November 23, 201015 yr comment_66143 Am parcurs tot topic-ul si mi-a facut placere, am admirat cu drag toate pozele si urez la toata lumea sa aiba parte de multa dragoste, intelegere, respect, stiu ca astea sunt esentiale intr-o casnicie, intr-una reusita si de lunga durata!!!!Astazi, 23 noiembrie, si noi, adicatelea eu si sontul meu iubit, implinim 14 anisori de cand ne suportam unul pe altul, ne iubim, ne certam ca sa avem de ce sa ne impacam si tot asa. Si imi aduc aminte de ziua aceea, a fost frumoasa, soare afara, vreme placuta, emotii enorme, oboseala, dar pe aia nu am mai simtit-o, toti cei dragi langa noi, intr-un cuvant o zi de neuitat pentru amandoi. Iar a doua zi dis-de-dimineata a inceput sa ninga ca-n povesti. Eh,amintiri! Iar in ajun de Craciun implinim 15 ani de cand ne-am cunoscut, de multe ori mi-am spus ca sotul meu a fost un cadou de la mosul si unul f.frumos. Cum aratam in ziua aceea ( cred ca ati mai vazut poza ): Si cum aratam acum: Report
November 23, 201015 yr comment_66191 multi ani fericiti si de acum inainte si petrecere frumoasa Giorgiana!! Report
November 24, 201015 yr comment_66228 multi ani fericiti si de acum inainte si petrecere frumoasa Giorgiana!! Report
June 9, 201115 yr comment_92092 [center]Nobody is perfect! Frumosul,care sarea drept în pupila! Alaltaieri am sarbatorit nunta de portelan!Noi doi,ca doi hulubași! [/center] Report
June 9, 201115 yr comment_92099 Maya felicitari si sa ne vedem aici pe forum si la nunta ta de diamant! Noi am sarbatorit pe 4 iunie nunta de cupru. Mai avem muuuult pana sa va ajungem din urma. Report
June 9, 201115 yr Author comment_92102 [b][size=3][color=#ff00ff][center][b][size=3][color=#ff00ff]Maya, Inca 100 de ani,in iubire si armonie . [/color][/size][/b] [/center][/color][/size][/b] Report
June 9, 201115 yr comment_92131 Felicitari, sa fiti mereu frumosi si fericiti! Si sa auzim ca serbati si nunta de diamant! Report
June 9, 201115 yr comment_92138 Felicitari Maya ! Multa fericire si deaici inainte sa aveti impreuna ,si mult soare in suflet,si dragoste, va urez Report
June 9, 201115 yr comment_92141 maya m-ai bagat in ceata cu portelanul ! sper ca nu si pe sotul tau.la cati ani se sarbatoreste asta ? ca stiam de argint,aur si diamant.in familia mea cea mai tare a fost de aur a bunicilor mei materni,la 50 de ani de casnicie..eu am ratat nunta de argint,care zice ca e la 25 de ani ca am uitat, uita-ne-ar relele! banuiesc ca aia de portelan e mai mica de 25.cum o fi din ce metal vrei tu,sanatosi si veseli sa fiti! Report
June 10, 201115 yr comment_92151 Felicitari Maya!!! multi ani inainte sa aveti, plini de bucurii, si iubire. pansy, vezi pe prima pagina, tot aici, e o lista lunga Report
June 10, 201115 yr comment_92156 Azi sarbatoresc si eu nunta de lemn , se pare .Avem 5 anisori de casnicie. Report
June 10, 201115 yr comment_92166 La multi ani Izuk!Sa aveti parte de multa iubire si intelegere, Maya! PS: Avem aceasi data de aniversare . Report
June 10, 201115 yr comment_92184 fetelor va urez si eu la cat mai multi impreuna...daca ati rezistat atat sigur rezistati in continuare.glumesc, eu am 7 anul asta si mi se pare ca a trecut o vesnicie Report
June 10, 201115 yr comment_92196 maya m-ai bagat in ceata cu portelanul ! sper ca nu si pe sotul tau.la cati ani se sarbatoreste asta ? ca stiam de argint,aur si diamant.in familia mea cea mai tare a fost de aur a bunicilor mei materni,la 50 de ani de casnicie..eu am ratat nunta de argint,care zice ca e la 25 de ani ca am uitat, uita-ne-ar relele! banuiesc ca aia de portelan e mai mica de 25.cum o fi din ce metal vrei tu,sanatosi si veseli sa fiti!Fox,Adriana,Geany,merci mult.Toate cele bune si voua! Pansy,merci.Am vazut ca si aici la subiect,pe prima pagina,scrie ce si cum sta treaba cu nuntile.Si aici la nemti tot asa se numesc nuntile Portelanul e la 20 de ani.Nu stiu ce-o semnifica...poate ATENTIE,pericol de spargere ...sau sînteti fini si frumosi precum portelanul de China Boni,Yoyo,Angel merci si va doresc la fel numai fericire! Izuk,la cît mai multi ani fericiti! Report
June 10, 201115 yr comment_92204 Multi Ani fericiti impreuna,draga Maya!Avem si noi vreo 3 saptamani de cand suntem sot si sotie. Vin cu niste poze mai incolo Report
June 10, 201115 yr comment_92205 cateva poze:) Edited May 31, 201214 yr by Adriana poza stearsa la cererea userului Report
June 10, 201115 yr comment_92206 Multumesc la fel,draga mea! Esti superba!Sînteti superbi!Imaginile foaaaaarte frumoase! Casa de piatra,sa traiti mult si fericiti,sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri frumoase în viata! Report
June 10, 201115 yr comment_92208 Avem si noi vreo 3 saptamani de cand suntem sot si sotie.Casa de piatra!!! sa aveti parte de multa fericire, intelegere si respect. Report
June 10, 201115 yr comment_92225 Izuk, multi ani inainte fara probleme, plini de armonie si intelegere. Maneki, casa de piatra.Te asteptam peste 20 de ani sa ne spui cum e Report