October 7, 201213 yr comment_165484 Verber, imi pare rau ca sufera atat baiatul si implicit si voi, DAR, te rog nu mai fi pesimista.Am observat de multe ori si referitor la sanatatea ta ,tu in loc sa gandesti pozitiv si cu gandul ca Dumnezeu este susu si face minuni nu faci decat sa te gandesti la catastrofe.E adevarat ca tuturor ne vine radul biped sau patruped, dar cand Cel de Sus vrea.Tu prin felul in care gandesti parca atragi raul.Nu te supara pe mine, eu sunt genul ce-i in gusa-i si-n capusa si mi-am atras anipatii din cauza asta, dar te rog gandeste pozitiv.O greseala ai facut-o si tu cand ai asteptat atat pana sa ajungi la vet cu baiatul, apoi te-ai lasat in asteptare.Daca esti dispusa sa platesti, putei de la inceput sa te duci la dr sa-i spui: " nene uite banii, cum pe capre le tratezi si pe banii mei imi poti verifica la sange motanul.Daca tie nu-ti pasa mie da".Orice minut pierdut e un minut in minus al lui Choupi.El e tinerel, poate rezista, organismul si varsta il ajuta si eu am crezut ca-l pierd pe al meu cand 3 zile l-a sondat si-l vedeam cum sufera,dar a supravietuit ca era de aceeasi varsta cu al tau. Stiu cum e sa pierzi un suflet drag ,chiar daca patruped.Dupa lungi tratamente cu drumuri lungi prin troleibuze de cate 2 ori/zi cu catelul, perfuzii peste perfuzii, tot am pierdut sufletelul mic care mi s-a stins in brate,Dar desi am suferit macar stiu ca am facut tot ce am putut. Important e sa gandim pozitiv, oricare ar fi finalul, iar tu asta trebuie sa faci. Report
October 7, 201213 yr comment_165485 multa sanatate de pisoc. tare greu e cand sunt bolnavi. spuma alba pote voma din cauza ca nu mananca si are acizi care se degajeaza in stomac. am avut si eu problema cu vomatul unei spume albe cu mister si era din cauza ca avea tartru pe dinti si facuse o gingivita nasoala din cauza carei nu mai manca, ceea ce a dus la vome de astea cu spuma alba. ai nevoie urgent de niste analize de sange detaliate si complete, altfel nu se poate pune un diagnostic cum trebe... multa sanatate Report
October 7, 201213 yr comment_165493 iata pt cine are pisici un sit al unui doctor .....care explica multe referitor la insuficienta renalahttp://conseilsveterinaire.com/insuffisance-renale-chronique-du-chat-irc-traitements-partie-i/ Report
October 8, 201213 yr comment_165518 Am vorbit depre dragu lui mama aici:www.cheznousencrete.comBinenteles omu meu care si el era f optimist inainte acum bulversat.... din Choupy a facut Tchoupy :love7am fost ladoftor are analize mai bunute dare slabit ca varsa si apa si pateul dat cu seringaam avut iar un moment greu in seara asta.....joi imi vin din B ipakidina si alteleMiine mergem la doctorul 3 Report
October 9, 201213 yr comment_165688 Of, saracu sufletel Verber, cum zicea si Ioana, gandeste pozitiv si du-te la vet stai acolo pana e de acord sa faca pisoiului toate analizele. Sanatate multa va doresc si tie si piticului. Smokey al meu si-a revenit repede dupa operatie, la cateva ore dupa operatie sarea prin casa ca un greiere si se bumbacea cu Lili si Snowbell A sangerat un pic peste noapte, am gasit urme de sange pe jos pe unde se asezase, da' dimineata era vioi si zapacit ca de obicei.L-am dus vineri la control, si avea temperatura cam ridicata. L-a consultat doctorul, m-a intrebat daca e vioi, daca mananca, daca am observat ceva neobisnuit in comportamentul lui. Doctorul n-a gasit nimic in neregula cu el, operatia se vindecase ok, nu era inflamata, eu nu observasem nimic neobisnuit la el, asa ca a concluzionat ca probabil ii crescuse temperatura de la stres si de la faptul ca pe drum si cat l-am asteptat pe doctor a stat ghem in transporter. Acuma e bine, nu mai are febra, alearga si topaie prin casa ca bezmeticu' Report
October 9, 201213 yr comment_165703 doctora 3 eleni:= apa in cavitatea stomacala......i au preluat analize din apa aceadta....din prima mi a spus Ficat praf!=insuficienta renala grava=analize singe de la gitOmu meu a plins toata noaptea cu el in brate ....nu a mincat ,nu a baut a vomitat spuma albaAprins luminareaIn masina azi spre doftora ELENI....scrincea saracutu.....mureai de mila lui....i a curs singe din nasuc....ori din cauza azotului ori inimaNIMENI nu intelege nimic.....de ce la 3 ANISORI nenorocirea astaMi sa spus sa mi revin sa rezist caci poate moare la ei(a ramas pt 2 zile de perfuzii) si ori a fost otravit ori are un virus nenorocit....ori cancerEu incerc sa mai pastrez speranta....dar o hotarire se apropie!Hai sa mai cred ca totul se va stabili cit de cit! Report
October 9, 201213 yr comment_165704 Of, saracu sufletel Verber, cum zicea si Ioana, gandeste pozitiv si du-te la vet stai acolo pana e de acord sa faca pisoiului toate analizele. Sanatate multa va doresc si tie si piticului. Smokey al meu si-a revenit repede dupa operatie, la cateva ore dupa operatie sarea prin casa ca un greiere si se bumbacea cu Lili si Snowbell A sangerat un pic peste noapte, am gasit urme de sange pe jos pe unde se asezase, da' dimineata era vioi si zapacit ca de obicei.L-am dus vineri la control, si avea temperatura cam ridicata. L-a consultat doctorul, m-a intrebat daca e vioi, daca mananca, daca am observat ceva neobisnuit in comportamentul lui. Doctorul n-a gasit nimic in neregula cu el, operatia se vindecase ok, nu era inflamata, eu nu observasem nimic neobisnuit la el, asa ca a concluzionat ca probabil ii crescuse temperatura de la stres si de la faptul ca pe drum si cat l-am asteptat pe doctor a stat ghem in transporter. Acuma e bine, nu mai are febra, alearga si topaie prin casa ca bezmeticu' bravo sanatate iubitului pufos!! Report
October 9, 201213 yr comment_165727 Offffffffffffff Doamne! Imi pare tare rau! Macar nu se mai chinuie! Report
October 10, 201213 yr comment_165757 Tin sa multumesc din imima INIMOASEI ZUZU care a rasturnat pamintul in incercarea ei sa ma ajute! Multumesc din suflet Cafelutei,[b]Floricicai![/b]FoxyImi sinteti atit de aproape pt ca va simt cu inima calda: Maya,Gorgona,Clau ash,Uma,Cristina Din lipsa de interes medical grec(pt ca o ecografie se putea face demult) baietelul meu cumintel si pufos ma priveste si vegheaza de sus!! Iarta ma Choupy!! Report
October 10, 201213 yr comment_165758 Verber, imi pare nespus de rau ; din pacate stiu ce inseamna sa ramai fara . Report
October 10, 201213 yr comment_165759 Verber, imi pare nespus de rau ; din pacate stiu ce inseamna sa ramai fara .Multumesc de compasiune Stella!E f greu! Report
October 10, 201213 yr comment_165760 Unhappy CHOUPY mic...nu mai este linga mama lui:(( A fost odata un sufletel mic si pufos! A fost:( Acum 3 ani (ranita de comportamentul grecilor carora nu le pasa de animale)....dadeam de mincare la pisicutze......printre ele o calina care venea mereu in extra la... mingiiat( si papa). Intr o dimineata un glasuletz mic ne scoate din pat.....era ea mamica care din dorinta de a si salva puiul ...ni l a adus in botisor! L am botezat Choupy.....era baietelul nostru ,viata mea! De atunci, din clipa aia viata noastra s a schimbat....am oprit o si pe ea pe mamica,i am hranit, l am intarcat....puiutu mic dormea cu noi....nu mai puteam de dragalas si cumintel ce era!! Am calatorit cu el prin Europa, a cunoscut o pe mama mea(odihneste te in pace si tu maicuto) a cunoscut prietenii din Belgia!! Mamica lui nu a mai aparut banuiesc ca localnicii au otravit o si pe ea Era cuminte,ii placea mereu sa se suie pe noi,venea in galop cind il strigam sa intre in casa.....mirosea florile,se urca in copaci....il credeam aparat!Cite si cite amintiri am....numai ele de acum o sa mi incalzeasca sufletul!! Dar destinu rau ne loveste si baietelul meu incepe sa bea apa multa devine apatic, nu mai maninca ,nu mai bea nimic in final Incepe lupta pt a gasii un doctor .....mergem la 3, spitalizari,perfuzii nimic nu a ajutat! I au facut doar niste examene de singe si cu toate rugamintile mele veterinarii GRECI nu s au ostenit sa i faca ecografii analize mai complete.Blestemati sa fie!! Stiti cum este sa stau cu puiul in brate care se uita neajutorat la tine,care poate are dureri....si sa nu poti face mare lucru pt ca 'veterinarii' de aici nu au inima ,interes si de multe ori nu au nici o aparatura. Diagnostice aiurea ....apa in cavitatea stomacala,insuficienta renala si cite altele.... De unde??De ce?? Otrava? Virus? M am gindit sa calatoresc cu el in Belgia in Romania dar puil lui mama nu ar fi rezistat transportului!! Rea soarta....si de ce mereu pe noi??? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++ Choupy mic mamica ta nu te va uita niciodata, i ai incalzit si infrumusetat viata,durerea se va estompa dar nu va trece! ================================================== ===== Peste citeva ore Pappy va merge la clinica sa te ia, te va infasura usurel in lucrurile noaste si alaturi de un biletel te vei odihnii intr un cring alaturi de o bisericuta unde eu, nefericita ...voi venii mereu sa ma rog! Poate asa ma vei ierta!! Choupy mic o sa fim impreuna!! [b] DD nu meritam asta!!!De ce??? [/b] Report
October 10, 201213 yr comment_165761 Verb, imi pare tare -tare rau!vreau sa-ti dau o imbratisare, macar virtuala. Report
October 10, 201213 yr comment_165762 Verb, imi pare tare -tare rau!vreau sa-ti dau o imbratisare, macar virtuala.pusica...sarut mina....imi lipseste deja atit de mult!!multumesc Report
October 10, 201213 yr comment_165763 Offfffffffffff , ca uneori cuvintul e asa searbad ; nu e just ca un suflet mic sa sufere si sa se chinuie.Din pacate mereu au fost si vor fi oameni care nu iubesc animalele....tare pacat ca nu stiu ce pierd. ce afectiune iti aduc aceste suflete nevinovate.Curaj Verb, si suntem toti alaturi de voi si de durerea voastra. Report
October 10, 201213 yr comment_165768 Offfffffffffff , ca uneori cuvintul e asa searbad ; nu e just ca un suflet mic sa sufere si sa se chinuie.Din pacate mereu au fost si vor fi oameni care nu iubesc animalele....tare pacat ca nu stiu ce pierd. ce afectiune iti aduc aceste suflete nevinovate.Curaj Verb, si suntem toti alaturi de voi si de durerea voastra. Report
October 10, 201213 yr comment_165773 Of, verb Am urmărit cu sufletul la gură povestea, chiar dacă nu am scris aici. Îmi pare tare rău de chinul tău şi al lui. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Report