Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Decoratia de Craciun de pe geam :-*

post-4-13550042672298_thumb.jpg

Vreau si eu decoratie!!! Am primit de Mos Nicolae un medalion cu o pisica, si cand i-am zis lui mama ca am primit o pisica a sarit ca arsa, VIEEEE??

Zic, nu mama, un medalion! Astia ma cred in stare sa mai iau o pisica! :angryfire:

Las' ca o fac si eu pe Cafe craciunitza ca ar da bine pe rosu sau verde!

Adriana, e superba pufosenia ta :)

Si eu am vesti bune: Snowbell, pisoiul de Angora pe care l-am gasit asta-vara a fost adoptat :) :)

I l-am oferit asta vara unei colege care lasase o pisica in state si-i ducea dorul, dar n-a putut sa-l ia atunci, nu statea singura. Acum cateva zile, s-a mutat singura si m-a contactat sa ma intrebe daca-l mai am. Am pus-o in contact cu cei de la asociatia de protectie a animalelor si-au finalizat actele in 3 zile. Vineri a venit si l-a luat, iar sotul meu e suparat foc :) (el ar fi vrut sa-l pastram, da' eu n-am fost de acord sub nici o forma).

Cu mamica lui cea noua

post-30-13550482194093_thumb.jpg

post-30-13550482362508_thumb.jpg

In drum spre casa:

post-30-1355048274766_thumb.jpg

post-30-13550484156822_thumb.jpg

Ma bucur tare mult pentru amandoi si am inima impacata ca pisoiul va avea o viata fericita si va fi rasfatat.

Eu nu te iert decat daca mai pui poze cu frumosul pufos!!Ma bucur ca a avut noroc, sa stii ca si eu m-am gandit la el si i-am tinut pumnii!!

Uite-aici, Zerda:

post-30-13550600424358_thumb.jpg

post-30-13550600532007_thumb.jpg

post-30-13550600609304_thumb.jpg

post-30-13550600792844_thumb.jpg

post-30-13550600925784_thumb.jpg

Siun botic negru:

post-30-13550603185253_thumb.jpg

post-30-13550603324325_thumb.jpg

Si-o fatzuca turtita:

post-30-13550603569388_thumb.jpg

Ma bucur tare mult pentru amandoi si am inima impacata ca pisoiul va avea o viata fericita si va fi rasfatat.

Ce bine ca s-a terminat cu bine :)

Multumesc de complimente si va mai fac cadou una

post-4-13550603979226_thumb.jpg

Vaaaaa, ce frumusete rasfatata :love7: :71: :71:

Cami ma bucur pentru domnisorul pufos :love7:

Adi, asa sta si a mea sub copac, pe 'fustita'

Cami ce ma bucur ca blanosul a ajuns intr-o familie iubitoare,desi si eu l-as fi pastrat:))

Adriana, e frumoasa rau Perla.

Noi ,adica Mitzi a intrat pe programul de iarna, nu mai iese afara asa mult si se vede,iara s-a rotunjit,daca-i dau un bobarnac se rostogoleste.Pare mai grasuna,dar la kilograme n-are decat 4,5.

Dl. Schatzi in schimb dimineata face poteca, vrea afara.Ieri a trezit-o si pe mama deschizand usa de la dormitorul unde dorm ai mei.Apoi a venit la mine.

Al meu sot a zis ca ziua nu-l mai lasa sa doarma ca sa doarma si el normal noaptea, nu sa circule pe afara.Ca el incepand cu 3-4-5 dimineata incepe sa ceara afara.

Azi dimineata dupa ce a fost afara s-a ghemuit langa mine,asa de bine era as fi dormit pana tarziu cu el,dar din pacate a trebuit sa plec.

Merci pentru dedicatie, pup-o si pe Nera ca n-am vazut-o de mult si pe boticul turtit!! :love7: :71:

Cami, si eu ma bucur pt.Snowbell, sa fie fericit si iubit! Si are o burtica buna de scarmanat.....

Pupici si lui taciunelul tau si boticului turtit cu ochii de chihlimbar!

Decoratia de Craciun de pe geam :floare:

Adriana, este frumoasa foc, are si nasucul roz cum imi place mie sa aiba blanoasele si are asa ceva de o adevarata "lady" in ea!

Multumesc de complimente si va mai fac cadou una

Sa inteleg ca aici pazeste pomul de Craciun?!?!?! :floare:

Decoratia de Craciun de pe geam :hug:

post-4-13550042672298_thumb.jpg

Pupam mutatile de printesa frumoasa.

Adiana sa va bucurati multi ani de ea si ea de voi :hug:

Adriana, e superba pufosenia ta :-*

Si eu am vesti bune: Snowbell, pisoiul de Angora pe care l-am gasit asta-vara a fost adoptat :hug: :hug:

Cu mamica lui cea noua

post-30-13550482194093_thumb.jpg

:-* pentru ca i-ai gasit o casa buna unde va fi rasfatat.

Pupacim si restul de botosi frumosi

Pe bune o leagana?!? Ca si eu o legan pe Pisi cand ma uit la televizor si mi-am pus problema uneori ca poate nu-i place, dar daca nu pleaca inseamna ca nici n-o deranjeaza!

In fine, a crescut mult Marco!

Pai si eu tot putin, dar nu fac asta cand sunt straini de fata ca un coleg m-a apostrofat, mai bine-ti faci un copil sa-l legeni! Dar Pisi sta intinsa pe picioarele mele si toarce.
Era sa spun eu unde l-am trimis! dar ex-sotul a fost si mai drastic, aia a fost ultima data cand a intrat in casa noastra!

Si eu legan pe Maya in brate si au ras altii de mine si pe mine si Maya ne-a durut in papuci :biggrin:

Adi, ce mare e Marco :occasion15:

• Author

Cami, ma bucur pentru bulgaras de pufulete, ca i-ai gasit o mami buna. Cred ca mi-ar fi fost greu sa-l dau.

Adriana, Perla e o diva, iar Marco un barbat! :biggrin:

Pisoii mei se lasa leganati de numa. Fiecare în alt fel, dar leganati sa fie. Lui Felix îi placea în brate, tinut ca un bebe cu capul în sus pe brat sau rezemat de piept si leganat într-o parte si cealalta si chiar sa-i lalai ceva sau sa-i soptesc în urechi. Cel mai mult îi placea sa fie leganat de mine. Lui Mike, cel mai bine îi place leganatul pe pat sau în brate cu capul rezemat de umar. La leganat o prefera pe Denise. Sam poate fi leganat oricînd, oricum, oriunde si de oricare dintre noi. Pe picioare, în brate, culcat, sculat, plimbat, pe loc... în orice pozitie. Îi place enorm sa fie leganat, chiar zgîltîit si scuturat! Usor bineînteles. Tre' sa-l filmez, sa nu credeti ca traumatizez baiatul :)

La noi e frig, e zapada poleiata, azi dimineata a poleiat. Sam abia ca iese din casa. Mike adora iarna. Cu toate ca nu sta mult afara, maxim 20 minute, iese destul de des în comparatie cu Sam, care iese doar cînd face în pantaloni. Nu vor sa faca în casa daca au acces afara. Daca închid clapita si pun litiera însa, n-au încotro.

Pe Sam vi l-am tot aratat, ca el e mereu prezent. Azi vi-l arat pe Mikiduta :)

[center]Am fost cu Mike la joaca. S-a tavalit în zapada, lua zapada în labutele din fata si voia s-o prinda cu dintii... era ca un copilandru!

Cînd am plecat în casa, s-a suparat. Sa mai zica careva ca pisicile n-au expresie pe fata! :D

post-5-13555578200916_thumb.jpg

Dupa 5 minute a intrat si el, a venit la iubit!

Barbatoiu lu' mama :occasion15:

post-5-1355557841924_thumb.jpg

La scarmanat.

post-5-13555579213906_thumb.jpg

La mîngîiat si pupat ochisorii.

post-5-13555578958761_thumb.jpg

Si apoi la nani de voie buna http://www.gif-paradies.de/gifs/smilies/2d_schlafend/schlafend_smilie_0055.gif

post-5-13555579493411_thumb.jpg

[/center]