Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nunta

Featured Replies

alina- din experienta stiu ca acesti barbati nu se vor schimba in bine niciodata , mai rau poate fi ... tatal meu asa a fost o viata , asa este si acum...ma gandesc ca are acest comportament pt ca simte ca ii esti superioara din toate punctele de vedere , si incearca sa te jigneasca cu orice ocazie , pt a-si dovedi lui insusi ca este mai tare. e pacat de copilul care , oricat il feresti de asemenea scene , va simti mereu ca ceva nu e ok intre voi. eu una , nu vad decat o singura solutie . multa putere iti doresc , sa poti lua decizia cea mai buna pt tine si pt baietelul tau.

Edited by dani_ela

• Author

Ioana,

Si voi v-ati casatorit in 23 Octombrie ?

Si noi.

Asa ca ieri am facut 28 de ani de casnicie.

Sa traim !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

• Author

Alina,

Stiu ca e greu,dar fii tare !

Nu te pierde cu el in certuri inutile.

Fa un scop din a-ti croi un drum singura,doar cu copilul tau.

Primul pas ,si cel mai important este ca ai inceput sa lucrezi.Focuseaza-te pe indepedenta financiara.

Poate gasesti undeva o chirie mai mica.Chiar intr-un spatiu mai mic.Linistea ta si a copilului e cea mai importanta.

Curaj si DD sa va ocrotesca.

Imi pare asa rau de rabufnirea mea, as vrea sa am curajul sa sterg postarea, dar nu pot, ca asa ma eliberez si eu.

Imi pare rau ca v-am stricat topicul cu povestile voastre despre casniciile voastre fericite. Mie nu imi ramane decat sa sper ca o sa scap din iadul asta.

Alina curaj.Ai facut bine ca ti-ai spus oful, poate te ajuta.

Din nefericire timpul trece iremediabil si avem numai o viata.

Nu-s in masura sa dau sfaturi, dar daca te ajuta, noi suntem aici.

Ai o minune de baietel si stiu ca el iti va da forta sa mergi inainte.

Ioana,

Si noi.

Sa traim !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Sa ne traiti multi ani si bine! :tongue3:

si eu tot pe 23 oct...doar 6 ani in urma insa :tongue3:

hai la cat mai multi impreuna toata lumea :pupic:

• Author

Ioana,

Si noi.

Sa ne traiti multi ani si bine! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Multumesc Lilly.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

si eu tot pe 23 oct...doar 6 ani in urma insa https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

hai la cat mai multi impreuna toata lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Yoi,Yoi,ce de casatorii "tomnatice ".https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Alina, imi pare rau ca treci prin asa ceva.In situatii de genul asta e greu sa dai sfaturi.

Eu iti doresc sa-ti gasesti linistea si fericirea si puterea de a merge mai departe.

Pisco, pe 23 am facut nunta religioasa, cea civila am facut-o cu doi ani mai devreme in 30 august. :) .Mami meu a pus-o pe 23, ca asa mai gasisem parca si pe 16,dar a vrut ca la 12 noaptea sa mi se cante "La multi ani", sa fie un dublu eveniment, nunta si ziua mea.

Multa fericire si la cat mai multi ani si tie si lui Angel si la toata lumea.

Alina , multa bafta iti doresc , si sa alegi ce e mai bine pentru tine si copil.

Nu stiu daca se pune , prima data m-am maritat si eu un 23 octombrie..............tare demult :lol: , dar n-a tinut .

a2a oara a fost o frumoasa zi de iulie (6) :occasion14:

Alina , multa bafta iti doresc , si sa alegi ce e mai bine pentru tine si copil.

Nu stiu daca se pune , prima data m-am maritat si eu un 23 octombrie..............tare demult :lol: , dar n-a tinut .

a2a oara a fost o frumoasa zi de iulie (6) :occasion14:

vreu mesaj aici...sa stiu la ce sa ma astept :D

ioana eu stiu poza, raman masca de fiecare data cand o vad...superba e un cuvant 'mic' nu denota ce vreau sa zic....daca m-as fi gandit de 2 ori si as fi luat si eu o rochie clasica ce bine ar fi fost ;)

Injer intunecos, daca la mine era adresata intrebarea, apoi nu conteaza , ca m-am maritat pe 23 octombrie, si am divortat pe 27 iunie urmator..

dar de m-am maritat la 20 ani si 4 luni si am divortat la 21 si cateva zile ;)...asa ca am o scuza :lol: :occasion14:

am glumit stela :occasion14: normal ca nu 2 casnicii sant la fel si ce merge la mine nu merge la toata lumea, trebuia sa fiu mai explicita...

cata lume alege data asta :lol:

ioana eu stiu poza, raman masca de fiecare data cand o vad...superba e un cuvant 'mic' nu denota ce vreau sa zic....daca m-as fi gandit de 2 ori si as fi luat si eu o rochie clasica ce bine ar fi fost :appl:

hmm, tare curioasa m-ai facut ca parca nu-mi aduc aminte sa fi pus poza asta aici.La inceputul topicului pusesm intr-adevar una de la nunta,da nu asta.Sau m-am babit eu nu-mi mai aduc aminte.

Cat de rochie , o nebunie totatal, imi doream una cu crinolina, intotdeuna mi-au placut genul asta de rochii(mi-ar fi placut sa traiesc in epoca crinolinelor),da mami meu a zis ca arat precum gogoasa infuriata.Am mai probat una care iara imi placea, nepoata-mea care era in ziua aia cu mine la probe a zis ca-mi mai lipseste bagheta si arat ca zana din povesti.

Asa ca am ajuns sa-mi fac rochia de c-da conceputa dupa mai multe modele de rochii gasite in revistele de specialitate.Mansetele si anchiorul rochiei a fost dantela care saraca croitoreasa a tb sa o intareasca ca era destul de fragila, apoi toata rochia a avut aplicata pe ea floricelele din dantela.Rochita a fost frumusica,da mi-am dorit altceva.Daca stau sa ma gandesc toate 3 surorile, inclusiv mama, am avut rochii drepte simple.

hmm, tare curioasa m-ai facut ca parca nu-mi aduc aminte sa fi pus poza asta aici.La inceputul topicului pusesm intr-adevar una de la nunta,da nu asta.Sau m-am babit eu nu-mi mai aduc aminte.

Probabil ai pus-o pe altundeva.Si eu as putea jura ca am vazut fotografia asta!.Deci ori am luat-o razna cu tot cu Mirela...ori chiar am vazut-o :D

Auzi,am mai vrut sa spun,sau am spus...nu stiu.Sotul tau semana în poza de la nunta,perfect cu un fost vecin de-al meu din copilarie.Banuiesc ca nu este el,dar sa stii ca e o copie perfecta.Deci are o dublura în Timisoara.

[b]

Alina[/b],îti doresc putere.Usor nu va fi,dar trebuie doar sa vrei si vei reusi!Viata merge înainte,si cum spunea si Lili...e prea scurta s-o irosesti suferind!Viata chiar poate fi frumoasa,trebuie doar sa ai curaj s-o înfrunti! :appl:

Probabil ai pus-o pe altundeva.Si eu as putea jura ca am vazut fotografia asta!.Deci ori am luat-o razna cu tot cu Mirela...ori chiar am vazut-o :D

Auzi,am mai vrut sa spun,sau am spus...nu stiu.Sotul tau semana în poza de la nunta,perfect cu un fost vecin de-al meu din copilarie.Banuiesc ca nu este el,dar sa stii ca e o copie perfecta.Deci are o dublura în Timisoara.

Inseamna ca m-am ramolit e clar :appl: ,fiinca de ani de zile pozele astea nu le-am mai facut publice.

Maya, poate o fi vreo sosie de-a lui , ca nu are rude prin zona aia a tarii :D

Alina, imi pare rau... Ma bucur ca ti-ai gasit de munca, e mare lucru in zilele noastre.

In timp vei decide ce va fi mai bine pt tine si copilul tau.

Si eu va multumesc, inca o data, ca existati Lizzie& hubbie! Oamenii ca voi imi hranesc sperantele si credintele :) Nu, nu va laud, gata, am tacut :) :floare:

Despre subiectele cu adevarat importante, gen zappos.com, in privat, da? :)

Laponelu' nu ne mai lauda ca ne cresc coarne:)) asa poate dam peste tine iarna asta mai stii la schimb cu papuci:))

Parcam aghioana plina cu papuci la tine sub streashina.

Nu le avem pe cele profesioniste pt ca vin dupa o luna si ceva fotograful respectiv fiind extrem de solicitat dar iata ce avem.

Desi neprofesionista, imi place foarte mult, are un "aer" care va ramine neschimbat in timp, poate fi o nunta din trecut, prezent si viitor. Iti doresc sa fii la fel de fericita pe cit sunt eu :) desi au trecut 15 ani de la evenimentul respectiv :floare:

Multzam Adriana! Asta e si motivul pt care am vrut sa fim imbracati clasic si tinind cont ca deja sintem impreuna de 13...mai avem doar 2 pina la 15:)

La multi ani frumosi in intelegere, armonie si dragoste va doresc tuturor! :rolleyes:

Frumoase povestile si pozele, mi-a placut mult sa citesc despre casnicii trainice si frumoase.

Si noi anul asta facem 15 ani de cand ne cunoastem, 7 de la cununia civila si 5 de la cea religioasa, trece timpul foarte repede, nu stiu cand s-au dus...

Alina si eu iti doresc multa putere si D-zeu sa te ajute sa alegi ce e mai bine pentru tine si puiul tau!

Lizura, absolut superba rochia.... Va doresc tot ce e mai bun!

Si eu va multumesc, inca o data, ca existati Lizzie& hubbie! Oamenii ca voi imi hranesc sperantele si credintele :D Nu, nu va laud, gata, am tacut :D :biggrin:

Despre subiectele cu adevarat importante, gen zappos.com, in privat, da? :lol:

Laponelu' nu ne mai lauda ca ne cresc coarne:)) asa poate dam peste tine iarna asta mai stii la schimb cu papuci:))

Parcam aghioana plina cu papuci la tine sub streashina.

Tu nu ma zgandari mult cu shoshonii, ca stii ca eu nu stiu multe...veni, vidi, cumparat! Am postat la topicul cu ochinshi la ce mi se scurg ochii acum. Pe bune ca veniti ? :rolleyes: Veniti drajii babii, vinitz! :scratch:

Ioana, tare frumosi si inocenti mai sunteti!

Adriana, m-a frapat asemanarea ta cu sora mea :rolleyes: WOW!! Parul e cel putin identic. Sa traiti multi ani inainte fericiti!

La multi ani frumosi in intelegere, armonie si dragoste va doresc tuturor! :)

Frumoase povestile si pozele, mi-a placut mult sa citesc despre casnicii trainice si frumoase.

Si noi anul asta facem 15 ani de cand ne cunoastem, 7 de la cununia civila si 5 de la cea religioasa, trece timpul foarte repede, nu stiu cand s-au dus...

Alina si eu iti doresc multa putere si D-zeu sa te ajute sa alegi ce e mai bine pentru tine si puiul tau!

Lizura, absolut superba rochia.... Va doresc tot ce e mai bun!

Multumesc Dana!

Vad o cifra acolo identica cu una de a mea:) nu spui care moncher!

Sa fiti fericiti!