January 18, 201313 yr comment_180974 Tin minte ca si noua ne ziceau unii dupa ce ne-am luat catel "pai cu banii astia poti sa tii un porc", Doamne ce ma puteau enerva.... Report
January 18, 201313 yr comment_180976 Pai cati porci puteam eu tine in atatia ani!!! Lasa ca unde nu curge pica, si mai primesc si eu bucati de porci bio de la tzara! Report
January 18, 201313 yr comment_180977 Tin minte ca si noua ne ziceau unii dupa ce ne-am luat catel "pai cu banii astia poti sa tii un porc", Doamne ce ma puteau enerva.... Doamne, Doamne, ce are una cu alta! Report
January 18, 201313 yr comment_181038 Si ce dosar zici ca iti trebuie? Ala verde? Stai asa, ca se rezolva! Imediat o sa il aduni de pe jos. Report
January 19, 201313 yr comment_181115 Ultimul buletin medical ...va trebui reoperat pe 28 ian, vetul preferand ca natura sa ajute, caci are o necrozare uscata baiatul nostru la coada , si se spera sa reuseasca sa inlature , fara sa atinga centrii de la anus ....in fine, ne-a zis ca e mai bine decat se astepta, dar si ca e cel mai complicat caz de ablatie codala in toata cariera lui...sa speram ca il ajuta DD si tineretea lui, si se reface . aseara cand a ajuns era ca un tigru in cusca, voia musai sa iasa afara, tragea de perdele, se ridicase in 2 labute, si era extrem de agitat...din pacate cu gulerul elizabetan si rana de la fund, e exclus sa-l las , dar el saracul era disperat ...azi l-a scos un pic Vale in zapada, cu lesa, si o sa-l mai scoatem un pic in cursul zilei. Report
January 19, 201313 yr comment_181119 Ultimul buletin medical ...va trebui reoperat pe 28 ian, vetul preferand ca natura sa ajute, caci are o necrozare uscata baiatul nostru la coada , si se spera sa reuseasca sa inlature , fara sa atinga centrii de la anus ....in fine, ne-a zis ca e mai bine decat se astepta, dar si ca e cel mai complicat caz de ablatie codala in toata cariera lui...sa speram ca il ajuta DD si tineretea lui, si se reface . aseara cand a ajuns era ca un tigru in cusca, voia musai sa iasa afara, tragea de perdele, se ridicase in 2 labute, si era extrem de agitat...din pacate cu gulerul elizabetan si rana de la fund, e exclus sa-l las , dar el saracul era disperat ...azi l-a scos un pic Vale in zapada, cu lesa, si o sa-l mai scoatem un pic in cursul zilei.Ouff DDsa aiba noroc baietzelu!!Curaj si incredere! Report
January 19, 201313 yr comment_181125 Dragul de pui mic si necajit Tinem pumnii pentru operatie si sper din suflet sa se faca bine! Report
January 21, 201313 yr comment_181438 Si ce dosar zici ca iti trebuie? Ala verde? Stai asa, ca se rezolva! Imediat o sa il aduni de pe jos. Ce dulce este "bibliotecarul"! Report
January 21, 201313 yr comment_181439 Ultimul buletin medical ...va trebui reoperat pe 28 ian, vetul preferand ca natura sa ajute, caci are o necrozare uscata baiatul nostru la coada , si se spera sa reuseasca sa inlature , fara sa atinga centrii de la anus ....in fine, ne-a zis ca e mai bine decat se astepta, dar si ca e cel mai complicat caz de ablatie codala in toata cariera lui...sa speram ca il ajuta DD si tineretea lui, si se reface . aseara cand a ajuns era ca un tigru in cusca, voia musai sa iasa afara, tragea de perdele, se ridicase in 2 labute, si era extrem de agitat...din pacate cu gulerul elizabetan si rana de la fund, e exclus sa-l las , dar el saracul era disperat ...azi l-a scos un pic Vale in zapada, cu lesa, si o sa-l mai scoatem un pic in cursul zilei. Dragul Fiocco, tinem pumniii stransi in continuare!Trebuie sa se faca bine, trebuie! Report
January 21, 201313 yr comment_181440 Cody a poftit la clatite si tac-su i-a dat! Ce buna a fost! Tati, stai sa-ti dau un pupic! Si totusi, nu mai primesc! Report
January 21, 201313 yr comment_181471 Si ce dosar zici ca iti trebuie? Ala verde?Stai asa, ca se rezolva! Imediat o sa il aduni de pe jos.Superb bibliotecar! Report
January 21, 201313 yr comment_181472 Cody a poftit la clatite si tac-su i-a dat!Si totusi, nu mai primesc!Si n-a mai primit???? Iote ce statea el cuminte acolo, in pozitie de "drepti", asteptandu-si "portia"... Report
January 21, 201313 yr comment_181482 Si n-a mai primit???? Iote ce statea el cuminte acolo, in pozitie de "drepti", asteptandu-si "portia"... N-a mai primit, putea sa i se faca rau, tocmai ca este un "mare" ! Report
January 21, 201313 yr comment_181489 Si n-a mai primit???? Iote ce statea el cuminte acolo, in pozitie de "drepti", asteptandu-si "portia"... N-a mai primit, putea sa i se faca rau, tocmai ca este un "mare" !Si asta e adevarat! Report
January 21, 201313 yr comment_181499 Cody este ca Pisi a lui Zerda, super pofticios! Odata i-a dat Alex spaghete si cand am ajuns eu seara de la munca, cine sa moara, "baiatul"! I-a fost asa de rau, ca ti se rupea sufletul de durerea lui! Mai nou a mancat Corn Flakes, dar ce le-a mai crantanit! Eu mananc seara cate un castronel cu iaurt sau lapte si el...pofticiosul! Report
January 21, 201313 yr comment_181504 Cody este ca Pisi a lui Zerda, super pofticios! Odata i-a dat Alex spaghete si cand am ajuns eu seara de la munca, cine sa moara, "baiatul"! I-a fost asa de rau, ca ti se rupea sufletul de durerea lui! Mai nou a mancat Corn Flakes, dar ce le-a mai crantanit! Eu mananc seara cate un castronel cu iaurt sau lapte si el...pofticiosul!Asa era si Boxie - ce mancai tu trebuia sa-i dai si ei! Report
January 22, 201313 yr comment_181644 Felix, ursulet de plus , bine ai venit in club Fiocco, sanatate multa, tinem pumnii si labutele sa te faci bine. Cat timp am fost eu in vacanta, omul meu a dus-o pe Nera la vet ca avea si ea probleme cu dintii, ii mirosea gura tare, si a ramas saracuta fara vreo 6 dinti. Acuma nu-i mai miroase gura si am observat ca mananca si crantanele fara probleme. Smokey tot facea pipi prin casa si cand s-a dus omul la vet cu Nera a intrebat si de o posibila solutie la problema asta, ca deja ne exaspera. Vetul i-a recomandat sa cumpere mancare uscata pentru motani castrati, RC Urinary, si i-a spus ca daca tot face prin casa sa-l ducem neaparat la control. Dupa ce a trecut pe mancarea asta, nu mai avem probleme cu el. Bine, ca nu e chip sa-i separ cu mancarea, asta e deja alta poveste , si de-o vreme am renuntat la idee, asa ca acuma mananca toti RC Urinary si conserve Fancy Feast (de vita, de pui, de curcan sau in combinatii fara peste). La mine Nera si Smokey sunt mai pofticiosi, Nera e mai mult cu mirosul, nu prea mananca, Smokey mai si mananca din ce mancam noi, da' trebuie sa stie ei ce mancam noi Report
January 22, 201313 yr comment_181656 Cami, pupici si la blanosii tai si sa numai aiba probleme de sanatate! Noi putem sa mancam ceva, fara ca Cody sa vada, sa fie prezent! Report
January 22, 201313 yr comment_181660 Amina, da'ce 'telectual ai si tu! numai in biblioteca sta! Fiocco, saracutul! vezi,era mai bine caine-nlantzuit. Sanatos sa te faci cat mai repede! Giorgi,voi sunteti slabi toti, de ce vrei motan obez? Report