January 3, 201313 yr comment_178208 Si am uitat sa va arat poza cu bradul, pt.Cody anul acesta este primul an cand vede un brad adevarat, pana acum il faceam pe cel de plastic si nu il tenta. Nu a facut altceva decat sa-l miroasa. Report
January 3, 201313 yr comment_178319 Adriana, iti sta tare bine cu Perla in brate si in curand o sa le vezi dormind amandoua in acelasi cos! Mie mi-a placut intotdeauna cum arati! Pupici! Multumesc Si eu visez la ziua in care vor dormi amindoua in culcusul lui Puffy Report
January 4, 201313 yr comment_178395 Deci buletinul de stiri de la noi....vetul surprins in bine, ca nu se astepta sa fie relativ bine cum e , la ce soc a avut ...deci a fost izbit de o masina, si din pacate i s-a deplasat /detasat partea finala cu sacrumul...asa ca coada , incepe sa se necrozeze, si trebuie amputata, dar putin mai jos, ca sa nu atinga centri nervosi etc la sacrum ( anus) ...il duc luni dimineata si il opereaza in cursul diminetii.Tineti-ne pumnii stransi. Report
January 4, 201313 yr comment_178411 Ma gindeam si eu ca nu putea fi altceva decit o masina ca doar de cazut ei cad mereu in picioare. Tinem toti pumnii luni Report
January 4, 201313 yr comment_178412 Doi pumni si 16 labutze stranse!!!!Daca se reface, nici n-o sa-i pese de coada! Report
January 4, 201313 yr Author comment_178414 De pe acum ii tinem pumnii. Cu sau fara coada, nu conteaza, tot un frumos este. Sper sa se refaca rapid Report
January 4, 201313 yr comment_178432 Stella tinem si noi pumnii si laboantele. Maya acu vreun an vorbeam de o pudra care se pune peste mancarea pufoaselor ca sa previna tartrul pe dinti. Le-ai dat matilor?La Mister nu a avut nici un efect si in afara de asta starea dintilor s-a deteriorat ....atat incat am ajuns la extractie totala... Deci fetelor multa atentie la igiena dentara in special la pisoi care mananca predominant mancare uscata ... Report
January 5, 201313 yr comment_178449 Multumim de atentionare, eu de aia le dau sa mai roada cate un os ca mi-a spus o crescatoare ca le face bine sa detartreze natural dintii! Pudra de care spui n-am vazut, dar e drept ca nici nu am cautat! Stella, luni este Sf. Ion, asa ca Fiocco este in maini bune! Report
January 5, 201313 yr Author comment_178498 Clau, nu am mai luat pudra aia. Îi dau mai departe mîncare amestecata. Cum el manînca doar diferite sorturi de crantanele RC, îi amestec printre ele tot de la RC - Oral Sensitive 30, sau îi mai dau chiar o masa întreaga doar din crantanelele astea de igiena orala, dentala. Momentan arata bine. Cît o sa-l tina, nu stiu... sper însa cît mai mult, ca eu am suportat extractia mai greu decît el Deci zici ca pudra aia facut mai mult rau decît bine? Sam manînca si mîncare umeda, dar Mike deloc. Report
January 5, 201313 yr comment_178560 Fiocco, penso a te vai cat e de frumoasa, o adevarata Lady Mitzuleana mea care s-a rotunjit si dl Schatzi care doarme in fata focului(scuzati mezeria din fata, e de la lemne) Report
January 5, 201313 yr comment_178562 Stella, multa sanatate lui Fiocco! Sa se faca bine repejor, ca nu se stie cand mai am drum inspre zona aia de Europa si trebuie sa-mi tina cineva de urat noaptea.... Ioana, superbe si pisicoantele tale! Mitzi e o lady, iar Schatzi e un alintat... Adriana si tu ai o doamna! Scumpa tare Perluta! Cody e un motanel alintat si el, cat incape! Sa ne traiasca patrupezii! Report
January 6, 201313 yr comment_178678 Clau, nu am mai luat pudra aia. Îi dau mai departe mîncare amestecata. Cum el manînca doar diferite sorturi de crantanele RC, îi amestec printre ele tot de la RC - Oral Sensitive 30, sau îi mai dau chiar o masa întreaga doar din crantanelele astea de igiena orala, dentala. Momentan arata bine. Cît o sa-l tina, nu stiu... sper însa cît mai mult, ca eu am suportat extractia mai greu decît el Deci zici ca pudra aia facut mai mult rau decît bine? Sam manînca si mîncare umeda, dar Mike deloc. Maya, nu stiu daca i-a facut mai rau insa nu a ajutat in nici un fel .Miercurea trecuta i-a extras dr toti dintii pe de partea dreapta sus si jos + 1 canin si cei 4 dinti de jos in fata, in total in jur de 18-19, (asta era partea mai afectata)urmand ca intr-o luna sau poate un pic mai mult sa urmeze si restul dintilor. Nici acum nu renunta la crontanelele lui, astea fiind mancarea principala, ii dau de 2-3 ori pe zi mancare umeda de tot felul dar nu o mananca, doar linge sosul... Asa ca am un motan partial stirb...deocamdata Report
January 7, 201313 yr comment_178801 Primul gind al diminetii a fost catre stella care azi are nevoie pt motanelul ei pufos de toate gindurile nostre bune!!Curaj Stellei si sanatate pufosului mic!! Report
January 7, 201313 yr comment_178841 Ne alaturam si noi celor care ti pumnii si laboantele lui Fiocco. Report
January 7, 201313 yr comment_178885 Fiocco, tinem pumnii stransi, iubit blanos si mustacios!!!! Pentru noi o sa fi frumos oricum, chiar si cu codita ciuntita, tu sa fi sanatos!. Report
January 7, 201313 yr comment_178980 Asteptind vesti despre Fiocco Perla il ajuta pe Marco la matematica Report
January 8, 201313 yr comment_179015 Off Doamne. e aproape la fel de obosita ca mine cand faceam temele la matematica Inteleg ca Fiocco este spre bine, pe mine ma scuzati vin de la celebration! Report