November 7, 201213 yr Author comment_169226 Aseara uitandu-ma pe FB la camera cu pisici, ne tot gandeam ca parca am mai lua una Why not? Daca o faci, poate e mai bine sa fie tot baiat, ca fetele sînt mai dominante, si-o fi razboi apoi. Vai de chelicica lu' Schatzi atunci [center]Hai ca editez sa bag si io vreo doua poze cu Sam, asistentul meu De fapt pozam lucratura, nu pe Sam, doar ca el este peste tot [/center] Report
November 7, 201213 yr comment_169230 Aseara uitandu-ma pe FB la camera cu pisici, ne tot gandeam ca parca am mai lua una Why not? Daca o faci, poate e mai bine sa fie tot baiat, ca fetele sînt mai dominante, si-o fi razboi apoi. Vai de chelicica lu' Schatzi atunci Oricum daca e sa mai luam, e mai bine mai spre primavara ca apoi sa iasa afara mai cu drag.Chiar vazusem cateva matzulene si al meu zice: "pai ia vb cu mama ta, il baga la bagaje si-l aduce cand vine" Si el zicea ca daca ar fi dupa el, pe toate de pe strada le-ar strange. Vazusem un reportaj zilele trecute facut prin sect. 3 in Bucuresti.Multi caini otraviti.Au bagat otrava in mezeluri si le-au aruncat saracelor patrupede.Va dati seama cum au murit saracutii.Eu le-as da otrava alora care o fac cu saracele necuvantatoare ,asa cum i-as arunca in strada pe aia de fac acelas lucru cu pisicile si cateii. N-am sa inteleg niciodata oamenii care fac asa ceva. Pe mine nu m-ar lasa sufletul, mai bine imi iau de la gura decat sa arunc in strada.Eu chiar daca statea in apartament cu 2 cam cand eram in tara am avut pe rand 1, 2 pana la 6 pisici.Apoi am ramas cu 2 si intre timp un caine.Cainele i l-am dus mamei si dupa un an am mai salvat o catelusa de pe strada si a stat si ea cu noi in casa, pana s-a intremat si am du-o tot mamei.Catelusa si acum traieste, are cam 10 ani, catelul s-a prapadit acum 6 ani.Dar au fost amandoi salvati de pe strada, vaccinati si ingrijiti.Baiatul a crescut odata cu pisicile mele, era mai mic ca ele cand l-am adunat de pe strazi.Si a ajuns sa fie cat mine de inalt cand se ridica in 2 labe. ia uitat aici, cei doi baieti ai meu, care din pacate acum sunt in raiul animalelor Report
November 7, 201213 yr comment_169236 ouff fetele mele ce frumosi sunt pufosii vostri....eu dau de mincare la cei 3 orfelini si la o viitoare mamica gestanta(cit are gestatia o pisica???)Pacat ca nu pot pune poze v ati fi indragostit de toata menajeria....intrebare....ce se va alege de ei dupa10 dec cind o sa plec???? =)) ....m ai ales astia 3 micutii care nu stiu nici sa vineze...... Report
November 7, 201213 yr Author comment_169241 cit are gestatia o pisica???) În jur de 64-65 de zile. Posibil ± 1-2 zile. Report
November 7, 201213 yr comment_169255 Aha, deci Sam s-a apucat de tricotat! Si vrea sa faca un fular cu nuci! Pupam ochisori de vecini frumosi si musteti de Veve si Cafe si ce l-as zmotolea pe domnisorul Sam Trimitem pupici si puilor din rai, ca ei sunt in continuare in sufletele noastre, chiar daca s-au dus Eu sunt paranoica, acum e mai rece in casa si eu cum nu prea am covoare (doar unul mic in sufragerie) o tot culeg pe mandra mea de pe unde sta sa o pun ori pe pat, ori pe fotoliu, numai sa nu o vad cu blanitul rece! Dar nici ea nu se lasa, de doua nopti a descoperit ca nu exista salteluta mai calda si pufoasa decat ma-sa...deci dorm cuminte pe spate cu un pitic intins pe mine Report
November 7, 201213 yr Author comment_169261 Aha, deci Sam s-a apucat de tricotat! Si vrea sa faca un fular cu nuci! Pupam ochisori de vecini frumosi si musteti de Veve si Cafe si ce l-as zmotolea pe domnisorul Sam Trimitem pupici si puilor din rai, ca ei sunt in continuare in sufletele noastre, chiar daca s-au dus Eu sunt paranoica, acum e mai rece in casa si eu cum nu prea am covoare (doar unul mic in sufragerie) o tot culeg pe mandra mea de pe unde sta sa o pun ori pe pat, ori pe fotoliu, numai sa nu o vad cu blanitul rece! Dar nici ea nu se lasa, de doua nopti a descoperit ca nu exista salteluta mai calda si pufoasa decat ma-sa...deci dorm cuminte pe spate cu un pitic intins pe mine Pai da, normal ca doarme pe mami-sa. Clima perfecta, plus ca mai pica si-o mîngîiala, pupaceala... chestii de astea nasoale [center]Ia ca am descarcat doua pozici de pe telefon. Le-am micsorat ca mari sînt nasparlite. Facute cu blitz pe întuneric. Dar na, mi-s tare dragi ca dorm ei asa ca porcusorii [/center] Report
November 8, 201213 yr comment_169302 Doamne MAYA ce frumosi sunt mustaciosii!!I as pupacii fara istovire!!Si da sa ne gindim si la pufosii nostrii INGERASI!!!...sunt bucuroasa caci bouganvillierul (pe care l am plantat la capul lui Choupy) a prins!!MAYA inca odata multumesc de raspuns( aseara viitoarea mamica a prins si o vrabiuta.....s a cam saturat de crontzanelele mele...) Report
November 8, 201213 yr comment_169307 Vezi Maya ca ai ajuns pana la urma si la salata de pisici?? Foarte draguti sunt!Eu nu inteleg alta chestie, eu va cunosc toate pisicile si le recunosc si dintr-o privire, totusi, fratele meu si vara-mea nici dupa atata stat cu pisicile mele bot in bot, nu stiu care e Pisi si care e Squeaky!Eram pe celalalt forum cand am primit un PM de la o fata care ma recunoscuse dupa pozele puse pe animalutze, deci o fi o treaba intre noi pisicoasele, altii vad o pisica tarcata si atat! Eu, de exemplu i-as recunoaste imediat pe Sam si Mike, inca din fundul gradinii, nu la 2 metri in fata nasului! Report
November 8, 201213 yr Author comment_169353 Vezi Maya ca ai ajuns pana la urma si la salata de pisici?? Foarte draguti sunt!Eu nu inteleg alta chestie, eu va cunosc toate pisicile si le recunosc si dintr-o privire, totusi, fratele meu si vara-mea nici dupa atata stat cu pisicile mele bot in bot, nu stiu care e Pisi si care e Squeaky!Eram pe celalalt forum cand am primit un PM de la o fata care ma recunoscuse dupa pozele puse pe animalutze, deci o fi o treaba intre noi pisicoasele, altii vad o pisica tarcata si atat! Eu, de exemplu i-as recunoaste imediat pe Sam si Mike, inca din fundul gradinii, nu la 2 metri in fata nasului! Da, cred ca e o chestie între noi pisicosii. E normal sa ne recunoastem si sa ne distingem copiii. Pentru restul sînt pisici. Unii nici nu fac diferenta între tarcate si patate, iar pentru noi, fiecare dintre copiii nostri pufosi e altfel. Are alta fata, alte trasaturi, alt comportament, alta voce, caracter, si, si... sa nu mai spunem ca le recunoastem "mimica", body language, din voce si felul cum miauna stim daca sînt plictisite sau vor ceva, chiar si ce anume. Vreau sa ma joc, vreau iubita, scarmanata, as mînca ceva, mi-e foame sau mi-e foaaaameee graaav ... etc. Report
November 8, 201213 yr comment_169359 Noi avem aici niste cunostinte(belgieni)...el fost politzai ea avocata....au o resedinta acilea si zic ca iubesc rau animaleleNu aveau dar cum aici e plin de pisici au infiat un baietel, l au primit in casa ,l au culcat pe perne spuneau ca e adorabil, calm ,frumusel ,blind.Asa de tare iubeau pisicutul ca au plecat si nu l au luat cu ei......au plecat cu masina si le as fi dat eu cusca lui Choupy....deci bietul animalutz este singur ,nu are papa, nu are stapin:(Ii urasc!! Report
November 8, 201213 yr comment_169362 Stii care e raspunsul meu?? Nu te mai chinui, doar daca nu vrei sa-l iei tu in cusca, pe care tot o ai si nu se mai chinuie nici el ,nici tu! Doar n-o sa zica dupa aia ca l-ai rapit, zici ca l-ai gasit pe strazi!Ura iti face rau si nu-ti poti permite! Report
November 8, 201213 yr comment_169368 Stii care e raspunsul meu?? Nu te mai chinui, doar daca nu vrei sa-l iei tu in cusca, pe care tot o ai si nu se mai chinuie nici el ,nici tu! Doar n-o sa zica dupa aia ca l-ai rapit, zici ca l-ai gasit pe strazi!Ura iti face rau si nu-ti poti permite!Iubita....casa lor e la 20 km de mine.....pisicutzul cu siguranta s a dus in alta parte.....Mai eu daca nu vreau sa ma implic dar iubesc animalele ,le dau de papa dar nu le primesc in casa pe pernutze....In fine....iar ai dreptate,sunt' chestii' pe care nu mi le mai pot permite:( Report
November 11, 201213 yr comment_169781 Ai dreptate Verb, nu poti abandona asa un animal, mai ales daca l-ai *adoptat*.Eiiii, eu ca sa plec la Romanica, l-am adus aici pe fratello sa faca catsitter ...Fiocco care este un porc de caine de matz...a facut ce-a vrut din el ( fratemeu este mare iubitor de animale...cand era mic ne aducea pe la casa tot felul de amarasteni abandonati...are un caine pe care-l chiama *àl nick* ...nu vreti sa stiti ca vorbeste cu nevastul lui la skype, si daca e cainele in preajma, converseaza si cu el deci dl Fiocco, aseara cand am ajuns acasa...a sarit in brate la fiimea...si astepta majestuos la scari Report
November 11, 201213 yr comment_169797 stella...desenul de pe cap ....seamana cu cel al lui CHOUPY ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ [color=#FF0000][i] HELP SOLUTII[/i][/color] Ma tot invirt noaptea in pat sa gasesc solutii pt cei 3 pufosi frati (au 3 luni) care vor ramine peste o luna singuri aici printre oamenii' astia rai carora nu le pasa de animale ba mai mult le fac rau 1 nu stiu sa vineze.....si va venii si aici frigul 2 la adapost ma costa 6 e/ZI/pisica plus ca nu au vaccinuri.....si 4 luni(cit voi lipsi) e mult 3 as fi dispusa sa dau 100e :luna si sa ofer mincare.....dar sa le dea....nu sa dea crontzanelele la gaini 4 Nu cunosc pe nimeni fiabil..... 5 Le am facut pe balcon o casuta in care dorm..... sunt frumusei foc ,se joaca intre ei sunt adorabili si cind ma gindesc ca trebuie sa plec mi se sfisiie inima [b][color=#556B2F]CE SA FAC?????????????S.V.P. ajutati ma cu niste idei[/color][/b] Report
November 11, 201213 yr comment_169806 Lipsesti o luna sau 4 luni?? Ca nu m-am lamurit!Daca e doar o luna lasa-le o sursa de apa si de hrana la tine pe balcon. Stiu ca stai la curte, deci daca au ce le trebuie o sa incerce sa se joace intre ei, or sa doarma mult, si-or sa vaneze pasarele, cat sunt de mici, tot ii atrag, chiar daca nu le prind!Pana pleci incearca sa-i inveti sa manance din sacul cu rontzanele, pe care-l lasi mai ascuns, sa nu se vada daca trece cineva intamplator, ca sa-l ia!Singura problema grava este cu apa, aia trebuie sa mai fie schimbata, nici cu atat lucru nu te poate ajuta nimeni?? Sau au de unde sa bea apa prin zona?Acum despre frig, nu stiu ce sa zic, cat de frig se face la voi?? Daca balconul este adapostit, in casuta pune niste paturi, deasupra folie de plastic si or sa se descurce. Alta idee n-am, daca nu poti ruga pe nimeni sa-i vada la 2-3 zile! Report
November 11, 201213 yr comment_169810 Lipsesti o luna sau 4 luni?? Ca nu m-am lamurit!Daca e doar o luna lasa-le o sursa de apa si de hrana la tine pe balcon. Stiu ca stai la curte, deci daca au ce le trebuie o sa incerce sa se joace intre ei, or sa doarma mult, si-or sa vaneze pasarele, cat sunt de mici, tot ii atrag, chiar daca nu le prind!Pana pleci incearca sa-i inveti sa manance din sacul cu rontzanele, pe care-l lasi mai ascuns, sa nu se vada daca trece cineva intamplator, ca sa-l ia!Singura problema grava este cu apa, aia trebuie sa mai fie schimbata, nici cu atat lucru nu te poate ajuta nimeni?? Sau au de unde sa bea apa prin zona?Acum despre frig, nu stiu ce sa zic, cat de frig se face la voi?? Daca balconul este adapostit, in casuta pune niste paturi, deasupra folie de plastic si or sa se descurce. Alta idee n-am, daca nu poti ruga pe nimeni sa-i vada la 2-3 zile!iubita plec pe 1.12.2078 si vin la sf lui martie 2013naspa plus ca m am intilniyt cu o vecina care mi a zis ca s a saturat de pisici!!in fine sunt neagra rau!! Report
November 12, 201213 yr comment_169890 iata clica de adoptat: deci am 2 fetite si masculul(total negru)na ca de ieri sa mai aciuat inca un bebelus tare frumos si calinos....deci am 4 de plasat unde??? Report
November 12, 201213 yr comment_169892 Verber, imi pare rau de bietele sufletzele si solutii cam greu...! Si cat sunt de dragalasi, OF! Stella, Fiocco este frate cu Cody care este tot un "porc de caine de matz", pupici la mustacios! Ghiciti cine este dupa perdea? Si mai am si chef de joaca uneori! Report
November 12, 201213 yr comment_169894 Cafeluta am mai citit o data ce mi ai scris ...deci situatia e naspa la mine se intra in curte ca la bilci si e cu autoservire....si in plus daca plec...asa fac astia.... daca de exemplu ai nevoie de lamii intri intr o curte si de servesti....deci lasat sac cu mincare pe balcon e esclus....il dau la gaini si mi omoara bebelusii deci ieri mi sa spus sa fac ce oi face ca sa saturat tinutul de pisicile mele deci sa le iau sau sa le dau ca daca nu nu le mai gasesc....vi:(yaya(vecina) cica face alergie de la pisici.....si la 80 de ani ai ei e letal(sa vi fazut ce priviri asasine si negre mi am luat ieri de la copchii ei....)Donc ....am pus o!! Report
November 12, 201213 yr comment_169909 Ce de frumuseti pe aici, ce de copii blanosi! Adrian e mai bine acum, pare sa se fi vindecat bine, desi uneori mai da din cap semn ca il deranjeaza sau a ramas un rest de la infectia aia, trebuie sa vizitam veterinarul curand sa vedem parerea lui, insa nu mai plange cand ii ating urechea si ma lasa sa ma uit. A recuperat ce slabise cat a fost bolnavior, acum a revenit la obiceiul lui, mancar.. somn si un pic de hoinareala, ca tare mult ii place afara si atata tre' sa-l strigam seara ca sa intre in casa.. A avut si photoshoot:)) asa ca va las cateva poze cu Adrian si un bonus:))http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/680528_496455330373505_834762440_o.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/665219_496449277040777_85290069_o.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/665219_496449267040778_1165543600_o.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/77796_496459797039725_1646805602_o.jpghttp://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/77796_496459793706392_726098405_o.jpgBonusul de care vorbeam:))http://i185.photobucket.com/albums/x103/alimocanu/208106_334751853288527_63880744_n.jpg Report
November 12, 201213 yr comment_169912 Alina, ma bucur ca Adrian se simte mai bine! Pupici pisicosi!Si cat este de frumos si de maiestos! Si are o coada... buna de maturat curtea cu ea! Report
November 12, 201213 yr comment_169920 E foarte frumos si a crescut mult!! Ai grija sa se vindece de tot, ca altfel o luati de capat! Report
November 12, 201213 yr comment_169974 [center]Câte frumuseți pe aici. Ne-am făcut și noi curaj și am stat la pozat. [/center] Report
November 12, 201213 yr comment_169982 [center]Câte frumuseți pe aici. Ne-am făcut și noi curaj și am stat la pozat. [/center] Ce frumusetze! Sa-i pup eu nasucul lui! Ups, sau este fetitza!Nu conteaza!Bine ati venit in randul pisicoantzelor!Sa ne spui si cum se numeste! Report