facut si de revelion. I-ai "creionat" un design foarte frumos, imi plac toate detaliile: "panglica de satin", fluturasii echilibrati pe marimi! Care este reteta de tort? PS: Eu am fost cea mai rapida - am vazut 3 foto cu mireasa alalteieri Ralu, nu mai tin minte daca te-am mai vazut, dar te pupacesc de nu te vezi!!!! Lapo, tortul a fost super si cu "mii de fluturi"![b]<<<<<<<< Giorgi, da, desi eu mi-l imaginasem mai altfel, a iesit foarte simplu si eu zic ca elegantel totusi. Important e ca a fost super delicios. Lightmotivul "fluturi" s-a regasit si in decorul salii, pe meniuri, marturii si in buchetelul meu.[/b] Report
February 19, 201313 yr comment_186448 Poate oi avea timp candva sa povestesc toate taraseniile. Eu abia astept,ca povestesti tare frumos. PS:mai zic o data,tare frumoasa ai fost.Iti doresc multa,multa fericire! Report
February 19, 201313 yr comment_186449 Ioi, Lori, tortul ala il mai fac si eu ca tare e bun...Iti vine tare bine rochia, nu stiu unde-s kilogramele ale in plus de care zici tu. Report
February 19, 201313 yr comment_186459 Ralesu, eu nu te-am mai vazut.Imi aduc aminte de un avatar mai vechi cu capu'n jos, dar aici esti o splendoare! Lorica maica, sa-ti fie viata usoara ca un zbor de fluture! Report
February 19, 201313 yr comment_186468 Poate oi avea timp candva sa povestesc toate taraseniile. [b]Eu abia astept,ca povestesti tare frumos.[/b] PS:mai zic o data,tare frumoasa ai fost.Iti doresc multa,multa fericire! Poate ar trebui sa deschidem un topic despre petreceri si turaiuri, amintiri si nebunii, prin ce am trecut ca sa iasa bine etc.Multumesc frumos fete dragi, ! 2ut, ascunse bine! Nu le vezi tu, dar te asigur ca is acolo si se tin bine, nu se dau duse nici de-al naibii! Lily, asa sa ne fie la toate, Doamne-ajuta! Report
February 19, 201313 yr comment_186471 Lori, ce tort frumos... dar nici pe departe asa frumos ca tine Esti ca un vis, sincer... una din cele mai frumoase mirese pe care le-am vazut. Tare rau imi pare ca nu te-am vazut live.. emani atata fericire si liniste Report
February 19, 201313 yr comment_186474 Pentru Cami , daca iti plac asa mult miresele Laponici, sarumana Ai fost superba! Fericire maxima iti doresc!Editez ca sa nu postez doua mesaje: Lapo, frumos si elegant tortul tau, iar buchetul de bujori m-a dat pe spate Din cate stiu este un subiect despre nunti, poate scrii acolo cum s-au desfasurat ostilitatile cu nunta ta.Ralu, ma bucur sa te revad . Report