Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nunta

Featured Replies

Lizzie, cand ai timp sa povestesti cu rochia :) Acuma rad eu, da atunci...valeu!

Eu abia acum o vad din spate, este foarte eleganta. Asa ai stat cu ea toaat noaptea? CUm ai dus trena aia...aaaaa acum m-am prins eu de ce puneai tu accentul pe bicepsi la asala :floare:

Dragelor va multumesc foarte mult pt urari si ma bucur ca v-a placut rochia!

A avut un buton de perla in lateral la nivelul taliei in care i-am prins codita si am mai tinut-o si pe mina si chiar pe jos.

Daca zice Lapo atunci sa va zic ca era sa ramin fara rochie pt ca nu mi-o aduceau...in final a venit cu o saptamina inainte de pleacarea mea in tara si "doamnele cu pricina" ma programau la proba in ziua in care eu trebuia sa ma urc in avion. Prin urmare le-am intrebat la modul cit mai serios daca sint absolut sigure ca nu au locuri in alta zi si ca desi am dat bani grei pe rochie ele nu se pot ocupa...

Mi-au raspus ca eventual ma pot trimite nu stiu unde peste drum...dar evident ca odata iesita pe usa magazinului cu rochia ...nu as fi putut sub nici o forma sa le trag la raspundere pt o modificare defectuoasa in magazinul "de peste drum".

Asa ca in final...am transmis persoanei de la receptie ca daca managera nu rezolva problema "I am going to sue her ass off" si culmea au gasit a doua zi dimineata loc pt mine.

La prima proba insa a fost un dezastru...trebuia micsorata la sini nitel si mi-au dat lacrimile cind am vazut cum facusera gaura in material! cu un bold pe care in loc sa il insereze pe fibra materialului il pusesera in contrasens...si apoi cususera cu picioarele si cu ata dubla intr-un material atit de finut...si practic rochia se deformase cu totul la sini incit linia mediana la decolte era de fapt trasa spre stinga.

Dar la a doua proba a fost totul aproape ok spre supriza mea.

Oricum nu voi sfatui pe nimeni sa mearga la magazinul cu pricina mai ales daca ai si un serviciu de tinut si nu ai concediu inainte de nunta...eu una am avut doua probe in acceasi zi: una la 9 dimineata si una la 8 seara plus inca alte doua apoi...si am luat rochia la 10 seara inainte de a pleca. 40 de mile dimineata si inca 40 seara dus si intors.

Ei...asta e pe scurt povestea rochiei mele.

Sper ca v-am tinut cu sufletul la gura:))

ioi, da!!! bine ca s-a terminat cu bine :tongue3:

apar si eu la spartul targului :floare:, da' mai bine decat deloc

Lizura draga, iti doresc multa fericire si casa buna cu omul tau, sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume :occasion14: :biggrin:

Dragelor va multumesc foarte mult pt urari si ma bucur ca v-a placut rochia!

A avut un buton de perla in lateral la nivelul taliei in care i-am prins codita si am mai tinut-o si pe mina si chiar pe jos.

Daca zice Lapo atunci sa va zic ca era sa ramin fara rochie pt ca nu mi-o aduceau...in final a venit cu o saptamina inainte de pleacarea mea in tara si "doamnele cu pricina" ma programau la proba in ziua in care eu trebuia sa ma urc in avion. Prin urmare le-am intrebat la modul cit mai serios daca sint absolut sigure ca nu au locuri in alta zi si ca desi am dat bani grei pe rochie ele nu se pot ocupa...

Mi-au raspus ca eventual ma pot trimite nu stiu unde peste drum...dar evident ca odata iesita pe usa magazinului cu rochia ...nu as fi putut sub nici o forma sa le trag la raspundere pt o modificare defectuoasa in magazinul "de peste drum".

Asa ca in final...am transmis persoanei de la receptie ca daca managera nu rezolva problema "I am going to sue her ass off" si culmea au gasit a doua zi dimineata loc pt mine.

[b]>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 'At's ma girl!! Pai? Cine e mah moldoveanca acolo? Ti-am mai zis, gura mare si bati din picior. Aplici strategia ursului: te ridici cat esti tu de lunga si cand le tragi un rrrrroaaaarrrr, gata! :occasion14:

[/b]

La prima proba insa a fost un dezastru...trebuia micsorata la sini nitel si mi-au dat lacrimile cind am vazut cum facusera gaura in material! cu un bold pe care in loc sa il insereze pe fibra materialului il pusesera in contrasens...si apoi cususera cu picioarele si cu ata dubla intr-un material atit de finut...si practic rochia se deformase cu totul la sini incit linia mediana la decolte era de fapt trasa spre stinga.

Dar la a doua proba a fost totul aproape ok spre supriza mea.

Oricum nu voi sfatui pe nimeni sa mearga la magazinul cu pricina mai ales daca ai si un serviciu de tinut si nu ai concediu inainte de nunta...eu una am avut doua probe in acceasi zi: una la 9 dimineata si una la 8 seara plus inca alte doua apoi...si am luat rochia la 10 seara inainte de a pleca. 40 de mile dimineata si inca 40 seara dus si intors.

Stii ce? Fara asemenea aventuri, nu ar mai fi avut nunta nici un haz! Astea is sarea si piperul :floare: Te pup si iti tin pumnii sa mearga bine in celalalt sector, Doamne-ajuta!

Boni multumesc tare mult pt urari! Pupici micutei tale frumoase!

Cristina imi place tare mult poza din avatar, e cumva de la nunta ta?

Lori deci da...daca nu ar fi fost toata tevatura asta imagineaza-ti ce as mai fi facut nu?

As fi stat degeaba...

Lizura felicitari si casa de piatra :occasion14:

Frumoasa rochia, sper ca o sa pui si o poza din fata...unde ai facut cununia? preotii, biserica imi par cunoscute.

Boni multumesc tare mult pt urari! Pupici micutei tale frumoase!

Lori deci da...[b]daca nu ar fi fost toata tevatura asta imagineaza-ti ce as mai fi facut nu?

As fi stat degeaba...[/b]

Hai nu mai fi amarata. Acum totul a mers bine, ati vazut? Asa, nu o sa uitati in veci cum a fost :occasion14: Voi tot ramaneti pentru mine ...stiti voi :floare:

Da este un "detaliu" scos dintr-o poza mai mare de la nunta noastra din aprilie anul acesta.

Lizura felicitari si casa de piatra :love7:

Frumoasa rochia, sper ca o sa pui si o poza din fata...unde ai facut cununia? preotii, biserica imi par cunoscute.

Multumesc mult!

In Iasi la Biserica vis-a-vis de Parcul Expozitiei/Gradina Botanica. Doar unul era preotul paroh, ceilalti sint unul dintr-un sat si unul de la un spital, au vrut sa participe la slujba nuntii noastre.

Multa sanatate si fericire, la multe-multe aniversari ! :scratch:

Foarte frumos cadrul, impresionanta rochia!

Casa de piatra Lizu!

E superba rochia si a meritat toate emotiile si supararile.

Multumesc Vrabiuto! Si tie la fel Eataly!

E...sincer eu nu am fost o mireasa sarita de pe fix cum pot fi americancele, am fost chiar gingasa in comparatie cu ce ar fi putut ele face intr-o situatie de asta...

Oricum din toate punctele de vedere organizatorice a fost muncita cu sudoare maxima nunta asta:))

Casa de piatra Lizura si multa,multa fericire!

Foarte frumoasa rochita ta.

Multumesc Rain! Multa fericire si tie! :floare:

In Iasi la Biserica vis-a-vis de Parcul Expozitiei/Gradina Botanica. Doar unul era preotul paroh, ceilalti sint unul dintr-un sat si unul de la un spital, au vrut sa participe la slujba nuntii noastre.

Casa de piatra si multa iubire asa cum pluteste in intreg Copoul iesean!

Biserica se numeste Sf. Nicolae - Copou, iar preot paroh este parintele Vaida.

• Author

Adriana,stii ca nu ma caracterizeaza laudele si datul cu peria,dar trebuie sa-ti spun ca ai

fost o mireasa absolut superba !

Rochia fina,eleganta,iar tu....un boboc de fata.

Nu ma mir ca dl sot te-a furat de acasa.

Lizura,

Ai muncit,ai organizat,te-ai enervat,dar a meritat.

Fericire,casa de piatra si 100 de ani impreuna !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Lilly,

de ce nu scoti pozele de la naftalina ?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

Hai fetelor,nu fiti sfioase......

Casa de piatra si multa iubire asa cum pluteste in intreg Copoul iesean!

Biserica se numeste Sf. Nicolae - Copou, iar preot paroh este parintele Vaida.

Multumesc! Ce urare frumoasa! Chiar nimeni nu mi-a facut o asemenea urare atit de "rotunda" si completa ca o luna plina! Copoul e intr-adevar special pt noi care am trait toata studentia acolo si ne-am bucurat de fiecare banca, fiecare zi cu cer senin si fiecare frunza si piatra de pe drum:)

Multumesc din nou!

[quote name='Piscotel' date='21 October 2010 - 08:35 PM'

Lizura,

Ai muncit,ai organizat,te-ai enervat,dar a meritat.

Fericire,casa de piatra si 100 de ani impreuna !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Multzam Piscotel! Da, organizarea a fost minutioasa pt ca conceptul de nunta s-a schimbat enorm in ultimii ani si ajungi sa descoperi pe drum inca un detaliu pe care nu l-ai stiut si asta se adauga la o mare lista...si tot asa. Dar a fost pina la urma distractiv.

Si eu va multumesc, inca o data, ca existati Lizzie& hubbie! Oamenii ca voi imi hranesc sperantele si credintele :P Nu, nu va laud, gata, am tacut :P :((

Despre subiectele cu adevarat importante, gen zappos.com, in privat, da? :P

Nu le avem pe cele profesioniste pt ca vin dupa o luna si ceva fotograful respectiv fiind extrem de solicitat dar iata ce avem.

Desi neprofesionista, imi place foarte mult, are un "aer" care va ramine neschimbat in timp, poate fi o nunta din trecut, prezent si viitor. Iti doresc sa fii la fel de fericita pe cit sunt eu :P desi au trecut 15 ani de la evenimentul respectiv :((

Adriana,stii ca nu ma caracterizeaza laudele si datul cu peria,dar trebuie sa-ti spun ca ai

fost o mireasa absolut superba !

Rochia fina,eleganta,iar tu....un boboc de fata.

Nu ma mir ca dl sot te-a furat de acasa.

Multumesc :P

Cind o sa te hotarasti sa accepti invitatia lui Lili si o sa ne intilnim la un pahar de vin si de vorba o sa-ti povestesc mai multe :P

De furat m-a furat de buna voie si nesilita de nimeni :P

Lizura, casa de piatra si fericire si o viata lunga plina de iubire.

Adriana, ai fost atat de finuta si frumoasa la nunta.

Am devenit melancolica, de fel nu sarbatoresc aniversarea casatoriei decat in august cand ne-am cununat civil,dar anul asta, nu stiu, poate unde tot am vazut pozele de pe la nuntile vostre mi-ati starnit o melancolie si un dor de "nunta".

Acum 11 ani pe vremea asta eram deja la coafor,era o vreme mohorata de toamna,ma ofticam ca nu o sa puteam face poze(bine din cauza intarzierilor nu am mai reusit sa ajungem in Cismigiu unde avea planificata sedinta foto),dar ca si la cununia civila cand a turnat cu galeata cu o zi inainte, odata cu iesirea nostra din biserica soarele ne-a zambit.

Asa eram noi doi tinerei acum 11 ani(aveam deja doi ani de casnicie la activ :floare: )

post-479-128782035244_thumb.jpg

De casnicii nefericite nu vine nimeni sa vorbeasca? Cred ca o sa sparg eu gheata, pentru ca intru si va citesc si imi vine sa va zic ca va invidiez... ca nu va cred.. ca nu exista ce spuneti voi... Dupa aproape 4 ani de casnicie, pot sa spun ca nu puteam sa fac greseala mai mare decat sa legalizez si crestinez o legatura.. S-a dovedit a fi colivia mea. M-am transformat imediat intr-o casnica, dependenta de ceea ce aducea sotul in casa, pentru ca nu exista posibilitatea sa ma ajute cineva cu cresterea copilului ca eu sa pot munci... S-a dovedit ca el nu era nici pe departe omul pe care l-a ilustrat inainte de asta. Este total contrariul.. un contrariu foarte greu de suportat. un om care te face de rusine in societate, un om care nu da doi bani pe tine si pe ceea ce faci in casa... un om care asteapta o servitoare dupa el 24/24.. un om in viziunea lui.. bun si gospodar si .. nu stiu.. cel mai cel, un arogant fara pereche, cineva cu care nu pot discuta, o persoana care nu ma stimuleaza mental... care desi am mult mai multa scoala decat el imi zice ca sunt o proasta, care foloseste destainuirile facute ca unui prieten impotriva mea, ca sa ma doboare ca sa ma vada si mai jos... si care la fine nu vede cum actioneaza... care da toata vina pe mine, care nu stie cum sa ma subjuge mai bine.

E un tata bun, in sensul ca .. se ocupa de copil daca asta trebuie, se descurca cu el, il iubeste foarte mult... dar care nu stie sa vorbeasca fara o prostie, sau sa il invete lucrurile cu adevarat bune.

Acum am inceput sa muncesc.. si lucrurile nu s-au schimbat.. si eu nu vad nici o cale de scapare... pentru ca in afara tuturor persoanelor care vor citi postarea mea... nu am cui sa spun.. si n-am cui sa cer ajutor...

Ce sa fac ... ? Mamei mele nu ii pasa... ca doar ea m-a impins cel mai tare la casatorie cand eu voiam s astept si sa vad ce se intampla..

Imi pare asa rau de rabufnirea mea, as vrea sa am curajul sa sterg postarea, dar nu pot, ca asa ma eliberez si eu.

Imi pare rau ca v-am stricat topicul cu povestile voastre despre casniciile voastre fericite. Mie nu imi ramane decat sa sper ca o sa scap din iadul asta.