September 28, 201213 yr comment_164646 Ehe Maya la tine prevad ca v-a fi viitoarea salatica. Verber, sanatate mustaciosului, ceva vesti? Eu azi am mangaiat o frumusete de blanos.Am fost la un amic de-al sotului care are o pufosenie de baiat de 11 ani.Faceti cunostinta cu Whitey Report
September 29, 201213 yr comment_164693 Ioana ...ce frumusete!despre Choupylica....nu am gasit vetul nr.2...am fost disperata asa ca am fost la cel care lucreaza si pt oi,capre....pt ca pisicelul meu avea niste contractii stomacale de mai mare jalea... e fara putere si nu mai maninca in ciuda tuturor vitaminelorAcuma (vetul 1)zice ca sa trec luni sa ma programeze dar zice ca i nasol ca are ceva tumoare la stomac....daca are noroc sint perii facuti ghem daca nu....ce m oi face ca sunt distrusa:(Era tot ce mi lipsea.Ia facut injecctie cu BUSCOPAN dar vad ca tot mai are contractii...Bietul animal!i am luat RC rescovery pateu mi a mincat jumatate de lingurita dupa ce am bagat azi la greu vitamine(am mai luat si VETSTAR VITAL) Cred ca e mai bine sa nu mai scriu pt ca va fac rauO sa mai scriu cind s or hotari sortii Report
September 29, 201213 yr comment_164702 Ba sa scrii, te linistesti si tu si-i transmiti starea si lui Choupy, are nevoie sa se faca mai bine!Niciunul dintre voi nu are nevoie de emotii negative!Totusi zic ca veterinarii au facut o greseala ca nu i-au facut investigatii extinse! Dar acum important e sa se simta el mai bine! Iti tinem pumnii! Ioana, Whitey este un motan de calendar! Report
September 29, 201213 yr comment_164703 Ba sa scrii, te linistesti si tu si-i transmiti starea si lui Choupy, are nevoie sa se faca mai bine!Niciunul dintre voi nu are nevoie de emotii negative!Totusi zic ca veterinarii au facut o greseala ca nu i-au facut investigatii extinse! Dar acum important e sa se simta el mai bine! Iti tinem pumnii! Ioana, Whitey este un motan de calendar!sarut mina Cafeluta....chiar am vrut sa te sun...dar nu am indraznit Report
September 29, 201213 yr Author comment_164715 Verber, scrie-ne daca ai timp, ca îti dai seama, si noi sîntem cu gîndul alaturi de voi si ne facem griji! Sper sa-si revina rapid pufosul Of, greu mai e cu cînd sînt bolnaviori, mai ales cei necuvîntatori... si daca mai ai si veti idioti în jur. Offf! Eu nu-s obisnuita cu asa "tratamente". Aici, majoritatea vetilor investigheaza mai mult decît trebuie, mai ales daca au cabinete bine dotate. Ma refer la faptul ca unii fac radiografii si ecografii aiurea, doar sa faca un ban în plus. Vetul la care merg eu, nu are cabinet modern, ci doar aparatura strict necesara, dar e foarte atent si are ritualul lui cînd e vorba de control. Egal pentru ce ma duc la el cu pisoii, fie doar un vaccin, el îi controleaza de la cap la coada. Prima data controleaza gura, dintii si poponeata (le si miroase ), apoi ochii si urechile, cauta în blana dupa eventuali paraziti si sa vada pielea, apoi asculta inima si plamînii cu stetoscopul, dupa care palpeaza burta, iar în final trece cu degetele pe laturi si spate - nu l-am întrebat niciodata ce cauta. La început, dupa 1-2 controale, credeam ca îi mîngîie, dar nu. Cu timpul mi-am dat seama ca face parte din ritualul de control, pentru ca nu mîngîie doar, ci si cauta/ pipaie. Dupa ce termina treaba asta, trece la motivul pentru care ai venit. Acum ca tot a pomenit verber de pateu de la RC, mi-am amintit si eu de ce m-am enervat cu mîncarea de la RC, din nou! Si eu i-o dau pe cea uscata (sorturi diferite) lui Mike, dar doar din cauza ca el e o catastrofa la mîncare. Nu vrea si nu vrea alte crontanele! Totusi cred ca o sa cercetez problema mai amanuntit decît în trecut, o sa-mi iau inima-n dinti si o sa caut alternativa pe care o sa i-o bag pe gît! Stiu cum se aude, dar sper ca nu ma credeti vreo violenta. Doar sper sa gasesc o cale... Daca cititi la ingrediente, veti obesrva ca primul ingredient este porumbul!!!, urmat de proteina uscata (originea proteinei, depinde de la sort la sort)... restul ingredientelor ce mai conteaza, însa cert este ca printre se afla si conservanti, antioxidanti... Am vrut sa-l trec pe Orijen, care mi se pare foarte bun dupa ingrediente, dar nu am reusit sub nici o forma. As încerca sa-l trec pe Almo Nature, care suna excelent la ingrediente. In primul rînd nici urma de porumb, primul ingrediente este carnea. Are si cereale, parca orez si orz si fara conservanti... Eu tind sa cred ca Mike e asa dolofan din cauza crontanelelor care îl umfla de la atîta porumb, pentru ca el nu manînca mult. Sam, cealalta catastrofa, ar mînca numai whiskas! Dar i-l scot eu din cap, asa încet-încet. Trebuie doar sa gasesc mai multe sortimente care sînt bune si le accepta. Mai dedemult, am cumparat pliculete de la RC, fara sa citesc la ingrediente. Pe astea le mînca. Oare de ce? Pîna si zahar contine mîncarea asta! De necrezut! Astia-s anormali? De ce baga zahar într-o mincare de la care te astepti la mai bine?? Pai scuze, dar asta e mincare de calitate inferioara la pret de ultra premium!!! Asa ca rahat cu perje. Ce mi-e whiskas, ce mi-e rc... Zilele trecute i-am luat dozici de alea mici patrate de la Miamor, si le-a mîncat, dar nu una dupa alta. Ma refer ca la masa urmatoare voia altceva... îi lipsea whiskasul i-am dat alternat. Adica o masa Miamor, urmatoarea rahat de whiskas. Pe un forum german, spuneau fetele ca cele mai bune rezultate se obtin cu mîncarea combinata. Adica la început înlocuit si amestecat cîte o lingura din mîncarea buna în aia nasoala. Dupa 3-4 zile marita doza cu înca o lingura buna si scoasa înca una din aia nasoala, si tot asa pîna se ajunge doar la mîncarea buna. Ma gîndeam ca dupa textura, adica bucati în sos asa cum îi plac lui, as putea sa iau ceva de la Hill's... dar astia au la by products si resturi animalice din care nu devii breaz, ca nu scrie ce fel de resturi, apoi cica-s colorate cu caramel natural. WTF vrea sa însemne asta? Cumva iar zahar, dar sub alta denumire? Plus de asta scrie ca contine cereale, dar nu scrie de care... Imi scuzati cearsaful, dar ma plictisesc. Sînt cobza, dar pare-se în revenire, copchilu' e la handbal, iar baitanii mei, toti trei dorm... de la ploaie! Sarmanii de ei Report
September 29, 201213 yr comment_164722 Ai dreptate Maya, si eu m-am luat cu mainile de cap, dar cand era Pisi bolnava si nu vroia sa manance si varsa, daca mi-a zis doctorul sa-i dau Rc gastrointestinal, i-am dat, ca mi-a fost o groaza cand am vazut cat se chinuia!Eu le dau mereu mancare amestecata, adica, Biomill cu Purina Proplan, sau cu RC, sau cu Natural Guabi.De placut cel mai tare le place Natural Guabi la gust, mananca cel mai mult, dar eu am grija sa le dau prin rotatie, ca mi-a zis si mie vetul meu, ca sunt multe porcarii in toate, macar asa, nu sunt supuse multa vreme la aceeasi concentratie ! Report
September 29, 201213 yr Author comment_164723 Ai dreptate Maya, si eu m-am luat cu mainile de cap, dar cand era Pisi bolnava si nu vroia sa manance si varsa, daca mi-a zis doctorul sa-i dau Rc gastrointestinal, i-am dat, ca mi-a fost o groaza cand am vazut cat se chinuia!Eu le dau mereu mancare amestecata, adica, Biomill cu Purina Proplan, sau cu RC, sau cu Natural Guabi.De placut cel mai tare le place Natural Guabi la gust, mananca cel mai mult, dar eu am grija sa le dau prin rotatie, ca mi-a zis si mie vetul meu, ca sunt multe porcarii in toate, macar asa, nu sunt supuse multa vreme la aceeasi concentratie ! Asa am încercat si eu la Mike, prin rotatie. Dar nu accepta nimic altceva decît RC. Nu conteaza care dintre sortimente, dar RC sa fie. De parca stie a citi pe punga! Macar ale tale manînca si uscat si umed, dar dolofanul meu nu ar mînca umed nici daca moare lînga castron! Macar bine ca se adapa destul... Report
September 29, 201213 yr comment_164728 iar a vomitat rc rescoveryMiine aveam o intilnire in 4 cu niste prieteni....va fi in 3'turbulente peste tot' si in viitor o revolutie....va fi o noapte..... Report
September 30, 201213 yr comment_164741 Verber, tinem labutele stranse sa se faca bine pufosul tau. Pe-aici, pe la mine, cea mai buna mancare de matze e RC, Eukanuba, Hill's si Iams, care se gaseste numai la veterinari sau la pet-shops. Nu am vazut niciodata Orijen sau Schessir, si sa le comand de pe net, ma costa transportul de doua ori mai mult decat produsul in sine.Eu le iau maimutelor mele RC Persian crontanele si pentru Nera, care nu prea crontzaneste, RC pliculete diverse sau Sheba, sau in caz de urgenta, cate-un Gourmet Delight. Pana in prezent sunt toate bine, n-am probleme cu ele. Doamne ajuta sa fie toate sanatoase si sa n-am niciodata probleme cu ele. Report
September 30, 201213 yr comment_164745 Sper ca Choupy e mai bine acum!Am o prietena cu un caine epileptic, nu-ti pot descrie pe ca cati doctori a fost! Report
September 30, 201213 yr comment_164746 Verber , off imi pare rau ca nu se simte blanosul mai bine, dar nu poti sa tragi de dr sa-i spui: "mai nene pe banii mei si nu vrei sa ii faci analize?"Doamne iarta-ma , dr de capre,dr de capre da e dr si tb sa se ocupe de orice animal.Fi mai infipta, nu cred ca daca ai insista nu ti-ar face un control mai amanuntit blanosului.Important e sa sti ce vrei si ce sa-i ceri.E pisoiul tau totusi , tb sa lupti pt el. Maya, m-am uitat si eu pe cutiutele de Miamor de criozitate sa vad daca contin zahar,dar vad ca nici astea(eu le iau pe cele in sos propriu mai ales pui cu sunca ,peste nu mananca) nici cele de dieta nu au.Habar n-aveam ca RC are. La crantanei mananca aproape orice, le-am dat RC, Orijean, Purina, doar dl nu a mancat Almo Nature si tot asa una de dieta de la Animonda, in rest de dieta de la Kattovit a mancat. Apropo de mancare, fetele din De vedeti ca iarasi au de la RC oferta 400+400, iar cosma mancare umeda e in oferta de weekend 9+3 gratis. Ca si calitate cum este ProPlan?Am comandat ceva si mi-au trimis gresit.Trimit inapoi sau pastrez?e vb de mancare uscata. Report
September 30, 201213 yr comment_164759 Vetul meu a zis ca Proplanul este varianta de lux de la Purina, uita-te ca e acelasi producator.Eu, cum am zis, le dau de toate prin rotatie, asa ca si Proplan le-am dat si n-au facut niciun moft, n-au avut deloc probleme.Se vede si la pret ca nu e chiar whiskas. Report
September 30, 201213 yr comment_164760 Verber , off imi pare rau ca nu se simte blanosul mai bine, dar nu poti sa tragi de dr sa-i spui: "mai nene pe banii mei si nu vrei sa ii faci analize?"Doamne iarta-ma , dr de capre,dr de capre da e dr si tb sa se ocupe de orice animal.Fi mai infipta, nu cred ca daca ai insista nu ti-ar face un control mai amanuntit blanosului.Important e sa sti ce vrei si ce sa-i ceri.E pisoiul tau totusi , tb sa lupti pt el. Ioana ...asa e ...ai dreptate..... Report
October 1, 201213 yr comment_164828 Verber, imi pare tare rau ca Choupy sufera, trebuie sa se faca bine ca altfel nu se poate! Ii tinem labutzele stranse! Ioana, ce frumos este albiciosul, ce ochi are si eu l-as fi smotocit! Pupici la taciuneii tai! De odrasla mea va era dor! Si el este prietenul lui Cody, Tomitza, pisoiul vecinului care in fiecare dimineata vine intr-o scurta vizita si am reusit cu greu sa-i fac o poza: Report
October 1, 201213 yr comment_164844 Am fost la vetul 1....cel cu caprele....m am certat cu el si cu tot neamu' lui apoi mi am luat odorul si am fost la vetul 2 cel care vorbeste si engkeza si frL a retinut pt perfuzii si ii recolteaza singele de abia in seara asta la ora 20.30....ca am facut prostia si i am dat vitamine la ora 8.30 dimineata.Zice ca hotareste daca trebuie sa i faca alte cele dupa rezultatele analizelor.L a cintarit are 4.66 kile....tot pierde:(Ma duc miine sa l vad sau sa l iauNimic de pozitiv pt azi si pt mine am vesti ff proaste(apropos de 'sanatatea' mea)Nimic in rest is cam neagra ,sper sa treacapup fetele mele! Report
October 1, 201213 yr comment_164845 Bine macar ca-i face o data analizele! Macar stii ce ai de facut in continuare, ca e clar ca nu i-a nimerit diagnosticul si tratamentul!Sa stii ca vitaminele nu influenteaza analizele de ficat sau de pancreas, sau altele!Stiu ca te necajesti si tu, nici tie nu-ti face bine la sanatate!Daca ii face totusi perfuzii cu glucoza ce relevanta o sa mai aiba glicemia?? Bine el o sa se simta mai intremat, probabil e si deshidratat!Nu dispera, uite si alti pisoi de aici sunt mai delicati si se joaca, sunt vioi, daca nu sunt bolnavi!Important este sa afle ce are, pe urma mai vezi tu ce ai de facut!Va pupam si noi! Report
October 1, 201213 yr comment_164852 Si noi il pupam pe Choupy, imi pare rau ca a ajuns la perfuzii, am vazut si eu la vet-ul nosttru animalutze cu perfuzii si cu mutrisoare triste si m-au impresionat tare!Ii trimitem un prieten care se roaga pentru sanatate lui: Report
October 1, 201213 yr comment_164853 multumesc mult dragele mele....mi ati facut bine ca eram catranita rau! aeditare acus pe noapte...am sunat la doftor e sub perfuzii....nu cred ca vine doftoru expré ca sa i ia singe la ora 20.30....cred ca recolteaza miine dimineataLa 9.30 miine sunt la baietu' lu' mama Report
October 2, 201213 yr comment_164908 multumesc mult dragele mele....mi ati facut bine ca eram catranita rau! aeditare acus pe noapte...am sunat la doftor e sub perfuzii....nu cred ca vine doftoru expré ca sa i ia singe la ora 20.30....cred ca recolteaza miine dimineataLa 9.30 miine sunt la baietu' lu' mama Te asteptam cu vesti bune despre baietu'lu'mama!!!! Report
October 2, 201213 yr comment_164917 Verber, multa sanatate si tie si puiului blanos. Giorgi, de ochisori albastri ca cerul intotdeauna mi-e dor. Pupam nasuc de Cody. Ce frumos e Tomitza! Smokey al meu s-a dus azi in sfarsit la castrat. L-am tinut nemancat de aseara si mi se rupea sufletul de mila lui cand se uita la mine cu ochii lui aia mari si rotunzi si plangea. Numa' nu spunea: mami, mi-e foame, de ce nu-mi dai sa pap? Da' n-am avut ce face, ne-a zis de la vet sa nu-i dam mancare peste noapte.Azi dimineata l-am dus la doctor, am cerut si vaccinare si deparazitare interna si acum cateva minute m-au sunat ca baiatul meu s-a trezit din anestezie, e bine, a primit vaccin si medicamente pentru deparazitare si-l mai tin sub observatie macar pana la 5. Dupa aia ma pot duce sa-l iau. Eu o sa ma duc la 6.30, dupa ce termin lucrul.A fost super stresat pe drum, se facuse mic-mic intr-un colt de transporter si se vedea pe transporter cum tremura bietul pisoi Da' de-acuma nu-l mai stresam pana la vaccinul de anul viitor Report
October 2, 201213 yr comment_164918 Cami, un pupic pisicos pentru Smokey din partea mea si a lui Cody cu ochii albastri ca cerul! Report
October 2, 201213 yr comment_164922 Georgi, cat imi e de drag Cody.Pupam si pe Tomitza prietenul din vecini. Veber, tinem pumnii sa fie totul bine.Poate e doar o perioada mai sensibila si are ghemuri de blanitza in stomacel. Domnul meu iara a fost haplea azi si a vomitat.Mancat hrana umeda din castronel, mutat la sor-sa in castron lins resturile ei, dupa un timp a aparut plangand langa castronel, i-am pus cativa crantanei si a halit in graba si normal ca a vomitat.E asa pofticios ca de multe ori cred ca din cauza repeziciunii vomita.Desi le pun la amandoi aceeasi cantitate el tot timpul termina inaintea Mitzulenei. Intr-o seara am gasit-o dormind in canapea da nu orcum, cu capu in jos si fundu pe pernutza La un moment dat cred ca s-a intins si a darmat telecomenzile de m-am si speriat ca eram singura in casa, noapte si aveam si usa deschisa.Dai aprinde toate luminile in casa, uita-te sa vazi pe jos, nimic, cand ma duc unde dormea ea , telecomenzile jos.Imi statuse inima in loc,desi am dormit de atatea ori cu usa deschisa singura in casa , odata chiar si cu usa de la intrare deschisa ca dupa ce am aruncat o broasca adusa de Mitzi n-am inchis-o bine si in urma mea s-a redeschis, da nu stiu atunci chiar m-am speriat. Report
October 2, 201213 yr comment_164925 Domnisoara cu manusi si ghetute!!!Cody cu ochii lui albastri! Sanatate Smokey, ce-i mai rau a trecut deja! Report
October 2, 201213 yr comment_164927 Ioana si domnisoara ta este dulce foc cum doarme, ma mir ca nu a invatat sa foloseasca telecomenzile!Iar de baiat, ce sa zic, Cody nu se grabeste la mancare nici nu are cu cine sa o imparta, Ursula mananca separat. Chiar ma uit mereu la el ca mananca incet, cu pauze, Ursula este mai haplea si mai vomita cateodata, dar ea nu este asa sensibila ca Cody. Report