March 21, 201313 yr Author comment_190543 Gio, Sam e tare lingacios. Ne linge pe toti. Pe Denise în special pe frunte, pe Dan cel mai mult pe cap si barba ca are "blana" aspra si-i place Pe mine pe fata si mereu vrea în jurul buzelor. Vrea sa ma sarute... hmmmmm si în rest ma linge toata ziua pe mîini. Pe mîini nu linge pe niciunul dintre ai mei, doar pe mine. Floxyy, motanel gentil ai tu acolo Bia, ieri am avut soare care pica asa frumos pe masa, iar Sam dormea acolo în bataia razelor. Ne-am pus si noi la o cafeluta, iar el a început a se spala, apoi l-a luat si pe Dan la spalat, si l-a tot spalat pe frunte, par, barba, fata, pe gura Lili, Denise e de parerea ca ajuta Myra, Sam e lingau mare, el ne linge pe toti, inclusiv pe Mike. Cred ca ne iubeste oricum foarte mult pe toti. E firea lui asa tare iubareata si lingareata Nici nu-i de mirare ca ne iubeste, ca si noi lesinam dupa el. Mike, si el ne iubeste rau, la fel si noi pe el, dar el nu e lingacios... abia de se spala pe el... asa cînd si cînd Zerda, Sam ma trage cu labele de mîiini sa-l mîngîi pe el. Tot cu labele si gherutele ma piaptana, si încearca sa-mi spele parul, dar se enerveaza ca e prea lung pentru el. De aia prefera chelia lui Dan Uma, tu stii, Sam e mereu cu limba dupa noi. Poate sîntem deliciosi mai Cami, Sam si mesteca degetele. Tot îi spun sa se opreasca, ca nu poate el mînca asa mult om Report
March 21, 201313 yr comment_190547 De degete ma musca in joaca Veve si Cafe, ma musca usor si apoi ma ling! Pisi niciodata n-are treaba cu mainile, dar te linge pe fata, pe gat, pe urechi, si ma distreaza ca incearca pe par cum se vede si in poza! Sq e mult mai operativa se culca la spatele meu pe fotoliu si-mi desface parul, apoi se culca in el ca intr-un cuib! Sta acolo, cum ar veni ascunsa! Stiu n-avem multe tigle pe casa, niciuna, dar ea e mai mica! Report
March 21, 201313 yr comment_190549 De degete ma musca in joaca Veve si Cafe, ma musca usor si apoi ma ling! Pisi niciodata n-are treaba cu mainile, dar te linge pe fata, pe gat, pe urechi, si ma distreaza ca incearca pe par cum se vede si in poza! Sq e mult mai operativa se culca la spatele meu pe fotoliu si-mi desface parul, apoi se culca in el ca intr-un cuib! Sta acolo, cum ar veni ascunsa! Stiu n-avem multe tigle pe casa, niciuna, dar ea e mai mica! De par uitasem.... Pisicuta are o placere nebuna sa ne manance parul si sa ne scarmene pe cheliuta. S-o fi crezand in vreo capita si-si aranjeaza fanu'... ce stim noi??? Si maica-mea, dar si eu cu sor-mea - avem par lung. Si cand ne prinde cu scafarlia rezemata..... doamna pisicuta vine la atac. Ne scarmana, ne smotoceste si toarce de parca n-ar mai fi tors vreodata. Report
March 21, 201313 yr comment_190592 Ok, deci eu il vreau pe Sam pentru acnee.Pe Pisy a Ioanei pentru coafatul parului.Si pe blanoasele Myrei ca bodyguarzi pentru Manu.Pe Cody, il vreau ca degustator.Pe Maya Umei ca secretara, ca-i vorbitoare.Pe Perla Adrianei sa-mi doarma pe burta gen anti stress.Pe Fiocco ca insotitor ca-i plimbaret nevoie mare.Pe Piscotul Liei sa-i sperie pe rauvoitori.si tot asa... Moama ce telenovela am facut.Mai ceva ca suleiman. Report
March 21, 201313 yr comment_190593 Ok, deci eu il vreau pe Sam pentru acnee.Pe Pisy a Ioanei pentru coafatul parului.Si pe blanoasele Myrei ca bodyguarzi pentru Manu.Pe Cody, il vreau ca degustator.Pe Maya Umei ca secretara, ca-i vorbitoare.Pe Perla Adrianei sa-mi doarma pe burta gen anti stress.Pe Fiocco ca insotitor ca-i plimbaret nevoie mare.Pe Piscotul Liei sa-i sperie pe rauvoitori.si tot asa... Moama ce telenovela am facut.Mai ceva ca suleiman. âferim ! Report
March 21, 201313 yr comment_190614 Pe Perla Adrianei sa-mi doarma pe burta gen anti stress.Esti sigura ca vrei 5 kg sa-ti stea pe burta? Report
March 21, 201313 yr comment_190617 Pai vrea sigur! N-auzi ca vrea s-o coafeze Pisi, are 7 kile si numai atitudine! Gherutze si se si crede hair-stylist! Dar ca paranteza ma bucur tare cand multiubitele noastre intra si in inima altora, cred ca e cel mai bun mod de a simti ca facem ceva bine pentru pufoasele noastre, dupa cat ne pricepem si noi si mai invatam de aici! Report
March 22, 201313 yr comment_190639 Pe Cody, il vreau ca degustator. La cate bunatati faci tu, numai cu tine in bucatarie ar sta Cody si nu ai putea sa scapi de insistentele lui! El te pazeste si cand tai ceapa, chiar daca il deranjeaza la ochi, el vrea sa guste si din aia! Report
April 1, 201313 yr comment_192217 afara is doar 10°C, mai bine in casa cu semineul aprins, pe divan cu burta in sus Report
April 1, 201313 yr Author comment_192222 Asta-i pozitia MA DOARE IN BASHCHETZI!! Si în general întîlnita la dolofani Ai mei amîndoi dorm asa, dolofanii. Felix nu o facea. Era prea ascutit, nu avea stabilitate pe spate. Se rasturna. Desi Sam cîntareste olecuta mai mult ( 4,6 kg ) fata de cît cîntarea Felix (rar ajungea la 4,5 kg), el poate dormi asa, pentru ca are alta costructie. E mai moale, mai pufos, mai cu ghiozdanel lat Mike doarme cel mai des asa [center]Plimbat pe brate, ca asa merita! Pentru ca linge si barba Pozele cu Sam sînt tot de atunci cînd îl lingea si pe fata, frunte, ochi... s.a.m.d Mike a descoperit primavara Obosit de atîta paza Poza asta e facuta cu cîteva zile 'nainte de Pasti, cînd afara era alb... la fel ca de Pasti. Deci e actuala Mike se întreba unde ramîne primavara?????????????? [/center] Report
April 1, 201313 yr comment_192225 Saracul Mike la cat ii place lui sa miroasa flori, o sa faca depresie cu vremea asta!! Report
April 1, 201313 yr Author comment_192227 Saracul Mike la cat ii place lui sa miroasa flori, o sa faca depresie cu vremea asta!! Fara gluma, chiar e asa. Azi fiind temperatura peste zero, cîteva grade plus, a descoperit Dan panselutele si alte floricele care înca nu-s plantate, sînt înca în "oale". O masa maaare plina de ele. S-a urcat Mike peste ele. Dragu de el calca asa doar pe vîrfurile degetelelor, sa nu le striveasca. Stia ca nu e frumos ce face, dar pur si simplu cînd le-a vazut era în culmea fericirii L-a dat Dan jos de pe ele, si a fost taaare suparat. L-am adus pe masa în casa unde are cosuletul decorativ de pe masa de Pasti Si i-am mai pus pe lînga înca doua ghivece cu flori lila ( Pericallis ) care trebuie plantate afara. Acum e mai linstit, dar tot se mai urca pe pervaz si se uita depresiv pe fereastra. Cred ca ceasul interior îi spune ca afara ar trebui sa fie primavara... si nu stie de ce nu este Report
April 1, 201313 yr comment_192235 Nu-l ajuta prea tare, dar nici noi stim! E lasa, ca apar florile sa vezi ce-i trece! Report
April 2, 201313 yr comment_192265 afara is doar 10°C, mai bine in casa cu semineul aprins, pe divan cu burta in sus Asteapta si o scarmanare pe burtica sau trage doar un pui de somn! Report
April 2, 201313 yr comment_192266 [center]Plimbat pe brate, ca asa merita! Pentru ca linge si barba Pozele cu Sam sînt tot de atunci cînd îl lingea si pe fata, frunte, ochi... s.a.m.d Mike a descoperit primavara Mike se întreba unde ramîne primavara?????????????? Sam este o figura pupacioasa, sa se ia de labuta cu Cody, alt mare pupacios.Si Mike ramane vesnicul "Ferdinand", caruia ii plac florile.Scumpii de ei! Report
April 2, 201313 yr comment_192307 Esti sigura ca vrei 5 kg sa-ti stea pe burta? Foarte sigura.Stiu ca au puteri vindecatoare. Dar ca paranteza ma bucur tare cand multiubitele noastre intra si in inima altora, cred ca e cel mai bun mod de a simti ca facem ceva bine pentru pufoasele noastre, dupa cat ne pricepem si noi si mai invatam de aici! Pai cum sa nu, Ioana!Au crescut cu noi, cum copii nostrii bipezi au crescut cu voi. Am scris depre problemele lor de sanatate, ne-am bucurat de realizarile lor, ne laudam cu ei. Report
April 5, 201313 yr Author comment_192734 [center]La noi e atît de întuneric. Macar s-a mai înmuiat vremea peste zi, dar noaptea tot minusuri avem Baietii mei, fac ce stiu mai bine. Nani [/center] Report
April 5, 201313 yr comment_192739 Ma uit la ei si ma ia cu somn https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
April 5, 201313 yr comment_192747 [center]La noi e atît de întuneric. Macar s-a mai înmuiat vremea peste zi, dar noaptea tot minusuri avem Baietii mei, fac ce stiu mai bine. Nani Bebe Sam n-are nevoie de pernuta ca are burtica lui Mike Report
April 5, 201313 yr Author comment_192759 Asa trec ei peste vremea asta depresata, lipiti unul de celalalt. Sam, nu se va maturiza niciodata. Asa era cîndva si Mike, bebe. Desi, chiar si acum mai are faze cînd vrea sa fie bebele meu, dezmierdîndu-se într-un alt fel, asa mai copilaresc tolomac si ghidus, de cînd îl are pe Sam, a preluat rolul de sef matur cu stea în piept. Cînd îsi revine din starea asta, îsi schimba rapid pozitia, îsi ia moaca aia serioasa de barbat... îsi schimba atitudinea complet într-o secunda, iar pe fata îi poti citi: " Valeuu, iar m-am lasat dus de val?" Sam nu vrea sa fie barbat, el vrea sa fie copilasul poznas, si vrea iubit de toata familia cel putin 27 de ore pe zi Acum cîteva zile, Mike dormea lînga mine, iar Sam chiar ce se trezise, din cosul cu rufe. S-a strecurat finut înghesuindu-se între noi. Mike s-a întors putin pe-o parte si l-a luat cu laba de dupa gît, asa prieteneste. Sam încerca sa-l urneasca din loc cu spatele, împingîndu-se cu picioarele de mine. Mike, cum înca îl tinea asa de dupa cap cu laba, îl strînge putin spre el, apelînd la manichiura lui de vultur. În momentul ala piticul nu s-a mai împins. Si-a pus botul pe labe si s-a culcat, asa vreo 10 secunde. Cred ca în sinea lui, gîndea ca a întrecut masura cu comportamentul bagaret, iar Mike îi arde una. Dupa ce a observat însa ca Mike doar îl cuprinndea mai cu foc, a suflat usurat si s-a bagat în burtica lui, si dusi au fost. Cîteodata se mai ling. Sam îl spala pe Mike pe cap, pe urechi, asa cu spor, cu limba lata si tepoasa. Mike, care nici pe el nu-i place sa se spele, se simte coplesit de spalaturile lui frate-su, si vrea sa-i raspunda si el la fel. O face într-asa fel ca eu pot sa fac pe mine de rîs. Scoate limbuta asa doi milimetri din gura si o lipeste de capul sau urechile lui Sam, asa în mai multe locuri... de parca îl gusta Report
April 5, 201313 yr comment_192770 Cîteodata se mai ling. Sam îl spala pe Mike pe cap, pe urechi, asa cu spor, cu limba lata si tepoasa. Mike, care nici pe el nu-i place sa se spele, se simte coplesit de spalaturile lui frate-su, si vrea sa-i raspunda si el la fel. O face într-asa fel ca eu pot sa fac pe mine de rîs. Scoate limbuta asa doi milimetri din gura si o lipeste de capul sau urechile lui Sam, asa în mai multe locuri... de parca îl gusta M-ai facut sa rad singura Bietul barbatel e pierdut cand vine vorba de spalat Maya imi linge mie degetul sau mana si se spala de ea..adica sunt pe post de burete! Report
April 7, 201313 yr Author comment_192970 Puisorul a împlinit azi onorabila vîrsta de 7 anisori! Multi 'nainte, si sanatosi sa fie! Sapte ani, da, gata de-acum la scoala cu el! Din pacate si ca de obicei în acesta perioada, noi avem o vreme depresiva, umeda si întunecoasa, asa ca Mike n-are chef de pozat ci de dormit. Totusi s-a urcat pe masa sa-si admire floricelele. Bineînteles ca nu puteam sarbatori fara nelipsitele lalele! [center]La multi ani, puisor!♥ [/center] Report
April 7, 201313 yr comment_192972 Maya,sa-ti traiasca si sa va bucure cu ghidusiile lui muuuulti ani de acum incolo Report