January 24, 201313 yr comment_182011 Gio, ce bulane de atlet are Cody! Zici ca-i cal de fuga Maya, unde ai vazut tu ca Cody are bulane de atlet! Este un lenes si jumatate si doarme toata ziua. Report
January 25, 201313 yr Author comment_182078 [center]Egal ce pernute, paturici si cosulete au, niciuna dintre astea nu le place asa mult ca florile astea. Asa ca le mut în functie de unde ne aflam, ca ei sa doarma sub observatie Nu, deci nu-i tin eu sub observatie, dar lor le place sa naneze în prezenta noastra.Aici lînga mine pe canapea. Deja nu mai are importanta care perna a cui este. Totul se împarte. [/center] Report
January 25, 201313 yr comment_182087 Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! si io-i doresc la fel nenorocitului! voi stiti, io am canar, nicidecum prieten cu vreo matza, dar n-as putea nutri vreo rautate ptr niciun sufletel.avem o turma de caini carora le cumparam mancare, omu' ii duce si la doctor, si nu-s ai nostri. dar daca s-au aciuat pe-unde avem si noi drum, cum sa-i lasi de izbeliste? ma intristeaza tare mult rautatile astea. continuati cu matzele, eu asist Report
January 25, 201313 yr comment_182132 Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! Poti sa ma adaugi si pe mine la lista de " prosti " in cazul asta . Eu nu i as sparge geamurile , as cauta capcane de usi si i le as pune doar un pic iesite de sub portiera masinii .. sa fie just!Saw e mic copil pe langa ce le as face eu astora .. ca tot zicea cinva de scenarii de filme de groaza. Mi se rupe inima cand citesc despre pisicute abandonate sau blonave .. dar genul asta de tortura .. saracul pisoi , saraca stapana .. In rest cate 2 pupici la toate mustatile de aici .. cum am mai zis , nu postez dar va citesc zilnic si cunosc si iubesc fiecare blanita in parte . Ps. ca intotdeauna , pe Cody Alain Delon un pic mai egal . Report
January 25, 201313 yr comment_182203 Amendat a fost... dar cui îi mai ajuta?... Legea franceza pedepseste cruzimea fata de animale pîna la doi ani de închisoare si 30.000€. Cum asta e recidivist, ar lua maxim. Report
January 25, 201313 yr comment_182204 Am vrut sa zic si eu asta, chiar si la noi exista o lege care pedepseste cruzimea fata de animale! Dar trebuie cineva sa puna in miscare toata roata anchilozata! Report
January 25, 201313 yr Author comment_182208 Amendat a fost... dar cui îi mai ajuta?... Legea franceza pedepseste cruzimea fata de animale pîna la doi ani de închisoare si 30.000€. Cum asta e recidivist, ar lua maxim. Sincera sa fiu nu stiu ce spune legea în cazul recidivarii, mai ales ca acest caz era înca în desfasurare (între vecini) de anul trecut, cînd se prinsese motanasul pentru prima data în capcana aia. Ce stiu sigur, e ca nu e voie nici în gradina proprie si personala sa pui o asemenea capcana. Sper sa-i dea de sa nu mai poata duce!!! Daca nu ma însel la voi si pentru ne-adunatul rahatului de catei se dau amenzi mai frumoase. Legi sînt si aci, dar nu stiu cum si cît se pun în practica, ca la cît se rahatesc cateii pe cararuia si pe lînga portile noastre, ar face statul bani, daca ar sta la pînda La noi, îi doare în cur pe plimbatorii de cîini. Pe vremuri erau chiar automate de pungulite pe strazi, dar acum nu mai sînt. De exemplu în fata portii mele de la gradina, muuulti cîini se kk. Noi locuim la marginea padurii, ne desparte o cararuie... si cîteodata daca iesim pe întuneric, mai calcam Stapînii lor nici macar nu au atîta jena sa-i plimbe cu lesa pe partea cu padurea, ca acol' de si-ar face treaba, nu ar fi asa nasol. Azi a trecut o tanti cu patrupedul care si-a facut treaba, nu chiar în drept cu poarta, dar juma de metru lînga. Denise a iesit ca furtuna pe terasa si a zbierat dupa femeia care pleca. Prima data s-a facut ca nu aude, iar nebuna de fiica-mea a început a zbiera dupa ea, de au mai iesit doi vecini afara Jenata, femeia a scos un servetel ceva si a luat rahatul, si l-a aruncat în padure... Totusi mai exista si oameni corecti, care umbla cu punguta dupa ei. Gretos, stiu... dar aveti idee ce rahat face un cîine mare? Cît o balega Report
January 25, 201313 yr comment_182209 Maya, esti mortala! Imi plac grasunii tai de numa! si nu numai ei, imi place Mister tare de tot cu fatuca aia "bosumflata".Acum 7 ani, o vecina de-a mea i-a dat catelei mele o aripa de pui cu soda caustica, dupa ce ma/ne amenintase in repetate randuri. Cateaua nu a mai putut fi salvata, desi am adus veterinarul si s-a incercat tot ce-a fost posibil, a murit sub ochii mei in chinuri, noi tot speram ca isi vor face efectul injectiile facute, dar nici o sansa. Nu existau amenzi si pe nimeni n-a interesat istoria, doar pe prietenii mei, care au terorizat familia criminala... le-au dat pana si foc la usa, le-au spart geamurile in repetate randuri, stiu ca nu e frumos, dar m-am bucurat atunci. Vecinii aia au fost niste teroristi si cu copiii din bloc, frate-meu era speriat de moarte de "nenea nasosul"(avea nasul cat un cartof mare si stricat). Ador animalutele, acasa am avut pisici, gramada:) si 4 o data, maica-mea nu ma lasa, dar le aduceam acasa, le tineam ascunse cat puteam si dupa aia imploram mila pentru ele. De caini nu m-am mai putut atasa, dupa ce mi-a murit ciobanescul, a adus maica-mea un dalmatian, dar nu l-am putut iubi, mi-a fost teama. Report
January 26, 201313 yr Author comment_182332 Azi i-am furminat pe baieti, dar doar partial, ca ei au adormit în timp ce eu i-am "chelit" Ma gîndeam ca se supara pe scula asta cu dinti ascutiti de metal. Le-am facut cunostinta cu ea, au mirosit-o. Mike nu s-a lasat impresionat deloc, Sam s-a uitat chiar urît la ea, fara nici macar sa-l ating. Pentru ca Mike, cum spuneam, nu prea arata pasionat de noua perie, a plecat sa crontane ceva. În acest timp am început a-l mîngîia pe Sam cu dintii fierosi. Pe cît de urît s-a uitat la început, dupa primele doua miscari s-a trîntit pe-o parte, si dupa înca trei perieri mai ca nu tipa de placere. Tre sa-mi fac griji? Spre deosebire de Mike, care adora periatul cu tot felul de perii - de la alea cu peri naturali pîna la alea cu dinti de metal (dar diferite de Furminator), manusi cu sfîrculete cauciucate, etc, etc... Sam, cam fuge de periat. Acum era trup si suflet cu Furminatorul. L-am furminat si pe cap, sub bărbie, chiar si peste musteti. Îsi dadea ochii peste cap de placere. Nu înteleg de ce reactioneaza asa la "peria" asta... Pe Mike l-am furminat mai putin, dar i-a placut si lui. Nu a fost asa încîntat ca frate-su, dar a stat fara probleme. De obicei trebuie sa alerg cu periile dupa el, apoi alearga el dupa mine sa-l mai periez... avem si noi ritualele noastre Chiar daca mereu i-a palcut periatul, îi place sa si mearga cîte putin în timp ce-l perii. Cel mai misto e de periat în gradina, doar ca acum ne-ar îngheta mucii afara. Dar cînd permite vremea, eu ma asez în mijlocul gradinii pe iarba, iau gentuta cu tot felul de scule de periat, si îl perii, el mai pleaca 1-2 m de lînga mine, apoi vine înapoi la periat, si tot asa. Acum îi era somn, asa ca l-am lasat sa doarma. Îmi închipuiam ca o sa flocai toata casa, dar nu s-a întîmplat asta. I-am periat chiar pe canapea. Cum se umpleau dintii cu blana moarta, cum îi dadeam drumul din perie în punga pe care am pregatit-o lînga mine. Modelele noi au "limbuta" aia deasupra cu care se împinge automat parul din perie. Abia astept sa-i fruminez ca lumea. Acum îi las sa doarma Report
January 27, 201313 yr comment_182392 Si Maya se lasa "furminata" dar mai mult in zona capului - cand e vorba de corp, trebuie sa droghez fata cu un pic de iarba La noi se lasa cu fuiori de blanita, parca pierd juma de matz Report
January 27, 201313 yr comment_182446 Gretos, stiu... dar aveti idee ce rahat face un cîine mare? Cît o balega Un unchi de-al meu, ramanand masca dupa "opera" lui Boxie.... da' pe-aici a trecut un urs?????? Report
January 27, 201313 yr comment_182483 Are cizmulite albe, manusi albe, mustacioara alba!! Motanul incaltat direct!! Report
January 30, 201313 yr comment_182895 e gata cina? Ahhh, frumosa e! Ce i-as mai pupa nasucul ala roz.... Report
January 30, 201313 yr Author comment_182909 Chiar ca e o frumoasa! E poznasa, nebunatica, alearga, se joaca sau e o diva pura? Azi cum s-a înmuiat si sînt vreo 7-8 grade, poate în soare putin mai mult, baietii mei au iesit deja la explorat gradina. Cred ca în capul lor vine primavara. Zilele trecute am înghetat, era zapada groasa peste tot, înca din aia tare cu scoarta înghetata de se putea merge pe ea, iar azi gradina e verde si însorita! Vor fi socati cînd îsi vor da seama ca asta nu a fost tota iarna Report
January 30, 201313 yr comment_182916 Ai avut mare noroc cu ea Adriana este si frumoasa si cuminte!Si ea a avut noroc cu tine ca o duce bine in noua familie! Report
January 30, 201313 yr comment_182927 e gata cina?E ciudat cum le vezi din prima ca sunt fetite Ti-am scris si pe facebook, are privirea pufei mele...e adorabila! Alexandru, e o scumpete de motan mustaciosul Fitze!! Report
January 30, 201313 yr comment_182930 Fitze a descoperit ca lavoarul are exact forma care îi convine. Report
January 30, 201313 yr comment_182933 Fitze a descoperit ca lavoarul are exact forma care îi convine....insa nu si dimensiunile conforme; da' se-ndeasa bine si rezolva problema asta. Ce bondocut e! Adriana, e atat de fina! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Report