March 18, 201313 yr comment_190095 [...] Bucurie de nedescris in tot neamul, dar sa dea din pisici!! [...]Asta-i mentalitatea mostenita de la tarani (ca deh, am fost atata vreme popor eminamente agrar): pisica tre' sa stea in curte si sa manance soareci. Cainele trebuie dus "la rapa" cand imbatraneste/se-mbolnaveste, ca sa nu manance mancare pe degeaba. Omu-i varfu' lantului trofic (ma rog, in alte cuvinte, ca nu le-au retinut pe toate astea) si este indreptatit sa-si haleasca si calu' cu care a fost prieten o viata. Iar copilului tre' sa-i pui trei caciuli una peste alta, ca sa nu raceasca. As zice ca-i haios daca n-ar fi atat de tragic. Mdaaa, mi-a duc aminte faza horror: vara-mea cea mica facea babysitting si ma duc s-o receptez si intru in casa! Ma jur ca nu sunt astmatica, dau in scris, ma duc si la analize!In casa aia erau 3 radiatoare pozitionate pe bietul copil, infasurat in tot ce vreti voi, plus patura si caciula! 38 de grade si umezeala! Mi s-a taiat respiratia pe cuvant, cald, innabusitor! Eu cum stau prost cu calciul m-a luat cu lesin, acum pun si eu o intrebare daca si copilul ala avea probleme la metabolizarea calciului, este ca murea inainte de doi ani?? Report
March 18, 201313 yr comment_190096 Mi-l si imaginez pe Cody punandu-si "tarife" ca sa le bage-n seama pe gagici: - un pliculet si nu te scuip; - 2 conserve si te las sa ma mangai; - un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc aşa m-am negociat eu cu nepotu', da' de tors nici nu a fost vorba, n-am obţinut decît mângâiat contra conservă ia de-l vedeţi pe şmecheros, îi place la zăpadă, da' să nu se ude pe lăbuţe Report
March 19, 201313 yr comment_190124 [...] este ca murea inainte de doi ani??Pai da, da' macar murea de prea bine, nu de par de pisica. Report
March 19, 201313 yr comment_190125 Mi-l si imaginez pe Cody punandu-si "tarife" ca sa le bage-n seama pe gagici: - un pliculet si nu te scuip; - 2 conserve si te las sa ma mangai; - un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc aşa m-am negociat eu cu nepotu', da' de tors nici nu a fost vorba, n-am obţinut decît mângâiat contra conservă ia de-l vedeţi pe şmecheros, îi place la zăpadă, da' să nu se ude pe lăbuţeE superb smecherila! Report
March 19, 201313 yr comment_190127 aşa m-am negociat eu cu nepotu', da' de tors nici nu a fost vorba, n-am obţinut decît mângâiat contra conservă ia de-l vedeţi pe şmecheros, îi place la zăpadă, da' să nu se ude pe lăbuţe E negociator de profesie. Inca nu s-a hotarat sa-ti spuna ce-l intereseaza cu adevarat. A franat cu picioarele din spate, sau imi pare mie? Poate ne-arata si mecla, sa ne clatim si noi ochii. Report
March 19, 201313 yr comment_190136 Dupa urma de patinare mi se pare a fi fost aruncat pe marginea aia!! Cred si eu ca nu, nu i-a placut!!Sunt pe net clipuri cu pisici care se joaca in zapada, dar ele nu au fost aruncate acolo! Report
March 19, 201313 yr comment_190159 ia de-l vedeţi pe şmecheros, îi place la zăpadă, da' să nu se ude pe lăbuţe Am blanita mare si ma doare in tenisi de zapada Dar pozeaza baiatul si cu fata Report
March 19, 201313 yr comment_190182 vi l-am mai arătat pe mâţos in decembrie, e vorba de drama kitty de ce să-l fi aruncat bre cineva cu bună stiinţă în zăpadă, mi se pare cam extrem. nu ştiu cum a ajuns pe stâlp dar tac-su îmi spune că îi place zăpada şi stă şi priveşte cum ninge ore intregi. de ieşit, iese numai într-o inspecţie scurtă, vine repede inapoi şi se scutură de fulgi ca un cîine. iaca-l gata de negociere, poză tot din decembrie, mă atingea cu coada, aşa en passant dar fără să mă bage în seamă. dacă nu percutam imediat, se uita în ochii mei şi trăgea nişte miorlăituri aşa de expresive, de ziceai că nu primise treat de 3 luni Report
March 19, 201313 yr Author comment_190203 Superbe pozele cu bebelina si pisile! Unii daca ar vedea s-ar lua de cap Pe mine asa m-a crescut bunica (partea materna), primii 3 ani din viata. Venea mama de la servici si gasea mîtza lînga mine, se agita si o certa pe bunica. La care 'mneaei a poftit-o sa-si creasca singura copiii daca nu-i convine Nu pot sa-mi dau seama cum de mama, crescuta de doi parinti iubitori de animale, mai ales pisici, nu a îndragit niciodata animalutele astea. Acum de cîtiva ani a devenit mai toleranta cu motanul pe care-l are... adica îl mai mîngîie, mai vorbeste cu el, îi cumpara crontanele, l-a castrat... Mira, iti dai seama ca si eu am grija sa nu se taie, loveasca. De aia îmi fixez figurinele Astea care le am oricum nu-s periculoase, ca se crapa în citeva bucati, si nu taie, nu-s nici grele fiind din ceramica mai poroasa. Iar altele sint prea grele, asa ca nu le misca din loc Singurele obiecte mai periculoase sînt vasele cu orchidee. Le-a mai rasturnat, dar nu i s-a întîmplat lui nimic, ci orhideelor Lucrez deja si la treaba asta. Ori o sa-mi iau niste vase lungi pentru pervazuri si pun mai multe în vas sa capete greutate, ori le fac o margine decorativa(balustrada ) fixata de perete, sa nu se poata rasturna... înca nu stiu. Momentan înca nu avem muste sau tîntari Report
March 19, 201313 yr comment_190217 Mda , nu e de pisici, e de caini, dar imi zicea cineva ca vrea sa dea bichonul familiei ca e nebun si musca aiurea si e necivilizat. Eu, pasnica, dar cati ani are?? Ani???!!! are 3-4 luni! Pai la ora asta e nebun ca orice copil, cum sa-l dai, du-l la dresaj! Se uita la mine patrat, dar ceva totusi i-a sunat corect, a zis ca-l duce la dresaj! Report
March 20, 201313 yr comment_190271 Mi-l si imaginez pe Cody punandu-si "tarife" ca sa le bage-n seama pe gagici: - un pliculet si nu te scuip; - 2 conserve si te las sa ma mangai; - un piept de pui si ma pun in bratele tale si-ti torc. Asta chiar mi-a placut! Si la ce figura este dumnealui, nu m-ar mira sa procedeze in felul acesta! Report
March 20, 201313 yr comment_190273 vi l-am mai arătat pe mâţos in decembrie, e vorba de drama kitty Ce dulce este, mâţosul! Ce mustăţi are! Report
March 20, 201313 yr Author comment_190355 [center]Vreti sa protejati mediul înconjurator, sa pastrati Terra nepoluata pentru nepotii nepotilor vostri? Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!! Cum? Adoptati un pisoi limburicios! (Asta ca tot va agitarati pe aceasta tema.... poate va mai descretiti fruntile Daca ma înjurati, sa va fie totusi de bine ) [/center] Report
March 21, 201313 yr comment_190412 [center]Vreti sa protejati mediul înconjurator, sa pastrati Terra nepoluata pentru nepotii nepotilor vostri? Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!! Cum? Adoptati un pisoi limburicios! Sa-i mananc eu limbutza lui!Cum il spala el pe tati lui!Si Cody face idem: pe frunte, pe obraz, pe par si pe maini in mod special! Report
March 21, 201313 yr comment_190421 [center]Vreti sa protejati mediul înconjurator, sa pastrati Terra nepoluata pentru nepotii nepotilor vostri? Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!! Cum? Adoptati un pisoi limburicios! (Asta ca tot va agitarati pe aceasta tema.... poate va mai descretiti fruntile Daca ma înjurati, sa va fie totusi de bine )Si pisicuta mea face la fel. Pe frunte, pe nas, pe mana... Mai ales cand are chef sa se alinte, sa fie bagata in seama. Daca-i bag eu mana sub nas, da o limbuta-doua, iar daca insist, ma mai si capseaza, daca nu-s atenta... De ceva timp a inceput si motanelul, dar mai usurel si doar pe mana. El e cu saru' mana, tanti! Report
March 21, 201313 yr comment_190426 Ce faina e poza, Maya, mai ales cum bate lumina asa, pe ei. Report
March 21, 201313 yr comment_190451 [center]Vreti sa protejati mediul înconjurator, sa pastrati Terra nepoluata pentru nepotii nepotilor vostri? Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!! Cum? Adoptati un pisoi limburicios! Maya spune-mi ca functioneaza si contra acneei tarzii. Ca mi-am facut breton sa camuflez "tineretea". Myra, e superba poza cu bebelus si paznicii lui. Report
March 21, 201313 yr comment_190494 [center]Vreti sa protejati mediul înconjurator, sa pastrati Terra nepoluata pentru nepotii nepotilor vostri? Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!! Cum? Adoptati un pisoi limburicios! (Asta ca tot va agitarati pe aceasta tema.... poate va mai descretiti fruntile Daca ma înjurati, sa va fie totusi de bine ) [/center]Citisem undeva ca o pisica te spala doar daca te iubeste la maxim. Deci dragostea pura arata ca-n poza ta: Sam spala, Dan rabda. Eataly, multumesc. Ma gandeam ca-n afara de fetele care posteaza frecvent aici (si ma-nteleg pe deplin), celelalte se oripileaza. E misto ca m-am inselat. Report
March 21, 201313 yr comment_190497 Nu vai!Eu fac parte din clubul vostru.Si Manu si mai mult.Chiar daca nu avem un blanos al nostru.Cand mergem la mama, Manu doarme cu Dora.Sau Dora nu Manu. Report
March 21, 201313 yr comment_190498 Pe mine ma spala Pisi rau, daca lipsesc peste 3 zile de-acasa! Ma agata cu labuta si ma spala, pe par, pe fata si daca dau sa fug, infige gherutele sa ma tina la loc! Nu stiu daca sunt obisnuita sau nu, mie mi-a placut poza cum il pazesc pisicile! Report
March 21, 201313 yr comment_190500 [center]Vreti sa protejati mediul înconjurator, sa pastrati Terra nepoluata pentru nepotii nepotilor vostri? Atunci spalati-va fara chimicale chiar si fara otet organic, fara apa, chiar si fara e-cloth!!! Cum? Adoptati un pisoi limburicios! ]Pupa-l mama pe el de limburicios iubit !!! Grasunelul meu ma limbureste pe gat, dar foarte rar acum...pana acum cativa ani era chestie zilnica..si chiar duc dorul! Sau mai frumos, imi prinde un deget, il spala si dupa il foloseste sa se laie ea - ii zic ca ma foloseste pe post de dus Report
March 21, 201313 yr comment_190513 Maya, ce tare e poza Si pe mine ma spala Smokey cand era mic. Acuma raaar de tot imi trage cate-o limba pe degete. Report
March 21, 201313 yr comment_190530 Cred ca aici a fost prinsa in flagrant: http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1184_edited.jpg Report
March 21, 201313 yr comment_190531 Cred ca aici a fost prinsa in flagrant: Mama, ce dragoste mare acolo pe voi doua! Este Pisi, nu!? Report
March 21, 201313 yr comment_190536 Da Pisi! Si Squeaky ma mai rontzaie pe par, dar nu ma spala! Report