Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

Featured Replies

Imi pare tare rau,cand aud ca sufera copilasi blanosi.

Cred ca sunteti in asentimentul meu,cand spun ca as prefera sa iau eu pastilele sau siropul si spray-ul de astm,decat sa-l chinui pe el...

Cat despre tartru si Pufy are,desi am curatat dintii iar s-a refacut.Acum mi-a recomandat medicul un gel OralClean+Care Gel Forte,care trebuie sa ajunga in gura la blanos "cumva"(sa vedeti ce spectacol,ca nu ii place gustul de loc),despre care am citit lucruri foarte bune.Pana acum ce-am observat este ca gingiile nu mai sunt atat de rosii si nu ii mai miroase asa tare gurita.

Sanatate si pupici lui Pufy! :rolleyes:

buna seara,

eu nu prea scriu dar va citesc mereu si vreau sa va anunt ca de ieri sint si mamica de pisica. Il chama Felix si are 4 luni si jumatate. a sosit ieri acasa la mine, e dulce foc, aseara a fost cam nelinistit si a plins iar astazi a stat ascuns sub pat toata ziua. am tot vorbit cu el si i-am pus mincarica sub pat, n-a vrut sa iasa si nici sa manince. dupa amiaza l-am convis cu o jucarie sa iasa si a si mincat putin, acum inspecteaza sufrageria si a venit putin sa stea linga mine. sper sa ne imprietenim cit mai curind si sa ineapa sa pape mai bine.

Bine ai venit,Felix!

Este tare dragalas, sa-ti traiasca si sa te bucuri cat mai mult de el!

O sa se acomodeze nu iti fa griji si o sa deveniti cei mai buni prieteni!

Sanatate maxima la toate matzoasele si refacere rapida celor convalescente.

Doamne fereste de boli ca si eu sunt slaba de injer.

Stiti doara ca am dormit pe jos in hol langa Luca doua nopti dupa ce l-am castrat ,sa nu-si traga firele .

Mi se zbarleste parul pe mine cand ma gndesc la boli .

Amina ,

Dulce foc matucul tau .Si ce ohisori expresivi are .

Alicia,

Matzucul tau e superb !

Daca nu as avea deja 3,mai mai ca ti-as cere adresa "cuibului " .

Da ma tem ca ma impusca Omul .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Adriana ,

Perla e ca Madam de Pompadour.

Numai tolanita sta .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Ai scapat ieftin, pe mine ca chinuie ca dau cu labuta sa ma prinda de unghiile abia facute sa vada ce e acolo!! Este specialitatea lui Veve!
  • Author

Mie Sam îmi fura sticlutele si le duce... :)

Felix e un dragalas, bun venit printre copilasii nostri blanosi! :)

Amina, ma bucur ca ai actualizat frumosul :P

Adriana, Perla e o domnita mai! Poate vrea si ea gherute colorate :P :P

[center]Ieri dimineata tare, înainte de 4... ca eu taaare aiurea dorm de-o vreme,

Sam si Mike dormeau ca doi gugustiuci pe pernuta lui "Ferdimike"... O floare si doi gradinari :)

Normal ca am aprins veioza, am luat telefonul si tzac-pac i-am imortalizat :(

post-5-13581038936591_thumb.jpg

Au observat smecherasii si s-au miscat olecuta.

Mike s-a dezmeirdat si s-a culcat pe-o ureche :P

Sam si-a întins o laboanta în semn de... "te-am vazut, dar e prea dimineata pentru ochisorii mei." :(

post-5-13581038832342_thumb.jpg

[/center]

Ieri dimineata tare, înainte de 4... ca eu taaare aiurea dorm de-o vreme,

Sam si Mike dormeau ca doi gugustiuci pe pernuta lui "Ferdimike"... O floare si doi gradinari :tongue3:

Ce dulci îs ei cum dorm asa cu capul pe aceeasi perna, bine zis: o floare si doi gradinari! :toothy9;

Mai fa-ti Adriana manichiura daca poti :toothy9; cu tot spatiul pe care il avea pe perna ei trebuia sa-si puna capul pe sticlutele mele :sad3:

Adriana, Perla poate vroia sa-i faci si ei gherutzele cu oja, doar este o doamna! :tongue3:

Georgiana declar ca l iubesc grav pe mustaciosul tau cel adormit!!!

O sa-i soptesc diseara la ureche...declaratia ta de dragoste! :toothy9;

Cand vii in tara sa-i faci o vizita mustaciosului. :tongue3:

Georgiana declar ca l iubesc grav pe mustaciosul tau cel adormit!!!

O sa-i soptesc diseara la ureche...declaratia ta de dragoste! :toothy9;

Cand vii in tara sa-i faci o vizita mustaciosului. :tongue3:

Zbang!

Bila alba!

Clar ca vin!

:pupic:

Ce faceti cu motaneii jucausi care zgarie? Adica zgarie copiii =)) Cum ii faceti sa inteleaga ca nu e voie?

Maya,

Tu ai doi tigrii adormiti acolo .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/sleepy1.gif

Georgy ,

La tine alt somnoros .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Ale mele dorm la fel cate doua,cate trei,si ziua si nopatea.

Nici nu mai vor sa prea iasa afara de cand e zapada mare.

Doar mici pauze de furajare si de pupu.

Apropo de pupu,Carra nu iese deloc.I-am pus litiera in baie ca altfel "se tine" 3 zile .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

• Author

Ce faceti cu motaneii jucausi care zgarie? Adica zgarie copiii =)) Cum ii faceti sa inteleaga ca nu e voie?

Dar si copiii stiu ca nu e voie sa-l traga de coada, urechi, ca tre' lasat sa doarma atunci cînd vrea, sa fie atenti cînd se joaca... etc? =))

Motaneii tineri, si nu numai nu prea ai cum sa-i potolesti. E vîrsta, iar copii îl provoaca atît direct cît si indirect si lui îi ajunge altadata o clipire probabil si sare la atac în joaca. Cum e înca tinerel si tolomacel, nu stie sa-si controleze ghearele si dintii :71:

In general nu e nimic grav si de la niste zgîrieturi nu ateste nimeni nimic :D

Gio, ce flacai mari si frumosi ai tu acolo! Dar vrem sa vedem si mutrita lui Alex! =))

Bebu meu blanos imediat ma impinge cu laba in obraz daca nu are chef de pupaceala si ma musca de mina cind ma duc sa-l mingii si sa-l pup iar el e gata sa adoarma, cred ca gindeste ceva de genul-,,Bai, muiere, tu chiar asa nesimtita esti, nu vezi ca ma plictisesti/ vreau sa dorm?,,

Asta e, trebuie sa le respectam programul, ei sunt sefii casei!

Darius niciodata nu l-a chinuit pe Adrian, sau deranjat de la somn.. mancare(chiar in seara asta Darius in trecere a dat cu piciorul fara sa vrea in jucaria cu care se juca motanul si a spus imediat "ohh scuza-ma" ii respecta spatiul), insa il luasem cu obiceiul asta.. zgaria si voia sa muste. Tot repetand nu, nu e voie, s-a potolit, cu mine mai are el cate o treaba si cand ma gaseste prin bucatarie sare si se prinde cu ghearele de mainile mele atarnande:)

Cu Darius are o relatie speciala, l-ar pupaci si spala si pisa cu labutele non stop, cum il gaseste pe asta mic tolanit undeva sau chiar dormind,zbang se tranteste pe el si da-i.. ii face freza, e placerea lui nebuna, linge, aseaza cu labele nu-i place.. mai linge iar, il miroase si-l pupaceste de tre' sa ma cert cu el ca sa inceteze ca bebele biped e rau de somn.. la el cand se doarme.. pai se doarme si se enerveaza cand patrupedul ii respira aerul, ca asa pare uneori.

La mine vine si se plange si se alinta, imi sopteste in ureche, ar dormi numa' langa mine sau ca substitut ii buna masina de spalat.

Cat am fost plecati l-au avut in grija vecinii si l-am gasit foate bine ingrijit, grasalan cum il lasasem... da' s-a vazut ca ne-a simtit lipsa, de la usa a sarit direct pe mine care eram asezata pe scaun si mi s-a asezat pe umar si a inceput sa se mangaie si sa maraie si sa-mi sopteasca si n-a mai iesit din casa mai bine de 24 de ore, unde eram tzop si el si ma pandea la orice miscare.

merci fetele. Am vrut sa stiu daca e ceva obisnuit pentru pisicuti. Se pare ca trebuie sa invete cum sa-si controleze gherutele, asa cum astia mici ai mei trebuie sa invete cum sa se joace frumos :notworthy: .
  • Author

merci fetele. Am vrut sa stiu daca e ceva obisnuit pentru pisicuti. Se pare ca trebuie sa invete cum sa-si controleze gherutele, asa cum astia mici ai mei trebuie sa invete cum sa se joace frumos :notworthy: .

Exact! :)

El mic, ei tinerei... asta este, tre' sa învete ambele partide cum sta treaba cu joaca si respectul reciproc. Cu timpul se învata motanul, dar doar daca si copiii respecta sentimentele flocosului.

Ce-i derpt, unii sînt mai dusi cu valul, asa cum e Samy... dar noi ne descurcam, sîntem mai mari :D

Ce-am patit eu cu Pisi mica, ar trebui sa scriu la ASA NU!! Ex-ul statea ziua cu ea acasa ca avea program flexibil si se jucau( cine n-are copii, sa-si cumpere :notworthy: ) si o tot racaia prin casa, o fugarea, si se juca cu mainile!

Drept pentru care s-a invatat Pisi sa atace mainile.

Sa nu va zic ce era pe mainile la noastre in 2 luni?? Las' ca va zic cum am facut o intreaga sala de consiliu sa amuteasca cand am intins niste propuneri de modificare a contractului sa fie semnate si fiecare pe rand cand le dadeam copia nu se uitau ce scrie, se uitau la mana mea facuta numai dare si zdrente, de diverse intensitati si culori in functie de prospetime! Aratam ca scoasa de la tortura!

E in timp s-a domolit si cu astea mici nu am probleme, dar cand vine tata in vizita ca si el o necajea cand era Pisi mica, scoate ghearele, culmea pe tatal omului doarme, si-n tata sare cu ghearele, ca asa a invatat!

Si la noi aseara Cody a sarit din senin la omul si la zgariat pe nas, asta s-a suparat si i-a dat o palma peste fund si l-a certat, drept raspuns Cody l-a scuipat si l-a bombanit pe limba lui si dupa aceea s-a bagat tot in mine si acolo a ramas pana dimineata. Nici azi dimineata nu ii trecuse supararea, cand l-a vazut pe omul, s-a ascuns si l-a scuipat. Deci, pisicile nu uita usor!

Gio, ce flacai mari si frumosi ai tu acolo! Dar vrem sa vedem si mutrita lui Alex! :scratch:

Nu mai sta la pozat, asa ca, cam greu sa va mai arat mutrita lui Alex! :lol: