November 25, 201015 yr comment_66374 Bun venit pisicoantelor noi , un pupic si o smotoceala virtuala celor vechi .Nico, sa stii ca v-a fost trimisa pisicoanta. E tare scumpa, sa va bucurati cat mai mult de ea.Am si eu o veste: mai avem un copilas blanos. Un motanel de 2 luni, Smokey pe numele lui. Pozele sunt facute la birou acum 2 zile, cand l-am primit. Era stresat saracu', ca toata lumea era pe el, sa-l smotoceasca. E un bebe cuminte, nu plange, exploreaza casa (mai putin dormitorul, inca nu a intrat acolo) si-si gaseste de joaca cu te miri ce (cabluri, papuci etc).Mandrele mele il hasaie, pufosenia sta cu ochii pe el ca pe butelie, Nera il ignora. Ii place sa stea dupa pernele canapelei, acolo si doarme noaptea. Am vrut sa-l iau cu mine in pat, dar nu sta. Report
November 25, 201015 yr Author comment_66377 Smokey,bun venit! E tare dragalas si dolofanel Care e povestea lui? _______________________ Ieri chiar vroam sa va scriu ce bine ca Berry nu mai face pe macho man,ca-l vazusem alaltaieri jucîndu-se cu Mike prin gradina.A fost prin casa,a mîncat,a dormit chiar olecuta pe scaun...ei!Ieri,chiar înainte sa scriu ca problemele au trecut,si ca totul a revenit la loc,vad cum vin din nou în goana spre usita.Mike primul,în spatele lui Berry.Înca credeam ca se joaca...poate în mintea lui nebunatica,Berry chiar se joaca,habar nu am.In casa ajunsi i-a sarit astuia în spate si la muscat de gît.Mike nu are rana,dar are doua umflaturi mici.Ma gîndesc ca e o reactie cum l-a strîns de ceafa.Mike nu e usor de întepat ...ma rog!L-am trimis pe Mike în hol si am închis usa dupa el.Magarul de Berry a sarit la clanta sa deschida usa,sa plece dupa el!Am tipat la el gonindu-l...adica : "Iesi afara,mama ta de magar ce esti!",am descalatat slapul si l-am amenintat.Ca in filme,Berry a sarit precum Tarzan pe perdeaua care acopera putin clapita lor,ca sa nu se vada asa de la 5 km,si aproape ca a rupt-o!Sa-mi arate el mie cît e de nervos!Recunosc...i-am ars un slap peste fund.Nu l-am lovit,ci de fapt l-am împins mai mult.A fugit pe sub masa,apoi pe masa,s-a bagat între orhidee pe pervazul geamului.Am crezut ca le rupe.Nu le-a rupt.Am deschis usa larga,am luat o maturita sa-l scot dintre flori,ca am încercat cu mîinile si a vrut sa ma apuce de ele ...în timp ce a iesit dintre flori,s-a agatat si de perdeaua ce atîrna la ferastra aia...e de necrezut!Ce naiba are motanul asta? Parca e turbat!...si era asa frumos înainte/ma refer la relatia lor!Sper ca are doar niste faze nebunesti. Report
November 25, 201015 yr comment_66378 Smokey,bun venit! E tare dragalas si dolofanel Care e povestea lui? Ne doream de mult un pisoi zambaret, dar pe la pet-shopuri sunt extrem de scumpi (cam 2,000 usd). Discutand cu o colega ne-a spus ca ea are un motan de asta. Si dupa un timp, mi-a spus ca una din pisicile ei e gestanta, zambaretul fiind taticul. Si atunci am rugat-o sa-mi dea si mie un puiut. M-am tinut de ea cateva zile, pana a fost de acord sa mi-l dea. N-as fi vrut sa-l iau de la mamica lui inainte de Craciun (s-a nascut pe la sfarsitul lui septembrie), dar la inceputul saptamanii colega mi-a spus sa-l iau. Acum 2-3 zile mi l-a adus la birou si a devenit copilasul nostru. Asta e povestea lui Smokey (eu am vrut sa-i spun Smiley, dar sotul a preferat Smokey). Report
November 25, 201015 yr comment_66383 SMOKEY, bine ai venit printre blanosi!!!! Pup dulce un pisic pufos!!! MAYA, dar ai avut un adevarat show cu magarul de Berry!!! Imi pare rau de perdele!!! Report
November 25, 201015 yr comment_66385 Giorgi, multumim pentru pupici, pupam si noi pe Cody aventurierul Maya, se pare ca lui Cicilica i s-a urcat democratia la cap. Imi aduc aminte ca acum ceva vreme ziceai ca doarme in picioare, se pare ca acuma compenseaza Report
November 25, 201015 yr comment_66388 Noi alaltaseara iar am avut pisici in copac Or fi in calduri ale noastre de vin pisicii la ele. Nu stiu de unde s-a aciuat la vecinii nostri pisicul asta alb cu par lung, e superb si e tacticos, merge mereu incet si nu-i pasa de nimic, se apropie de toata lumea. Puffy moare cind il vede mergind pe strada si se agita de n-are aer, lui evident nu-i pasa de nimic Alaltaseara coboara Puffy de sus si cind iese in curte erau toti, pisicile noastre si asta alb. Incepe cursa, ele fug ca stiu pe unde sa iasa rapidulescu, el fuge la stinga la dreapta dar nu gaseste iesirea asa ca se urca in copac Io o iau iar pe Puffy sus si Stefano cu matura, cu scara, incearca sa-l coboare dar nu reuseste pentru ca il scuipa sau cum se zice si era si prea inalt. Am coborit-o iar pe Puffy care a uitat si nici nu s-a mai uitat la copac si s-a dus la culcare. Pe la o vreme ne-am dus si noi, din fericire dimineata cind am plecat nu mai era deci a coborit in timpul noptii. Report
November 25, 201015 yr comment_66459 Sper ca are doar niste faze nebunesti. Nu stiu daca o sa renunte sa nu-l mai calareasca pe Mike - Cicilica clar ca e un alfa-cat si vrea si el sa se dea mare in fata cuiva! Te inteleg perfect ca l-ai usuit pe domnisorul cu bazdac, si eu m-as supara cumplit sa vad o matza ca o ia pe Maya la zmotocit! Mai ales ca Mikiduta e un cuminte si un bland, bazdacosul asta mic incearca sa ii arate ca el e macho -norocul lui a fost ca nu a fost the big boss in zona sa ti-l puna la punct! Evident ca el a incercat sa-ti arate si tie ca e mare sef acum..Eu cred ca o sa se mai calmeze in timp, dar trebuie sa vada ca nu-i merge asa. Cami e o dulceata pufosul mic si zambaret! Sa-ti traiasca bebelusul Report
November 25, 201015 yr comment_66461 Adriana, ce numai Maya sa aiba show , ati avut si voi dar in copac, ea a avut cu perdelele!!! Report
November 25, 201015 yr Author comment_66464 Cicilica clar ca e un alfa-cat si vrea si el sa se dea mare in fata cuiva! Cicilica,daca nu termina cu tîmpeniile o sa vada cum se da mare alfa-mother a lu' cat!Sa vezi ce dau cu clogshii dupa el Report
November 26, 201015 yr comment_66655 Am si eu o veste: mai avem un copilas blanos. Un motanel de 2 luni, Smokey pe numele lui.Superb motanelul! De asta as vrea si eu!!! Report
November 26, 201015 yr comment_66658 Ieri chiar vroam sa va scriu ce bine ca Berry nu mai face pe macho man,ca-l vazusem alaltaieri jucîndu-se cu Mike prin gradina.A fost prin casa,a mîncat,a dormit chiar olecuta pe scaun...ei!Ieri,chiar înainte sa scriu ca problemele au trecut,si ca totul a revenit la loc,vad cum vin din nou în goana spre usita.Mike primul,în spatele lui Berry.Înca credeam ca se joaca...poate în mintea lui nebunatica,Berry chiar se joaca,habar nu am.In casa ajunsi i-a sarit astuia în spate si la muscat de gît.Mike nu are rana,dar are doua umflaturi mici.Ma gîndesc ca e o reactie cum l-a strîns de ceafa.Mike nu e usor de întepat ...ma rog!L-am trimis pe Mike în hol si am închis usa dupa el.Magarul de Berry a sarit la clanta sa deschida usa,sa plece dupa el!Am tipat la el gonindu-l...adica : "Iesi afara,mama ta de magar ce esti!",am descalatat slapul si l-am amenintat.Ca in filme,Berry a sarit precum Tarzan pe perdeaua care acopera putin clapita lor,ca sa nu se vada asa de la 5 km,si aproape ca a rupt-o!Sa-mi arate el mie cît e de nervos!Recunosc...i-am ars un slap peste fund.Nu l-am lovit,ci de fapt l-am împins mai mult.A fugit pe sub masa,apoi pe masa,s-a bagat între orhidee pe pervazul geamului.Am crezut ca le rupe.Nu le-a rupt.Am deschis usa larga,am luat o maturita sa-l scot dintre flori,ca am încercat cu mîinile si a vrut sa ma apuce de ele ...în timp ce a iesit dintre flori,s-a agatat si de perdeaua ce atîrna la ferastra aia...e de necrezut!Ce naiba are motanul asta? Parca e turbat!...si era asa frumos înainte/ma refer la relatia lor!Sper ca are doar niste faze nebunesti. Maya, daca dihania e nervoasa, nu-i prea bine sa-i apari in cale - la nervi, ei nu tin cont de nimeni si de nimic, baga coltii si ghearele in oricine. Cine stie de unde o fi facut el nervi nervosi si a ajuns sa sara la Mike... Poate-si revine curand! Report
December 13, 201015 yr Author comment_67508 Foxyy,si-a mai revenit din draci,dar înca se mai mîrîie.L-a mîrîit ieri pe Dan...dar era suparat ca nu i-a iesit schema cu provocatul la joaca...era plin de frust.Eu sper sa le treaca la toti,ca mi-e drag grasunu,cu toate ca e tîmpitel Sa va mai zic si eu latest news cu baitanii mei! Le-am cumparat stick (de ala ca pentru buze ) cu untura de cerb,cu care îi dau pe pernute ca sa nu-i mai usture de la sarea care se da acum pe lînga casa sa nu alunecam de la ghetus. Mike a mîncat sunca de pui,ca un nehalit.În alta zi a baut un castron de lapte,si a doua zi dupa a mîncat piept de curca si a lins pe sosul ramas de la o tocanita de pipote(Va amintiti ca el în afara de crontanelele lui nu punea boticu pe nica). Felix a baut juma' de castron de suc din legume stoarse: rosii,morcovi,sfecla rosie,telina,varza,pastîrnac,patrunjel...and co,deci suc nefiert,nu ciorba...legume stoarse Bun,la el asta nu e ceva foarte anormal,ca el e pofticios.Acu cîteva zile se chinuia sa manînce plicul de la un ceai de menta,dar nici asta nu e nimic nou Cicilica disparuse iar vreo patru zile,dar a aparut ieri.E tare trist ca baietii mei l-au pus pe ignor,chiar si Mike,a carei pupila tot mai juca cînd îl vedea...acum e total dezinteresat.Cici simte asta,si e trist...Chiar acum e aici.A venit de vreo jumatate de ceas,si tot se joaca de unu singur.I-a dat Denise un capacel de ala mic de plastic,de la un power drink,pe acre-l alearga acum..Felix,a coborît din pat si se uita la el.Cici face scheme de alea naravase sa-l provoace la joaca...Felix adoarme în sezut!Berry...sad [center]Se pare ca pisica noastra care face parte din decoratia de halloween,dar locuieste lînga usa tot anul,a ramas singura lui prietena... De aratat arata bine cacaciosul!E dolofan [/center] Report
December 13, 201015 yr comment_67514 Berrycelul e un motan tzapanos si frumos! Sper ca baietii sa-l ierte intr-o zi si el capcaunul sa invete sa respecte baietii casei! Report
December 13, 201015 yr comment_67521 Maya, e superba dihania. Se vede ca s-a grasunit - s-a pregatit de iarna, nu? Report
December 14, 201015 yr comment_67537 Fetele, multumim pentru primire Zambaretul meu creste, se face mare si a inceput sa se joace cu pufosenia. Se alearga unul pe altul ca bezmeticii, se trantesc unul pe altul (cat e de mic, atat e de tupeist piticu', se da la pufosenie, ii trage palme, o musca de urechi, de coada etc), se palmuiesc unul pe altul. Tare draguti sunt. Nera inca il ignora, daca din intamplare da nas in nas cu el, il scuipa. Acuma, nu stiu cum sa-l fac pe pici sa pape mancarea lui de bebelusi (Royal Canin Baby). Ii pun separat, in blidul lui, dar el mananca mancarea celor mari, cele mari mananca mancarea lui. Si celor mari le dau tot Royal Canin, pentru persane, deci e mancare de calitate. Totusi, as vrea ca el sa primeasca ce-i trebuie din mancarea lui. Cum sa procedez? Report
December 14, 201015 yr comment_67551 Pupam dulce pe nasuc toate blanoasele!!!Intr-adevar Berry s-a facut frumos si grasunel!!!!Cody al nostru si-a scrantit/luxat codita, a facut o galma, l-a durut, acum nu il mai doare, insa pt.moment nu isi poate tine codita sus, adica steagul, cum ii zic eu. Altfel o misca codita. Si ne-a speriat si vet-ul ca daca este rupta codita trebuie amputata, asta era in cazul in care nu o misca deloc. Sper sa se faca repede bine! Ultimele poze facute de Alex: Report
December 15, 201015 yr comment_67756 Bun gasit tuturor, pisici si stapane de pisici ! Giorgiana imi pare rau pentru Cody, a avut o gramada de peripetii in ultima vreme. Sanatate multa!Berry are o alura statuara, de conte, baron sau mai stiu eu ce lord. Ce semet este! Cami, smokey seamana mult cu Tia noastra, sa fie sanatos, sa va bucure mult. Si Tia a mai crescut intre timp si face tot felul de boroboate, de exemplu ii place mult la pozat, cum vede blitul licarind vine in cea mai mare graba si se aseaza fix in fata aparatului. Fiica-mea isi pozeaza bijuteriile sa le expuna pe blogul ei si hoatza de Tia vine si ori sparleste din exponate ori se pune ea la pozat. Sa va arat cateva poze. Din pacate nu reusesc sa pun pozele, poate ma ajuta cineva cu un sfat? Report
December 15, 201015 yr comment_67835 Din pacate nu reusesc sa pun pozele, poate ma ajuta cineva cu un sfat?Uite aici topic cum poti pune poze: https://forum.artaculinara.ro/topic/26-cum-adaug-poze-va-rog/ Pup toate/toti mustaciosiii frumosi foc. :) Report
December 18, 201015 yr comment_68142 Ziua buna!Eu nu sunt mamica de pisici ci bunica de pisici, fi-mea m-a anuntat ca e cazul sa ma multumesc doar cu acest statut inca multi ani de aici incolo. Ea iubeste atit de tare pisicile incit am ajuns sa le iubesc si eu. Am o nepoata Polly, un nepot Jegarescu si inca un nepot blanos, un cutu absolut minunat care merge la gradi de catei, pe nume Ursica. Report
December 19, 201015 yr comment_68374 Va era dor de mine? Stiu...numai ca mami a fost puturoasa si nu m-a pozat de ceva timp..noroc ca a avut invitati de ziua ei care ma adora, asa ca am fost pozata de zor! va pup pe mustati -semnat Maya mica! PS Daca e foarte mare, rog pe mama soacra daca poate sa le micsoreze Report
December 19, 201015 yr comment_68375 Am avut ceva probleme cu laptopul, incarcam pozele apoi imi dadea eroare, am rezolvat si pot pune pozele promise.Si acum pun pozele incriminatoare , cu hoatza de bijuterii. Report
December 19, 201015 yr comment_68377 Uma am postat in acelasi timp.E o frumusete fara pereche Maya, de fiecare data cand vad poza ta din avatar, cu Maya asa semeatza o vad pe Tia noastra in viitor. Salutam si uram si aici La multi ani stapanei, si facem o plecaciune in fata majestatii sale Maya. Report
December 19, 201015 yr comment_68380 Uma am postat in acelasi timp.E o frumusete fara pereche Maya, de fiecare data cand vad poza ta din avatar, cu Maya asa semeatza o vad pe Tia noastra in viitor. Salutam si uram si aici La multi ani stapanei, si facem o plecaciune in fata majestatii sale Maya.Saru'mana de aprecieri! Si fie-ta e o frumoasa, ma uit la ochisorii ei de chihlimbar, ma topesc! Report
December 19, 201015 yr Author comment_68381 Va era dor de mine? Stiu...numai ca mami a fost puturoasa si nu m-a pozat de ceva timp..noroc ca a avut invitati de ziua ei care ma adora, asa ca am fost pozata de zor! va pup pe mustati -semnat Maya mica! PS Daca e foarte mare, rog pe mama soacra daca poate sa le micsoreze Am micsorat-o sa o pot "savura" la maxim!De necrezut ca pot iubi o pisica pe care nu am atins-o niciodata...dar o iubesc! Cît e de frumoasa,nici nu are rost sa mai spun Report