December 28, 201213 yr comment_177349 Vai,vai, vai. Ce de frumuseti pe aici. A pus cineva mai sus un filmulet cu renumitul Maru nu am putut sa nu ma uit la 4 episoade cu el, si mai sunt de vazut. Report
December 28, 201213 yr comment_177398 La noi sunt mai probleme cu fiocco Imi pare rau! Sper sa-si revina repede! Asteptam vestile bune! Report
December 28, 201213 yr comment_177403 Alte probleme cu Fiocco??? Sper sa-i fie mai bine pana cand imi raspunzi! Report
December 29, 201213 yr comment_177406 STElla....sanatate mult pufosului iubit!Oufff.......da ce mai are rana nu s a inchis? Report
December 29, 201213 yr comment_177408 V-am zis ca duminica disdemorgen , am dat cautare cu gogu sa caut vetul de garda, si mi-a iesit un singur nr, am tel, ala a zis ca era la juma d ora de satul meu in masina...ok, ca pretul e foarte piparat ok...a vazut pe fiocco, l-a palpat etc ...si ne-a zis ca ii face o injectie de antibiotic , sa-i dam de 3x/zi antibiotic picaturi, etc etc...ca e ok, doar ca probabil a facut un abces la glanda anala si a spart...et voilàsi sa venim la o saptamana la control...am zis merci dar am vetul nostru, care se ocupa de el, blabla...eu luni dim am tel la vetul meu, care nu lua decat urgente, i-am explicat fetei ce si cum...a zis ok sa vina vineri dim cu el la control.Eu nu eram acasa, ca am fost plecata doua zile la o prietena , l-a dus vale cu taicasau...si vetul nostru, cum l-a palpat, a zis..aii a avut un soc, ori o masina ori altceva, si are coada rupta la capatul coloanei, si nu mai poate controla caca....i-a dat inca antibiotic, plus diverse pomade, si a zis ca sa vedem ce si cum, ca eventual il poate opera sa taie coada, dar ca nu mai recupereaza controlul...sau sa-l adormim.Va dati seama ce e in casa....el saracul pare mai bine, au reluat rvous pe 4 ian , se duce la litiera, dar mereu ii ramana ceva la fund si trebuie curatat,important e ca el sa nu sufere; mie mi se rupe inima cand il vad asa blegutz si mai mult culcat, el care era mereu sa iasa afara , sa alerge....in fine, nici nu se pune discutia sa il adormim; sa vedem cu evolueaza situatia Report
December 29, 201213 yr comment_177416 Ouff imi pare rau stella...trebuie salvat dragul de el!Sunt alaturi de tine!!!!! Report
December 29, 201213 yr comment_177421 Imi pare asa de rau de el!!!!!! Dar radiografie i-a facut??? ca asa se vede cat de rau a fost afectat!Poate totusi isi revine dupa tratament, daca trebuie taiata coada, trebuie, numai sa nu mai fie asa de bleg, pe mine asta ma ingrijoreaza!!! Report
December 29, 201213 yr comment_177427 Of, Stella, ce rau imi pare de Fiocco ca sufera asa de tare! Din cate stiu de la vet in situatii de astea, din pacate se amputeaza coada. Si Cody a trecut printr-o situatie asemanatoare si dupa un consult amanuntit nu a mai fost nevoie, dar daca trebuia si altfel nu s-ar fi vindecat, am fi fost de acord. El a cazut de undeva direct pe coada si tot asa bleg statea si cu coada balanganind pe langa el. Trist!Sunt alaturi de voi, Stella, tin pumnii stransi sa fie totul bine in favoarea baiatului! Report
December 29, 201213 yr Author comment_177433 Sper din tot sufletul sa se faca bine, dragul pufulete Stella, dar daca se duce la litiera, înseamna ca totusi are macar putin control. Adica simte el ceva ca îi vine, nu? Ca altfel ar face în somn, în timp ce merge... Poate o radiografe clarifica exact situatia si se vede clar cum sta treaba cu ruptura/daca a fost lovit, etc... Offf, doamne. Sper sa se recupereze Report
December 29, 201213 yr comment_177472 Offf dragul de Fiocco. Sper sa se faca bine cat de repede. Report
December 31, 201213 yr comment_177816 Eu cred ca animalele in general au o putere de refacere extraordinara.Hai Fiocco! Report
January 1, 201313 yr comment_177946 Stella ce face Fiocco? Voi n-aveti idee cit de bine am inceput noi ziua de azi daca ar fi tot anul asa, ar fi fericire maxima, am facut pasi enormi Report
January 1, 201313 yr comment_177961 Adriana, e relativ bine, dar coada e out total ...sa vedem ce ne mai zice vetul vineri. Report
January 1, 201313 yr Author comment_177963 Stella ce face Fiocco? Voi n-aveti idee cit de bine am inceput noi ziua de azi daca ar fi tot anul asa, ar fi fericire maxima, am facut pasi enormi Pai... hai, povesteste! Bine va mai sta, voua, fetelor casei! Stella, pupam Fiocco Lili, o frumusete Dora Two Report
January 1, 201313 yr comment_177964 Cum stella, coada e out total?? Sa vedem ce zice vetul!!! Ce dragut tablou de familie ai Adriana! Report
January 1, 201313 yr comment_177966 Stella , "Salata mea de matze" ,tine pumnii pentru refacerea lui Fioco .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Adriana , Tu esti acolo intre animale ,ca in gradina raiului .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gifNumai pace si liniste........Zen .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
January 1, 201313 yr comment_177968 Stella, refacere rapida lui Fico.Rau e cand sufera blanoasele noastre. Adriana, ce tablou frumos, iar tu intineresti Lilli, frmoasa Dora. Eu aseara am fost curioasa cum reactioneaza matzele la bombe.Dl. s-a speriat putin cand am deschis noi usa sa ne uitam la artificii,da in rest cuminte.Domsoara a dormit dusa pana pe la 1 apoi a vrut afara si a stat pana dimineata. Mama se minuneaza de fiecare data cand il vede pe dl cum doarme cu cracii in sus si ii face poze.Aseara dormea langa mine cu cracii in sus si limba scoasa.De multe ori se ridica mama din canapea si el o urmareste si-i ia locu si se intinde el.Cand vine mama inapoi si se aseaza el o impinge cu picioarele. Report
January 1, 201313 yr comment_177979 Multumesc Ioana, eram nefardata, nearanjata, de putin trezita ... Eu eram pe divan la program de dragoste cu Perla, Stefano a venit sus cu Puffy si cind deschide usa are doar timp sa zica Pericol in secunda urmatoare Puffy e linga mine, initial s-a dus inainte ca din pusca apoi m-a vazut pe divan si mai apoi a vazut-o si pe Perla asa ca mi-am zis hai sa vedem cum merge. Perla ca de obicei o ignora, Puffy insa s-a agitat dar putin, a fost foarte foarte cuminte, a incercat sa se apropie dar o respingeam eu, Stefano o mingiia si pe ea, se smiorcaia un pic apoi s-a resemnat si parea relaxata dar era foarte atenta, sa fi stat noi asa pret de vreun sfert de ora, Stefano ne-a facut poze, pina cind Perla a vrut sa coboare si s-a rupt magia Eu azi noapte am fost agitata la maxim ca nu stiam ce sa fac cu Perla pentru ca e foarte speriata de zgomote, din fericire s-a dus pe picioarele mamei cu ea in pat si doar ciulea cite un pic urechile dar a stat linistita, am tras o mare rasuflare de usurare. E drept si ca nu prea au fost zgomote multe, cele care erau se auzeau in departare. Eu in schimb le-am inchis iesirea azi noapte si lui Perla si lui Rosi pentru ca mi-era teama ca daca sunt iesite si le prind bubuiturile pe undeva se sperie pentru ca s-au mai auzit noaptea de citeva ori.Puffy dormea de n-avea aer, fusesem ingrijorata si pentru ea ca pentru prima data in viata ei s-a speriat astavara cind o pereche de nebuni au venit noaptea la 12 in parcarea de linga noi si au facut citeva bubuituri. Din fericire a mers totul bine. Report
January 1, 201313 yr comment_177986 Adriana, cat ai mai slabit Scuzati de off, eu te-am vazut recent si vad diferenta. Ce armonie la voi! Fetelor, Dora e o pisica exceptionala.Ca toate pisicile.Stiti voi.Aseara am gasit-o pe Dora in pat cu Manu.Dormea la picioarele ei.Noi ne-am intors de la chef pe la 3.E prima oara cand o las pe Manu ca sa ma duc sa ma distrez.A ramas sa doarma cu mama.A zis ca daca sta Dora cu ea, nu ii e urat singura in camera..Doar am lasat-o pe labute bune. Report
January 1, 201313 yr comment_177988 Doar am lasat-o pe labute bune. Adica Dora e pe post de babbysitter Mersi eu nu ma vad, da-s multumita Report
January 3, 201313 yr comment_178177 Stella, si eu tin pumnii stransi pentru Fiocco, trebuie sa fie bine si vet-ul sa spuna ca este totul in regula si sa redevina acelasi blanos cu coada pe sus! Adriana, iti sta tare bine cu Perla in brate si in curand o sa le vezi dormind amandoua in acelasi cos! Mie mi-a placut intotdeauna cum arati! Pupici! Eataly, acum am inteles ca sunteti acasa la Rasnov si Dora este o dragalasa si o buna babysitter! Si blanosii mei au reactionat urat la bombe, Cody s-a ascuns sub pat si a mai iesit dupa vreo 2 ore si cu Ursula a fost mai complicat, plangea si tremura toata, am adus-o in bucatarie, unde mai sta iarna si de abia spre dimineata s-a linistit. Si anul trecut a fost la fel. Cody al nostru a avut parte de o mica sedinta foto.In patul fratziorului: In lada patului: Cu papion: Plictisit deja: Mirosind florile: Report