Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Caut o reteta!

Featured Replies

• 1 month later...

Va rog si eu sa-mi dati o reteta de dulceata de ceapa ,sa-mi iasa vreo 3-4 borcanele de 400 de gr.,daca a fost deja postat si nu am vazut eu vreau si eu un link. va rog frumos,si mai intrebasem eu pe undeva,dar nu m-am lamurit,am mancat in Italia la restaurantul chinezesc si in afara de oliviera (cu ulei, otet ,sare si piper)aduceau la masa si un borcanas mic,cu ardei iute rosu maruntit grosolan in ulei(dar nu stiu daca nu continea si miere sau altceva)era f. picant,picuram pe rizo alla cantoneze,doar 2-3 stropi,si era bestial,asi vrea sa-mi fac si eu un pic,dar nu stiu daca se folosesc ardei iuti rosii cruzi sau uscati si nici cum se face ,daca stie cineva despre ce vb.si de reteta rog frumos sa ma lumineze si pe mine ce si cum :rolleyes:

Aici am gasit si reteta uleiului picant de care intrebasem :crying: https://www.facebook.com/pescheria.dinapoli.9/videos/536311743961089/?__tn__=%2CdkC-R&eid=ARALpQZQ1Qo97EgFj4BE1_XfefC1v7RN0x3s987-oSTdw7vkhmWfJ1f3VBwRINBc5BOzLjGFDWOjs5y9&hc_ref=ARRrtuCNr5DG6Vp0nmLscOHGoKZyqYNHjiVcKorhl5E0DH1oSLV3V2uTPeP_yIHdRcM...aici https://forum.artaculinara.ro/topic/2022-caut-o-reteta/page__st__20

Ziua buna. Sper ca sunteti toti sanatosi.

Caut o reteta de budinca sau flan,sformato ori sufle de spanac. Am pierdut-o si nu o mai gasesc. Stiu ca era facuta in vase ramekins.

Ziua buna. Sper ca sunteti toti sanatosi.

Caut o reteta de budinca sau flan,sformato ori sufle de spanac. Am pierdut-o si nu o mai gasesc. Stiu ca era facuta in vase ramekins.

yoyo eu pentru orice flan folosesc cantitatile astea

200 de gr de produs copt, in cazul tau spanac fiert

200 ml smintina lichida

2 oua

Multumesc Geany. Din pacate nu e ceea ce caut.

Adriana cred ca reteta ce o caut era foarte asemanatoare cu a ta. Multumesc.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Mai vin cu o intrebare-ntrebatoare : despre masina de paste s-a discutat pe aici? Italiencele, in special? Bine, voi aveti paste la botu calului, de ce v-ati cumpara-o, la o adica? Dar, chiar si asa, ce se coteaza ca fiind buna in Italia?

pai pe care o vrei?

pe cea normala pe care o are toata lumea cu manivela si aici n-ai problema cu alegerea ca una e doar ca face doar paste pentru lasagne sau tagliatelle

sau pe cea in care bagi aluatul si scoate pastele de gen mici si scurte sa zic asa?

Varianta simpla cu /spaghetti sau tagliatele. Din alea scurte folosesc mai mereu pe alea sucite, fusilli sau girandole si alea mi le cumpar.

pai inseamna ca asta

post-2760-1257076857.jpg?zoom=2

si se gaseste pe toate drumurile

https://www.amazon.it/Babyundkind-20609-Imperia-Macchina-Titania/dp/B000VJ8ERG/ref=asc_df_B000VJ8ERG/?tag=googshopit-21&linkCode=df0&hvadid=308826405315&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=6552985836597902094&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1008856&hvtargid=pla-684033368760&psc=1

nu stiu daca merge linkul

da' tre sa cauti macchina da pasta imperia

n-ai ce alege una e :lol:

eu n-am cumparat-o ci am mostenit-o si cre ca sint a treia mostenitoare daca nu si mai mult

motorul de atasat l-am mostenit de la sora-mea

nici nu stiu citi ani sint de cind n-am folosit-o, cre ca vreo 10 de pe vremea cind ma jucam cu maiaua si faceam streghe

ca sa fac paste gen spaghetti tagliatelle intind mai rapid foaia pe masa si o tai apoi cu chitarra :71:

• 1 month later...

Ajutooooooooor! Fete, m-am tampit de tot? Caut de nebuna topicul cu tortul cu trei feluri de ciocolata. Bine, vorba vine "caut"...ca functia de cautare e atat de aiurea, ca ma scoate din sarite. Daca am cautat o singura data ceva si nu mi-a gasit, incerc a doua oara si imi apare mereu acest mesaj mad.gif

Screenshot (733).png

Stiu ca am si vorbit cu Mino ca ea face putin diferit si iese mai aerat. Arrrrrrrr!

Ajutooooooooor! Fete, m-am tampit de tot? Caut de nebuna topicul cu tortul cu trei feluri de ciocolata. Bine, vorba vine "caut"...ca functia de cautare e atat de aiurea, ca ma scoate din sarite. Daca am cautat o singura data ceva si nu mi-a gasit, incerc a doua oara si imi apare mereu acest mesaj mad.gif

post-12-0-53796200-1595665735_thumb.png

Stiu ca am si vorbit cu Mino ca ea face putin diferit si iese mai aerat. Arrrrrrrr!

Asta Lori? Linkul meu

Eu caut numai cu Gogu, de ex tort cu 3 feluri de ciocolata artaculinara si asa gasesc :love7:

pai mai Lori mai

cum poti sa ceri unei masinarii sa-ti caute 6 cuvinte deodata? :love7:

tre sa semplifici si iese :D

asta ca sa-ti arăt ca virgula cautarea merge

apoi daca ala e mesaju nu stiu

dar.. mai poti reduce cautarea doar la anumite subforumuri ca sa mai semplifici

tre sa o ajuti nitel :105:

trei feluri ciocolata.jpg