November 5, 201213 yr comment_168807 Prin perindarile mele, am gasit la prieteni si rude multi catei si pisicute, intamplator erau toti mormoloci mici si asa de dragutttttiiiii, de numa.basca cei trei ai lui Pisco, care-s cu mare personalitate, si in special fifi&cara, nu se lasa deloc duse cu zaharelul, si sunt foarte circumpspecte. Report
November 5, 201213 yr comment_168822 Alina, o sa-i treaca mustaciosului! Si Cody a tot suferit cu urechile si nu vroia decat sa il tin in bratze. Simtea cred nevoia de mai multa dragoste.Imi place poza enorm si nu-i asa ca iti da o senzatzie de bine cand il vezi atat de dragastos! Report
November 5, 201213 yr comment_168873 Buna. Am si eu o pisicuta care are 6 luni si astazi a facut caca in pat. Nu mi s-a intamplat niciodata asta, nici macar cand am luat-o acasa. Stiti cumva de ce a avut comportamentul asta? Stiu ca aveti multe dintre voi pisici si de asta va intreb, ca stiti cu siguranta mai multe ca mine. Report
November 5, 201213 yr comment_168876 Buna. Am si eu o pisicuta care are 6 luni si astazi a facut caca in pat. Nu mi s-a intamplat niciodata asta, nici macar cand am luat-o acasa. Stiti cumva de ce a avut comportamentul asta? Stiu ca aveti multe dintre voi pisici si de asta va intreb, ca stiti cu siguranta mai multe ca mine.In primul rand bun venit Daca litiera e curata, nu a fost stresata (s-a schimbat ceva in casa voastra? A venit cineva nou, a fost agiatata de cineva?) poate fi ca e bolnavioara. Report
November 5, 201213 yr comment_168877 Blondu meu si cu alintatura asta, atata ma iubesc, ca eu mor de dragul lor!Of dragul mamii, ca tare ii place la mama lui in brate Moatzo, mi-a placut paznicul...dar depinde de pisic, cred ca Maya mea l-ar fi dus ea de ceafa pe domnul catel Report
November 5, 201213 yr Author comment_168879 Bun venit Pepelota Multe lucruri pot fi. În primul rînd asigura-te ca nu e bolnava. Daca nu se mai repeta, poate a fost un accident. Poate intra în calduri, si o apuca nabadaile? Posibil? Hmm... Suparata? Ai mutat mobilierul? Alte schimbari? Ai suparat-o? Poate nu-i place mirosul lenjeriilor. Ai mei baiezi dau în balanganeala cînd schimb patul, si clar miroase frumos, a balsam Felix, în prima zi cu lenjerie curata nici nu urca în pat. Mike însa o adora, înainte... acum, de cînd Felix nu mai e, Mike si-a schimbat comportamentul total. Cre'ca se crede macho cat, si nu-i mai place patul proaspat. Aseara a dormit pe canapea pe patura lui. Azi la prînz, dupa ce a mai luat lenjeia mirosul nostru e deja în pat. Nici lui Sam nu-i plac lenjeriile curate, dar el e extrem de ... nu poate fara noi mai rau ca un bebe, dependent total, asa ca ce sa faca? A dormit între noi. Misto video, Pusa! Merci! Alina, pupam musteti de Adrian! E mai bine? Report
November 5, 201213 yr comment_168891 Hahaha, vroiam eu sa vad slabatura aia cum o repatria pe Pisi la aproape 7 kg :lol: Altfel, mortal, cu Veve cred ca-i mergea! Report
November 5, 201213 yr comment_168976 Multumesc pentru raspunsuri! Poate intra in calduri, la asta m-am gandit si eu. Sper sa nu aiba altceva. Sa fac si prezentarile. Ea este Mia: Report
November 5, 201213 yr comment_168977 Multumesc pentru raspunsuri! Poate intra in calduri, la asta m-am gandit si eu. Sper sa nu aiba altceva. Sa fac si prezentarile. Ea este Mia: ouff ce frumusetea alba ca nea!! sa ti aduca fericire si sa traiasca sanatoasa!! Report
November 5, 201213 yr comment_168978 Ia uitati si voi ce jucarie aici. Doamneeee, ce dulcic de pisic. http://www.youtube.com/watch?v=HECa3bAFAYk&feature=fvwp&NR=1 Report
November 5, 201213 yr comment_168983 Pe mine ma pedepseste Cafe cand lipsesc prea mult de-acasa!Nu in pat, in coltul covorului din birou! dar e clar, cand stau acasa e calma!Deci sistematic si-n acelasi loc, ca sa-mi arate cine-i seful!Am data cu de toate, repelent, otet, detergenti de toate soiurile, nu o deranjeaza nimic!In afara de afine din afinata ca am observat ca pufnesc la mirosul lor, deci ori miroase a carciuma in birou, ori isi face Cafe de cap! Repet cand sunt acasa nu face din astea! Report
November 6, 201213 yr comment_169042 Pepelopa, dulce fulgusorul de nea.Bine ai venit printre blanoase. Alina, pup si mazulinu si mamica lui bipeda. Moatza, e moral filmuletul,da cred ca si la mine ar fi invers Mitzi l-ar cara, ca domsoara mea iara a luat in greutate Am cazut in butoiul cu amintiri,asa ca va arat si voua ne jucam[center][/center] imi iubesc fratiorul [center][/center] noi 2 [center][/center] imi spal surioara [center][/center] stau sa ma bronzez pe spate[center][/center] imi dai de papa?[center][/center] D´artagnian la pc[center][/center] ce vrei ?ii trimit lui tati un e-mail [center][/center] iubire mare cu tati [center][/center] gata la somn [center][/center] Report
November 7, 201213 yr comment_169097 IOANA sa ti traiasca pufaciosii pupaciosii!!sunt adorabili!!!! Report
November 7, 201213 yr comment_169119 Dupa ce i-am vazut pe pufosii Ioanei, m-am dus sa ma culc si uite ce era in pat: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1374.jpg erau imbratisate dar cand au auzit aparatul, Cafe si-a ridicat farurile! Report
November 7, 201213 yr comment_169123 Veve, il mosteneste pe ta-su, care era un soi de birmanez. Report
November 7, 201213 yr comment_169182 Ce frumosi sunt Ioana!! pupam si noi blanoasele tale. IOANA sa ti traiasca pufaciosii pupaciosii!!sunt adorabili!!!! :( Multumim.D´artagnian din pacate e in raiul pisicesc de 2 ani , dar sper ca macar babutza mea sa fie bine si sa ii serbam si ce-a de-a 15-a aniversare. Acum cand vin ai mei o sa le zic sa-mi aduca poze , inclusiv albumele cu Misu si Printesa, parintii Negrutzei si ai lui D´artagnian. Report
November 7, 201213 yr comment_169190 Astazi cei doi vecini ai mei Mamica lor bipeda ii lasa afara de dimineata cand pleaca la munca pana pe seara dupa ora 17.Norocul lor ca eu am pe terasa 2 scaune cu pernute,plus pe unul am un covor vechi(cel din poza) care l-am lasat special acolo pe post de culcus.I-am bagat in casa, au mancat si apoi s-au tirat iarasi. Report
November 7, 201213 yr Author comment_169200 Asa ma 'nerveaza pe mine oamenii astia! Asa fac si unii din vecinii mei, chiar mai rau, ca ramîn felinele foarte des si peste noapte afara, neavînd clapa din anumite motive/ca aduc soareci, pasari. Ei dorm ca ursii, asta ca sa nu le spun altfel, iar felinele dorm prin vecini sau cine stie pe unde. N-o fi noapte de noapte la fel, dar destul de des pentru gustul meu! E frig si va fi si mai frig în curînd! Dar unii sînt de parerea ca pisicile au blana si nu le este frig Multi chiar nu stiu ca de fapt pisicile pot fi chiar foarte sensibile la frig... Ai mei baieti au momentan o faza extrema... de lene. Ies la pishulica si un cinci minute de aer proaspat, în rest naneaza prin pene, paturi si perne, cu noi, pe noi, sub noi, unu peste altu Ioana, pupam babuta, dar si îngerasul... îi pupam si pe ei în gînd Report
November 7, 201213 yr comment_169218 Chiar vb azi cu al meu ca-i povesteam de amaratii astia doi care stateau afara pe scaun si zicea ca nu o intelege pe vecina, desi a sustinut ca iubeste animalele, a mai avut o pisica care a tb sa o eutanasieze si nu putea sta fara,asa i-a luat pe cei doi frati. Nu stiu,eu ori iubesc si ma dedic lor atat cat pot,ca si cum ar fi copii bipezi,ori ma las pagubasa. Ei si pe timpul verii ii lasau afara, eu daca nu sunt acasa vara las jaluzeaua cat pot intra pisicile si pun ceva in usa ca sa nu se inchida,dar nu le inchid afara. Cand am fost plecati in concediu la fel am facut si a venit soacra vecinei in cauza sa le dea sa manance pruncilor mei.In una din zile a gasit femeia usa la bucatarie deschisa si crantanei insirati pe scari pana afara pe terasa unde a gasit si punga.Fusese mare party la mine in casa De atunci noaptea inchid usa la bucatarie cu cheia si cand plec de acasa usa de la intrare.Ca Schatzi e mare deschizator de usi si nu vreau sa ma trezesc cu ele deschise. Mai acum ceva timp tot vecina cu cei 2 i-a inchis in balcon.Ea acasa, ii auzeam cum plang, intre timp a venit si el ca eram in gradina si l-am vazut, putea sa se duca sa-i zica " mai femeie baga pisicile in casa" .Aiurea, pana la urma ambele pisici au sarit la mine in balcon si au iesit pe usa.Acum Diego a prins un obicei, intai daca era inchis in balcon sarea la mine, mai nou sare de afara,intai pe gardul dintre noi si apoi se catara pe zid si la mine in balcon ,nu la el. Ale mele ies dimineata, Schatzi sta doar putin si cere inapoi, da are u n tigdal ca-l aud imediat.Mitzi sta mai mult.In schimb iarasi a pus pe ea si chiar vb cu al meu.el e pofticios tb sa fie la masa cu noi cand mancam, dar ea e fomista.Mai nou ii mananca si lui mancarea Aseara uitandu-ma pe FB la camera cu pisici, ne tot gandeam ca parca am mai lua una Report
November 7, 201213 yr comment_169219 Tare nu-mi place mie asta cu lasa ca se descurca ele ca sunt pisici au 9 vieti!V-am zis de abuzivul de frati-miu care fuma ca un furnal industrial si pe urma deschidea usa de la balcon, cand afara erau -15 grade!!Cand am vazut-o pe Veve ca stranuta, m-am repezit in el si i-am zis ca daca mai face bancuri din astea, jar mananca! Ca plateste el vet-ul!Cica ce ai mah, ca eu stau la bustul gol si ele au blana! Da, dar aveau urechile reci si labutele jos nefiind covor, ci mozaic, tot reci, gheata! Report