Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Mi-ar parea absurd sa vreau doar beneficii, iar obligatiile sa i le las "lu' doamne-doamne".

Asa e Myrna, eu rece n-as putea sa fiu...si nu pot concepe viata fara un bulgare de puf si m-as duce pana in panzele albe pentru ea. Eu sunt loiala, si daca te-am luat acasa, nu te iubesc numa' cand e totul frumos, cand esti la rau, ma duc si ma iau cu medicul de gat pana imi face bine podoaba. Bine ca nu am avut ocazia sa sperii pe nimeni pana acum, dar cand mi-au tinut-o peste noapte ca au castrat-o, i-am avertizat ca ii sun la fiecare ora sa vad ce face. Au ras si au fost foarte amabili, deja stiau ca daca bate de fix, sun sa intreb de ea :) (am lasat-o dimineata si am luat-o a doua zi dimineata, altfel nu s-a putut)

Acum, de cind am "bestia" asta portocalie si minunata pe care-l iubesc ca pe copilul meu, m-am schimbat mult vizavi de animale, imi pasa, mi-e drag de ele.

Baza ai avut-o, dar nu avusesei norocul sa ai un matz in viata ta :)

Sa-i dai multi pupicii fiicei tale, un suflet deosebit!

Toata viata mi-am dorit o pisica, mama NUNUNU, cred ca m-au gasit toate deodata!

De cate ori au ele probleme, nu-mi mai pasa de nimic!In sensul ca nu mai am chef, atragere, apetenta!

Cateodata ma uit pe strada si vad mame care-si zmucesc copilul si-l scutura cum eu n-as face in veci cu pisicile mele. Stiu ca e chestiune de educatie si viziune, dar totusi, imi aduc aminte o fraza dintr-un film: as vrea sa fiu cainele lor!

Ma rog, trist! Ideea e ca o o infectie cu o ciuperca se vindeca, e chestie doar de consecventa.

Din toata inima doresc ca sufletelul alb ucis aseara de o masina sa se joace acolo sus cu mamica lui si ea omorita tot de un conducator auto.Blestematii!!ca beau si conduc cu viteze imposibil de mari prin sat!!

Si sa fie si cu Chopylica!!

Odihneste te in pace micutule!!

Din toata inima doresc ca sufletelul alb ucis aseara de o masina sa se joace acolo sus cu mamica lui si ea omorita tot de un conducator auto.Blestematii!!ca beau si conduc cu viteze imposibil de mari prin sat!!

OF! =))

OF! :o

=))

Dar de "copilasul" meu va era dor?!?!?

HHHMMMM, ce bune sunt, mami!

post-88-1354103239177_thumb.jpg

Ce vrei? Sunt cuminte acum!

post-88-13541032892064_thumb.jpg

Sunt cuminte, doua ore m-am lins pe mustati!! =))

Cam asa ceva.

Apropos de lins, adica de spalat, se spala cupilul asta blanos al meu cu o constiinciozitate iesita din comun, am mai avut pisici, dar parca nu se spalau chiar asa. Tare curatzel, omu'! Si imi place ca se spala intre "degete", intelegeti voi si isi trage de gherutze. Mie imi place sa-l admir cum se spala!

• Author

Daaaa, cum îsi cracana ei degetelele si trag cu dintii! Si mizeria de sub gherute, tot, tot, tot curata! Si noi îi urmarim si ne bucuram ca nu tre' sa ne curatam si noi la fel =))

Pupam frumuselul si curatelul Cody :o

Frig mare afara...incalzesc si eu labutele la "soba".

post-5-13541372655609_thumb.jpg

Ce pufosenie smotocibila!! Eleganta ea cu ghetute, dar daca dau tatarii??

Tatarii :violent6: ?! Om avea si din aia pe aici, dar nu dam drumul la usa :D

Pupam papusa, norica mea draga :violent6:

Pupam, pupam toata ziua rasfatata...si nici nu-i place...de aia ofera mereu fruntea la tzucat!

Cody....aristocatul lui mama pufos....ce semanau el si Choupy....

ASTA e....un pup din inima!! :violent6:

Frig mare afara...incalzesc si eu labutele la "soba".

post-5-13541372655609_thumb.jpg

oufff..ce bine este!!

si ce mi place asa.....parca ma ia somnul???

Sufletelul pufos....e cit o nuca de mica nu? :violent6:

Tatarii :violent6: ?! Om avea si din aia pe aici, dar nu dam drumul la usa :D

Pai daca nu ma primesti fac pe marea invazie mongola, doar ca nu ard Europa, o smotocesc pe Maya!

Multumim de pupice, va trimitem inapoi inzecit! :floare:

Maya, este o adevarata "lady" pufoasa, draga de ea! Buna de smotocit, normal!

Si Cody intinde fruntea la pupat, cu asa o delicatetze, ca iti vine in momentul ala sa-l pupi peste tot.

Aha, deci mata "e" tatarii :floare: Pai nu-i bai, ca eu am de smotocit mai multe la tine :lol:

E o nuca mai mare de puf, azi dimineata inainte de a suna ceasul, a venit fuga calare pe mine ca a dormit toata noaptea si nu apucase sa-si ia toti pupicii :lol:

Stella, ce sa facem, daca nu are norocul lui domnul Fiocco sa aiba un foc adevarat, ne multumim cu "sobita" :)

Maya are un stil special de oferit fruntea la pupat - da capul pe spate :) Si sta purcelul la pupat, cat il pupi, atata sta...

Ce dulce e Maya cum se incalzeste ea la "sobitza".

Domsoara mea abia acum (cred ca o trecea rau de tot) a indraznit sa iasa in zapada.Domnul si-a facut dimineata nevoile inainte sa ninga apoi n-a mai vrut afara.

5 minute,atat cred ca a stat Mitzi afara,acum deja a intrat in casa :iamwithstupid:

Nu am pisicute, dar sunt nelipsita de pe topic admirandu-le pe ale voastre.

Toate sunt frumoase, si Cody si Mike cu Sam, dar Maya Umei e o frumusete expresiva o iubesc in taina de mult.

Acum ai aparut tu Adriana cu o mutrita pufoasa ce seamana cu Maya, e pur si simplu adorabila.

Sa va traiasca tuturor.

Cine pleaca la plimbare pierde locul de onoare :thumleft:

Sau...cind Puffy nu e in sufragerie Perla se lafaie in patul ei :)

post-4-13542099787554_thumb.jpg

Asta e ceva de genul, Bineeeee vino tu inapoi sa vezi daca te primesc! :iamwithstupid:

Maya Umei e o frumusete expresiva o iubesc in taina de mult.

Multumim Carmen :blink: