February 9, 201313 yr comment_184513 Pisco, pot sa mi te imaginez stand in camasa de noapte in pragul usii si strigand Fifiii, Fifii! in miez de noapte, bineinteles.si ia mai zi, cam cum te privesc vecinii (saraca!), cu intelegere, nu? Doamne, ce-am mai ras! ce matze misto aveti, sa va bucure in continuare! Report
February 9, 201313 yr comment_184529 [...]Fiffi,vrea afara noaptea la 12,cand e frigul mai naprasnic. Ea nu face in ladita nici s-o tai.Si sta la usa si plange isteric pana o las sa iasa.Nu vreti sa stiti ce voce ascutita poate sa scoata si cum imi zgarie timpanele cand vrea ceva .Apoi ,din ora in ora eu ies in parg si strig, la 1, la 2, la 3 noapteasi strig : Fifiiiiiiii, Fiffiiiiii !!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Pe la 4, invinsa ma duc sa ma culc .Inafara de faptul ca scol toti vecinii,pe ea nu o impresioneaza. Si stiu sigur ca ma aude, pentru ca nu pleaca niciodata departe.Cred ca e prin podul vecinilor, unde sunt atarnate slanini, sunci si carnati .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifDimineata, se intoarce bine dispusa si culmea, nu a racit niciodata .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 9, 201313 yr comment_184535 Pisco, pot sa mi te imaginez stand in camasa de noapte in pragul usii si strigand Fifiii, Fifii! in miez de noapte, bineinteles.si ia mai zi, cam cum te privesc vecinii (saraca!), cu intelegere, nu? Doamne, ce-am mai ras! ce matze misto aveti, sa va bucure in continuare! Moatza,nu am am spus ca nu am vrut sa ma credeti nebuna, dar nu ajunge ca strig . La usa am si un clopotel din metal,in care bat cu o furculitza. Ca asa le chem vara la masa si e un zgomot la care de obicei reactioneaza .Fiffi nu are nici o reactie nici la clopot.Vecinii s-au obisnuit cu "orasenii " excentrici.Dar cand le-am facut piscina la rate,sa vezi cum se uitau .Ca omul a sapat o groapa de 2x2x0,4 ,pe care am captusit-o cu folie si am umplut-o cu apa.Culmea e ca ratele au preferat in continuare ligheanul si pana la urma am astupat groapa.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif [...]Fiffi,vrea afara noaptea la 12,cand e frigul mai naprasnic. Ea nu face in ladita nici s-o tai.Si sta la usa si plange isteric pana o las sa iasa.Nu vreti sa stiti ce voce ascutita poate sa scoata si cum imi zgarie timpanele cand vrea ceva .Apoi ,din ora in ora eu ies in parg si strig, la 1, la 2, la 3 noapteasi strig : Fifiiiiiiii, Fiffiiiiii !!!!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/director.gif Pe la 4, invinsa ma duc sa ma culc .Inafara de faptul ca scol toti vecinii,pe ea nu o impresioneaza. Si stiu sigur ca ma aude, pentru ca nu pleaca niciodata departe.Cred ca e prin podul vecinilor, unde sunt atarnate slanini, sunci si carnati .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifDimineata, se intoarce bine dispusa si culmea, nu a racit niciodata .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
February 9, 201313 yr comment_184536 Pisco, tare capoasa mai e Fiffiiii a ta !Si eu m-am distrat copios cu aventurile voastre nocturne. Report
February 10, 201313 yr comment_184557 Am avut si eu aventuri cu pufosenia mea bezmetica. De obicei, cand ajung acasa, ma asteapta toti copiii la usa (pe dinauntru, desigur ). Si-ntr-o seara, ajung eu acasa, deschid usa, si-mi iau la revedere de la un coleg si vecin, fara sa fiu atenta ce se intampla pe la picioarele mele, in conditiile in care pe coridor era cam intuneric. Intru in casa si-mi vad de ale mele. Dupa vreo 10 minute aud un mieunat jalnic si plangaret si nu reuseam sa-mi dau seama de unde vine. Incep sa caut prin dulapuri, bai si nimic. Ciulesc urechile mai bine si-mi dau seama ca vine de la usa. Deschid usa si tasneste pufosenia in casa cu viteza luminii . Zapacita a iesit fara sa-mi dau seama, a dat o tura pe coridor si s-a intors disperata si infricosata de "the big outdoor" Si noi avem mereu asistenta la baie, cand fac dus cel putin o pisica sta pe marginea vanei si una pe capacul toaletei . Nera bea mereu apa de la robinet, daca e in chiuveta si nu dau imediat drumul la apa, incepe si se cearta cu mine, cum imi permit eu sa tin pisica insetata... Rusine sa-mi fie Aseara, stateam in pat si citeam cu asistenta, desigur: Vroe 10 minute s-a chinuit sa scoata ghemotocul de hartie din castronel. In cele din urma, s-a plictisit si s-a lasat pagubas Si-n caz ca va era dor de fetele mele:La inaltime: Pufosenie: Si-uite-asa impartim noi fotoliul: Ia ghiciti cine impinge pe cine, ca sa stea mai comod? Sper sa nu ma injurati ca am pus prea multe poze Report
February 10, 201313 yr comment_184564 Mie imi plac pozele!!Deci Pufosenia este Fetita?? Si cel gri este baiat?? Report
February 10, 201313 yr comment_184567 Mie imi plac pozele!!Deci Pufosenia este Fetita?? Si cel gri este baiat??Da, pe pufosenie o cheama de fapt Lili. Cel gri este motan si-l cheama Smokey Report
February 10, 201313 yr comment_184568 Eu ii mai zic lui Veve Pufoasa! Si incredibil, daca zic la telefon de o prajitura sau o patura pufoasa, ridica si ea capul! Deci isi stie porecla! Asa cum pe Pisi de fapt o cheama Empi, dar raspunde la ambele numele! Report
February 10, 201313 yr comment_184572 Eu ii mai zic lui Veve Pufoasa! Si incredibil, daca zic la telefon de o prajitura sau o patura pufoasa, ridica si ea capul! Deci isi stie porecla! Asa cum pe Pisi de fapt o cheama Empi, dar raspunde la ambele numele! The Naming Of Cats by T. S. Eliot The Naming of Cats is a difficult matter,It isn't just one of your holiday games;You may think at first I'm as mad as a hatterWhen I tell you, a cat must have THREE DIFFERENT NAMES.First of all, there's the name that the family use daily,Such as Peter, Augustus, Alonzo or James,Such as Victor or Jonathan, George or Bill Bailey--All of them sensible everyday names.There are fancier names if you think they sound sweeter,Some for the gentlemen, some for the dames:Such as Plato, Admetus, Electra, Demeter--But all of them sensible everyday names.But I tell you, a cat needs a name that's particular,A name that's peculiar, and more dignified,Else how can he keep up his tail perpendicular,Or spread out his whiskers, or cherish his pride?Of names of this kind, I can give you a quorum,Such as Munkustrap, Quaxo, or Coricopat,Such as Bombalurina, or else Jellylorum-Names that never belong to more than one cat.But above and beyond there's still one name left over,And that is the name that you never will guess;The name that no human research can discover--But THE CAT HIMSELF KNOWS, and will never confess.When you notice a cat in profound meditation,The reason, I tell you, is always the same:His mind is engaged in a rapt contemplationOf the thought, of the thought, of the thought of his name:His ineffable effableEffanineffableDeep and inscrutable singular Name. Report
February 10, 201313 yr comment_184590 La mine este ora de meditatie profunda, toate se gandesc la al treilea nume secret!! Report
February 10, 201313 yr Author comment_184603 The Naming Of Cats by T. S. Eliot Am carticica Old Possum’s Book of Practical Cats, undeva în beci , tre' s-o caut neaparat, ca am uitat de ea! Minunat poem! Report
February 10, 201313 yr comment_184668 " Deep and inscrutable singular Name ""And that is the name that you never will guess; " .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif[font=trebuchet ms, verdana, arial, tahoma, sans-serif][color=#222222][/color][/font][color=#222222][/color]Ah ,acuma m-am luminat. Fiffi imi face o favoare cand catadicseste sa-mi raspunda .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Cara si Piscot sunt mai putin meditative.Cara ma iubeste ca un caine si ar veni la mine si din rai.Pe Piscot nu trebuie sa-l strig . Raspunde la orice deschidere a usii frigiderului,pentru ca in capul lui plutesc numai pui prajiti .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif[color=#222222][/color] Report
February 10, 201313 yr comment_184670 Din cate pot sa pluteasca prin capul cuiva, puii prajiti nu sunt o alegere foarte rea! Report
February 10, 201313 yr comment_184689 Offf, off, offf dragi copii, numai mama sa nu fii! Doarme ca un pui! Report
February 11, 201313 yr comment_184773 Si eu m-am amuzat teribil cu povestile nocturne despre Fiffi, l-am admirat pe Piscot (preferatul meu! ), pe Perla care are un nasuc atat de roooz! si evident, pe Smokey luptandu-se cu ghemotocul de hartie si pe pufosenia Lili care trebuie sa imparta fotoliul cu mami ei!!!!! Pupici la toti blanosii/blanoasele!!!! Si va rog frumos sa nu mai radeti de ochii "rosii" a lui Cody, este vina blitzului, na! Daca Perla face nani invelita, Cody face nani cu frate-sau ca doi "melomani" ce sunt! Si in chiuveta nu se bea numai apa!!!!! Report
February 11, 201313 yr comment_184797 Ai facut baiatul de ras!!!!! Las ca ii trece! Am vrut doar sa arat..ce se mai poate face intr-o chiuveta! Report
February 11, 201313 yr comment_184801 Pe Piscot nu trebuie sa-l strig . Raspunde la orice deschidere a usii frigiderului,pentru ca in capul lui plutesc numai pui prajiti .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif[color=#222222][/color] Poate sa se ia de o labuta cu Cody, pentru ca si in capul lui plutesc numai fripturi. Si dupa ce am inchis usa la frigider si nu primeste nimic de acolo, se posteaza langa el si il pazeste ceva timp, doar, doar..... Report
February 17, 201313 yr comment_186010 Ia uitati ce frumos stateam noi azi dimineata in mijlocul patului: Cu ochii pe pufosenie: Report
February 18, 201313 yr comment_186147 Ia uitati ce frumos stateam noi azi dimineata in mijlocul patului: Cu ochii pe pufosenie: Oooo, frumosii! Ce i-as mai smotoci pe amandoi! Report
February 18, 201313 yr comment_186149 Foarte simpatici!! banuiesc ca se joaca des unul cu altul!! Report
February 18, 201313 yr comment_186187 Foarte simpatici!! banuiesc ca se joaca des unul cu altul!!Zerda, vrei sa spui ca se bubuie unul pe altul de le merg fulgii Si Nera se infiinteaza si ea, zburlita toata, sa arbitreze fiecare batalie Report
February 18, 201313 yr comment_186243 deci ai o situatie locativa ca a mea!! bine ca am cui sa ma plang! Report
February 18, 201313 yr Author comment_186292 Cami, pupam degradeu' tau pufos. Zici ca se scarmana? Serios, sau în joaca? Gio, pisholcosu' mic face la chiuveta ca-i îngheata saculetul afara? Hai sa va mai ametesc si eu cu povesti din casa mayasha buclucasha Baietii mei, ca de obicei, dorm mult, ca afara e frig, se joaca a lene, se mai iau la trînte barbatesti în reluare, manînca... si iar dorm, viseaza, dau din musteti, din gene, din labute, mai si gem, sforaie, pufaie... stiti voi. Mike ca de obicei e un cuminte, iar Sam la fel, dar doar cînd doarme. Sînt zile cînd ma duce la disperate cu prostiile care îi trec prin tartacuta. Saptamîna trecuta, patanii mai periculoase: - a dat jos de pe pervazul ferestrei din dormitor o orhidee ( again, and again, and again... etc). Din fericire, mît, floare si vas, întregi si nevatamati. - a sarit de pe un sideboard pe usa de la sufragerie, a picat, ca doar usa nu sta locului ci se închide, s-a lovit la barbie.- cu o forta cu care credeam ca n-o are, a deschis sertarul ( un sertar greu, mai mult de jumatate plin cu hîrtogarie) de jos al sideboardului. Jumatate în sertar, jumatate afara, încerca sa-l deschida prin spate si pe cel de deasupra. Ma uitam la el înca... a reusit sa-l împinga doar putin, acel sertar fiind mult mai greu, plin cu vasaraie de sticla. Cînd a dat sa iese cu spatele s-a sucit cumva si a ramas blocat între sertarul de sus si cel de jos. Din joaca am ajuns în stare de panica amîndoi în secunda doi! Am azvîrlit laptop si sarit sa salvez baiat blocat. Cel putin dupa aventura a stat calm 10 minute. Prostii fara pericol de vatamare: - a prins o bucata de canapea neacoperita, si-a ascutit ghearele în ea cu atîta pasiune si sîrg, ca si cum ar fi ultima dorinta pe care o mai avea în viata. Rezultat sfredelit - a azvîrlit toate sampoanele, gelurile de dus din baie, pe jos. Nu stiu dupa ce alerga. Un tîntar, paianjen... nu stiu, ca am ajuns dupa ka-boommm, cînd toate erau deja împrastiate.- aseara am pregatit pachetelul cu legume si fructe al Denisei pentru scoala (cînd si cînd îi place sa rontaie pe ele la scoala). Pachetelul a continut printre altele si morcov. Cojile le-am pus în cosul de gunoi si am plecat la culcare. Dimineata cine aduna gunoi de jos? Eu A tras cosul si l-a rasturnat ca sa se frece de cojile de morcov... probabil. În fiecare zi intra unde tin gunoiul. Poate deschide usa singur, si intra mereu printr-un orificiu de la robinetii de apa de sub chiuveta, în spatele dulapului. Nu stiu de ce, pentru el este foarte amuzanta treaba asta si pe mine nu ma deranja. Niciodata nu a rasturnat gunoiul... nu s-o fi nimerit la vizitele lui dupa dulap sa fie si coji de morcovi prin gunoi. Ca aproape în fiecare noapte ne apuca de degete, ne mai si zgîrie din joaca în timp ce dormim, circula peste noi ca pe hipodrom. Peste mine mai cu respect, peste Dan... sare pe el ca pe trambulina. Activ, nu gluma, nu? Ieri, în excez de zel, din nou, în timp ce Mike dormea ca un bursucel, Sam avea chef de scandal si n-ave acu cine. A sarit pe grasun. Asta enervat la maxim, ca mai sarise pe el de vreo cîteva ori, s-a ridicat în toata linistea lui si i-a ars doua labe peste cap. Liniste 10 minute. Hai sa va pun si vreo doua-trei imagini. [center]Încep cu Miti, fata de suflet, pe care am depurecat-o, ca mai nou doarme noaptea, dar si ziua pe mobilierul baietilor. Dulcica, dar nu e deloc o lady, cum pare. A facut pishi în pamîntul lamîilor. Dan suparat rau si muncit mult la scos, curatat, spalat ghivece, pomi, cumpara si schimbat substrat. Cred ca a vrut sa se faca shefa de teren, iar azi dimineata cînd voia sa intre în dormitor, a sarit Samy din pat direct la bataie. E prima data cînd sare el asa de nebun... Mike o ignora ca si cum n-ar exista. Nici macar nu se uita la ea, cînd e în casa Ferdinand iubind-si bipedul. Samy, pus pe joaca. Scarmana o jucarie. Hai mah si tu la joaca! Da, da, vin Hai, ne luam de cap?Ok, ne luam! Ne giugiulim ca doua fete Ok, atunci hai sa nu ne mai facem de rusine, ca iar ajungem pe forum. Io ma catar pe funie! Yuhuuu! Aici Mike. Capul ala de iepuras, dragostea lui Sam forever! I-a adus si lui Mike o minge [/center] Report