Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Maya, Mike si Sam ma fac sa ma gandesc la astia doi:

http://www.youtube.com/watch?v=KIePsbJSS04

Ale mele nu se prea joaca unele cu altele, ca la ele joaca degenereaza in violente mai mereu. Asta in special din cauza motanului, caruia n-a apucat maica-sa sa-i faca educatia (el are un singur fel de muscatura, pe care o foloseste si pentru joaca, si de suparare, si de dragoste/lovebite, asa ca fetele-l evita). Drept urmare prefera sa se joace fiecare-n legea ei, si sunt cam deranjate de incursiunile altora in distractiile personale. :director:

In schimb is prietene bune cand vine vorba de lupta impotriva dusmanului de clasa, Monstruelle, pisica pe care am gasit-o cand ne-am mutat aici. Pentru ca Monstruelle doboara cu usurinta "patru dintr-o lovitura", ale mele ("vechile") sar toate cand observa ca una-i in pericol de a fi atacata.

La o colaborare cu Monstruelle se ajunge doar cand e vorba de starpit neamul soricesc din gradina. Pentru ca soriceii (de camp) au cateva gaurele la noi in gradina, se apuca sa-i agite, bagand labutele in gauri, si, probabil, starnind spaime inimaginabile in subteran.

La-mparteala soriceilor nu-s probleme, toate pisicile au cazut de acord: toti soriceii imi revin mie. :floare:

Maya si Myra, am ras de m-am cocosat citind povestile voastre cu pisici. Aveti talent la povestit, fetelor :)

Maya, bubuiala pisoilor mei incepe din cheful de joaca al lui Smokey, da' degenereaza in lupta zdravana, cu urlete si hasaieli (din partea pufoseniei) si cu palme peste ochi, bot, cap etc. In general ii las sa-si faca mendrele, ca pana acuma nu s-a lasat cu varsare de sange, da' daca mi se pare mie ca exagereaza, sau daca o aud pe Lili ca urla prea tare ma duc sa-i despart. Iar Nera le da amandurora cate-o palma peste cap/ochi din cand in cand, doar asa, sa le aminteasca cine e sefa :floare:

Aseara, stateam pe recliner si s-a asezat Lili la picioarele mele, unde sta de obicei Smokey. A venit Smokey, s-a uitat, si citeam pe fata lui zambareata in ce dilema era: sa se urce si el pe fotoliu, la locul lui preferat, si sa ignore pufosenia nebuna, sau sa renunte. Pana la urma, s-a urcat si el si stateau amandoi spate in spate la picioarele mele. M-am zgariat pe ochi de ciuda ca nu aveam baterie in tableta sa le fac o poza cum stateau ei aproape lipiti, pentru prima data in viata :director: . Pana m-am dus sa-mi iau telefonul din geanta, Smokey s-a suparat si-a plecat.

Toate ca toate dar eu m-am trezit cu zgarieturi, si Squeaky si Veve si-au luat-o de la Pisi, ce-i drept e drept ca si Pisi era zgariata de Cafe. cafe e tot pisica dominanta si nu suporta mofturile lui Pisi, in cele mai multe cazuri o ignora, dar si cand este atacata sare la bataie!

Si eu mor de ras cand adorm pe spatarul de la canapea, fund in fund!!

Maya si Myra, am ras de m-am cocosat citind povestile voastre cu pisici. Aveti talent la povestit, fetelor ;)

Esti tu draguta, eu n-am talent si nici cuvinte sa povestesc cate fac ale mele. :unsure:

Citisem mai demult un articol pe care nu-l mai gasesc, oricat l-as cauta. Era ceva de genul "psihologii recomanda celor care vor sa scrie romane sa-si ia macar doua pisici", cica simplul fapt de a le avea prin preajma si de a vedea cum interactioneaza intre ele/ cu tine te fac un observator fin si un psiholog bun.

De-atunci zic ca-mi place sa traiesc de parc-as scrie romane. Cum ne place, se pare, tuturor care postam p-aici. ;)

Sa traiasca toti mustaciosii si mamitzele lor!!!!

Traiasca, traaaaiaaaasca! :tongue3:

Si vin si c-o poza care tare-mi place.

(dac-am vreodata chef de scandal, postez poza pe topicurile de mamici, sa vedeti ce mi-o iau acolo. ;) )

post-1149-13613795162199_thumb.jpg

• Author

(dac-am vreodata chef de scandal, postez poza pe topicurile de mamici, sa vedeti ce mi-o iau acolo. :-* )

Vaaaai ce scumpetzuri ai tu acolo! I-as pupaci si scarmana pîna ar fugi de mine :-*

Sa-i tot manînci falcutele alea dulci! :director:

Cami, mi-ar place mie sa am talent la povestit, ca prostioare se produc la noi ca pe banda :-*

Mi e rau...imi pune redivivus un link...pe fb...cu cazul unei pisicutze SIDONIA birmaneza care se uita cu disperare din strada pe geamul celei care a fost casa ei...stapina a murit ,mostenitoriicau vindut casa,noii proprietari nu o primesc....mi e rau...

Via TANASE CARMEN MELISA

OUFFFFF

Tu chiar vrei sa ne deprimi?? Se stie ca asta e soarta celor mai multe pisici ramase fara stapan, dar chiar trebuie sa ne amintesti??

Putem face noi ceva?!!?

Ca daca putem, facem, daca nu, la ce bun??

Aici intra lumea sa mai uite de griji, sa se bucure!

(dac-am vreodata chef de scandal, postez poza pe topicurile de mamici, sa vedeti ce mi-o iau acolo. :drool: )

Vai, dar mie imi place poza de mor! :drool:

Canapea pentru pisici:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1450_zps0c9c2556.jpg

Voi umanii puteti sta fff bine si in alte locuri!

Canapea pentru pisici:

Absolut normal si firesc, doar nu vreti, voi, umanii, sa le deranjati!

Ma mir ca nu au afisat, ele, pisicile, un afis cu: Not disturb!

Sa le pup eu nasucul lor!

• Author

Canapea pentru pisici:

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1450_zps0c9c2556.jpg

E misto de tot poza!!! Zici ca stau extra asa rasfirate, sa cumva sa îndrazneasca careva sa se întinda pe canapea! :tongue3:

Ar mai fi o poza si mai mortala, dar nu are cine s-o faca: daca m-asez in mijloc se intind toate sa ma atinga, un baschet in cap, un cap pe picior, sunt inconjurata de peste tot, toate vor sa puna o labutza minim pe mine!

Dar recunoaste ca in poza asta matusa lui Mike chiar seamana cu nepotul!! :tongue3:

Chiar ma gandeam ca au lasat liber (ma rog, nu chiar liber, s-au strans si ele cat au putut :tongue3: )locul din mijloc, special pentru tine.

Acum cativa ani a intrat o tipa in casa la taica-miu, care are si el o droaie de pisici. Si banuiesc ca stateau expuse cam cum stau ale tale pe canapea, ca respectiva a-nceput "vaaai, ce frumoasa-i asta! si p-asta, pot s-o mangai si p-asta? e prietenos si asta? gata, pe asta-l tin in brate!"

Dupa ceva vreme a concluzionat "aici parca-i in rai!". :tongue3:

Myra, superba poza! Si de cei cu pareri contra...sa te doara in bascheti :angryfire:

Super salatica de labute si musteti si da, sunt de acord ca matusa seamana cu nepotu :notworthy:

Eu aveam o canapea pe care Maya o adora, foarte lata sus perna, deci fericire maxima -am schimbat-o cu una a caror perne din spate se detaseaza...a fost foarte necajita cand a incercat sa se urce si cadea de zor...chiar m-am necajit ca nu m-am gandit ca nu o sa-i placa :pupic: Insa lateral e mai groasa asa ca se suie acolo si lasa toate cele 4 labute sa se "scurga"

Purcelul meu scump!! S-a desfiintat petshopul de la care le luam eu hrana si m-am dus la altul care e in incinta unui cabinet veterinar. Doctorul fffff amabil, probabil ma vrea de clienta m-a intrebat ce fel de pisici si ce varsta! Cand i-am zis ca Pisi are 10 ani m-a calcat pe nervi rau: Vai ce batrana e!!!

Stiu ca nu mai e un pui nebunatic, dar daca o vedeai azi ce ture facea cand o alergam cu laserul, nu-i mai ziceai batrana! Ma face sa ma simt ca intru pe ultima turnanta si nu e inca cazul!

Azi am pupat-o de am rupt-o!

Cand i-am zis ca Pisi are 10 ani m-a calcat pe nervi rau: Vai ce batrana e!!!

Trebuia sa-i spui "Vai si ce idiot esti mon cher!!!"

Pupa mustetile de fata.

Am pupat-o nonstop! Daca se mai ia de ea, ii zic eu si mai multe!!

Uitati contrabandistul sus in cutia de pe dulap!

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1453_zpse2bb25cb.jpg

Zerda, :angryfire: ! Pozele astea doua parc-ar fi pentru mine! Nu-s eu tocmai fan pisici, mai repede fan caini, dar pozele astea m-au uns la suflet! :angryfire: