October 10, 201213 yr comment_165775 Boni,Ioana multumesc mult....mesajele voastre ma sustin!!Aveti grija de voi! Report
October 10, 201213 yr comment_165778 Of, Verb, imi pare foarte, foarte rau, am tot citit pana acum si am tot sperat ca va fi bine pana la urma. Nici nu stiu ce sa zic, decat ca te imbratisez cu drag si sunt langa tine. Report
October 10, 201213 yr comment_165779 Daca nu as stii ce a patit o prietena de-a mea cu catelusa Casandra in Grecia, poate n-as intelege!Este departe de orice imaginatie sa nu poata face o ecografie, sa nu faca o analiza de sange!!Carmen, sunt alaturi de tine in suferinta ta! Din pacate, chiar ar fi fost mai bine sa fii in Romania acum, poate nu scriam atatea cuvinte triste! Report
October 10, 201213 yr comment_165782 2ut,cafeluta,Floricica.....mesajele voastre pline de caldura sunt hrana mea in zilele acestea!Multumesc ca exista acest forum care mi a permis sa va am alaturi!O zi buna caldutele mele! Report
October 10, 201213 yr comment_165784 (Multumesc draga mea....pretuiti fiecare moment! va iubesc mult! Report
October 10, 201213 yr comment_165785 Off, chiar daca nu am scris , m-am rugat, am plans ,am asteptat cu sufletul la gura in fiecare zi vesti Imi pare nespus de rauoff,off Report
October 10, 201213 yr comment_165786 Off, chiar daca nu am scris , m-am rugat, am plans ,am asteptat cu sufletul la gura in fiecare zi vesti Imi pare nespus de rauoff,off Multumesc ca esti alaturi...ce m as fi facut fara voi?PS a sunat veterinarul 2 ca sa ceara vesti si cind a auzit sa repezit sa mi ceara toate medicamentele ramase dar si pe cele pe care trebuia sa le primes miine(ipakidine si altele)Vulturi inumani Report
October 10, 201213 yr comment_165787 Cand am primit mesajul aseara, am crezut ca nu vad bine, ca-mi spui despre altcineva, ca nu vorbesti cu mine, ca-i o greseala....Verb, ma doare tare sa vad ca se confirma.Imi pare tare rau.Zerda are dreptate, daca erai in Romania, poate ... Asta i-a fost soarta.De-acolo, de sus, va priveste si va vegheaza si se va juca mereu in sufletul vostru.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif de la mine. Dac-as fi putut face mai multe, poate acum alta era soarta! Imi pare ff rau!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Report
October 10, 201213 yr comment_165795 Zuzule tu esti o fata cu suflet mare!! :rolleyes: ===========================================Iata ca a venit omu cu ultimele analize si cu diagnosticul lui Choupy [b]F I P http://www.vet.cornell.edu/fhc/brochures/fip.html[/b]http://www.animale.ro/diseases/frontend/show-disease/id_disease/87/print/1se pare ca nu exista nici o sansa si ca in doar 10% din cazuri exista scapare. Deci daca in tarile unde sunteti exista acest vaccin faceti l!!===============================================Deci acum incet incet ma voi linisti si resemna caci asta e ...nici Choupy nici noi nu am avut sansa! Report
October 10, 201213 yr comment_165804 Verb imi pare rau, o imbratisare calda iti trimit Multumesc Carmen...sunteti intr adevar niste fete inimoase! Aveti grija daca aveti pisici...moala asta e mortala!! Report
October 10, 201213 yr comment_165815 Verber, chiar am vrut sa-ti spun ca e probabil ca lichidul sa fi fost in cavitatea abdominala, nu in stomac (ca asa nu era nimic neobisnuit.) In mod normal vet-ul/vet-ii ar fi trebuit sa-si dea seama la palpare, si sa se fi gandit ca e peritonita infectioasa felina sau ciroza, dupa care eliminau ce era mai improbabil (asta daca nu aveau cum sa faca analize.) O sansa mica ar fi avut cu interferon, dar oricum, nu faceai decat sa-i prelungesti suferinta cu cateva luni-1-2 ani, ca mai mult nu ar fi trait. Eu de la vet stiu ca vaccinul impotriva pif nu-i foarte eficient, deci e putin probabil sa fi putut evita imbolnavirea. Incearca sa dezinfectezi toata casa si toate locurile lui, ca sa previi imbolnavirea pisicilor cu care mai intrati voi in contact. Imi pare rau si pentru el, si pentru voi. Nu-ti ramane decat sa te resemnezi ca, atat cat a trait, a fost fericit impreuna cu voi. Report
October 10, 201213 yr comment_165828 Verber, am citit de la inceput despre Choupy si, chiar daca nu am scris, am sperat ca se va face bine Imi pare rau ca l-ati pierdut! Report
October 10, 201213 yr comment_165829 Carmen,nu am scris pana acum...am tot sperat ca puiul mic sa se faca bine...imi pare rau,mai ales ca eu l-am cunoscut live,si stiu cat de frumos si jucaus era...ma rog pentru el,sa-i fie bine acolo unde a ajuns,ma rog pentru tine sa poti trece peste disparitia lui.te imbratisez cu drag Report
October 10, 201213 yr comment_165830 Am vrut eu cu o amica sa adoptam un pisic de la un cabinet veterinar, l-a luat acasa beneficiarul era bine, a doua zi rau, dupa aia perfuzii, plateam amandoua ca dementele, el era din ce in ce mai slab, posesorul derutat!Si cand am stat cu el ultima zi la cabinet s-a scapat catre asistenta ei ca putea sa fie PIF ca a fost epidemie in toamna aia! Am crezut ca vad rosu, eu le-am vaccinat pe ale mele, dar asa cum zicea si Myra nu e nimic sigur! Cat de nesimtit si inconstient poti sa fii, ca stia ca am pisici, amica mea avea si ea un motan bolnav de diabet de 14 ani, daca exista cel mai mic dubiu, nu trebuia sa ne lase sa-l atingem macar!Cabinetul era aproape de omul meu, m-am dus la el, mi-am scos toate hainele si le-am pus la spalat, lasa ca de foame nu mureau labutele intr-o zi!Am plans jumate de noapte ca la 11 seara ne-a sunat ca Turi a murit!Nu, nu e doctorul meu vet! era unul din apropiere de amica asta care vazuse cati pisoi avea prin curte si l-a dus acolo pe amaratul asta gasit pe niste trepte! Report
October 10, 201213 yr comment_165836 Verber, imi pare tare rau, am citit si am sperat pana in ultima clipa ca bietul pisoias isi va reveni... Mangaie-te cu gandul ca macar nu mai sufera puiul mic...Primeste o imbratisare calda si de la mine... Report
October 10, 201213 yr comment_165844 Myra,Alpha,Destiny,MotanaVa sunt recunoscatoare :D ca mi sunteti aproape in durerea noastra care me a palit.Nu am meritat asa ceva si acum stiind ca aceasta boala era necrutatoare ne mai consolam!!Am primit tot asa cuvinte frumoase si de la alte fete de pe animale.ro cuvinte care ne alina!Va multumesc din suflet ca mi sunteti alaturi si va pretuiesc mult! Report
October 10, 201213 yr comment_165850 Imi permit sa postez aici o parte de mesajul de recomfort pe care l am primit de la cineva(care cred ca e vet)Toate astea pt a va determina sa fiti f atente cu micutiiAsta e o maladie necrutoatoare:=============================================Sa nu-ti mai reprosezi nimic in legatura cu eforturile de a-l salva pe Choupy, carmaw. Si NICI vet-ilor de acolo. PIF este o "nenorocire" FARA LEAC... Si: aproape "fara iesire"... Indiferent de varsta. Nici vaccin nu exista impotriva virusului... DIN NEFERICIRE! In momentul in care, pe celalalt topic, ai postat ca Choupy avea "lichid in abdomen" (el Plecase deja Dincolo), gandul m-a dus la PIF, ascita fiind unul dintre simptomele tipice...PIF este o maladie care NU lasa supravietuitori (decat, poate, ca exceptii!)...Choupy, in suferinta lui, in boala lui, ti-a dat ragazul de a incerca sa il salvezi, ca sa nu-ti poti reprosa vreodata ca nu ai incercat sa faci nimic pentru el - dar, poate, SI ca sa apuci sa te obisnuiesti cu gandul...======================================================================Va multumesc sunteti niste fete deosebite si sunt bucuroasa ca sunt pe un forum cu persoane calde si inima plina! Report
October 10, 201213 yr comment_165852 fetele mele dragi iata un alt link pe care trebuie sa l cititi mai ales caca vreti sa adoptati cumparati o pisica.Am inteles de aici ca cel mai bine era daca Choupy raminea in casa.... http://www.doctor-horvath.ro/fip-fiv-felv.php Report
October 10, 201213 yr comment_165855 Eu am mai spus asta, dar mi s-a reprosat ca sunt gardian de pisici, pe un forum de animale! Report
October 10, 201213 yr comment_165857 Eu am mai spus asta, dar mi s-a reprosat ca sunt gardian de pisici, pe un forum de animale!Hmmm..multa gura anapoda pe forumuri...Acum ma intreb cum sterilizez casa mai ales ca pe salteaua noastra a facut pipiSpalat ,frecat cu alcool,otet sau cu ce??Bine ma apuc miine sa fac masini la 90 ...e suficinet?? Report
October 10, 201213 yr Author comment_165865 Am inteles de aici ca cel mai bine era daca Choupy raminea in casa.... Eu am mai spus asta, dar mi s-a reprosat ca sunt gardian de pisici, pe un forum de animale! Eu nu vad asa, dar asta e parerea mea. Deci nici ca tu esti gardianul pisicilor si nici ca pisicile nu au ce cauta afara. De ce ne lasam copiii afara? De ce mai iesim noi din casa? Atît în casa cît si afara, ni se pot întîmpla de toate... atît noua cît si pisicilor. Bineînteles ca unele chestii se pot evita stînd în casa, ca sa nu spun captivitate, la fel valabil pentru feline, pentru noi sau oricar alta fiinta. Si va rog nu ma întelegeti gresit. Nu am nimic împotriva celora care tin pisoii în casa. Sînt constienta ca sînt situatii în care o pisica nu poate avea acces afara din mai multe motive (strazi circulate de exemplu, etc, etc...) si e mai bine asa pentru ea. Daca o pisica de exemplu ar trebui sa stea doar în casa, eu nu as putea avea pisici. Constelatia asta nu s-ar potrivi stilului meu de viata/locului si felul în care traiesc. Nu intru în alte amanunte, dar doar simplul fapt ca nu as mai putea sta cu toate usile si geamurie deschise, m-ar împiedica sa am pisici, ceea ce mi-ar face viata mai saraca. Asta este... Verber, veterinarii recomanda dezinfectarea cu detergenti dezinfectanti si apoi cu apa (pentru chestiile mari ce nu merg în masina de spalat, si la jucarele sa se renunte de tot), iar în cazul în care se aduce o alta pisica în casa, nu mai repede de 4 saptamîni. Report
October 10, 201213 yr comment_165868 Multumesc mult MAYA o sa trec la 'asanare'saracu' Choupylica Report