December 25, 201015 yr comment_68977 La Multi Ani tuturor mustaciosilor patrupezi! Sa ne traiasca si sa ne-nveseleasca sufletele mult timp de-acum inainte! Report
December 26, 201015 yr comment_68980 La Multi Ani tuturor mustaciosilor patrupezi! Sa ne traiasca si sa ne-nveseleasca sufletele mult timp de-acum inainte! Bine zis Foxishor! Pupam mustetile! Report
December 27, 201015 yr comment_69041 Mascota casei: Dora(botezata de Manu, dupa Dora the Explorer).Dora are 6-7 luni, nu stiu.A ajuns in curtea mamei asta vara de ziua lui Manu, din nefericire dupa doua zile am plecat si nu ne-am bucurat de ea.Acum am gasit-o mare si frumoasa, desteapta(ca toate pisicile). Ce frumusica este, draga de ea!!! Cred ca Manu o iubeste tare mult si o sa se desparta greu de ea.Da, confirm, pisicile sunt tare destepte!!! Report
December 27, 201015 yr comment_69057 Si poze noi cu Cody, care se simte bine acum, dragutul de el! Report
December 28, 201015 yr Author comment_69288 Si noi o salutam pe draga de Dora,pe Codyta,Smokey,pe toti! Report
December 29, 201015 yr comment_69308 Ce scumpica e Doracu pernutele ei bicolore Maya, salutari si smotoceli si blanosilor tai. Report
December 29, 201015 yr Author comment_69392 Ptiu pa el,ca frumusel este!!Are nasuc ciocolatiu ca Mike al meu Report
December 29, 201015 yr comment_69393 Mersic Maya:)Pe Mike il cunoastem(de pe blog),Robi si-a dorit un pisicot asemanator sau unul portocaliu(like Garfield).Acum asteptam sa si creasca ca Mike:D.La fire este mai degraba ca Felix:)) Report
December 29, 201015 yr comment_69397 Ptiu pa el,ca frumusel este!!Are nasuc ciocolatiu ca Mike al meu Mai sa stii ca pe moment am zis ca Mike (pana s-a incarcat poza)Scumpe e Report
December 29, 201015 yr Author comment_69404 [center][b]Uite,au acelasi nasuc ciocolatiu [/b][/center] Report
December 30, 201015 yr comment_69437 Buna Miu la 8 luni:) Este mumos tare si are niste ochisori!!!!Pupici pe nasuc ciocolatiu!!! Report
December 30, 201015 yr comment_69476 [center][b]Uite,au acelasi nasuc ciocolatiu Pupam ciocolatiu pe nasuc Report
December 30, 201015 yr comment_69480 ma bag si eu in club la voi va prezint noile mele dragute...sant terminata dupa ele, fetite amandoua, sant mai mici decat in poza ...una este dwarf loop, cealalta mini loopMaggie & Lila .....tadaaaaaaa cea din fata e Maggie, cealalta mai shy e Lila oare se bucura picea mea?? Ada nu stie de ele inca, nu e acasa, vine maine....abia astept sa-i vad mutrita cand o descoperi, e terminata dupa animale, orice natie Report
December 30, 201015 yr comment_69487 Credeam ca Maya se linge pe bot la vederea iepurasilor lui Dark Angel! Report
December 30, 201015 yr comment_69509 Credeam ca Maya se linge pe bot la vederea iepurasilor lui Dark Angel! Aoleu Laura, vezi ca ne urecheaza imediat ingerica Sunt scumpi rau de tot! Report
December 30, 201015 yr Author comment_69524 Credeam ca Maya se linge pe bot la vederea iepurasilor lui Dark Angel! Aoleu Laura, vezi ca ne urecheaza imediat ingerica Sunt scumpi rau de tot!Dar sigur si gustosi! Bineînteles ca nu le papam,ca-s prea dulci! Mirela,sînt tare scumpe fetele tale mustacioase.Sa ne mai povestesti despre ele! Banuiesc ca printesele sînt încîntate la maxim! Uma,fata mea îsi lingea nasucul dupa vreo bucatica gustoasa de "ceva",sau facea dush? Report
December 30, 201015 yr comment_69527 [center][b]Uite,au acelasi nasuc ciocolatiu acelasi nasuc Report
December 30, 201015 yr comment_69532 Uma,fata mea îsi lingea nasucul dupa vreo bucatica gustoasa de "ceva",sau facea dush? Dush E o curatica, toata ziua cu limbuta pe blanita! Si pozitia tipica de spalat burticul.. Report
December 30, 201015 yr Author comment_69538 acelasi nasuc Fratiori de nas Si pozitia tipica de spalat burticul.. Hahah,asa se spala si cumnatu-su.Felix de multe ori cînd se spala,ai impresia ca se rupe tot....parca-i contorsionist Auzi,dar Mayuta noastra se scarpina?Mike de exemplu,tare rar se scarpina.Felix în schimb des.Si nu,nu are niciun motiv.Nici vreo alergie,si nici pureci.Se scarpina sub brat Sta în fund,si cu una din labele din spate se scarpina sub laba din fata(pe aceeasi parte a corpului)...adica sub brat.De fiecare data rîdem,desi face asta din totdeauna.Arata tare caraghios Report
December 31, 201015 yr comment_69541 Auzi,dar Mayuta noastra se scarpina?Mike de exemplu,tare rar se scarpina.Felix în schimb des.Si nu,nu are niciun motiv.Nici vreo alergie,si nici pureci.Se scarpina sub brat Sta în fund,si cu una din labele din spate se scarpina sub laba din fata(pe aceeasi parte a corpului)...adica sub brat.De fiecare data rîdem,desi face asta din totdeauna.Arata tare caraghios Se scarpina..deobicei pe capisor (si nu are nimic)..o mai cert ca mi-e teama sa nu se zgarie, si ea imi raspunde cu un miau distorsionat de placerea cu care se "scarpina"Astazi am avut ora de masaj..era adormita si i-am luat muschiuletii la masat si se intindea de placere pufoasa! Mi-e drag cand ma lasa sa-i fac masaj la pernute... Report
December 31, 201015 yr comment_69548 Salutari tuturor, pupam pisici si "mamici"!Eu si Tia va uram un An Nou plin de realizari, sanatate si muuuulta iubire! Report
December 31, 201015 yr comment_69562 Ce blanita cenusie are Tia, parca a iesit din horn!Fetelor sunt bolnava rau.Am prins si eu virusul asta cu pisicile.Tare mi-as dori una si la Torino.Dora m-a cucerit total. Nu ma duc la culcare pana nu o dragalesc o tarica.Azi a mieunat de numai, ea nu prea miauna, dar curatam peste afumat pentru tortul lu' peste al Carmellei.Cred ca i-am gasit punctul slab. Report