December 15, 201213 yr comment_175135 Adi, ce mare e Marco Adriana, Perla e o diva, iar Marco un barbat! Cos nou, s-a dus imediat in el, a stat mult si bine, acu a venit iar in cel al lui Puffy Report
December 15, 201213 yr comment_175139 Ce haios e Mike asa nervos si murdar de zapada!! Far pe ce doarme el asa pufos si mov?? Ce i-ar mai placea si lui matusi-sa asa ceva sa stea ca o regina! E normal ca Perla l-a incercat si pe cel nou, dar de primul s-a atasat deja Report
December 15, 201213 yr comment_175140 . Lui Felix îi placea în brate, tinut ca un bebe cu capul în sus pe brat sau rezemat de piept si leganat într-o parte si cealalta si chiar sa-i lalai ceva sau sa-i soptesc în urechi. Exact asa cu Maya Si eu ii cant ceva soptit si ea toarce de numa'.. Mikey e primul pitic pe care-l vad ca se bucura ca un catel de zapada Report
December 15, 201213 yr comment_175164 Am aparut si eu sa-mi clatesc ochii si am avut cu ce.Maya pozele tale si blanosii sunt de poveste, minunati, Adriana are o diva ca si Uma.Zerda e cam zgarcita cu frumoasele ei cu ochii ca smaraldul.Cody are cei mai frumosi ochi albastrii.Na toate imi plac dar de obicei nu scriu nimic insa era musai acum caci imi bucurati sufletul cu pozele voastre. Report
December 15, 201213 yr comment_175181 Lui Pisi cel mai tare ii place leganatul ca in poza asta, veche, ma scuz, si nu foarte clara ca e cu telefonul, intre timp eu m-am ingrasat si la trup, dar mai mult la fata, din cauza sindromului Cushing, precizez pentru fetele care m-au vazut live, daca stau intr-o dunga seman cu asta : http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/pisi4_edited.jpg Report
December 16, 201213 yr Author comment_175215 Frumoaselor! Ca o bebica sta ea acolo Mike adora paturile astea mov. Le-am cuparat cu scopul de a ne acoperi pe noi cînd stam pe canapea la TV, si n-avem chef sa ne tîrîm în pat. Avem si trei perne, tot mov si pufoase, si tot baietii le-au acaparat fara nerusinare. Nu as putea zice ca le împartim de-adevaratelea, ca ei le folosesc mai des decît noi. Daca ei dorm pe ele, noi stam lînga si ne uitam la ei [center]Uite-l si pe Sam, ca doar nu era sa lipseasca el la pozat. S-a culcat si el lînga Mike Avea dorsalul printre cele trei perne mov, din fundal Na, si mai una cu el cînd se dezmierda pe masa la soare. De ce le place pisicilor sa stea pe masa? [/center] Report
December 16, 201213 yr comment_175221 Pisicilor le place sa stea pe masa ca sa moara de ciuda aia care au fobie de microbi Si ale mele stau si dorm pe masa, chiar daca nu e nimic de mancare acolo, dorm, pe reviste...Cred ca fac si eu rost de patura din asta, ca si mie imi face pofta, darmite lor!! Report
December 16, 201213 yr comment_175287 Pisicilor le place sa stea pe masa ca sa moara de ciuda aia care au fobie de microbi tipic Zerda! ps: io intru des pe-aici, ca-mi plac matzele voastre, da' n-am vorbele la mine. ce-mi place Perla, pare aristocrata Report
December 16, 201213 yr comment_175304 Multumesc.Azi am leganat-o si eu, mi-a venit asa si ea statea cu ochii inchisi si torcea, Marco gelos a vrut s-o tina si el asa in brate dar se vede ca el era mai crispat si ea n-a mai vrut sa stea Report
December 16, 201213 yr comment_175317 Mi se pare un loc foarte bun pentru o pisica. daca e si un laptop in zona, este chiar ideal!Eu innebunesc cand mai uit la un film si-mi inchid totul ca se culca ele pe taste! Adriana, o sa vezi cu cat o legeni mai mult cu atat ii place mai tare, se culcuseste in tine si toarce. Report
December 16, 201213 yr comment_175325 Mi se pare un loc foarte bun pentru o pisica. daca e si un laptop in zona, este chiar ideal!Eu innebunesc cand mai uit la un film si-mi inchid totul ca se culca ele pe taste! da, da, si mie mi s-a intamplat sa-mi inchida calculatorul. Trebuie neaparat sa se aseze pe tastatura Report
December 17, 201213 yr comment_175389 Fetelor, este clar ca la toate pisicile le place sa stea pe masa, chiar daca le spui de fiecare data ca nu este voie acolo.Si lui Cody ii place sa fie leganat si tinut in brate exact ca un bebe, dar eu am zis ca este doar o tacaneala de a mea si tot asa imi place sa-i si cant ceva si el inchide ochii si incepe si toarce. Pup toate mustatile de baieti si fete! Toti imi sunt dragi! Report
December 17, 201213 yr comment_175449 Ia te uita ce fete frumoase (mustacioasa si ne) Evident ca pe masa e zona cea mai interesanta de stat..Maya se suie daca e fata de masa si se uita foarte mirata la mine cand ii spun ca nu e voie. "Serios mami?! De cand faci tu regulile in casa mea?!" Report
December 17, 201213 yr comment_175463 Evident ca pe masa e zona cea mai interesanta de stat..Maya se suie daca e fata de masa si se uita foarte mirata la mine cand ii spun ca nu e voie. "Serios mami?! De cand faci tu regulile in casa mea?!" Ce fatzuca dulce are, sa-i pup eu nasucul ei! Report
December 17, 201213 yr comment_175469 Asa se uita si Pisi cand o dau jos! Adica pe bune?? ma dai jos de aici?? DE CEEEE???? Report
December 18, 201213 yr comment_175630 Sper ca nu m-am ramolit si am mai pus poza, dar nu cred, ca e rarisima: salata de pisici http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1382.jpg Report
December 18, 201213 yr comment_175634 Sper ca nu m-am ramolit si am mai pus poza, dar nu cred, ca e rarisima: salata de pisici Nu, sigur nu ai pus poza, chiar nu le-am mai vazut demult pe pufoasele tale sub forma de "salata" de pisici. Dragele de ele! Sper sa reusesc sa ajung sa le smotocesc. Report
December 18, 201213 yr comment_175796 Cu ajutorul lui cuscra-mea, e si fata mea craciunita. Multumim Maya draga Report
December 18, 201213 yr comment_175799 ce draguta-i Uma! a ta si toate celelalte! Imi place ca va surprindezi patrupedele in fotografii cu niste mutritze demne de smotocit! eu daca mai dau tarcoale mult la topicul asta imi cumpar pisica ! Report
December 18, 201213 yr comment_175805 ce draguta-i Uma! a ta si toate celelalte! Imi place ca va surprindezi patrupedele in fotografii cu niste mutritze demne de smotocit! eu daca mai dau tarcoale mult la topicul asta imi cumpar pisica !Nu cumpara, adopta !! Sunt frumoase, iubacioase si-ti umplu inima de bucurie cu dragostea lor. Report
December 18, 201213 yr comment_175806 E splendida poza de la semnatura, se vede clar ca e o fetita intre doi cavaleri Report
December 18, 201213 yr comment_175808 E splendida poza de la semnatura, se vede clar ca e o fetita intre doi cavaleri Daaa Cumnatii Report
December 18, 201213 yr comment_175829 E splendida poza de la semnatura, se vede clar ca e o fetita intre doi cavaleri Daaa Cumnatii O papusa!!! Oricum suntem rude prin asociere, ca Pisi e matusa lui Mike! Report
December 18, 201213 yr comment_175841 E splendida poza de la semnatura, se vede clar ca e o fetita intre doi cavaleri Daaa Cumnatii O papusa!!! Oricum suntem rude prin asociere, ca Pisi e matusa lui Mike! Exact! Familie numeroasa Report