Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

neata dragele mele

Da inainte minca pliculetele alea negre de la LIDL caci nu vroia nimic scump din comert

Am incercat sa i fac ceva cu sos din pulpita de pui ...dar nimic:(

Acum de vreo 3 saptamini e plingacios ,de abia maninca ceva ,vomita...nu iese afara...observ ca nu are forta:(

Am fost la vetul idiot care i a facut antibiotic si inca 2 INJECTII PE CARE LE AM CONTINUAT SI EU ACASA....isi mai revenise un pic si ieri HOP iar a vomitat(spuma alba si lichid verzuliu)

Acum i am facut peste la gratar a lins ceva.... ieri noapte pe la orele 24 a mincat si ceva carnita de vitel....DAR BEA ENORM....prea mult!

Deci am mincare de la RC Intestinal gastro ...(crantanele si pliculete) nu se uita, i am adus din Romania pliculete(nu le mai vrea) am saci Purina....nimmic.....o sa deschid magazin

Singura solutie poate sa incerc ceva cu sos(nu vrea paté nici gelatina)....ouffff

Da asta e , e moale, se uita duios (mi se rupe sufletul),bea tot timpul apa de la dus (care curge in permanenta)... nu ii e foame???

Vomita.

Acum cind toate usile sunt deschise....nu iese afara ...sta pe balcon la soare

Sa vedem ....dar sunt ingrijorata....mai am un peste in frigider sa vad cum sa i fac ceva sos

================

pup fetele mele :floare:

Nu ai niciun doctor mai priceput?? Eu cred ca e ceva gastrontestinal, dar nu e exclus sa fie pancreatita, trebuie niste analize sa vezi amilaza pancreatica, Hill's i/d, dar daca bea multa apa ar putea fi si diabet. toate astea se vad numai la analize!

Sanatate multa!

Nu ai niciun doctor mai priceput?? Eu cred ca e ceva gastrontestinal, dar nu e exclus sa fie pancreatita, trebuie niste analize sa vezi amilaza pancreatica, Hill's i/d, dar daca bea multa apa ar putea fi si diabet. toate astea se vad numai la analize!

Sanatate multa!

La diabet m am gindit si eu:((

Sa vedem azi a mai papat acum ii fac o supa de peste(am pus morcov ardei verde redus totul la pudra

vreau sa fac ceva gen Maya un fel de supica la borcan

pupicei cofeluta!

• Author

Verber, în primul rînd tre' sa îi faci niste analize sa vezi de unde vine problema. Ca bea apa multa, poate însemna multe! Cu observatiile tale si analizele la sînge, sigur va descoperi vetul ce are!

Cît despre mîncarica, nu îi da des peste, ca nu prea e indicat la motani. Nu-i da mîncare condimentata. Daca nu vrea mîncarica din plic/doza, fierbe-i tu niste piept/carne de pui în ceva apa, cu un morcov maruntit. Nu îl fierbe pîna gelatineaza de singur, ci dizolva o foaie de gelatina sau agar-agar, iar în final adauga doi stropi de ulei de masline. Daca îi place carnita moale si jeleu, poate accepta varianta asta.

Daca e slabit ia din pet shop niste multivitamine sub forma de pasta si da-i sa linga.

Daca ai adunat prea multa mîncare care n-o manînca, n-o tine pîna se strica ci da-o cuiva cu pisici, sau du-o în tara daca poti, daca nu doneaz-o la un adapost de animale. Eu asa am facut mereu cînd se aduna. Daca nu aveam drum în tara, dadeam prin vecini sau chiar am dus în magazine care au boxa pentru adaposturi.

Daca nu are probleme la stomac, pentru putere da-i cîte 1 galbenus (fara albus!) crud pe saptamîna si cîte o portioara de carne cruda de vita, pui, curca... sau alte pasari.

Pupam baiatul bolnavior si îi dorim refacere rapida! :)

Maya draga mea multumesc mult! :)

Da supita de peste nu o vrea:(

Acum am revenit de la taverna unde am luat carnita de vita....nu vrea nici asta

Se vede ca nu e bine are nasucul uscat si blanita i se desface riuri riuri

Astept ziua de miine caci...zau imi erau suficiente problemele cu sanatatea mea....acum si cu pisicu....nu mai pot:(

Dar sper totusi sa i dau de leac!

ps mincarea o dau la pisicile salbatice care sunt puzderie pe aici...chiar ieri am descoperit in gradina o mamica cu 3 pisoiasi care au mincat piept de pui....si probabim supita de peste miine..

Da ce este in plus voi duce in ro sau dau la adapostul de animale de pe linga mine

seara buna!

Veber, ai fost la dr?ai vesti?

Maya, mie tare mi-e drag de Samulica tau cand il vad zbenghea asa.

Domsoru meu sare si el ca o capritza prin gradina de multe ori, uneori se mai duce si catre Mitzi da se opreste, semn ca o stie de sefa si nu vrea sa o intarate.

Ale mele nu prea mananca mancare cu peste, mai mult pui.Schatzi papa scoci proaspete cand cumpar pentru noi, sau mai mananca de la noi peste sau creveti,da nu in conserva.

De ceva timp, mai ales acum ca s-a racorit si inchid usa si nu mai intr-ies in voie, domnu imi da trezirea pe la 5-6, deschide usa de la dormitor si se infiinteaza la geam.Il las afara si revine peste vreo 2 ore cerand in casa, batand in geam.

In schimb Mitzi care dimineata cerea si ea afara acum sta si doarme pana ma trezesc eu.

Seara el a prins obiceiul sa se duca sa deschid usa la pod si doarme ascuns pe acolo, ea mai nou cred ca e suparata pe mine ca se duce si doarme langa al meu sau la el in brate :notworthy:

Sigur e suparata!! Dupa ce am iesit din spital dupa 17 zile se facea Pisi ca nu ma vede si-n schimb numai la el in brate statea!!

Fetele mele nu am vesti:(

Am facut rost de tel altui vet dar azi nu a raspuns ....miine ma duc direct

Azi Choupy nu a mincat supica de peste ci doar ceva fire de carnita de vita

In seara asta i am facut si supica de pulpa de pui care il asteapta;;;dar vad ca nu i atras:(

Oricum nu a mai vomitat dar tot e cu boticul uscat ,blanita bizara,apatic si plingacios...las usa deschisa si nu se duce afara

Astept ziua de miine

pup fetele si pisiciosii

Neaparat sa mergi maine! Sa-i faca analizele, sa stii ce si cum! Iti tin pumnii!!

Buna,buna

Am fost cica are gastrita....

Nu are temperatura dar a slabit acum are 4.750KILE deci a slabit in 10 zile de la 5200KILE

Primul lucru a luat un piepten si la cautat de pureci....hm....

deci ia dat pt azi si miine vitamine si la 12 ore 1/4 dinTAGAMET(cimetidine sksf 200mg)si trebuie sa l sun vineri pt ca daca nu si revine asa macar 30% il interneaza pt analize si il baga si pe glucoza(daca zahar corect...

Deci acum parca e mai vioi ....ce a plins in masina plus ca nu l am pus in cusca si mi a facut praf fusta:(

Da noi sa fim sanatosi!

pupicei la mustaciosi si multe multe multumiri pi urarile de sanatate

ps acum se pare ca avem doar un calculatorici in casa..;tableta nu reuseste nimeni s o conecteze si celalat cred ca si a dat ultimul suflet

pup

Daca e gastrita isi revine, ca si Pisi mi-a facut gastrita, cu mancare speciala, regim, si tratament.

Dar daca tot era acolo, putea sa-i faca si analizele, sa nu-l mai chinui inca odata!

Si vineri mi se pare un timp prea lung... ma rog, eu am fost cu Pisi patru zile in sir la tratament! Si asta manca dupa ce i-a trecut criza de varsat!

Daca e gastrita isi revine, ca si Pisi mi-a facut gastrita, cu mancare speciala, regim, si tratament.

Dar daca tot era acolo, putea sa-i faca si analizele, sa nu-l mai chinui inca odata!

Si vineri mi se pare un timp prea lung... ma rog, eu am fost cu Pisi patru zile in sir la tratament! Si asta manca dupa ce i-a trecut criza de varsat!

IUBITA AICI CU IUBIREA DE ANIMALE E MAI GREU....dinsii se pasioneaza doar pt capre:)

sa vedem...pup

Verber si Cody a avut gastrita si tot asa cum spune Zerda, cu tratament 4 zile injectabil, tratament dupa aceea acasa, regim special, i-a trebuit doua saptamani sa se faca bine.

Of, sanatate lui Choupy!

bUNA

iA DAT DOAR CEVA PANSAMENT GASTRIC VAD....

Georgi ce injectii a facut al tau???

aici vad ca vetzii sunt toti varza sau norocul meu se rasfringe si asupra lui Choupilica...

pup dragele mele

bUNA

iA DAT DOAR CEVA PANSAMENT GASTRIC VAD....

Georgi ce injectii a facut al tau???

aici vad ca vetzii sunt toti varza sau norocul meu se rasfringe si asupra lui Choupilica...

pup dragele mele

Nu stiu ce injectii erau, doctorul i le facea zilnic si am inteles de la el ca era o combinatie de vreo trei fiole, ceva antibiotic, stiu sigur si restul chiar nu stiu. Dar un medic bine stie ce tratament sa faca, asa este logic si firesc. OF!

Si noi pupam! :love7:

Si acasa mi-a dat sa-i dau Enteroguard M.

http://www.romvac.ro/p/ENTEROGUARD-40-COMPRIMATE

La mine cand am ajuns cu ea la doctor, i-a facut 3 injectii: un NoSpa, un antibiotic si un antiacid.

Dupa a doua oara nu i-a mai facut No Spa ca nu mai varsa, doar restul, dar de a doua zi a mancat pliculet Royal Canine Gastrointestinal, 3 zile, le dadeam pe celelalte afara pana termina ea.

O luna am tinut toate labutzele pe gastrointestinal si e scump,dublu, ca e hrana de dieta, ca daca nu Pisi manca din orice hrana gasea!

Undeva dupa prima saptamana a mancat piept de pui fiert.

• Author

[center]Zerda, cred ca ne apropiem de salata :hug:

Ia la baietii mei, cum cocheteaza!

post-5-13486697198049_thumb.jpg

Poza e facuta cu telefonul în bezna, adica cu rulourile trase,

ca deja era lumina afara, dar baietii nu se scoala la 7, ca nu-s tîmpi :hug:

Din seara asta îmi mut aparatul în dormitor :D

Ieri dimineata s-au luat la trînta în pat, si în timp ce se dadeau ei de-a durdulica,

am bagat mîna între ei si le scarpinam burtile :hug:[/center]

Acus veni de la mare(ce apa calda...) si saracu are o fetisoara,iar blanita solzi,solzi...ouff

Noi ne luptam cu peste,pulpita de pui si carnita de vita...RC gastro intestinal am pastile si pliculete nu l intereseaza

Cred ca dureri nu are ....ii mai dau si miine vitamine;

Celalalte medicamente la 8 ore,zi,no&pte,noapte ,zi

Vetul m a invatat sa i dau pastilutele zdrobite ori dizolvate in apa(cu seringa) ori zdrobite si amestecate cu LA VACHE QUI RIT si puse pe gingii!!

Azi a mincat ceva dar ii plostit rau si mi vine plinsul in git:(:hug:

Multam fetele mele!!

Maya ce pozici frumoase asa labute si restul...pupicei la tigrati :hug:

• Author

Sanatate pufosului! E tare frustrant sa tot mergi cu el la vet si sa nu-ti spuna ceva concret, sau sa faca analize ca lumea! Dar tu nu poti cere sa i se faca analizele? ...sau daca el considera ca nu trebuie, nu face?

Baitetii mei se apropie tot mai mult unul de celalalt. Cînd ne-am întors din oras, dormeau in pat lipiti lipiti. Sam era cu capul pe burta lui Mike, iar Mike avea picioarele peste capul lui Sam. Greu de explicat, si chiar arata olecuta pervers :rolleyes:

Ia la baietii mei, cum cocheteaza!

Maya, ce poza frumoasa si ce codite incarligate!

Ma bucur ca pe zi ce trece devin buni prieteni!

Sanatate pufosului! E tare frustrant sa tot mergi cu el la vet si sa nu-ti spuna ceva concret, sau sa faca analize ca lumea! Dar tu nu poti cere sa i se faca analizele? ...sau daca el considera ca nu trebuie, nu face?

Baitetii mei se apropie tot mai mult unul de celalalt. Cînd ne-am întors din oras, dormeau in pat lipiti lipiti. Sam era cu capul pe burta lui Mike, iar Mike avea picioarele peste capul lui Sam. Greu de explicat, si chiar arata olecuta pervers :o

Buna May

nOI AM CERUT ANALIZE SI EL A ZIS CA ...poate vineri

Acum e tot asa dormicios,cu blana zburlita si cind il i au in brate ...e plingacios

Ne sculam in ritmul medicamentelor lui dar zau daca vad vreo amelioare!

Maya mama pe baietii tai ii iubim neconditionat....ca s tigratii nostrii si pt ca stim ca ti aduc multe bucurii....deci asta cu dormitul styl 'pervers' o trecem sub tacere!!

:D

Maya, se pare ca mai nou si domnisorul Mike isi tine coada pe fratior nu numai Sam pe el :D

Verber, nu exista alt medic veterinar in orasul tau? Mie imi e teama ca trece timpul si daca nu e tratat serios bietul pui blanos, o sa-l pierzi. Nu e de glumit, raul asta de atatea zile nu e bun!

Pana la urma sunt banii tai, de ce nu ii spui clar ca vrei analizele facute si gata.

Inteleg ca e o alta abordare acolo, dar pana la urma platesti tot ce face si tu ai datoria sa faci tot posibilul pentru bietul suflet.

Asta am spus si eu Uma, ca mi se pare aiurea ca nu i-a facut analize daca tot era acolo si ca pana vineri mi se pare prea mult timp!

Adica Choupy sufera in timpul asta! Daca tot le platesti, de ce sa nu-i faca analize?

Asta am spus si eu Uma, ca mi se pare aiurea ca nu i-a facut analize daca tot era acolo si ca pana vineri mi se pare prea mult timp!

Adica Choupy sufera in timpul asta! Daca tot le platesti, de ce sa nu-i faca analize?

Corect!

Eu pentru Maya sunt capabila sa merg din vet in vet pana sunt sigura ca e tratata cum mi se pare mie ca trebuie.