January 30, 201313 yr comment_182939 Mie-mi place ultima poza a lui Fitze, zicic a pana atunci s-a admirat in oglinda si a fost deranjat uite ce moaca ofensata are!! Report
January 30, 201313 yr comment_182958 E ciudat cum le vezi din prima ca sunt fetite exact! si parca-si da seama cat e de pretioasa! mie mi se pare ca seamana cu Gina Lolobrigida intr-o poza din tineretea ei, pe care o tin io minte. Report
January 30, 201313 yr comment_182961 Amoreeeeeeeeeeeeeeee! Ahhh, frumosa e! Ce i-as mai pupa nasucul ala roz....Mersi, de nasucu ei roz e indragostit si Stefano E poznasa, nebunatica, alearga, se joaca sau e o diva pura? O diva pura extraordinar de cuminte. A slabit un kg de cind e la noi si e mai agila decit la inceput, se poate urca pe un pervaz unde inainte nici nu s-ar fi gindit cred, si ia viteza cind o streseaza Puffy Report
January 30, 201313 yr comment_182962 Ai avut mare noroc cu ea Adriana este si frumoasa si cuminte!Si ea a avut noroc cu tine ca o duce bine in noua familie! Exact ceea ce gindesc si eu Si de fiecare data cind ma uit la ea ma intreb cum au putut s-o dea fostii. Report
January 30, 201313 yr comment_182963 Fitze a descoperit ca lavoarul are exact forma care îi convine.Mie-mi place prima, e superb Report
January 30, 201313 yr comment_182964 Ti-am scris si pe facebook, are privirea pufei mele...e adorabila!Multumesc, vezi ca se aseamana ele si la privire, si la blana, si la pantalonii bufanti Report
January 30, 201313 yr comment_182965 Adriana, e atat de fina! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!Multumesc frumos. mie mi se pare ca seamana cu Gina Lolobrigida pai atunci chiar ca e diva Report
January 30, 201313 yr Author comment_182970 exact! si parca-si da seama cat e de pretioasa! mie mi se pare ca seamana cu Gina Lolobrigida intr-o poza din tineretea ei, pe care o tin io minte. pai atunci chiar ca e diva Eram aproape gînd la gînd cu moatza, doar ca eu voiam sa-ti spun ca seamana cu Sophia Loren Deci e o diva! Report
January 30, 201313 yr comment_182984 Mie-mi place ultima poza a lui Fitze, zicic a pana atunci s-a admirat in oglinda si a fost deranjat uite ce moaca ofensata are!! Exact! Asta mi-a inspirat si mie ultima poza, un sictiros " Care-i treaba mon cher?!" Report
January 30, 201313 yr comment_182986 Eee cunoastem noi mutrele astea ca doar le-am vazut de mii de ori!! Report
January 30, 201313 yr comment_183000 Eee cunoastem noi mutrele astea ca doar le-am vazut de mii de ori!! Corect ! Report
February 1, 201313 yr comment_183168 e gata cina? Poza asta este super tare si Perla tare dulcica! Report
February 1, 201313 yr comment_183169 Alexandru, este un frumos si jumatate Fitze al tau!!!! Si cum sta el acolo in lavoar! Report
February 1, 201313 yr comment_183170 [center]Egal ce pernute, paturici si cosulete au, niciuna dintre astea nu le place asa mult ca florile astea. Asa ca le mut în functie de unde ne aflam, ca ei sa doarma sub observatie Nu, deci nu-i tin eu sub observatie, dar lor le place sa naneze în prezenta noastra.Aici lînga mine pe canapea. Deja nu mai are importanta care perna a cui este. Totul se împarte. Ce frumos poate sa doarma ei doi! Si imi plac si pernutzele! Report
February 1, 201313 yr comment_183173 In rest cate 2 pupici la toate mustatile de aici .. cum am mai zis , nu postez dar va citesc zilnic si cunosc si iubesc fiecare blanita in parte . Ps. ca intotdeauna , pe Cody Alain Delon un pic mai egal . Cody Alain Delon, mai nou Cody Bond multumeste pentru pupic! Report
February 1, 201313 yr comment_183175 Of, cutia asta a devenit neincapatoare! Si tu, ce vrei! Daca ai lasat cana pe masa si mie imi era asa o pofta de lapte! Report
February 1, 201313 yr Author comment_183295 Gio, bine ca mi-ai adus aminte de lapte, ca nu le-am mai dat demult. Nu prea beau ei, doar asa cînd si cînd. La început, Sam, bea mai des, acum rar de tot, dar mai cu pofta Pupam betivanul de lactate [center]La noi e rece, umed, ploua si e întuneric de la 16.00... Baietii mei împart o perna lînga mine, pe canapea. Le place la caldurica "ventilata" de laptop [/center] Report
February 1, 201313 yr comment_183318 La noi e rece, umed, ploua si e întuneric de la 16.00... Baietii mei împart o perna lînga mine, pe canapea. Dragii mamii, cum dorm ei obraz in obraz Si Maya bea lapte cu placere dar nu prea ii dau ca face moale in pantaloni...dar cand era mai micuta (si eu beam lapte)am prins-o cu capul bagat tot in pahar, sa linga ce ramasese pe fundul paharului. Daca ar fi putut, s-ar fi bagat cu totul in paharul ala Cody e un frumusel si un scump..mor dupa ochisorii aia albastri Report
February 1, 201313 yr comment_183320 Si Maya bea lapte cu placere dar nu prea ii dau ca face moale in pantaloni...dar cand era mai micuta (si eu beam lapte)am prins-o cu capul bagat tot in pahar, sa linga ce ramasese pe fundul paharului. Daca ar fi putut, s-ar fi bagat cu totul in paharul ala Cody e un frumusel si un scump..mor dupa ochisorii aia albastri Si eu!!!!! Nici Cody nu mai are voie lapte, dar cand prinde cateodata, ar lipai o cana intreaga. Si il inebuneste mirosul de lapte proaspat fiert! Maya, baietii dorm capsor langa capsor, isi citesc gandurile. Report
February 3, 201313 yr comment_183515 Maya, baietii tai sunt superbi...iar Nera este wow, si ce culoare de ochi are Report
February 3, 201313 yr comment_183523 Maya, baietii tai sunt superbi...iar Nera este wow, si ce culoare de ochi are Are ochii verzui, culoarea aia ciudata a pupilei e de la blit Report
February 4, 201313 yr comment_183628 Cami, sa-ti traiasca negricioasa care are asa o blanitza lucioasa! Si lui Cody al nostru ii place sa doarma asa langa noi. De fapt nici numai putem dormi fara el, parca ceva ne lipseste din pat, eu ii zic "somniferul meu". Report
February 7, 201313 yr Author comment_184140 Pupam Nera frumoasa! :love: Stella, multumim. Cum mai e baiatul tau? Zerda, salutari matusicilor si mamei bipede ...sa va mai plictisec putin cu povesti din lumea mustacioaselor cu mers gratios si silentios Mitzi, pentru cei care nu stiu, e pisica din vecini, care ne viziteaza zilnic, mai ales de cînd afara este frig. O dragalasa si prietenoasa cu noi, dar nu-l înghite pe Sam nicicum. Nu se suporta nici cu propria sora mustacioasa, daramite cu baietandrul meu nebunatic, care s-ar da cu ea peste cap, ar alerga-o, ar juca-o... Cu Mike n-are treaba. Nu ca l-ar place, dar cel putin se ignora reciproc. Cu Sam însa, se mai ajunge la flocaiala, miorlaituri si urlaturi fioroase din partea dumneaei. Din prima zi cînd s-au întîlnit, Mitzi l-a scuipat si hîsîit, ba chiar i-a ars vreo doua labe peste ochi. Mike a avut grija sa n-o ia frate'su pe cocoasa, si a gonit domnisoara. Afara, reusesc cumva sa nu se bage prea mult în seama. Adica Sam îi da de înteles ca s-ar juca, dar ea îi arata coltii si fuge, iar el se lasa pagubas. Doar n-o sa fuga dupa ea, cînd acasa are ursuletul personal cu care se poate lua la trînta, rostogoli si juca dupa pofta inimii. Atît Mitzi cît si a ei sora, îsi petrec FORTAT cel putin opt ore pe zi, afara. Din primavara pîna în toamna cînd nu e frig, nici o problema... dar acum, prin nameti, lapovita si ninsoare... e cam nasol de labutele lor. Cum unii însa, sînt de parerea ca felinele au blana ca sa suporte mai bine temperaturile de -17°C ... asta este Mitzi, mai îndrazneata de fel, cauta adapost si hrana prin vecini, si dupa cum se pare îi place sa poposeaca foarte des pe masa noastra lînga calorifer, unde e cald si bine. Sora-sa, fiind mai fricoasa, speriata, chiar cumva apatica, are mai mult de suferit. Mare parte dintre cele opt ore si le cam petrece în balcon pe scaun, asteptîndu-si oamenii... Din pacate nu fiecare este dispus sa le ofere felinelor o usita pe care pot circula în voia lor, motivul fiind frica de eventualii soricei sau pasarele aduse în casa. Asta e un motiv de rahat! Asa cum le aduc, tot ei le duc, si daca nu, cu o manusa sau o bucata de hîrtie, o lopatica, egal ce, se poate îndeparta si arunca vînatul la gunoi, prin padure ( ca mine )... sigur se gaseste un loc si pentru asta. Deci din punctul meu de vedere, asta e cel mai cacacios motiv, tinînd cont ca pisicile aduc vînatul acasa nu doar prin usita/clapita, ci si atunci cînd prind usile sau ferestrele deschise... si cum din primavara pîna la venirea iernii cam toti avem usi si geamuri deschise, tot avem parte si de cîte un soricel, pasare, cîrtita, si, si, si... [center]Azi. Aproape de calorifer, este locul preferat de dormit. E caldut, e mai sus, poate tine sub observatie circulatia prin casa. Sam, a observat-o, a sarit repede spre fereastra, iar mustacioasa a luat pozitia de drepti. În acest timp a început deja a mîrîi nazal "Nu te plac si nu te plac!" "Na bun, nici nu te bag în seama..." "Uite ce baiat dragut sînt. Hai joaca-te cu mine." "Nu!" "Chiar daca stau mai sus, plec nasul dupa tine. Îti sta bine între lalele." "Nu!" (Asa cred, ca ea spunea NU. Asta am înteles eu din sunetul nazal care se auzea cam asa: "Mmmmnnnrrrr... mmmnnnnrrrr... mmmnnnrrrr!" Ceva între Miau si Mîrrrr ). "As vrea sa fiu sefa, dar asta nu ma lasa! Deci tre' sa ma car... offff... " Niste poze mai vechi, în jurul sarbatorilor, dormea printre decoratii "Mai prins!" "Ma dezmierd putin... " [/center] Report