Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Amina, ia un foras si aduna-ma de pe jos :) .M-am topit.

Da ce zgarduta are el acolo, ca pare cam mare :)

multumim pt complimente! :salut:

frumosi, nu zic nu, ai putea zice din poze ca sunt niste ingerasi, da nu va lasati pacalite, sunt niste dracusori, evident atunci cand nu dorm. sunt greu de prins in poze cand sunt activi, atat bipedu cat si patrupedu :wub:

Ioana, este o zgarda de pureci, am luat in graba ce am gasit a doua zi, ca avea chiriasi. o tin numai cand suntem acasa pt ca nebunu baga mandibula sub ea, ramane blocat, apoi miauna de mama focului. cred ca e vina mea, ar trebui sa o strang mai tare, da mi-e frica ca se sugruma.

• Author

multumim pt complimente! :floare:

frumosi, nu zic nu, ai putea zice din poze ca sunt niste ingerasi, da nu va lasati pacalite, sunt niste dracusori, evident atunci cand nu dorm. sunt greu de prins in poze cand sunt activi, atat bipedu cat si patrupedu :)

Ioana, este o zgarda de pureci, am luat in graba ce am gasit a doua zi, ca avea chiriasi. o tin numai cand suntem acasa pt ca nebunu baga mandibula sub ea, ramane blocat, apoi miauna de mama focului. cred ca e vina mea, ar trebui sa o strang mai tare, da mi-e frica ca se sugruma.

Felix a purtat o perioada fara incidente, doar ca i se rodea blana la gît si nu îmi placea cum arata, dupa care am renuntat la curelusa contra pureci si capuse. Mike, nu suporta deloc, iar Sam s-ar fi spînzurat de-a dreptul.

Daca cumva ajungi sa folosesti picaturi/solutii ca Frontline, sa stii ca Spot-On-ul (pipeta/tubul acela mic) nu e pentru pisici mici, dar Frontline Spray e indicat chiar si mitzelor/catelusilor din prima zi.

In mod normal dupa o baita buna, eventual repetata ar trebui sa dispara purecii. Atîta timp cît nu iese afara/sau nu are contact cu pisici care ies afara, nu are cum sa mai ia pureci. E prea prea fraged pentru curea, parerea mea.

Maya, nu ii mai pun zgarda, i-am pus-o la inceput. asta seara il asteapta o baie cu sampon de pureci, ce o sa ma mai miaune, dar asta este, sper sa fie ultima data.

Nessi e un cam mofturos, nu mananca deloc hrana uscata, hrana umeda numai cand vede ca nu capata altceva, daca se poate sa ii dau numai carne cruda si peste crud (congelat). hrana uscata nu am incercat decat un singur fel, umeda mai multe marci si sortimente, se pare ca nu am gasit inca ceva pe placu lui. i-am facut supa de pui, i-a dat doua limbi si gata. ma dispera cand da cu labuta peste castroane, ca si cum ar fi ceva dezgustator acolo. asta ar fi singurul of ca in rest il ador :sm2:

a crescut, s-a facut un domnisor pufos, asa ca mai pun cateva poze cu el mic, ca acu se face ditamai motanu si nu il mai recunoasteti :sm2:

deci se vede cu ochiu' liber ca io dorm

post-332-13512578071319_thumb.jpg

in caz ca te prinzi mai greu, uite dorm si mai tare

post-332-13512578165109_thumb.jpg

io nu iti inteleg obsesia asta cu pozele

post-332-13512578578023_thumb.jpg

te rooog lasa-ma sa dorm

post-332-13512578677429_thumb.jpg

daca ma iei in brate, sa zicem ca te iert

post-332-1351258197315_thumb.jpg

nu sunt foarte sigur, da asta e a mea!?

post-332-13512588274423_thumb.jpg

• Author

E tare tare scumpic asa piticel. Mi-e dor de mitisori pitici :sm2:

Carne cruda poti sa-i dai, dar nu de porc. Vita, pui, curca... pestele nu este indicat mai ales motanilor. Olecuta n-o fi foc. Mîncare umeda si uscata, încearca sa-i da de baby cat/kitten. Poate-i place laptele si nici nu are probleme de la el. Sam bea juma' de castronel la 2-3 zile, si nu face împrastiat. Daca face caca prea moale, poti sa-i dai lapte fara lactoza. Cel special pt feline, din pet shop, Sam nu-l bea.

În rest, stii tu, nu-i da prajeli, ceapa, usturoi... ai grija la flori, cauta pe net sa vezi daca nu ai plante care-i pot fi daunatoare. Unii rod cu maaare placere :sm2:

Seamana-i niste iarba de mite într-o tavita, poate-i place, ca bine îi face oricum :D

intr-o famile 2/3 musulmana nici vorba de carne de porc.

dand tarcoale topicului de atatia ani, s-au prins de mine multe chestii discutate de voi aici si in mare am inteles ce greseli sa evit. eu am mai avut pisici cat eram in facultate, dar atunci nu erau atatea chestii pt animale aici in Romania si sincer nici bani, mancau ce mancam si noi.

cu lapte l-am incercat din prima seara si nu bea.

de ce nu au voie motanii la peste? nici nu cred ca ii place foarte mult. miercuri statea in fata castronului cu somon si se uita ca curca in lemne. deci arata castronelul lui verde brotacel cu bucatele de somon in el, de iti venea sa te pui jos langa el si sa il mananci si el nimic. ma mieuna sa il ridic la chiuveta unde spalam doi pastravi pt alt mofturos biped caruia nu ii place somonu'.

florile le-a ''incercat'' deja, nu sunt gustoase, doar le rupe

post-332-13512646092158_thumb.jpg

post-332-13512646451252_thumb.jpg

ma duc sa vad despre iarba pt pisici, multumesc de idee.

Amina, ce frumusete ai tu acolo...sa-l pupe tanti pe boticul ala roz.

Motaneii nu au voie peste de nici un fel, ... si eu am aflat cand am fost cu unul dintre motani la vet....cica poate face stroviti (parca asa-i zice). Tocmai pentru acest lucru am fost la vet...facea pipi cu sange.

Amina ,pup si eu nasuc de pisoiash :sm2:

Cand vezi asa scumpici te trec fiorii, nu alta.

Loli e maricica acum si tot o pup si-o dragalesc cand o prind,ca deh! nush de ce trage mai mult la hubby :sm2:,acush-acush in bratele lui!

Va doresc numai de bine!

Amina, cand am fost eu la vet era plin de motani cu pietre la rinichi, trebuiau sondati, deci, vezi si tu ce faci!

Cu privire la plante, ai grija mare ca unele sunt periculoase, nu incurajez isteria, mi-a mi-au mancat niste crini primiti de ziua mea acum cativa ani, n-au avut nimic, dar se pare ca sunt foarte otravitori.

Anul asta am primit o Dieffenbachia si Veve rontzaia din ea, nu mai stiam unde s-o mut.

Dupa o vreme face o pata pe cornee, o duc la doctor, Cheratita cica, probabil s-au batut, tratament, antibiotic, etc.

Se vindeca, eu cu ochii pe ele sa nu se bata, dar ma tot miram ca Veve e cea mai pasnica, se intelege bine cu toate celelalte!!!!

In fine, ma hotarasc eu sa mut floarea in alt ghiveci si caut pe net cum si ce pamant, cu aceasta ocazie , aflu ca este otravitoare pentru pisici, da, una si alta si leziuni ale corneei!!!Asta am gasit abia la a n-a cautare, in principiu zice de varsaturi si altele , nu era cazul, intr-un singur loc am gasit de leziuni ale corneei!

Am injurat-o pe Pisi saraca 2 saptamani, ca pe ea o credeam responsabila!

Am urcat floarea pe dulap, Veve nu mai are nimic, case solved!

Iti ziceam sa te previn ca astia mici sunt si mai sensibili!

Schatzi in contact cu prima zapada, cam uda :lol:

post-479-13514993393465_thumb.jpg

Ieri dimineata cam multa zapada afara, a stat ce a stat si a intrat in casa si direct la ladita cu nisip sa faca pisu.Afara ii ingheta daca facea :floare:

Schatzi in contact cu prima zapada, cam uda =))

Ieri dimineata cam multa zapada afara, a stat ce a stat si a intrat in casa si direct la ladita cu nisip sa faca pisu. Afara ii ingheta daca facea :lol:

Da, normal ca ii ingheta pisu baiatului! :floare:

Amina, cat de dulce este ala micu' mustacios! Da, intr-adevar acum se face ditamai motanul, dar tot frumos ramane!
Ce matze frumoase aveti! sa va traiasca! ce le-as mai flocai si eu, da' cre'ca Ciufu n-ar fi de-acord :floare:
  • Author

Schatzi in contact cu prima zapada, cam uda :rolleyes:

post-479-13514993393465_thumb.jpg

Ieri dimineata cam multa zapada afara, a stat ce a stat si a intrat in casa si direct la ladita cu nisip sa faca pisu.Afara ii ingheta daca facea :thumleft:

Sam era agitat alaltaieri de numa. Dupa ce a plouat a început a ninge cu fulgi mari, iar el se tot uita în sus... "de unde pica bulinele astea?" :-* A fugit ca din pusca pîna sub tuile de la gard, acolo face el pipilica, a facut si a fugit fara sa se uite înapoi :floare: Ieri a stat toata ziua pe pom/Kratzbaum si se uita afara. Azi deja nu-l mai intereseaza, ca oricum se topeste... asa ca naneaza în patuc lînga Mike.

Nico, ma bucur sa te vad! Poate ne arati pufoasa =))

So, dl . meu se vede ca nu-i invatat cu frigul, sta ce sta si intra in casa,ieri chiar nici nu voia sa iasa ca sa nu se ude la labutze.Mitzi si acum stat cu orele pe afara,dl, iese putin si apoi intra si se duce si face pipi in laditza. :floare: .

Azi dimineata de nebunel ce e si alintat a vrut sa vina peste mine in pat si direct pe burta mi-a sarit de parca eram trambulina.Ii place dimineata sa vina langa mine sa se frece de fata mea, sa ma imbinga,sa se bage pe sub plapuma, apoi sa iasa.

Acum ceva timp mi-am adus masa de calcat in sufragerie ca sa calc uitandu-ma la tv.Cum n-am terminat intr-o zi tot sa nu o mai strag am pus-o intr-un colt.Ei bine, cine credeti ca si-a facut culcus pe masa? :floare:

post-479-13516792009844_thumb.jpg

In schimb de cand e vremea urata vecinii Diego si Woddy, iara vin in vizita, mai ales ca vecina, mama lor bipeda s-a reintors la munca dupa concediul de maternitate si-i lasa afara pana vine ea seara.

Ii mai bag uneori in casa ca-mi e mila de ei, ei vin sa manance dar nu stau, vor sa-i dau afara apoi si uite asa e un du-te vino la mine in casa.

Diego, e mai smecher, la inceput sarea din balcon de la el la noi, dar inapoi nu mai putea.Acum daca e afara,sare pe gard, apoi se catara pe zid si intra in balcon la noi, nu la el :floare: .

iarasi dau de mincare

la o viitoare mamica tare calina

si la cei 3 fratiori orfelioni

uneori si la tatal lor probabil

dar

si la un alt mitzic roscat

=======================================

ce or sa faca toti cind voi pleca????????????????????

Apropo de pisoi roscat Carmen, aveam o slabatura pe acoperisul de garajul vecinilor, l-am hranit cu multe bunataturi toata vara, apoi nu l-am mai vazut!

A aparut din nou si are o zgardita verde la gat!! :pupic:

De ce nu-l iei tu pe roscat, se zice ca pisicile portocalii poarta noroc!

Ioana pupam mustetile de pui rasfat :pupic:

Luli iesea pe balcon dupa ce ningea , ridica o labuta, o scutura, ridica alta labuta o scutura..si inapoi in casa pana venea primavara :)

Mayei insa ii place zapada, se joaca in ea, dar nu mult ca sunt si eu pui de apartament si mai cocolosit :)

Apropo de pisoi roscat Carmen, aveam o slabatura pe acoperisul de garajul vecinilor, l-am hranit cu multe bunataturi toata vara, apoi nu l-am mai vazut!

A aparut din nou si are o zgardita verde la gat!! :floare:

De ce nu-l iei tu pe roscat, se zice ca pisicile portocalii poarta noroc!

Cafeluta ...nu mai pot lua nici un pisoias.....=))

pup mustacioasele !!