Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Zerda, pufoseniile tale parca spuns: hai, mami, aici, nu vezi ca ti-am pastrat un loc? :)

Adriana, ce frumusete de pisica aveti :)

Smokey al meu n-a fost in apele lui in ultimele 2 zile. Sambata si ieri n-a iesit de sub pat, abia a mancat, n-a fost la baie, m-am cam speriat :floare:

Aseara l-am scos cu forta de sub pat, i-am dat sa manance mancare umeda, i-am pus niste lapte, ca-i place tare :) N-a mai intrat suba pat, iar peste noapte s-a catarat pe etajul de sus al casutei (la 1.5M), a dormit cu mine, iar azi dimineata sarea ca un greiere :) A-nviat baiatul mamei :)

O fi mancat bataie si era suparat!Dar stai atenta cu el ca nu stii ce putea fi!

O fi mancat bataie si era suparat!Dar stai atenta cu el ca nu stii ce putea fi!

Azi sotul e liber si i-am spus sa stea cu ochii pe el, sa-l urmareasca daca mananca, daca bea, daca merge la baie, daca se alearga cu pufa, dupa cum obisnuieste. Daca e tot plouat, il ducem la doctor, ca e mai bine.

• Author

Cami, cum e mustaciosul? Si-a revenit complet?

Samy a reusit azi sa-mi sparga o statueta cu cu pisici pe care o adoram. Si n-o mai gasesc de cumparat. O sa încerc s-o lipesc.

[center]Baietii au avut azi o runda de dragaleala :)

post-5-13619152061049_thumb.jpg

post-5-13619152209501_thumb.jpg[/center]

Cami, cum e mustaciosul? Si-a revenit complet?

Samy a reusit azi sa-mi sparca o statueta cu cu pisici pe care o adoram. Si n-o mai gasesc de cumparat. O sa încerc s-o lipesc.

[center]Baietii au avut azi o runda de dragaleala :)

post-5-13619152061049_thumb.jpg

Nu stiam ca Pisi s-a dus in vizita la rude!! :)

Niste lipiciosi amandoi! Nu ti-am zis eu ca o sa ai salata de pisici!!

Si eu intrasem sa vad cum e Smokey.

Nasucurile alea umede ale baietilor is de-a dreptu' seducatoare. :)

Iar Perla-i o aristocat, se vede de la o posta. Adriana, daca nu ma-nsel, tu spuneai ca pretextul cu care au dat-o fostii stapani era ca urina aiurea. Voi ati avut vreun incident sau... era doar o minciuna de-a alora? (intreb pentru ca-mi pare ciudat sa lase de izbeliste asa pisica; din experienta mea, chiar si mai putin iubitorii de animale ar tine pisici asa frumusele.)

Din experienta mea tampenia nu are limite! Aia au gasit un pretext oarecare! Norocul Perlei ca a scapat de ei si ii e bine cu Adriana si Pufi!

Mai cred ca mai pisacios ca Fiocco, si cate mi-a botezat in casa, mai rar....si nu l-am dat, ca e al nostru, cu bine si rele.

Superbi toti martzanii.

Sanatate Cami la pufos

Samy a reusit azi sa-mi sparga o statueta cu cu pisici pe care o adoram. Si n-o mai gasesc de cumparat. O sa încerc s-o lipesc.

[center]Baietii au avut azi o runda de dragaleala B)

Ce scumpi pot fi ei cand se dragalesc! B)

Samy face cam prea multe prostioare! B)

Ia priviti ce tampenie!

daca idiotenia asta ajunge in Bucuresti, eu emigrez!

Idiotenia asta de stire este pe toate ecranele de la metrou, am vazut eu astazi si chiar mi-am zis: au inebunit de tot, numai stiu pe ce sa mai ii iau omului banii, acum s-au legat si de animalutze.

Ne luam bagajutele si ne mutam mai la oameni normali!

La tine cum se pune: ai si catel si pisoi si porumbel!!

Vorba unuia care a comentat pe forum,gandacii sunt considerati animale de companie?? Si daca ai 3 papagali Arra care se aud in tot cartierul nu platesti?? Numai pentru caini si pisici?

Ca pentru mai mult de 2 gandaci vad rostul unei amenzi!

dar eu pisicile mele nu le dau in strada, nici daca ar sta in varful nasului, pana la Bruxelles ma duc cu scandalul!

Iar Perla-i o aristocat, se vede de la o posta. Adriana, daca nu ma-nsel, tu spuneai ca pretextul cu care au dat-o fostii stapani era ca urina aiurea. Voi ati avut vreun incident sau... era doar o minciuna de-a alora? (intreb pentru ca-mi pare ciudat sa lase de izbeliste asa pisica; din experienta mea, chiar si mai putin iubitorii de animale ar tine pisici asa frumusele.)

Da, asa i-au zis veterinarei. Dupa ce am luat-o am vazut ca ultima data cind a fost la veterinara ea a scris in carnetelul ei motivul asta, a verificat ca nu are cistita si a scris ca recomanda terapie comportamentala.

De cind e la noi, de aproape 4 luni n-a facut absolut nimic niciodata in casa.

• Author

Da, asa i-au zis veterinarei. Dupa ce am luat-o am vazut ca ultima data cind a fost la veterinara ea a scris in carnetelul ei motivul asta, a verificat ca nu are cistita si a scris ca recomanda terapie comportamentala.

De cind e la noi, de aproape 4 luni n-a facut absolut nimic niciodata in casa.

Banuiesc ca aia nu o mai voiau, mintind de prosti ce sînt, sau mai e alta varianta... Poate Perla nu-i placea si voia sa scape de ei si le-a pishulit prin casa =))

Gio, da, Sam demoleaza tot ce-i sta în cale, dar ce sa fac... e al nostru si-l iubim asa nebun cum e :D

Zerda, aia chiar tîmpiti sînt!

[b]

Cami[/b], sa ne scrii cum sta treaba cu pufosul.

Ca m-am enervat eu, dar sa vezi ce s-a enervat omul!! El are dedesubt un copil isteric si un parinte nebun, ne trezesc in fiecare dimineata de sambata cu circ, pai labutzele mele, nu deranjeaza pe nimeni!!

Si vorba cuiva de pe forum, sa ii vad cum intra la mine in casa fara mandat!

Ca m-am enervat eu, dar sa vezi ce s-a enervat omul!! El are dedesubt un copil isteric si un parinte nebun, ne trezesc in fiecare dimineata de sambata cu circ, pai labutzele mele, nu deranjeaza pe nimeni!!

Si vorba cuiva de pe forum, sa ii vad cum intra la mine in casa fara mandat!

Sau la mine in curte! =))

Nu se pune ca tu ai sonerie ambulanta care se aude de la colt!!! =))

Fetele, va multumesc pentru intrebari si grija :D

Blanosul meu si-a revenit, mananca, bea, merge la baie, se alearga cu Lili, e ok =))

Stella, cre'ca Smokey al meu l-a intrecut pe Fiocco la pisulit prin casa. Mi-a facut pipi pe recliner-ul nou-nout, desi il spreiam constant cu repellent, pe canapea, pe pat, acuma schimbam lenjeria, dupa o ora vedeam ca e uda si mirosea, in vana, pe unde vrei si pe unde nu vrei, asta chiar si dupa ce l-am castrat. Chiar imi spunea o prietena ca ea n-ar fi avut nervi sa tina asa un pisoi. Da' l-am tinut, ca e copilul meu nostru blanos.

Va place accesoriul din blana naturala al gentii mele?

post-30-13620432743586_thumb.jpg

post-30-13620433249944_thumb.jpg

Dimineata la vanatoare de pasarele:

post-30-13620433521417_thumb.jpg

Cami, bine ca si-a revenit mustaciosul!

Insa "dimineata la vanatoare de pasarele" imi place enorm! =)) si geanta "accesorizata"!

Pupa mustaciosul si de la noi!

Imi place tare accesoriul de la geanta ta, ma simt ca acasa!! =))

• Author

[center]Fete frumoase cu pisici pufoase, noi va dorim o primavara inundata de dragoste si muuuult soare!

(Cel putin o bucatica trebuie sa fie în poza. Ar fi culmea sa fotografiez fara asistent :blink: )

post-5-13621499268907_thumb.jpg

Vestitorul Primaverii, Ferdinand :floare:

post-5-13621504494985_thumb.jpg[/center]