Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nunta

Featured Replies

Ca sa intelegeti, nu aveti de ce sa aveti pareri de rau. Va pup si va multumesc pentru gandul bun si pentru compasiune.

https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

cat esti de tanara si ce mult ai trait deja! ii va prinde tare bine intelepciunea ta copilului, cand va fi mare si va avea nevoie de sfaturi.

Ca sa intelegeti, nu aveti de ce sa aveti pareri de rau. Va pup si va multumesc pentru gandul bun si pentru compasiune.

Iubita cred ca m-am exprimat gresit... De fapt, imi pare rau ca nu ai si tu parte de bucuriile unei casnicii trainice.

Asta am vrut sa spun. Iti doresc, in viitor, sa simti toate aceste bucurii, sa lasi in urma toata aceasta amaraciune.

Sorina, te imbratisez, la fel si pe Boni.. si la fel pe toate care ati citit si v-ati gandit o clipa la mine. Sa dea Domnu' sa fim toti linistiti in suflet!
Ali :) o imbratisare calda si compasiva de la mine! Iti doresc tot binele din lume si tie si puiutului tau! Zile senine si armonie!

Alina, vrei sa razi?

O am pe Giulia in brate. Vede poza ta si ma intreaba 'cine e?'.

Ii zic: Alina.

Care Alina? A lu' Adriana? (avem o prietena Alina care are o fata Adriana)

Nu, mami... se cheama Alina Mocanu.

Moca moca?

Nu mami, Mo-ca-nu.

Incepe bagaboanta sa zambeasca si-mi zice 'Moca-Da'.

M-a busit rasul...

tuojnkjkjkkljlkgk,,nmmjhkh.....gjdjkdjhjgjhgihgoieedeghtkhgugdsfjj... si asta e raspunsul Giuliei, cu dedicatie pt tine. :)

Super tare:)) Sa-i spui ca-i multumesc pentru feedbackul pozitiv (DA):)) pupa fetele dragutele. Eu nu-l las pe al meu sa scrie e forum, ca mi-e ca va scrie si in lipsa mea, cum mai scris ei pe facebook:))

Sunt ferma pe pozitii si astept portita deschisa, ca sa pot iesi si sa nu trebuiasca sa ma mai uit inapoi.

...

Apoi ca o femeie capabila ce sunt, am ridicat ochii, m-am scuturat bine de praf si mi-am spus ca o sa fiu puternica si o sa trec peste. Acum nu-mi mai plang de mila, acum sunt in etapa cand pot sa vorbesc despre asta fara sa imi fie rusine si fara sa ma doara. Sunt un om cu o carnicie de .. tot rahatul si imi doresc sa se termine, insa ma repet, nu vreau sa ranesc mai mult oameni decat e nevoie, implicit pe copil. Asta nu inseamna ca o sa duc povara asta o vesnicie, insa sunt mai.. calculata si mai .. rezistenta.

Ai toata admiratia mea! Felicitari! :notworthy:

Acum 24 de ani ,pe o vreme ca si astazi cu ploaie ne-am unit destinele la biserica de la Parcul Central. Nunta am tinut-o la un restaurant de pe str.Republicii ,dupa revolutie a disparut restaurantul.

Poza nu e prea reusita , dar alta n-am gasit

Lili, sa fiti sanatosi, neaparat la fel de fericiti!

Io vin sa te ajut la pregatiri la nunta de argint fiindca am experienta acestui eveniment! :)

Sorina, te imbratisez, la fel si pe Boni.. si la fel pe toate care ati citit si v-ati gandit o clipa la mine. Sa dea Domnu' sa fim toti linistiti in suflet!

Eu nu mi-am putut retine lacrimile fiindca si eu am fata .Ma cutremur la gandul ca nu stiu cine o sa mi-o ia...fii tare, soarele va rasari si pe cararea ta! :) :)

Lili, la cat mai multe aniversari si multa fericire si bucurii va doresc in continuare.

Alina, eu m-am maritat la 20 ani, si am divortat la 21 , dar nu am avut copii...si apoi pe principiul ca cin' s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt...greu m-a convins tatal copilei sa mai fac o incercare...si iaca a fost cea buna; cel mai minunat cadou fiind copila.

Iti doresc sa te bucuri de copilasul tau si sa creasca mare si sigur pe el, iar tu sa ai parte de seninatate si sper din suflet sa iasa soarele si pe strada ta.

Esti tanara, frumoasa, ai forta morala in tine, deci musai sa rasara.

pupa bàietu cucuietu din partea mea, si tie o mare imbratisare si mult curaj.

Am fost cea mai fortoasa, cea mai bengoasa si am scris tot ce-am scris pana acum, fara regret, am scris din suflet si fara sa plang, ba mai mult m-am autoironizat de multe ori. Insa am citit gandurile voastre, v-am simtit alaturi de mine si m-am emotionat rau de tot, si mi-au dat lacrimile zau. Pentru ca e important sa fii "ascultat"(citit in cazul nostru) si cineva sa iti fie alaturi cu o vorba buna. E important sa stii ca nu esit singur n drumul tau, ca macar cineva te intelege si nu te condamna, pentru ca traim in societatea asta.. care te pune la colt pentru orice. Imi aduc aminte cand am scris primul mesaj aici pe topic, scriam sufocata de plans si de durere si nu stiu nici in ziua de azi de unde am avut curajul sa spun... public, pentru ca nu numai cei ce raspund, citesc... ci sunt zeci, sute, uneori mii.. de alte persoane care cutreierand internetul , manati de curiozitate... citesc. Eu sunt pe drumul cel bun... o simt! Va multumesc, ador sa fiu in locul asta, virtual, dar atat de... cald!
Alina, ai o comoara de nepretuit, pe Darius, alaturi si pentru el infrunti tot, si esti inca foarte tinara, viata, asa cum zice si stella, o sa-ti dea o a doua posibilitate, nu pierde speranta. Nu uita ca oricind noi aici suntem pentru tine :)

Alina, nu pot sa fac decat asta: =)) Cred ca exprima tot.

Lili, felicitari si cat mai multi ani fericiti impreuna.

Tocmai citeam pe fb ca parintii unei colege au implinit 50 de ani de casnicie si au primit o medalie de la presedinte (Polonia). Oare voi ajunge si eu sa sarbatoresc 50 de ani de casnicie si sa ma uit inapoi si sa vad ceva in urma mea, sa nu constat ca am trait degeaba?

• 1 month later...

[center]Astazi serbam aniversarea de opal. Wow, mult a mai trecut! Copii îndragostiti eram, iar acum mai îndragostiti ca niciodata... doar ceva mai copti ;)

Uma, draga mea prietena, cuscra... un suflet pereche al meu,

ne-a cadorisit cu o statueta superba sculptata în piatra, care se numeste "Dragoste Infinita".

Multumesc! I love you! :)

post-5-13390737511195_thumb.jpg

post-5-13390737642627_thumb.jpg[/center]

Felicitari Maya, multe aniversari frumoase!!! Sa fiti veseli si indragostiti mereu!!
Maya, la cat mai multe aniversari si toata dragostea din lume sa se reverse peste voi :)

La multi ani, Maya si Dan, sa fiti la fel de indragostit , poate si mai mult ca in prima zi.

PS:la a cata aniversare se serbeaza nunta de opal.Eu am un grafic in care e doar in primii 15 ani , apoi se mai serbeaza la 20 , continunat cu aniversari din 5 in 5 ani.

PS:la a cata aniversare se serbeaza nunta de opal.Eu am un grafic in care e doar in primii 15 ani , apoi se mai serbeaza la 20 , continunat cu aniversari din 5 in 5 ani.

Vezi ca la primul post, Piscotel a pus graficul aniversar.

Am gasit si eu ceva pe net. Difera de ce-a postat Piscotel:

1 an - nunta de nylon

2 ani - nunta de cires

3 ani - nunta de lana

4 ani - nunta de mac

5 ani - nunta de faianta

6 ani - nunta de cositor

7 ani - nunta de zinc

8 ani - nunta de matase

9 ani - nunta de lacramioare

10 ani - nunta de poliamida

11 ani - nunta de cristal

12 ani - nunta de safir

13 ani - nunta de trandafir

14 ani - nunta de turcoaz

15 ani - nunta de bumbac

16 ani - nunta de piele

17 ani - nunta de branza

18 ani - nunta de carte

19 ani - nunta de cretona

20 de ani - nunta de portelan

21 de ani - nunta de opal

22 de ani - nunta de bronz

23 de ani - nunta de beril

24 de ani - nunta de satin

25 de ani - nunta de argint

26 de ani - nunta de jad

27 de ani - nunta de acaju

28 de ani - nunta de nichel

29 de ani - nunta de catifea

30 de ani - nunta de perla

31 de ani - nunta de marochin

32 de ani - nunta de cupru

33 de ani - nunta de porfir

34 de ani - nunta de ambra

35 de ani - nunta de coral

36 de ani - nunta de smarald

37 de ani - nunta de hartie

38 de ani - nunta de mercur

39 de ani - nunta de crep

40 de ani - nunta de rubin

41 de ani - nunta de fier

42 de ani - nunta de sidef

43 de ani - nunta de flanel

44 de ani - nunta de topaz

45 de ani - nunta de platina

46 de ani - nunta de lavanda

47 de ani - nunta de casmir

48 de ani - nunta de ametist

49 de ani - nunta de cedru

50 de ani - nunta de aur

60 de ani - nunta de diamant

70 de ani - nunta de argint aurit

75 de ani - nunta de alabastru

80 de ani - nunta de stejar

sau:

1 an – Nunta de Bumbac

2 ani – Nunta de Piele

3 ani – Nunta de Grâu

4 ani – Nunta de Ceară

5 ani – Nunta de Lemn

6 ani – Nunta de Chiparos

7 ani – Nunta de Lână

8 ani – Nunta de Mac

9 ani – Nunta de Faianţă

10 ani – Nunta de Cositor

11 ani – Nunta de Coral

12 ani – Nunta de Mătase

13 ani – Nunta de Mărgăritar

14 ani – Nunta de Plumb

15 ani – Nunta de Cristal

16 ani – Nunta de Safir

17 ani – Nunta de Trandafir

19 ani – Nunta de Creton

20 ani – Nunta de Porțelan

21 ani – Nunta de Opal

22 ani – Nunta de Bronz

23 ani – Nunta de Beril

24 ani – Nunta de Atlaz

25 ani – Nunta de Argint

26 ani – Nunta de Jad

27 ani – Nunta de Mahon

28 ani – Nunta de Nichel

29 ani – Nunta de Catifea

30 ani – Nunta de Perlă

31 ani – Nunta de Marochin

32 ani – Nunta de Aramă

33 ani – Nunta de Porfir

34 ani – Nunta de Chihlimbar

35 ani – Nunta de Rubin

36 ani – Nunta de Muselină

37 ani – Nunta de Hârtie

38 ani – Nunta de Mercur

39 ani – Nunta de Crep

40 ani – Nunta de Smarald

41 ani – Nunta de Fier

42 ani – Nunta de Sidef

43 ani – Nunta de Flanel

44 ani – Nunta de Topaz

45 ani – Nunta de Argint aurit

46 ani – Nunta de Lavandă

47 ani – Nunta de Cașmir

48 ani – Nunta de Ametist

49 ani – Nunta de Cedru

50 ani – Nunta de Aur

60 ani – Nunta de Diamant

70 ani – Nunta de Platină

80 ani – Nunta de Alabastru

La multi ani, Maya si Dan! Sa fiti fericiti impreuna mereu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif

Le spun tot aici La multi ani si lui Mutti si domnului ei :)

Fox, merci de liste, m-am uitat si pe prima pg, ce a postat Lia aveam si eu ca stiam ca se aniverseaza pana la 15, apoi din 5 in 5 ani :D