December 19, 201015 yr Author comment_68382 Mamamiaaa,ce domnisoara cocheta,Elin!E o frumusete Report
December 19, 201015 yr comment_68383 Va era dor de mine? Stiu...numai ca mami a fost puturoasa si nu m-a pozat de ceva timp..noroc ca a avut invitati de ziua ei care ma adora, asa ca am fost pozata de zor! va pup pe mustati -semnat Maya mica! PS Daca e foarte mare, rog pe mama soacra daca poate sa le micsoreze Am micsorat-o sa o pot "savura" la maxim!De necrezut ca pot iubi o pisica pe care nu am atins-o niciodata...dar o iubesc! Cît e de frumoasa,nici nu are rost sa mai spun Saru'mana...eu cunosc sentimentul,ca ti-am zis, ma uit la fie-tu si "il vad" (ca tot suntem la avatar) E o dragoste dincolo de cuvinte. Azi e tare cumintica..am fost eu la cumparaturi si ea era in varful patului -m-a chemat la iubire dar nu s-a miscat deloc, eu a trebuit sa pup frunte oferita la dragalit sa ne soptim dulcegarii dar puturoasa, nici o miscare! Dar a chemat-o pe ma-sa la raport si toanta nu rezista niciodata! Report
December 19, 201015 yr comment_68385 Si aici am iesit eu din dormitor cand am aflat ca toata lumea chiar ma iubeste! Report
December 19, 201015 yr comment_68386 Uma, Maya, multumiri, suntem topiti dupa ea, e asa de cuminte.Cu periatul am rezolvat, vine sa o periem numai cand ne vede cu peria in mana, dar dupa aceea trebuie sa i-o dam ei sa se joace cu ea. Nu stiu ce sa-i fac, iar are probleme cu urechile, o sa merg maine cu ea la alt veterinar, scutura iarasi din cap si se scarpina, desi doctorul a spus ca s-a rezolvat acum vreo luna dupa tratament... Report
December 20, 201015 yr comment_68455 Doamne,Doamne, ce de printese blanoase pe aici!!!!Pup dulce pe nasuc pe Maya cea pufoasa si pe Tia cea cu ochii de chihlimbar!!! Cody al nostru se simte mai bine cu codita, a ramas cu o galma, insa ieri a ridicat codita si a tinut-o pt.putin pe post de steag si noi am fost f.fericiti si am pupacit blanosul pana nu s-a mai putut. Report
December 20, 201015 yr comment_68484 Uma si Elin, aveti niste splendori! Le-as smotoci tot timpul!Da' las' ca ajung si io la dracusorii mei peste cateva zile si-o sa-i scarman de-o sa le mearga pufu'! Report
December 20, 201015 yr comment_68503 Giorgiana intoarcem pupicii lui Cody si-i uram sanatate multa, sa i se vindece cat mai repede codita.Foxyy, eu ma abtin sa stii dar asa as face si eu toata ziua, in fiecare seara are vreo ora de zbenguiala maxima cu fiica-mea care desi are 16 ani face mai rau ca un copil de 7 ani, se alearga una pe alta, se ascund, e nebunie totala. Acum fiica-mea este plecata la parintii mei si n-as fi crezut dar Tia chiar ii duce dorul, m-a uimit reactia ei de dimineata cand a cautat-o peste tot apoi s-a cuibarit intr-un pulovar al Andrei, mirosea pulovarul si torcea intr-un fel anume ca atunci cand se dragalesc ele. Mi-a umezit ochii. Cu dragaleala rezolv eu in lipsa Andrei dar cu zbenguiala...greu , i-am luat asta seara un soricel din blanita, sare de-o ora pe el. Report
December 20, 201015 yr comment_68504 Venim si noi cu ultima actualizare.De ieri.Piscot statea tacticos pe masa din living si privea pe geam cum ninge afara.Celelalte doua,birmanezele,nu s-au urcat pe nici o masa in viata lor.Asta in schimb e autist.Oricat il cert si-i spun ca nu e voie,nu-i pasa.Face ture pe mese,aragaz,bar......Cand nu sunt de fata.Sta cu urechea ciulita si candaude ca vin,se da jos.E un nehalit si jumatate.Oricat mananca nu e satul niciodata.Celelalte doua abia ciugulesc.El manaca orice.Si pita goala.Cara si Fifi ,numai mancare pisiceasca.Na asta e .3 Doamne si toate trei,de 2 feluri.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif [center] Na si ce daca-s pe masa. ?Lasa-ma sa ma uit afara. [/center] Report
December 20, 201015 yr Author comment_68506 SUPERB,Piscotul! Superbe imagini!Cunosc privirea asta de "Bun,m-ai vazut,stim cu totii ca eu ma urc unde vreau,asa ca hai sa nu consumam calorii degeaba discutînd pe aceasta tema!" Report
December 20, 201015 yr comment_68510 Piscotul e frate cu Maya. Tocmai o param lui soacra-sa ca face un scandal imens daca indraznesc sa o dau jos de pe masa. Scandal nu gluma! Si daca vreau sa o impac, ii pun salul meu pe masa si ea pe sal si e capabila sa stea cu orele acolo. E adorabil rosiorul Report
December 21, 201015 yr comment_68524 Venim si noi cu ultima actualizare.De ieri.Piscot statea tacticos pe masa din living si privea pe geam cum ninge afara.Celelalte doua,birmanezele,nu s-au urcat pe nici o masa in viata lor.Asta in schimb e autist.Oricat il cert si-i spun ca nu e voie,nu-i pasa.[b]Face ture pe mese,aragaz,bar......Cand nu sunt de fata.Sta cu urechea ciulita si candaude ca vin,se da jos.E un nehalit si jumatate.Oricat mananca nu e satul niciodata.[/b]Celelalte doua abia ciugulesc.El manaca orice.Si pita goala.Cara si Fifi ,numai mancare pisiceasca.Na asta e .3 Doamne si toate trei,de 2 feluri. Piscotul tau este frate si cu Cody al nostru si inca gemeni, Doamne, cat poate sa semene astia doi la comportament si la neintelegere!!! Dar in schimb este baiat mandru si frumos!!!! Report
December 21, 201015 yr Author comment_68618 Si aici am iesit eu din dormitor cand am aflat ca toata lumea chiar ma iubeste! E o Christy Turlington în lumea felinelor! Report
December 22, 201015 yr comment_68632 Si aici am iesit eu din dormitor cand am aflat ca toata lumea chiar ma iubeste! E o Christy Turlington în lumea felinelor! Multumesc mama-soacra Semnat Maya mica si foarte muscacioasa (nu stiu ce are azi cu mainile mele..oi fi facut eu ceva gresit ) Report
December 22, 201015 yr comment_68633 Ce frumuseti! Ce pufosenii! Pup matzoacele si mamicile lor!Chiar imi era dor de Maya ta Uma. Tia e o scumpica, imi aduce aminte de pisica noastra, cand era mica.Piscot e superb (mai ales cand sta asa tzantzos pe masa )Georgiana, sanatate lui Cody. Report
December 22, 201015 yr comment_68650 Pupici si smotoceli tuturor blanosilor frumosi si pufosi Si noi, si noiIa uitati batalie aici Report
December 22, 201015 yr comment_68653 Si inca o serie: Se joaca cu parul meu Si cu crocodilii colegului: Report
December 22, 201015 yr comment_68743 Si Maya va pupa pe musteti si va aduce aminte sa ascundeti de prietenii nostrii patrupezi funditele si beteala care daca este mancata poate produce probleme grave! Si craciunita (poinsettias) va rugam sa o puneti departe de labutele curioase pentru ca este foarte otravitoare pentru pitici. Report
December 22, 201015 yr comment_68744 Se joaca cu parul meu Cami sa-ti traiasca amandoi..ce sa zic, pufosul mic iti vine sa-l mananci!!! Ca deh' cand sunt mici sunt chiar mai adorabili (daca asta e posibil!) Report
December 23, 201015 yr comment_68758 Piscotel, multumim pentru urari. Si noi dorim tuturor pufosilor si parintilor lor Craciun Fericit, sanatate, bucurii si liniste sufleteasca. Uma, multumim pentru urari si sfaturi, eu niciodata nu iau poinsettia acasa, desi o iubesc (am pe masa la birou) si nici nu fac brad, ca ma tem sa nu-l darame piticii peste ei. Report
December 23, 201015 yr comment_68770 Si noi uram la toti blanosii si blanoasele + stapanii din dotare multa sanatate, bucurii, cadouri multe de la Mosul si pupici pe nasucuri umede !!!! CAMI, sunt dulci foc copilasii tai, mai ales Praslea cel pufos !!!! Multumim pentru urarile de insanatosire, cred ca au ajuns deja la noi, deoarece Cody incepand de ieri tine codita pe post de steag, manca-l mama pe el!!!! Report
December 23, 201015 yr comment_68782 Si noi uram la toti blanosii si blanoasele + stapanii din dotare multa sanatate, bucurii, cadouri multe de la Mosul si pupici pe nasucuri umede !!!! CAMI, sunt dulci foc copilasii tai, mai ales Praslea cel pufos !!!! Multumim pentru urarile de insanatosire, cred ca au ajuns deja la noi, deoarece Cody incepand de ieri tine codita pe post de steag, manca-l mama pe el!!!! Multumim, Giorgi. Ma bucur ca s-a facut bine Cody. Report
December 23, 201015 yr Author comment_68784 [center][font=Comic Sans MS][color=#FF0000][b]Blanoaselor,mamelor si tatilor de blanoase,le doresc Sarbatori Fericite,sanatate,fericire si un An Nou cu bucurii si împliniri! [/b][/color][/font] [/center] Report
December 24, 201015 yr comment_68841 Mascota casei: Dora(botezata de Manu, dupa Dora the Explorer).Dora are 6-7 luni, nu stiu.A ajuns in curtea mamei asta vara de ziua lui Manu, din nefericire dupa doua zile am plecat si nu ne-am bucurat de ea.Acum am gasit-o mare si frumoasa, desteapta(ca toate pisicile). Report
December 24, 201015 yr comment_68860 Dora e o frumoasa! Ca toti mustaciosii de altfel SI da, tare destepti Report