January 16, 201313 yr comment_180662 imi place aerul superior al Ritei cand am avut primul canar, nu prea stiam cum sa ne purtam cu el. asa ca-l luam cu noi cand plecam de-acasa ptr vreo zi. asta e un stres f mare ptr pasarile de colivie, dar noi nu stiam. Si l-am luat la cumnata-mea, mare iubitoare de pisici si posesoare de Nora - o birmaneza simandicoasa.cum Ciupu era in colivie, si deci asigurat, cum era f obisnuit cu pisicile neagresive - fostul stapan detinea si una bucata matza - l-am plasat pe-o comoda in hol. Nora ii tot dadea tarcoale, avea ea ceva de-mpartit cu niste vrabii din nucul de la fereastra si mi-l asocia pe bietul Ciup cu una dintre dusmancele ei. S-a apropiat usor, noi supravegheam scena, si-a lovit cu labuta colivia. Care s-a rasturnat in capul ei, pogorand si-o ploaie de seminte totodata.pai ce credeti? A mai iesit Nora de dupa bibloteca cateva ore cat am stat noi acolo? Pas! si nici la vrabiile din nuc nu s-a mai dat, a ramas, saraca, cu ceva sechele. Dar nici noi n-am fortzat norocul lui Ciupu cu inca o intrevedere. Report
January 16, 201313 yr comment_180674 Moatza, astia doi chiar stau unul langa altul nu au nici o treaba, dar daca cumva Cody incearca sa se apropie mai tare de Ritu, atata ii trebuie! dumnealui se infoaie in pene si il ataca cu ciocul. Figura de motan, da urechile pe spate, se retrage si o zbugheste. Asa ca ai zis bine aia cu "aerul superior"! Report
January 16, 201313 yr Author comment_180709 Streseaza pasarea mîrtanul, mah Gio, mah! [center]Cîndva, ori 'nainte, ori dupa Craciun, nu mai stiu, faceam si eu ceva, asa ca sa nu stau degeaba Dupa ce am curatat niste morcoji, bio ovcors, am plecat în camara dupa oloi virgin. În drum spre camara am facut o scurta vizita prin camera odraslei, certat copchilu dezordonat(doamne fereste, apara si pazeste, va jur ca n-ati vazut copil mai dezordonat decît al meu!),pus la facut curatenie! ... si cînd m-am întors la treaba, fara oloi ca uitasem de el, iaca ce facea mezinul familiei pe masa. Era deja pe gata cu frecatul, linsul si mîncatul de coji de morcovi http://www.youtube.com/watch?v=RGUn6dLAhxs Azi, dupa ce m-am întors din oras am gasit baietii mei în pat, printre perne bineînteles Se dragaleau ei asa, dar pîna am gasit eu telefonul în geanta mea aia babana, Mike s-a întins, iar Sam i-a mai tras o tura de saliva peste cap si urechi lu' frate-su si gata... http://www.youtube.com/watch?v=W9mNfdrr8Gc Am mai stat eu putin lînga ei, ma gîndeam ca doar-doar îi mai apuca dragaleala, sa fac si eu un film ceva, dar Mike a inceput a sforai, iar Sam s-a culcat cu capul pe genunchiul meu (de sub plapuma ) Asa m-as fi culcat si eu lînga ei... [/center] Report
January 16, 201313 yr comment_180727 Fetelor transmiteti pupici din partea noastra blanosilor . Si acu' sa va arat cum face omul atac de imima : decopera pictura abstracta cu vopsea alba pe parcheul din dormitor Si faptasii care s-au jucat cu un bidonel de vopsea mana l-au daramat de la locul lui si in contact cu gresia s-a spart, asa ca dansii si-au bagat laboantele in respectiva vopsea si m-au pictat parchetul Report
January 17, 201313 yr comment_180757 E si ei mici si neastimparati!Ei ce nu poti schimba parchetul???? Report
January 17, 201313 yr comment_180763 Si acu' sa va arat cum face omul atac de imima : decopera pictura abstracta cu vopsea alba pe parcheul din dormitor si care-i treaba? mie mi se pare ca se asorteaza cu covorul! Report
January 17, 201313 yr comment_180773 Maya, este dulce foc Sam "Bugs Bunny"! Si frate-sau "burticosul"! Pupici pe mustatile lor!P.S.: Daca la Denise in camera este dezordine, inseamna ca nu ai vazut camera lui Alex! Report
January 17, 201313 yr comment_180775 Si acu' sa va arat cum face omul atac de imima : decopera pictura abstracta cu vopsea alba pe parcheul din dormitor Ai vazut cum "faptasii" ti-au facut de lucru, asta in cazul in care nu aveai ce face si te plictiseai! Report
January 17, 201313 yr comment_180880 Imi e atat de lene ca-mi cade fundul de pe spatar, oare de ce?! http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1428.jpg Report
January 17, 201313 yr comment_180885 De sanchi Clau, asta-mi aminteste de cand soacramea a vopsit terasa cu o *sublima* culoare turcuoaz , pisica pe care o aveam pe atunci ( Pussy) a facut o incursiune pe terasa, si apoi foarte tacticoasa, si-a pus *amprentele ...jde amprente, pe un covor chinezesc al soacrei (in culori tandre si deschise....cceea ce nu a ameliorat relatiile soacrei cu neamul pisicesc ...caci ea spunea ( si spune) mereu ca doar pisicile de plush sunt faine ca nu fac mizerie .de altfel Pussy o detesta cordial, si de cate ori putea *arunca* cu papucii de la etaj peste soacra ( parol ca nu eu am invatzat-o )...si se certau in parte ..... Report
January 17, 201313 yr comment_180893 Moata ala nu-i covor, e pomul lui Mister de ascutit gherele + dormit . Am renuntat la covoare de mult. Mister si covoarele = baba si mitraliera. Naiba mai scoate tot parul din ele... , Mai ales ca are un fir de par afurisit care se incarliga in tesatura Cu parchet e muuult mai simplu.Georgiana spre norocul meu si al lor am fost singura acasa si am putut sta cu fundul in sus juma de ora ca sa curat cu servetele umede urmele. Noroc ca am vazut inainte sa se usuce prea bine vopseaua . Pe barbata-miu l-au apucat caldurile cand a vazut pozele Stella matoasa respectiva merita tot respectul :) Report
January 17, 201313 yr comment_180896 Eu tot strang covoare,le elimin, dar ma trezesc cu mosteniri!!! Eu sunt foarte fericita fara covoare, de ce nu ma intelege lumea!! La blana lui Veve, numai covor ii trebuie sa ma aduca la pragul exploziei! Report
January 18, 201313 yr comment_180907 Pussy era o mare figura si o superba tricolora maidangista Report
January 18, 201313 yr comment_180912 Asa e si Pisi a mea, ta-su sigur a fost un cotoi de cartier mitocan, ca de la el a mostenit atitudinea!! Mama ei era de rasa, dar iesea in curte si-a prins-o domnul cotoi, rezultat 4 tomberoneze! Ca ceva din mostenire a primit si ea, i-a transmis-o lui Cafe care e ca bunica-sa, neagra si catifelata! Spre deosebire de Veve care este pufoasa, dar nu are blana asa de catifea!Dar la atitudine n-o bate nimeni pe Pisi! Cred ca pisica asta mi-a fost scrisa in stele sa ajunga la mine! Cand se urca la cineva in brate neinvitata, cand se pisiceste pe langa cineva, e cel mai tare test de personalitate din Europa! Si cand se fereste de cineva, sau eventual il ataca, la fel!Aveam o asa zisa amica iubitoare de pisici Pisi n-o placea deloc, pleca de langa ea, se ducea in alta camera! La un moment dat cand ea a insistat, a zgariat-o! La ceva vreme s-a confirmat faza cu " asa zisa" Pisi a stiut din prima! Report
January 18, 201313 yr comment_180915 Imi e atat de lene ca-mi cade fundul de pe spatar, oare de ce?! Doar nu vrei sa spui ca este vina mustacioasei, este vina spatarului! Report
January 18, 201313 yr comment_180950 Acum am aflat din presa ca ieri , 17 ianuarie, a fost Sf.Anton, ocrotitorul animalelor. [b]De ziua Sfantului Anton, protectorul animalelor, spaniolii au facut cozi la biserica cu hramul acestuia. Caini, pisici, papagali, pesti si alte animale au fost stropite cu apa sfintita si binecuvantate de preot. Potrivit traditiei, dupa ce sunt binecuvantate, animalele mananca un fel de paine sfintita, similara anafurei. Se considera ca dupa acest ritual, animalele vor fi ferite de rele pe tot parcursul anului.[/b] Report
January 18, 201313 yr comment_180954 Ar fi fost frumos sa fie si la noi la fel. Inainte sa ma mut a venit popa cu botezul unde stateam inainte, a dat el cu apa sfintita si se uita ingrozit ca iesisera pisicile sa vada cine a venit!Remarca de om prost: Sper ca mai dati din pisici, sunt asociatii, sunt adaposturi! M-am uitat la el ca la desene animate si nu i-am dat bani! Eu am zis, care se leaga de pisicile mele este un om mort! Cel putin pentru mine nu mai exista! Report
January 18, 201313 yr comment_180961 Ar fi fost frumos sa fie si la noi la fel. Inainte sa ma mut a venit popa cu botezul unde stateam inainte, a dat el cu apa sfintita si se uita ingrozit ca iesisera pisicile sa vada cine a venit!Remarca de om prost: Sper ca mai dati din pisici, sunt asociatii, sunt adaposturi! M-am uitat la el ca la desene animate si nu i-am dat bani! Eu am zis, care se leaga de pisicile mele este un om mort! Cel putin pentru mine nu mai exista! Dar ce-i veni, Doamne iarta-ma! Inseamna ca nu iubea animalele, deci om rau, in viziunea mea. Cum adica sa le dai la asociatii sau adaposturi, dar ce decidea el! Si la noi a venit preotul cu botezul si i-au placut toate jivinele mele, care i-au iesit in intampinare, nici nu se putea altfel! Report
January 18, 201313 yr comment_180964 O fi fost felinofob, o fi vazut-o pe Cafe, pisica neagra si diabolica eu stiu ce era in creierul lui mic, care statea lejer in capul lui mic??? Pana la urma Dumnezeu a facut toate animalele, eu zic ca nu trebuia sa se manifeste asa! Adica eu daca vad un sarpe sar 3 metri in spate si nu m-apropii de el, dar nu m-apuc sa-i zic omului sa-l dea la petshop! Ca nu-mi place mie e una, dar el cica intra in casa ca reprezentant al unei institutii care promoveaza pacea si iubirea! Report
January 18, 201313 yr comment_180968 Apropos de sarpe, am auzit ieri o poanta:Cica unul se plimba prin oras cu un crocodil in brate. Il opreste un politist: Domnule, se poate! Cum mergeti prin oras cu crocodilul in brate! Duceti-l la gradina zoologica!Omul raspunde: Auziti, domne! L-am dus si la film, si tot nu i-a placut! Report