Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Buna Seara Doamneleor si Pupici Mustacioaselor ,Citesc aici zilnic .. inca nu am postat deoarece recent am pierdut o pisica :D si inca nu am puterea de a vorbi sau trece peste asta ,.Acum cateva minute m a sunat o prietena care a gasit un motanel inghetat in fata blocului .E frumos torcacios curat , are aprox 5 luni , e grasun ,pare pisica de casa .. ii curge un ochi , cred ca din cauza frigului de afara .Prietena mea pleaca maine din Bucuresti pentru o saptamana .. eu nu pot sa il tin , e prea devreme si pentru mine si pentru copii .. M am gandit ca nu strica sa postez aici o poza cu " Margelatu " poate cucereste pe cineva . sau poate este cineva care este dispus sa il gazduiasca pentru o saptamana .

O seara buna si inca o tura de pupici pe mustati .

post-1502-13558657814504_thumb.jpg

post-1502-13558658157391_thumb.jpg

:rolleyes: :toothy9; :beer2: "Margelatu" Si a gasit deja casuta lui .

S tare happy ca sa rezolvat asa repede , deja incepusem sa ma simt rau ca inca nu poat lua alta mata , chiar in situatia asta .

Pupici pe mustati .

Cu ajutorul lui cuscra-mea, e si fata mea craciunita. Multumim Maya draga :rolleyes:

Ce frumoasa este poza cu Maya craciunitza! Si ii sade bine acolo intre doi craciunei!

:rolleyes: :toothy9; :beer2: "Margelatu" Si a gasit deja casuta lui .

Si eu ma bucur pentru "Margelatu", ce nume haios, sper sa-i fie bine in noua casa!

Sper ca nu m-am ramolit si am mai pus poza, dar nu cred, ca e rarisima: salata de pisici

Eu vad cum e sa primesti iubire de la un ghem de puf si iubire..dar de la 4? Esti o fericita :pupic:

Ce bine ca si-a gasit baiatul casa :pupic: Si Doremi imi pare tare rau de pierderea ta..cand pleaca un pui blanos din viata noastra, ia si o bucata din sufletul nostru...

Giorgi mersi :floare: Mi-e tare draga poza asta Craciunita (dar e cuscra-sa care se pricepe, io nu :pupic: )

• Author

Daaa :sad3: Cumnatii :pupic:

O papusa!!! Oricum suntem rude prin asociere, ca Pisi e matusa lui Mike! :pupic:

Cumnati, nepoti, matusi, verisori... familia noastra :hug:

Zerda, poti sa te ramolesti linistita. Repetarile cu pisici nu ne deranjeaza :pupic:

Dar eu nu-mi amintesc s-o fi vazut, poza.

Uma, pup craciunita! :floare: (i-am transparentizat ^_^ )

Doremi, ma bucur ca i-ai gasit asa rapid casa Margelatului.

Îmi pare rau de sufletul pierdut, si stiu cum e cînd înca nu esti pregatit pentru un nou blanos =))

Daca nu-l aveam pe Mike, nu cred ca mai adoptam vreun sufletel prea repede... poate niciodata. Recunosc... eu înca nu am depasit pierderea... deloc... stiu cum se aude pentru unii, dar pentru mine, odata cu pierderea lui, s-a dus si o bucatica din mine...

Din pacate, Mike era la fel de abatut ca mine. El nu a fost niciodata singur. A fost nascut si crescut în adapost cu o droaie de pisici în jur, apoi la noi cu Felix. Singuratatea nu i-a picat bine deloc. Acum e fericit. Are un "rost", are cui sa-i poarte de grija :71:

Cumnati, nepoti, matusi, verisori... familia noastra

iaca şi pe nepotu', cel mai simpatic hoţoman, a furat inima la toată congregaţia. cel mai tare era cînd voia treat, trăgea nişte mieunături de-ţi rupea sufletul in două, parcă n-ar fi mâncat de un an. drama kitty, ce mai.

post-1215-13559370684385_thumb.jpg

Frumos foc drama kitty :)

Maya a fost foarte guraliva de cand am adus-o acasa bebelusa, frate-su insa a mieunat deabea peste cativa ani (credeam ca nici nu stie!)...concluzia, Maya are o gama larga de miau-uri si daca vrea ceva are un Miaauuu apasat ca sa stii sa te simti sa faci ce cere...insa frate-su miauna ca un pisic mic, mic :)Miuuuuuuu :thumleft:

N-ai mai pus poze cu Parcisor de mult!

La mine cea mai vocala este Squeaky, de aia are si numele asta! Sa va zica Zozo cum vorbeste cu ea la telefon si-i povesteste diverse, de fiecare data comenteaza ceva :thumleft: !

Toate pisicile iubesc computerele de tot felul!! dorm pe unitate, dorm pe tastatura si inchid toate aplicatiile cand intind o labutza, dorm pe laptop, inchis, dar si mai mult le place deschis!!

Pisi cand era mica asa cam la 7-8 luni vroia sa joace si ea counterstrike cu fostul ! am intrat in casa si ala era aproape in lacrimi ca asta era mai rapida ca el si l-a facut sa piarda puncte!! :floare:

Pisica cu dinti si pisica fara dinti:

Ce poze frumoase! Sa pup doua nasucuri!

Aveti si pisica? Daca da, cum se intelege cu galbiorul si portocaliul?

Pisica cu dinti si pisica fara dinti:

Ce poze frumoase! Sa pup doua nasucuri!

Aveti si pisica? Daca da, cum se intelege cu galbiorul si portocaliul?

Gyorgy, sunt Rasnov.E Dora lui mama.

Canarii sunt la Ramy.

Zerda, ma bucur ca "te-am cunoscut" , eu chiar nu te stiam.Si Schatzi al meu stat la leganat.

Imi place de mor salata de pisici.

Domnu meu e un furacios, de fel inchui cu cheia noaptea usa de la bucatarie ca sare si deschide tot,dar aseara a ramas al meu la tv si a a dormit in canapea si uitat usa neincuiata.Dimineata am gasit sub brad pachetul cu paine toast din care se servise cu o feliutza :71:

Maya, asa avem si noi niste paturici,atat de inebunit e dl dupa ele, le framanta juma de ora pana se cuibareste pe ea.

Adriana, Perla e superba.

Uma, craciunita e adorabila.

Lili, frumoase pisicutele si cu dinti si fara :icon_fessee:

Defapt toate pisicile de aici sunt niste frumoase.

Eu am avut putina teama ca dl o sa sara in brad,asa ca l-am ancorat,dar nu s-a dat la globuri, nici la rontait de beteala

dl sub brad, cam neclara, ca el e tot timpul in miscare :wub:

post-479-13567154064499_thumb.jpg

si Mitzi la tati in brate

post-479-13567156192888_thumb.jpg

Ce frumoasa este Mitzi!!!

Si Pisi a mea mananca paine daca prinde!