March 1, 201313 yr Author comment_187996 Samy??? Multumim de urari!Samy, da, asistentul meu la fotografiat... si cam la tot ce fac El tre' sa fie prezent la orice pîrtz Si cînd fac mîncare, sta la distanta ( ca stie ca e cald prin zona) , dar ma urmareste cum toc, cum învîrt. Foaaarte curios. Îi mai arunc cîte o bucatica de morcov... ce mai, gatim împreuna Report
March 1, 201313 yr comment_188006 Si eu gatesc cu Pisi, poate fac intr-o zi cand gatesc poze cu Pisi pe masa cu nasul pufnind de la ceapa! Dar le pun aici sa nu le lesine cei slabi de inima! Report
March 1, 201313 yr comment_188010 ce mai, gatim împreuna si eu, pina la venirea lui Perla era doar Puffy, acum amindoua Puffy tolanita pe jos si Perla pe scaunul de sub masa dinspre partea in care sunt eu.Daca coc pieptul de pui primesc si ele unul, daca ii fac sandwich-ul de toate zilele lui Marco primesc prosciutto cotto si tot asa, depinde ce fac, o bucatica minuscula lu Perla ca de aristocratica ce e e foarte delicata si o bucatoaie lu Puffy, Perla mai face firmituri sau nu termina si atunci trece Puffy si curata Mama zice ca le alaptez in momentele alea Report
March 3, 201313 yr comment_188149 Si eu am asistenta la gatit, cel putin una bucata blanos, de obicei pufosenia. Sta ori pe bar si pufneste si inchide ochii de la ceapa, ori pe un taburet-scarita pe care il am in bucatarie. De capatat nu capata nimic, ca nu mananca, numai se joaca cu mancarea si dupa aia o abandoneaza cine stie pe unde. Report
March 4, 201313 yr comment_188284 Si la mine la fel, fara asistent nu pot sa gatesc nimic sau mai bine zis nu pot sa fac nimic prin casa. Tot asa Cody este peste tot si in bucatarie se posteaza pe scaun si urmareste, si evident asteapta sa-i cada si lui cate ceva. Aici dormind ca un copilas: Report
March 11, 201313 yr comment_189067 Aici pazindu-ma pe mine in bucatarie cand face ceva bun de papa! Report
March 15, 201313 yr comment_189644 Noi aventuri pufosesti:Acum vreo doua zile, dupa o zi cretina de tot la serviciu, ajung acasa aprind niste lumanari parfumate pe masuta de cafea si ma asez in fotoliu sa ma relaxez. Pufosenia mea tacanita se tot plimba pe masuta si tot amusina lumanarile. Ma temeam sa nu-si arda mustatile, cum a mai patit, si-am poftit-o sa se dea jos de pe masa. Pana sa se dea jos, atata si-a fluturat coada aia stufoasa peste lumanari pana i-a luat foc. Am vrut sa sar la ea sa-i sting coada, da' s-a stins intre timp. Dupa aia se tot invartea in jurul cozii, incercand sa-si dea seama ce s-a intamplat. Noroc ca e pufoasa tare si nu si-a ars pielea, s-au parlit numai cativa mm de par . Report
March 15, 201313 yr comment_189645 Ai lipsit de la cursurile libere de anul trecut cand frati-miu mi-a aprins nu una, ci doua pufoase! Amandoua ok dupa controlul de rigoare, una nitel speriata! Report
March 15, 201313 yr comment_189690 Noroc ca e pufoasa tare si nu si-a ars pielea, s-au parlit numai cativa mm de par .Concluzie, a nu se lasa lumanarile la nivelul labutelor A mea a fost si mai rea, cred ca de atata frecat de o lampa, s-a parlit un pic si a crezut ca eu am facut-o!!Pentru prima data in viata ei m-a hasait... I-au trebuit cateva ore ca sa-si revina de frica de mine Acum e invatata lectia, nu ai voie sa e iubesti de lampi..si face scandal, dar e pentru binele ei Report
March 15, 201313 yr Author comment_189713 De cînd îl am pe Sam nici nu prea mai îndraznesc sa aprind vreo lumînare. Are fazele lui, macar o data-n zi cînd e turb(o)at. Cele mei recente patanii - a picat în buda tragînd dupa box-ul de servetele umede, cu toate dupa el, dupa 2-3 minute a picat din/cu tot cu lada de cumparaturi goala, care se afla pe dulapul cu papuci. Dupa o înjuratura de la mine si alte 2 minute s-a urcat pe masa si mi-a azvîrlit buchetul de flori... astea toate în cîteva minute. Dupa, se potoleste. Statueta cu cele doua pisici care a spart-o în sase bucati e reparata complet. Noroc ca am barbat dragut si priceput De vreo doua luni, la mine în casa stau toate adunate, si asta ma enerveaza, ca eu ador decoratiile. Azi m-am agatat de doua statuete, iar sotul: " Ai luat ceva de spart pentru Sam?" Da, deci le-am cumparat si le-am lipit cu banda adeziva pe ambele parti, de dulap Posibil sa se distruga suprafata dulapului, dar selavi! Noroc ca am si piese dragi pe care nu mi le muta din loc, ca-s grele. Report
March 15, 201313 yr comment_189725 Azi m-am agatat de doua statuete, iar sotul: " Ai luat ceva de spart pentru Sam?" Da, deci le-am cumparat si le-am lipit cu banda adeziva pe ambele parti, de dulap scuze Maya dar nu am putut sa ma abtin. Din fericire Mister nu le are cu raidurile decat foarte rar si atunci fara "victime"Pupam mustatile aventuroase Report
March 15, 201313 yr comment_189731 Si eu mi-o alint pe Nasucica "turbaciune" (turb(o)... nu mi-a venit in cap ) cand face ture prin gradina si devine de nestapanit. Efectiv o ia razna, si nu se opreste decat cand ajunge prin gradinile vecinilor (spre disperarea mea, care stau si atarn pe la gardurile oamenilor, facand tot felu' de scheme care sa-i atraga atentia si rugandu-ma de ea sa se-ntoarca acasa.) Noi am devenit mai spartani in ceea ce priveste decoratiile; nu neaparat ca sa nu le sparga, ci sa nu-si dea cu ele prin cap/peste picioare etc. Asta dupa ce ne-am trezit la 1 noaptea cu o corniza pe jos (devenise sport zilnic sa se catere pe ea), dupa ce si-a dat cu scaunu' peste picioare de a schiopatat 3 zile dupa, si dupa nspe chestii minore (carti, vazute, sticlute) daramate de pe rafturi. Barbat-miu zice ca-s paranoica, eu zic ca paza buna trece primejdia rea. Si n-oi rata ocazia sa mai pun una-doua poze. Si pentru fetele care comanda pe zooplus, iar au oferte bune la RC, Hill's, Sanabelle, Eukanuba si Applaws (gen 2 produse la pret de unu'.) Report
March 16, 201313 yr comment_189794 Ce imagini frumoase, Myra! sunt mai mari pisoii decat bb! sa-ti traiasca toti! Report
March 16, 201313 yr comment_189807 Si n-oi rata ocazia sa mai pun una-doua poze. A doua poza e superba! Report
March 16, 201313 yr comment_189811 Myra, sunt superbe pozele Si nepoata-mea a crescut cu un mota adorabil si a fost cel mai bun prieten al ei ... cine renunta la animale doar pentru ca o sa aiba copii, tare rau fac. Report
March 17, 201313 yr comment_189820 Mama, ce garda are micutul!!Garda principala tot incearca sa se fofileze pe sub patura, sa fie... acoperita si sa surprinda inamicii in caz de ceva! Motanu' (cel negru evit sa-i spun pe nume, ca il cheama Coyo, si ma gandesc c-or fi si persoane decente pe aici ) e un leu foarte pasional. Inca din primele luni de sarcina a stat pe langa cocuta si i-a tors. M-a surprins enorm ca n-a fost suparat pe mine ca l-am lasat (aproape)singur acasa 4 zile (cand am nascut), cum se intampla inainte. De fiecare data cand lipseam mai mult de doua zile, era suparat si distant cu mine macar cateva ore; si ca bonus, o batea si pe Nasucica, ca ea venea sa se alinte la mine si-mi distragea atentia de la supararea lui. Acuma nu-l mai las sa stea sub patura, cum statea inainte sa nasc, ca este un picut imprevizibil si panicos, si la orice miscare mai brusca sare de un metru, si uneori zgarie. Imi pare rau de el, ca vad cat isi doreste sa stea pe langa cocuta. Uneori se aseaza langa ea si-i toarce, gratuit, fara sa-i spuna careva vreo vorba sau sa-l mangaie. Iar cea mai tare faza a fost cand l-am prins incercand sa se mangaie singur de manutele ei. Myra, ce poze frumoase! Cei mai dragalasi ingeri pazitori Multumesc! E tare misto sa stai cu toti in pat! Ce imagini frumoase, Myra! sunt mai mari pisoii decat bb! sa-ti traiasca toti!Ai ochi buni! Bebe avea vreo 5 kile in pozele astea, iar "animălurile" incep de la 6, de bucata. Multumim!Si n-oi rata ocazia sa mai pun una-doua poze. A doua poza e superba!Multumesc! Poate-s pe faza si reusesc sa prind si cate 3 blanuri in pat, sa vedeti atunci poze!Myra, sunt superbe pozele Si nepoata-mea a crescut cu un mota adorabil si a fost cel mai bun prieten al ei ... cine renunta la animale doar pentru ca o sa aiba copii, tare rau fac.Uma, si eu am crescut la fel. Si tocmai pentru ca stiu cum e, n-as renunta, pentru nimic in lume, la a-mi creste copilu' cu animale in preajma. Si pe langa experienta mea personala, pe langa sfaturile psihologilor (care chiar zic sa-i iei copilului unu'/mai multe animalute, sa-l responsabilizezi, alea-alea), mi se pare crud si nedrept sa ma "debarasez" de micile, dragile mele bestiute, dupa ce m-au bucurat atata vreme.Ia, ca vin si c-un film despre o mica "mowgli".http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y8zZ_NGRoJo Report
March 17, 201313 yr comment_189823 Prietena mea a aflat dupa pisicuta ei, ca este gravida Piticuta se tot cuibarea pe burtica ei si torcea fericita.Alta prietena are piticuta si gemeni...piticuta ii mai hasaie (unul dintre pici a venit la mine acasa si a hasait la matzone al meu, nu ca avea motiv, dar asa a invatat sa comunice cu blanoasele) si de cate ori plang piticii, se duce fuga la maica-sa sa miaune, sa-i atraga atentia !Am numai exemple pozitive...dar sunt atat de multi indivizi in romania care prefera sa arunce in strada un animal, in loc sa se informeze de ce avantaje au bebeii care cresc alaturi de ei.... Report
March 17, 201313 yr comment_189825 Eu am o prietena care avea 3 pisici( normal, numai nebunele ca noi ne puteam imprieteni) si a ramas gravida. Bucurie de nedescris in tot neamul, dar sa dea din pisici!! Asta n-a mai vorbit cu nimeni de suparare, in fine s-a simtit rau ( uter cu probleme)s-a dus la doctor, repaos la pat nustiucate luni! Cum era insarcinata, sensibila, cand a gasit o pisica picata intr-un canal( numai nebunele ca noi pot pati asa ceva)a pus paznicul de la bloc s-o scoata si era batrana cam 8 ani si bolnava- diabet si nu o puteau da spre adoptie, asta plangea ca fantana arteziana,barbat-su saracu' a zis, pai daca avem doi baieti( motani) putem avea si doua fete( pisici) si asa a ramas, iar copilul ala este perfect normal si sanatos, socializeaza si cu mustele, ca e obisnuit cu animalele. Fireste ca nu le-au lasat peste el cand era mic,mic, fara supraveghere, dar acum sunt deja familie! Au 5 copii, unul e uman! Report
March 18, 201313 yr comment_189931 Myra, ce dulci pot fi blanoasele tale, una alba, una neagra si ce paznici buni pentru bebe sunt!!!!Si eu am crescut cu animalutze si l-am crescut si pe Alex tot asa si mi-a spus ca si el la randul lui isi va creste copilul tot asa si isi va lua o sotie care sa iubeasca animalutzele. Chiar m-am amuzat, daca o mai trai Cody pana atunci, Alex a zis ca nu isi alege o sotie decat daca Cody o va accepta. Report
March 18, 201313 yr comment_190092 [...]dar sunt atat de multi indivizi in romania care prefera sa arunce in strada un animal, in loc sa se informeze de ce avantaje au bebeii care cresc alaturi de ei....[...] Bucurie de nedescris in tot neamul, dar sa dea din pisici!! [...]Asta-i mentalitatea mostenita de la tarani (ca deh, am fost atata vreme popor eminamente agrar): pisica tre' sa stea in curte si sa manance soareci. Cainele trebuie dus "la rapa" cand imbatraneste/se-mbolnaveste, ca sa nu manance mancare pe degeaba. Omu-i varfu' lantului trofic (ma rog, in alte cuvinte, ca nu le-au retinut pe toate astea) si este indreptatit sa-si haleasca si calu' cu care a fost prieten o viata. Iar copilului tre' sa-i pui trei caciuli una peste alta, ca sa nu raceasca. As zice ca-i haios daca n-ar fi atat de tragic. Report
March 18, 201313 yr comment_190094 Alex a zis ca nu isi alege o sotie decat daca Cody o va accepta.Mi-l si imaginez pe Cody punandu-si "tarife" ca sa le bage-n seama pe gagici: - un pliculet si nu te scuip; - 2 conserve si te las sa ma mangai; - un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc. Report