Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Asadar sa vi-l prezint pe Solembum, noul meu vecin, un bagabond pur-sange, care nu e nici o pisicuta nici motanel, ci un motan in toata regula, dupa cum l-am ginit dupa priviri, atitudine si voce:

Lapo, simpatic "noul tau vecin"!

Astazi Pisi, " matusa" lui Mike implineste 10 ani!! Ii doresc cati mai multi fericiti si sanatosi! =)) :) :) :) :)

Astazi Pisi, " matusa" lui Mike implineste 10 ani!! Ii doresc cati mai multi fericiti si sanatosi! :love7: :love7: :love7: :love7: :love7:

OAU!!!! 10 ani!!!! Sa traiasca si sa te mai bucuri mult de aici incolo de ea! Si evident, de toate labutzele! :love7:

La multi ani , Pisi si de la noi!Ani lungi si fericiti alaturi de mami bipeda si fratii patrupezi :love7:

Sper sa apuc si eu sa-i spun La multi ani babuzei mele.Pe ai mei i-am vazut si probabil ne vom vedea in vara iara,nu tanjesc sa ma duc in tara,dar tanjesc sa o vad pe babutza mea care peste 3 luni v-a face 15 ani :love7:

Sper sa apuc si eu sa-i spun La multi ani babuzei mele.Pe ai mei i-am vazut si probabil ne vom vedea in vara iara,nu tanjesc sa ma duc in tara,dar tanjesc sa o vad pe babutza mea care peste 3 luni v-a face 15 ani :love7:

15 ani!!!!! Draga de ea! :love7:

O apuca si Cody al meu atat?????? :love7: Frate-sau vrea sa-l aiba "cavaler de onoare" la nunta! :love7:

:love7: La multi ani Pisi :love7: !!! Sa fi sanatoasa, rasfatata, iubita, scarmanata, dragalita, pupacita si faci salatica de labute multi, multi ani de acum inainte, spre bucuria si fericirea lui mami :love7: !

Pisi nu stie ca e ziua ei, dar stie ca are multe prietene pe net ca adoarme cu botul lipit de ecran de multe ori si uneori se uita la unele poze de parca chiar incearca sa priceapa de ce sunt cunoscute!

Va multumesc eu din partea ei!! :love7:

Sper sa apuc si eu sa-i spun La multi ani babuzei mele.Pe ai mei i-am vazut si probabil ne vom vedea in vara iara,nu tanjesc sa ma duc in tara,dar tanjesc sa o vad pe babutza mea care peste 3 luni v-a face 15 ani :pupic:

15 ani!!!!! Draga de ea! :hug:

O apuca si Cody al meu atat?????? :pupic: Frate-sau vrea sa-l aiba "cavaler de onoare" la nunta! :hug:

Da, nu-mi vine nici mie sa cred, mai ales ca o pisica nascuta in casa care a trait in apartament 9 ani,apoi s-a mutat la curte si s-a acomodat perfect.Plus ca in cei 9 ani de apartament in primii 3 ani a cazut de la et. 7 de 3 ori si de fiecare data ba a avut labuta scrantita,ba o henoragie,ba despicata pe burtica.

Stiu,pare horror, iar eu o mama neglijenta da asta a fost sa fie si iaca ca a ajuns la aceasta varsta venerabila.

Si acum sa revenim la cei mai tineri.

Domsoarul meu de cateva zile si-a gasit culcus nou.O cutie pe care i-am lasat-o vre-o saptamana la dispozitie

[center]post-479-13658006296351_thumb.jpg[/center]

numai in ea dormea in canapea nici ca s-a mai suit.Asa ca a primit patut

[center]post-479-13658006828435_thumb.jpg[/center]

Azi cand a venit patutul nu l-a intersat prea mult mai ales ca era si cutia langa, dar i-a luat al meu cutia si acum pe seara cand m-am intors si a venit si el de afara s-a hotarat sa testeze patutul cel nou. :thumleft:

Cu o mica intarziere, le uram si noi la multi ani lui Mike si Pisi!

Sa punem masa, zic.

post-1149-1365844310156_thumb.jpg

Sa actualizam cu Veve:

post-516-13658445742284_thumb.jpg

Pisi multumeste pentru mult pentru urari!!

• Author

Multumim pentru urari :P

Ioana, ce frumos e patutul! Si eu vreau sa-i iau lui Sam unu din ala gen papuc în care se poate ascunde, ca lui îi place asa cînd si cînd, sa nu-l vada nimeni. Poate asa se lasa de cosul cu rufe murdare :P Mai ales ca în viitorul apropiat vrem sa schimbam putin în baie la chiuveta, iar cosul va fi în dulap, si nu prea o sa mai aibe cum intra :)

Oricum si asa au patuturi si cosuri, din blanite, burete, de salcie împletita cu perna... iar ei tot în cutii dorm mai cu placere :P

Pupam Veve flocoasa :P

[center]Ia si unu d'a meu la cutiuta :P

Nu-i placea muzica. Dan schimba canalele radio si chiar boomaia ceva rap, iar el e Klassik Radio fan :P

post-5-13658789856126_thumb.jpg[/center]

Pupam Veve cracita :pupic: si pe Sam care sunt curioasa daca acum are aripi :floare:

Mayam asa sunt toti, tot cutiile sunt mai interesante.Eu am luat patutul ca Miti are deja pernutele ei, defapt pe una mai dormea la un moment dat si el, apoi n-a mai dormit si sunt amandoua la dansa in camera ei :floare:

El de fel dormea in canapea sau pe scaune.Acum vad ca seara se baga in patut, cat il tine nu stiu.

Azi cand a venit patutul nu l-a intersat prea mult mai ales ca era si cutia langa, dar i-a luat al meu cutia si acum pe seara cand m-am intors si a venit si el de afara s-a hotarat sa testeze patutul cel nou. :floare:

Sa stapaneasca sanatos patutul cel nou, domsorul tau!

[center]Ia si unu d'a meu la cutiuta :floare:

Da, chiar, daca tot sta in cutia aceea...nu a prins si aripi, ca la reclama!

Zerda, ce burtica pufoasa si buna de scarmanat ai tu acolo :notworthy:

La multi ani, Pisi, sa traiesti si sa bucur pe mami cu dragalaseniile tale multi ani de-acum inainte.

Ioana, ce patut frumos a primit pufosul tau, se pare ca-i place tare si lui :rolleyes:

• Author

[center]Baietii mei se bucura de soare, iarba mare, buruieni grase :D

Mike în elementul natural.

post-5-13668913941475_thumb.jpg

Ma scufund în iarba, poate nu ma mai vede nimeni :D

post-5-13668914131306_thumb.jpg

Picat în transa, Zen la maxim, Mike.

"Ma vedeti?" :D

post-5-13668914925071_thumb.jpg

Sam, în cîmpul muncii. La afînat pamîntul. Nu doar rîmele stiu cum sta treaba :D

post-5-13668915299932_thumb.jpg

Aici lînga pinul-pomuletul de iarna. Poate vi-l mai amintiti, cel mititel si decorat de Craciun :D

Acum e bine merci în gradina, si e un frumusel!

post-5-13668916155788_thumb.jpg

A venit si el la meditatie, dar starea de zen l-a doborît în pat :D

post-5-13668916753412_thumb.jpg[/center]

Bebeii nu au cum sa nu fie Zen in frumusetea de gradina! Ce bine ca nu tunzi iarba ca i-ai rupe sufletul lui Mike :D Sam are labute verzi ca tati (degetele) si vrea sa-l ajute la gradinarit.

Aia cu Samuila la mirosit de Budha e super!

Ce s-ar mai distra si fetele mele tavalite la soare in flori! Sa speram ca anul asta o sa am flori ca si anul trecut sa doarma la umbra lor!!

:D Mike!

:D Sam

• 3 weeks later...