April 20, 201214 yr comment_144445 Ca sa intelegeti, nu aveti de ce sa aveti pareri de rau. Va pup si va multumesc pentru gandul bun si pentru compasiune.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gifcat esti de tanara si ce mult ai trait deja! ii va prinde tare bine intelepciunea ta copilului, cand va fi mare si va avea nevoie de sfaturi. Report
April 20, 201214 yr comment_144542 Ca sa intelegeti, nu aveti de ce sa aveti pareri de rau. Va pup si va multumesc pentru gandul bun si pentru compasiune. Iubita cred ca m-am exprimat gresit... De fapt, imi pare rau ca nu ai si tu parte de bucuriile unei casnicii trainice.Asta am vrut sa spun. Iti doresc, in viitor, sa simti toate aceste bucurii, sa lasi in urma toata aceasta amaraciune. Report
April 20, 201214 yr comment_144547 Sorina, te imbratisez, la fel si pe Boni.. si la fel pe toate care ati citit si v-ati gandit o clipa la mine. Sa dea Domnu' sa fim toti linistiti in suflet! Report
April 20, 201214 yr comment_144549 Ali o imbratisare calda si compasiva de la mine! Iti doresc tot binele din lume si tie si puiutului tau! Zile senine si armonie! Report
April 20, 201214 yr comment_144551 Alina, vrei sa razi?O am pe Giulia in brate. Vede poza ta si ma intreaba 'cine e?'.Ii zic: Alina.Care Alina? A lu' Adriana? (avem o prietena Alina care are o fata Adriana)Nu, mami... se cheama Alina Mocanu.Moca moca?Nu mami, Mo-ca-nu.Incepe bagaboanta sa zambeasca si-mi zice 'Moca-Da'.M-a busit rasul... tuojnkjkjkkljlkgk,,nmmjhkh.....gjdjkdjhjgjhgihgoieedeghtkhgugdsfjj... si asta e raspunsul Giuliei, cu dedicatie pt tine. Report
April 20, 201214 yr comment_144556 Super tare:)) Sa-i spui ca-i multumesc pentru feedbackul pozitiv (DA)) pupa fetele dragutele. Eu nu-l las pe al meu sa scrie e forum, ca mi-e ca va scrie si in lipsa mea, cum mai scris ei pe facebook:)) Report
April 20, 201214 yr comment_144611 Sunt ferma pe pozitii si astept portita deschisa, ca sa pot iesi si sa nu trebuiasca sa ma mai uit inapoi....Apoi ca o femeie capabila ce sunt, am ridicat ochii, m-am scuturat bine de praf si mi-am spus ca o sa fiu puternica si o sa trec peste. Acum nu-mi mai plang de mila, acum sunt in etapa cand pot sa vorbesc despre asta fara sa imi fie rusine si fara sa ma doara. Sunt un om cu o carnicie de .. tot rahatul si imi doresc sa se termine, insa ma repet, nu vreau sa ranesc mai mult oameni decat e nevoie, implicit pe copil. Asta nu inseamna ca o sa duc povara asta o vesnicie, insa sunt mai.. calculata si mai .. rezistenta. Ai toata admiratia mea! Felicitari! Report
April 20, 201214 yr comment_144622 Acum 24 de ani ,pe o vreme ca si astazi cu ploaie ne-am unit destinele la biserica de la Parcul Central. Nunta am tinut-o la un restaurant de pe str.Republicii ,dupa revolutie a disparut restaurantul. Poza nu e prea reusita , dar alta n-am gasitLili, sa fiti sanatosi, neaparat la fel de fericiti! Io vin sa te ajut la pregatiri la nunta de argint fiindca am experienta acestui eveniment! Report
April 20, 201214 yr comment_144624 Sorina, te imbratisez, la fel si pe Boni.. si la fel pe toate care ati citit si v-ati gandit o clipa la mine. Sa dea Domnu' sa fim toti linistiti in suflet!Eu nu mi-am putut retine lacrimile fiindca si eu am fata .Ma cutremur la gandul ca nu stiu cine o sa mi-o ia...fii tare, soarele va rasari si pe cararea ta! :) Report
April 20, 201214 yr comment_144626 Lili, la cat mai multe aniversari si multa fericire si bucurii va doresc in continuare.Alina, eu m-am maritat la 20 ani, si am divortat la 21 , dar nu am avut copii...si apoi pe principiul ca cin' s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt...greu m-a convins tatal copilei sa mai fac o incercare...si iaca a fost cea buna; cel mai minunat cadou fiind copila.Iti doresc sa te bucuri de copilasul tau si sa creasca mare si sigur pe el, iar tu sa ai parte de seninatate si sper din suflet sa iasa soarele si pe strada ta.Esti tanara, frumoasa, ai forta morala in tine, deci musai sa rasara.pupa bàietu cucuietu din partea mea, si tie o mare imbratisare si mult curaj. Report
April 20, 201214 yr comment_144653 Am fost cea mai fortoasa, cea mai bengoasa si am scris tot ce-am scris pana acum, fara regret, am scris din suflet si fara sa plang, ba mai mult m-am autoironizat de multe ori. Insa am citit gandurile voastre, v-am simtit alaturi de mine si m-am emotionat rau de tot, si mi-au dat lacrimile zau. Pentru ca e important sa fii "ascultat"(citit in cazul nostru) si cineva sa iti fie alaturi cu o vorba buna. E important sa stii ca nu esit singur n drumul tau, ca macar cineva te intelege si nu te condamna, pentru ca traim in societatea asta.. care te pune la colt pentru orice. Imi aduc aminte cand am scris primul mesaj aici pe topic, scriam sufocata de plans si de durere si nu stiu nici in ziua de azi de unde am avut curajul sa spun... public, pentru ca nu numai cei ce raspund, citesc... ci sunt zeci, sute, uneori mii.. de alte persoane care cutreierand internetul , manati de curiozitate... citesc. Eu sunt pe drumul cel bun... o simt! Va multumesc, ador sa fiu in locul asta, virtual, dar atat de... cald! Report
April 20, 201214 yr comment_144655 Alina, ai o comoara de nepretuit, pe Darius, alaturi si pentru el infrunti tot, si esti inca foarte tinara, viata, asa cum zice si stella, o sa-ti dea o a doua posibilitate, nu pierde speranta. Nu uita ca oricind noi aici suntem pentru tine Report
April 21, 201214 yr comment_144672 Alina, nu pot sa fac decat asta: Cred ca exprima tot.Lili, felicitari si cat mai multi ani fericiti impreuna. Tocmai citeam pe fb ca parintii unei colege au implinit 50 de ani de casnicie si au primit o medalie de la presedinte (Polonia). Oare voi ajunge si eu sa sarbatoresc 50 de ani de casnicie si sa ma uit inapoi si sa vad ceva in urma mea, sa nu constat ca am trait degeaba? Report
June 7, 201214 yr comment_152223 [center]Astazi serbam aniversarea de opal. Wow, mult a mai trecut! Copii îndragostiti eram, iar acum mai îndragostiti ca niciodata... doar ceva mai copti Uma, draga mea prietena, cuscra... un suflet pereche al meu, ne-a cadorisit cu o statueta superba sculptata în piatra, care se numeste "Dragoste Infinita". Multumesc! I love you! [/center] Report
June 7, 201214 yr comment_152227 Felicitari Maya, multe aniversari frumoase!!! Sa fiti veseli si indragostiti mereu!! Report
June 7, 201214 yr comment_152230 Maya, la cat mai multe aniversari si toata dragostea din lume sa se reverse peste voi Report
June 7, 201214 yr comment_152232 La multi ani, Maya si Dan, sa fiti la fel de indragostit , poate si mai mult ca in prima zi. PS:la a cata aniversare se serbeaza nunta de opal.Eu am un grafic in care e doar in primii 15 ani , apoi se mai serbeaza la 20 , continunat cu aniversari din 5 in 5 ani. Report
June 7, 201214 yr comment_152238 PS:la a cata aniversare se serbeaza nunta de opal.Eu am un grafic in care e doar in primii 15 ani , apoi se mai serbeaza la 20 , continunat cu aniversari din 5 in 5 ani.Vezi ca la primul post, Piscotel a pus graficul aniversar.Am gasit si eu ceva pe net. Difera de ce-a postat Piscotel: 1 an - nunta de nylon2 ani - nunta de cires3 ani - nunta de lana4 ani - nunta de mac5 ani - nunta de faianta6 ani - nunta de cositor7 ani - nunta de zinc8 ani - nunta de matase9 ani - nunta de lacramioare10 ani - nunta de poliamida11 ani - nunta de cristal12 ani - nunta de safir13 ani - nunta de trandafir14 ani - nunta de turcoaz15 ani - nunta de bumbac16 ani - nunta de piele17 ani - nunta de branza18 ani - nunta de carte19 ani - nunta de cretona20 de ani - nunta de portelan21 de ani - nunta de opal22 de ani - nunta de bronz23 de ani - nunta de beril24 de ani - nunta de satin25 de ani - nunta de argint26 de ani - nunta de jad27 de ani - nunta de acaju28 de ani - nunta de nichel29 de ani - nunta de catifea30 de ani - nunta de perla31 de ani - nunta de marochin32 de ani - nunta de cupru33 de ani - nunta de porfir34 de ani - nunta de ambra35 de ani - nunta de coral36 de ani - nunta de smarald37 de ani - nunta de hartie38 de ani - nunta de mercur39 de ani - nunta de crep40 de ani - nunta de rubin41 de ani - nunta de fier42 de ani - nunta de sidef43 de ani - nunta de flanel44 de ani - nunta de topaz45 de ani - nunta de platina46 de ani - nunta de lavanda47 de ani - nunta de casmir48 de ani - nunta de ametist49 de ani - nunta de cedru50 de ani - nunta de aur60 de ani - nunta de diamant70 de ani - nunta de argint aurit75 de ani - nunta de alabastru80 de ani - nunta de stejar sau: 1 an – Nunta de Bumbac2 ani – Nunta de Piele3 ani – Nunta de Grâu4 ani – Nunta de Ceară5 ani – Nunta de Lemn6 ani – Nunta de Chiparos7 ani – Nunta de Lână8 ani – Nunta de Mac9 ani – Nunta de Faianţă10 ani – Nunta de Cositor11 ani – Nunta de Coral12 ani – Nunta de Mătase13 ani – Nunta de Mărgăritar14 ani – Nunta de Plumb15 ani – Nunta de Cristal16 ani – Nunta de Safir17 ani – Nunta de Trandafir19 ani – Nunta de Creton20 ani – Nunta de Porțelan21 ani – Nunta de Opal22 ani – Nunta de Bronz23 ani – Nunta de Beril24 ani – Nunta de Atlaz25 ani – Nunta de Argint26 ani – Nunta de Jad27 ani – Nunta de Mahon28 ani – Nunta de Nichel29 ani – Nunta de Catifea30 ani – Nunta de Perlă31 ani – Nunta de Marochin32 ani – Nunta de Aramă33 ani – Nunta de Porfir34 ani – Nunta de Chihlimbar35 ani – Nunta de Rubin36 ani – Nunta de Muselină37 ani – Nunta de Hârtie38 ani – Nunta de Mercur39 ani – Nunta de Crep40 ani – Nunta de Smarald41 ani – Nunta de Fier42 ani – Nunta de Sidef43 ani – Nunta de Flanel44 ani – Nunta de Topaz45 ani – Nunta de Argint aurit46 ani – Nunta de Lavandă47 ani – Nunta de Cașmir48 ani – Nunta de Ametist49 ani – Nunta de Cedru50 ani – Nunta de Aur60 ani – Nunta de Diamant70 ani – Nunta de Platină80 ani – Nunta de Alabastru Report
June 7, 201214 yr comment_152240 Maya, felicitari pentru aniversare si sa aveti o viata lunga si frumoasa impreuna! Alaturi de copila pe care ati avut placerea s-o faceti.... Report
June 7, 201214 yr comment_152245 Maya, la cati mai multi ani impreuna, fericiti si indragostiti! Report
June 7, 201214 yr comment_152246 La multi ani, Maya si Dan! Sa fiti fericiti impreuna mereu https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif Le spun tot aici La multi ani si lui Mutti si domnului ei Report
June 7, 201214 yr comment_152255 La multi ani Maya si multa iubire si intelegere in continuare ! Report
June 7, 201214 yr comment_152257 Fox, merci de liste, m-am uitat si pe prima pg, ce a postat Lia aveam si eu ca stiam ca se aniverseaza pana la 15, apoi din 5 in 5 ani Report