June 7, 201214 yr comment_152260 Multumesc, fetelor! Ioana, c-o fi nunta de opal, fier sau paste fainoase, noi o sarbatorim cumva în fiecare an! Report
June 7, 201214 yr comment_152267 Multumesc, fetelor! Ioana, c-o fi nunta de opal, fier sau paste fainoase, noi o sarbatorim cumva în fiecare an! Ioana, ca iarasi vb neclar si lumea intelege altceva.Maya, ideea era ca nu stiam cati ani.Aniversarile sunt aniversari, cu sau fara nume Eu multi ani am sarbatorit ziua in care ne-am imprietenit, apoi cum noi avem doua nunti, am sarbatorit si cununia religioasa si cea civila,acum am ramas la una , am imbatranit oare? Eu am si primit in avans un cadou frumos de la nasi ceea ce reprezinta nunta de ... care e ea acolo dupa atatia ani Report
June 7, 201214 yr comment_152275 multi inainte si fericiti s-aveti, Maya si Dan! f frumoasa statueta, pe umeri pletele-ti curg rau Report
June 7, 201214 yr comment_152287 multi inainte si fericiti s-aveti, Maya si Dan! f frumoasa statueta, pe umeri pletele-ti curg rau Merci, Pusa! Pe umeri plete-mi curg râu. Hai s-o spunem toata! Numai una _______________________________by George Cosbuc Pe umeri pletele-i curg rau -Mladie ca un spic de grau,Cu sortul negru prins in brau,O pierd din ochi de draga.Si cand o vad, inebunesc;Si cand n-o vad, ma-nbolnavesc,Iar cand merg altii de-o petesc,Vin popi de ma dezleaga. La vorba-n drum, trei ceasuri trec -Ea pleaca, eu ma fac ca plec,Dar stau acolo si-o petrecCu ochii cit e zarea.Asa cum e saraca ea,As vrea s-o stiu nevasta mea,Dar oameni rai din lumea reaImi tot inchid cararea. Si cite vorbe-mi aud eu!Toti fratii ma vorbesc de rau,Si tata-i suparat mereu,Iar mama la icoaneMatanii bate, tine post;Ma blestema: -"De n-ai fi fost!Esti un netot! Ti-e capul prostSi-ti faci de cap, Ioane!" Imi fac de cap? Dar las' sa-mi fac!Cu traiul eu am sa ma-npacSi eu am sa traiesc sarac,Muncind batut de rele!La frati eu nu cer ajutor,Ca n-am ajuns la mila lor -Si fac ce vreau! Si n-am sa morDe grija sortii mele! Ma-ngroapa fratii mei de viu!Legat de dansa, eu sa stiuCa am uratei drag sa-i fiu?Sa pot ce nu se poate?Dar cu pamantul ce sa faci?Si ce folos de boi si vaci?Nevasta daca nu ti-o placi,Le dai in trasnet toate! Ori este om, de sila cuiSa-mi placa tot ce-i place lui!Asa om nici vladica nu-iSi nu-i nici imparatul!Sa-mi cante lumea cate vrea,Mi-e draga una si-i a mea;Decat sa ma dezbar de ea,Mai bin-aprind tot satul! Ioana, si noi cinstim toate zilele noastre! Anul asta nu iesim, pentru ca avem baby mustacios acasa Report
June 7, 201214 yr comment_152288 Mai rar auzi sa zica lumea dupa 21 de ani traiti impreuna ca se iubesc mai mult ca inainte.Frumos,romantic si deosebit.Atunci nu pot decat sa va urez, Maya,sa va iubiti si mai mult,daca mai e loc. Report
June 7, 201214 yr comment_152317 Dragilor dragi, voi o sa va iubiti la fel si peste 80 de ani! Sanatosi sa fiti ca restul stiu eu sigur ca nu o sa se schimbe.Luv u 3! Report
June 7, 201214 yr Author comment_152318 La multi,multi , ani fericiti impreuna Maya si Dan !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif http://www.acvaria.com/magazin/cristale/INL-V-opal.JPG Report
June 7, 201214 yr comment_152319 La inca muuuuulti multi ani impreuna Miha si Dan.Brava cuscrei pentru mandretea de statuie.pup si Denisa, si mustaciosii Report
June 8, 201214 yr comment_152356 La multi ani fericiti, sa sarbatoriti mult timp de-aci inainte! Report
June 11, 201214 yr comment_152719 Ioana, c-o fi nunta de opal, fier sau paste fainoase, noi o sarbatorim cumva în fiecare an! Si noi la fel sarbatorim in fiecare an, chiar daca nu facem intotdeauna ceva deosebit, dar acea zi o respectam si ne amintim cu drag cum a fost ziua cand am spus: DA!Maya si Dan sa fiti fericiti si sanatosi impreuna multi ani de aici incolo si evident, sa va bucurati de Denise, comoara voastra de pret! Si de ce nu, si de mustaciosi, si ei sunt tot membrii familiei! Report
June 15, 201214 yr comment_153484 Cu intarziere si de la mine- La multi ani fericiti Maya!Multumesc Report
June 15, 201214 yr comment_153493 PS:la a cata aniversare se serbeaza nunta de opal.Eu am un grafic in care e doar in primii 15 ani , apoi se mai serbeaza la 20 , continunat cu aniversari din 5 in 5 ani.Vezi ca la primul post, Piscotel a pus graficul aniversar.Am gasit si eu ceva pe net. Difera de ce-a postat Piscotel: 1 an - nunta de nylon2 ani - nunta de cires3 ani - nunta de lana4 ani - nunta de mac5 ani - nunta de faianta6 ani - nunta de cositor7 ani - nunta de zinc8 ani - nunta de matase[b]9 ani - nunta de lacramioare[/b]10 ani - nunta de poliamida..................................... Noi am sarbatorit anul asta "Nunta de lacramioare" cu multe lacrimi Chiar in ziua respectiva a fost ceremonia de ramas bun de la "Opa" (9 mai) Va doresc tuturor celor care v-ati sarbatorit un anumit numar de ani,si nu numai,multa dragoste in continuare!Sa fiti fericiti si sanatosi,ca asta e cel mai important!!! Report
June 27, 201214 yr comment_155396 Si noi, tot la lacramioare suntem, si sarbatorim chiar azi: 27 iunie. Multi ani fericiti tuturor cu tot ce va doriti. Report
June 27, 201214 yr comment_155399 Si noi, tot la lacramioare suntem, si sarbatorim chiar azi: 27 iunie. Multi ani fericiti tuturor cu tot ce va doriti. La multi ani fericiti, Milena! Report
June 28, 201214 yr comment_155431 La multi ani buni si fericiti Milena! Multumesc. Asa sa fie. Report
June 28, 201214 yr comment_155438 Si noi, tot la lacramioare suntem, si sarbatorim chiar azi: 27 iunie. Multi ani fericiti tuturor cu tot ce va doriti.Aniversare frumoasa si la cat mai multe! Sa fiti mereu tineri si fericiti impreuna! Report
June 28, 201214 yr comment_155444 La mulţi ani, Milena şi Petu! Să fiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi Report