January 22, 201313 yr comment_181668 Giorgi,voi sunteti slabi toti, de ce vrei motan obez? Eu nu vreau, el vrea! Tot timpul cerseste de mancare, eu il cert si nu ii dau cat ar putea manca si ii cert si pe ceilalti ca sa nu-i dea, dar are o privireeee! Se uita ceva de genul: Report
January 22, 201313 yr comment_181669 Giorgi,voi sunteti slabi toti, de ce vrei motan obez? Eu nu vreau, el vrea! Tot timpul cerseste de mancare, eu il cert si nu ii dau cat ar putea manca si ii cert si pe ceilalti ca sa nu-i dea, dar are o privireeee! Se uita ceva de genul:Io v-am zis sa nu-l mai lasati la televizor sau la calculator, ca invata numa' prostii, da' voi nu si nu..... Report
January 22, 201313 yr comment_181671 Io v-am zis sa nu-l mai lasati la televizor sau la calculator, ca invata numa' prostii, da' voi nu si nu..... Frate-sau este de vina, ca el l-a invatat sa se uite la televizor si calculator, a stricat bunatate de "copil"! Report
January 22, 201313 yr comment_181673 Io v-am zis sa nu-l mai lasati la televizor sau la calculator, ca invata numa' prostii, da' voi nu si nu..... Frate-sau este de vina, ca el l-a invatat sa se uite la televizor si calculator, a stricat bunatate de "copil"! Cearta-l! Report
January 22, 201313 yr comment_181690 Io v-am zis sa nu-l mai lasati la televizor sau la calculator, ca invata numa' prostii, da' voi nu si nu..... Frate-sau este de vina, ca el l-a invatat sa se uite la televizor si calculator, a stricat bunatate de "copil"! Cearta-l! Pe coji de nuca Report
January 23, 201313 yr comment_181864 Azi l-am prins pe Mister in toane bune - ca se simte mai bine - si a stat la pozat Dormea si el linistit inainte sa-mi fac eu aparitia Si nu am putut sa-l las in pace cand i se vedeau asa de bine ocheanele, asa ca m-am pus pe treaba... Hai femeie, ma lasi ca m-ai plictisit de moarte!!!! Report
January 23, 201313 yr comment_181870 Azi l-am prins pe Mister in toane bune - ca se simte mai bine - si a stat la pozat Dormea si el linistit inainte sa-mi fac eu aparitia Si nu am putut sa-l las in pace cand i se vedeau asa de bine ocheanele, asa ca m-am pus pe treaba...Hai femeie, ma lasi ca m-ai plictisit de moarte!!!!E suuperb! Mi s-a facut dor de Moshi! Tre' sa ma mai duc pe-acasa, sa-l mai smotocesc nitel. Si s-o iau si pe Tuti la smotoceala, ca si ei ii place! Report
January 23, 201313 yr comment_181873 Clau, ce frumos e motanul si ce ochisori superbi are. O frumusete! Report
January 23, 201313 yr comment_181886 Azi l-am prins pe Mister in toane bune - ca se simte mai bine - si a stat la pozat Nu l-am vazut de mult pe Mister, are tot acel gen de ochi frumosi si albastrii in care te pierzi sau te scalzi! Si ma bucur ca se simte mai bine! Report
January 23, 201313 yr comment_181888 Foxxy, daca tot iti este dor de smotocit motani, ti-l trimit pe dumnealui, uite ce cuminte asteapta! Report
January 23, 201313 yr comment_181904 Foxxy, daca tot iti este dor de smotocit motani, ti-l trimit pe dumnealui, uite ce cuminte asteapta!Nu-l trimite, ca e frig afara! Mai bine cheama-ma pe mine la voi.... e cald si bine-n casa! Report
January 23, 201313 yr comment_181906 Frumos si tare demn si mare domn..Mister.Cody e un dragutz. Report
January 23, 201313 yr Author comment_181913 Ce frumos e Mister Mister! Foxyy, mai pune si tu poze cu flocoasele Gio, ce bulane de atlet are Cody! Zici ca-i cal de fuga Eu sînt taaare suparata pe rasa umana. Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra! Nu prea departe de mine, un motanas de 4 ani a sfîrsit într-o capcana de aia ce se strînge. Nu stiu cum se numeste în limba mama. În germana îi zice Schlingenfalle ( Loop Trap? )... ma rog. Cert este ca motanasul ala, anul trecut s-a prins exact în aceeasi cursa din care mama sa bipeda l-a salvat. Javra de vecin (care nu suporta pisicile care-i traverseaza gradina), o plasase lînga gardul viu dintre gradina lui si gradina vecina. Cazul a fost dat atunci la politie, pentru ca legea interzice capcane chiar si în propria gradina! Ala a primit o amenda, motanelul traumatizat si-a revenit, atunci. De data asta însa, zilele trecute, într-o noapte, mama lui bipeda l-a auzit urlînd. A fugit repede spre urlaturi, dar n-a putut ajunge în gradina vecina. Un alt vecin, a sarit gardul si a scos bietul motan din capcana. Desi în viata înca, era inconstient, sugrumat, însîngerat... l-au dus imediat la vet, dar era asa de praf (nervi despicati... si... ), ca a trebuit adormit. Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! Report
January 23, 201313 yr comment_181918 Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! Ma alatur urarilor tale.Poate obtinem vr'un rezultat concret. "Oameni" de genul asta nu au inima, au mintea intunecata de ura.De data asta nici o amenda, nimic? Report
January 23, 201313 yr comment_181920 Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra! +1 Report
January 23, 201313 yr comment_181921 pacat ca nu exista sanctiuni mult mai dure pentru dobitocii astia care chinuie animalele... Cateaua pe care o aveam noi la gradina si care inainte de a avea gard vagabonda pe acolo, a gasit-o tata odata cu o sarma in jurul gatului, aproape strangulata, semn ca tot intr-o capcana a fost prinsa... Si alti dobitoci pe care-i stiu sunt niste vecini care vin pe acolo odata la doua saptamani sa ziceam, in conditiile in care au in curte un caine care nu poate evada/ scapa...traieste pentru ca-l hranim noi ! I-am prins odata si i-am intrebat de ce-l chinuiesc asa, mi-au raspuns ca ce sa faca cu el? Pai du-l doamna la padoc ca e aproape, la nici un kilometru.... vai, da cum sa-l duc la padoc ?! Asa mi-e de ciuda ca nu exista o legislatie buna impotriva dobitocilor astora bipezi, of! Vorba unei vecine, astia daca-s capabili sa chinuie/omoare un animal la fel de bine poate sa omoare si-un om! Report
January 23, 201313 yr Author comment_181922 Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! Ma alatur urarilor tale.Poate obtinem vr'un rezultat concret. "Oameni" de genul asta nu au inima, au mintea intunecata de ura.De data asta nici o amenda, nimic? Amendat a fost... dar cui îi mai ajuta?Si anul trecut a fost articol în ziarul local, dar anul asta a fost un articol mai detaliat si pe net, tot la ziarul local, chiar cu niste "coordonate". Poate se gaseste vreunul dintre nebunii care au scris comentarii (adresate jigodiei de vecin) sa-i sparga macar un set de geamuri... Ce soarta a avut si pisoiasul asta. Sa intre de doua ori în aceeasi capcana... offf, sarmanul! Asa mi-e de ciuda ca nu exista o legislatie buna impotriva dobitocilor astora bipezi, of! Vorba unei vecine, astia daca-s capabili sa chinuie/omoare un animal la fel de bine poate sa omoare si-un om!Stii ce ma enerveaza cel mai mult, ca acolo în zona aia, zona buna, linistita, cu mult verde si gradini doar cu iarba si pomi, copaci... deci nici macar nu face mîtzu' vreun "rau"... calca iarba, traverseaza. Clar ca e un tîmpit care n-are ce face. Un deranjat la bila. Si eu sînt de aceeasi parere, ca distanata de la a face rau unui pisoi pîna la om nu e mare. Report
January 23, 201313 yr comment_181935 Offfffffffff...nici nu mai comentez, ca numai ma enervez. saracul matzuc Report
January 23, 201313 yr comment_181946 Ce frumos e Mister Mister! Foxyy, mai pune si tu poze cu flocoasele Gio, ce bulane de atlet are Cody! Zici ca-i cal de fuga Eu sînt taaare suparata pe rasa umana. Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra! Nu prea departe de mine, un motanas de 4 ani a sfîrsit într-o capcana de aia ce se strînge. Nu stiu cum se numeste în limba mama. În germana îi zice Schlingenfalle ( Loop Trap? )... ma rog. Cert este ca motanasul ala, anul trecut s-a prins exact în aceeasi cursa din care mama sa bipeda l-a salvat. Javra de vecin (care nu suporta pisicile care-i traverseaza gradina), o plasase lînga gardul viu dintre gradina lui si gradina vecina. Cazul a fost dat atunci la politie, pentru ca legea interzice capcane chiar si în propria gradina! Ala a primit o amenda, motanelul traumatizat si-a revenit, atunci. De data asta însa, zilele trecute, într-o noapte, mama lui bipeda l-a auzit urlînd. A fugit repede spre urlaturi, dar n-a putut ajunge în gradina vecina. Un alt vecin, a sarit gardul si a scos bietul motan din capcana. Desi în viata înca, era inconstient, sugrumat, însîngerat... l-au dus imediat la vet, dar era asa de praf (nervi despicati... si... ), ca a trebuit adormit. Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! Saracul pisic Daca as putea ce le-as face eu astora care chinuie animalele....ar face filme de groaza dupa ideile mele....Neputand face asta, ii doresc sa sa se chinuie ani de zile pana o sa crape! Report
January 23, 201313 yr comment_181975 Stii ce ma enerveaza cel mai mult, ca acolo în zona aia, zona buna, linistita, cu mult verde si gradini doar cu iarba si pomi, copaci... deci nici macar nu face mîtzu' vreun "rau"... calca iarba, traverseaza. Clar ca e un tîmpit care n-are ce face. Un deranjat la bila. Si eu sînt de aceeasi parere, ca distanata de la a face rau unui pisoi pîna la om nu e mare.Bietul pisic.... Imi pare tare rau pentru el! Iar oamenii de teapa aia.... ar trebui trasi in teapa! Unde esti tu, Tepes-Doamne??? Apropo de verdeata, pomi, iarba si vecini cretini.In toamna am avut un nene care ne-a dat jos faianta de pe un perete din balcon si unul din bucatarie si a trebaluit pe-acolo. Normal ca a fost vorba si de ceva praf, faiante sparte bucati... tot tacamul. La un moment dat, vecinul de la 3 (sub noi) s-a apucat sa raga pe geam catre mester: baaaaaaaaa inchide geamu' ca iese tot prafu' pe geam si se duce in jos, pe iarba!!!!! Trebuia sa-i raspunda ca prafu' nostru o ia in sus, nu se duce spre iarba...... da' na... n-are rost! Report
January 23, 201313 yr comment_181977 Foxyy, mai pune si tu poze cu flocoasele Tot zic si tot n-apuc! Poate saptamana viitoare reusesc, sa ma mai eliberez nitel. Report
January 24, 201313 yr comment_182005 Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii de fapt!Probabil se iubeste numai pe sine si banuiesc ca nici Dumnezeu nu-l iubeste prea tare din acest motiv!Asa ca eu nu-i urez nimic bestiei, sunt sigura ca o sa aiba grija soarta de el, o sa isi doreasca el sa nu fi fost in locul ala cand se intampla asta! Report
January 24, 201313 yr comment_182008 Si eu tot asa zic!Intamplarea asta imi amintese de pisica vecinei mele de la tara, o pisica blanda si frumoasa pe care o avea de o gramada de ani si pe care doi copii din vecini (de 10-12 ani) au chinuit-o si apoi au aruncat-o in fantana...te inspaimanti pur si simplu. Si din cate am inteles nici nu au fost cine-stie ce pedepsiti cand s-a aflat totul, probabil parintilor lor nu li s-a parut ingrozitor ce-au facut odraselel lor. Report
January 24, 201313 yr comment_182010 Eu sînt taaare suparata pe rasa umana. Ca de obicei, cred ca e cea mai spurcata specie de pe Terra! Nu prea departe de mine, un motanas de 4 ani a sfîrsit într-o capcana de aia ce se strînge. Nu stiu cum se numeste în limba mama. În germana îi zice Schlingenfalle ( Loop Trap? )... ma rog. Cert este ca motanasul ala, anul trecut s-a prins exact în aceeasi cursa din care mama sa bipeda l-a salvat. Javra de vecin (care nu suporta pisicile care-i traverseaza gradina), o plasase lînga gardul viu dintre gradina lui si gradina vecina. Cazul a fost dat atunci la politie, pentru ca legea interzice capcane chiar si în propria gradina! Ala a primit o amenda, motanelul traumatizat si-a revenit, atunci. De data asta însa, zilele trecute, într-o noapte, mama lui bipeda l-a auzit urlînd. A fugit repede spre urlaturi, dar n-a putut ajunge în gradina vecina. Un alt vecin, a sarit gardul si a scos bietul motan din capcana. Desi în viata înca, era inconstient, sugrumat, însîngerat... l-au dus imediat la vet, dar era asa de praf (nervi despicati... si... ), ca a trebuit adormit. Stiu ca nu e corect, si ca razbunarea e arma prostlui, dar eu sint proasta! Si daca i-as sparge aluia geamurile odata la 3 luni, si tot as face ceva! Pîna atunci îi doresc sa crape în aceleasi conditii! Doamne, cata rautate intr-un om! Eu zic intotdeauna cum de ii tine pamantul pe astfel de oameni, adica mai sunt oameni! Si sper ca DD il va pedepsi si pe el intr-un fel in care sa simta, sa il doara! Si normal ca oamenii care nu iubesc animalele, nu iubesc nici pe semenii lor, si cu siguranta se iubesc doar pe ei! Report